آقایون این بازی رو از کجا گرفتین مال کدوم شرکت ایرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط doozakh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقایون این بازی رو از کجا گرفتین مال کدوم شرکت ایرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط doozakh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان من تازه فیفا رو بازی میکنم چند تا سوال داشتم
شما چه طوری معنی پیا مای بازی رو میفهمین
چه طوری بازیکن بخرم و یا بفروشم؟؟؟
om::
باو 4 کلمه انگلیسی بلد باشی متوجه میشی دیگه :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SUDN52 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم در حد همه انگلیسی بلدم ولی پیامها رو متوجه میشم . البته نه اینکه کل پیام رو بفهمم ولی 2 تا کلمه اصلیشو که بفهمم کفایت میکنه
مثلا وختی بازیکنت بهت یه پیغام میده که ( این نوشتم دقیق نیستا ) I have hard working بعدش همینجور ادامه میده و ته جملش نوشته wage و باز ادامه میده . این منظورش اینه که دستمزدشو زیاد کنی .
از اینجور چیزا زیاده که با فهمیدن 2 کلمش هم متوجه ی اصل موضوع میشی ( حالا نمیدونم چند سالته اگه جوون باشی احتمالا کلمات رو بلدی )
در مورد خریدو فروش هم اینجا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توضیح دادم , اگه مشکلی داشتی توش بپرس .
سلام
من امروز فردا سیستمم رو ارتقا میدم رم رو 4 میکنم سی پی یو 3.6 و کارت گرافیکم 1 به نظرتون برای بازی فیفا13 و بازیهای سالهای بعد فیفا مناسبه یا باید بهترش کنم اگه قراره بهترش کنم بگید چه قسمتهایی بهتر بشه چون میخوام فیفا13 رو بدون تیک و عالی بازی کنم
سلام insign از ناپولی ، ردمند از دسته 2 انگلیس که 18 سالشه ، آنجل اوگبونا از تورینو که جز معدود دفاع آخرای دنیاس که غولای ایتالیا هم بدجور دنبالشن، لایتنر از دورتموند که 19 سالشه و هافبک بی نظیریه ، اگه بخوایید بازم بازیکن بهتون پیشنهاد میکنم
چرا من نمی تونم به قسمت EA SPORTS وارد بشمdallliii:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SUDN52 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چندان هم سخت نیست مثلا اگر توی یک نامه نوشته باشه he has many yellow card کاملا مشخصه که از بازی بعدی محرومه یا اگر اگه مثلا در نامه کلمه injury امده بود می فهمی بازیکن مصدوم شده و در اخرچنین نامه هایی هم مدت زمان مصدومیت اون ها نوشته شده مثلا نوشته 3week و هر وقت بتونه به تیم برگرده یک پیام می ده و که یک جملش اینه:can return to team یک نوع دیگه هم از تیم ملی هستش که به دو نوع نامه تقسیم می شه یا می خواهد با شما قرارداد ببنده که پایینش یک گزینه داره و یا نه می گه باید ترکیب تیم ملی برای EC یا WC در این تاریخ ارائه دهید
اون بخش انلاین و راهی جز خرید بازی اورجینال ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 565958 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با رم 4 گرافیک 1 و سی پی یو 3.6 میشه فیفا 13 رو بدون مشکل بازی کرد؟؟؟؟
چرا که نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم با گرافیک 1 ، رم 3 ، cpu 3.2 دارم فیفا 13 رو بی مشکل بازی میکنم. تازه مادربرد من DDR2 هست. اگه واسه شما DDR3 هست که چه بهتر.