من مطمئن بودم که بارانه چون وقتی عکس از پا میگیره یعنی ممکنه مانتو یی باشه و ببینیم ضایع شه
نمایش نسخه قابل چاپ
من مطمئن بودم که بارانه چون وقتی عکس از پا میگیره یعنی ممکنه مانتو یی باشه و ببینیم ضایع شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که نفهمدیم اسم باران خانوم رو تکذیب کردی یا نکردی :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بعدی رو کی می گذاری
بسی خندیدیم از حدس بچه ها :/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما حال داد 3 ص رفت جلو
بله منم فهمیدم اول گفتی که بارانه و زودتر گفتی اما چون پستت رو ویرایش کردی یعنی اینکه منصرف شدی و باران نیست و بنا بر این امتیاز به امیر میرسهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر روز یک عکس اینجا میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زمان گذاشتن دقیق عکس معلوم نیست
اما یا شبا ساعتای 1 و 2 بامداد
یا هم صبح زود ساعت 11 یا 12 (زمان بیدار شدن از خواب ki::ki::)
عزیزانی که با این مسابقه اشنایی کاملی ندارند قوانین این مسابقه رو در ص اول این تایپیک بخوانند.roz::
دوستان فقط به مسابقاتی که خودم میزارم امتیاز میدم:yes:
لطف کنین تا مسابقه بعدی کسی اینجا پست نده که مجبورم مهدی رو خبر کنم:khahesh:
عبدالله بیا خودت عکس رو بگذار.
ابتدا قبل از اینکه مسابقه بعدب رو راه بندازم بگم که اینم عکس باران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت شما انتظار داشتین من این عکس بی سر رو چجوری برای مسابقه اماده کنم ؟
از همین جا هم از باران تشکر میکنم به عنوان اولین دختری که تو دربی عکسش واسه مسابقه رو داد
اینم مسابقه بعدی
این کدام کاربر است؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این آقا امیر حسین نیست ؟؟؟
nobody 11
اخی بنده خدا این باران خانم سر نداره:narahat:واقعا ناراحت شدم به هر حال هر کی یه مشکلی داره دیگه:nishkhand:غیر از اون پاهاشم کجه:nishkhand:
این احتمال میدم عضو همون گروه معروف و مخوف که نمیخوام اسمشو بیارم یعنی رسول رستمی باشه
خیرki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشتب کردی امیر جون ki::
سنگسار و چمن زار.حتما نهرداده به جون خودمki:::yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]