ماسکرانو پس ازدرخواست بارسابراي تمديدقرارداد
هافبک بارسلونا از اينکه سران باشگاه به او پيشنهاد تمديد قرارداد دادهاند بسيار خوشحال است.
به نقل از سايت بارسلونا، ملي پوش فوتبال آرژانيتن با سران بارسلونا بر سر امضاي قرارداد جديدي به توافق رسيده که قرارداد او به زودي امضا خواهد شد.
خاوير ماسکرانو در اين مورد گفت: خيلي خوشحالم که باشگاهي به بزرگي بارسلونا به من پيشنهاد تمديد قرارداد داده است. من تا زماني که بازيهاي خوبي در ترکيب اين تيم انجام ميدهم ميتوانم با خيالي آسوده زندگي کنم. ميتوانم تا سالها در اين تيم بمانم.پايان دوران حضورم در بارسلونا به اين بسته است که به عنوان يک فوتباليست چطور بازي کنم.
هافبک پيشين ليورپول در مورد فصل پيش رو نيز گفت: ما اهداف بسيار بزرگيداريم و به سختي در حال تمرين کردن هستيم. اکنون تيتو ويلانووا کنترل همه چيزرا در دست دارد. ما بايد خودمان را با سرمربي جديد هماهنگ کنيم ولي بايد بگويم بسياري از چيزها همانند گذشته است.
کمک مالي مسي به کودکان مکزيکي
ستاره فوتبال آرژانتين مبلغ قابل توجهي براي کمک به وضعيت کودکان بي سرپرست در مکزيک اختصاص داد.
به گزارش الکره، نشريه مکزيکن چاپ مکزيک نوشت، ليونل مسي ستاره تيم بارسلونا و بهترين بازيکن فوتبال جهان ، 100 هزار دلار براي رسيدگي به وضعيت کودکان بي سرپرست به يکي از بنيادهاي خيريه مکزيک اهدا کرد تا صرف تعليم و تربيت آنها شود.
بخشي از اين مبلغ در يک ديدار دوستانه در ماه ژوئن با حضور ليونل مسي در مکزيکجمع آوري شد.
گاسپارت: اسپانیول سوپرکاپ را لغو کرد؟ آنهاحریف بارسا نیستند
سایت گل- خوان گاسپارت، رئیس سابق باشگاه بارسلونا بار دیگر خبرساز شد و این بار صحبتهای جنجالی اودرمورد ماجراهای به وجود آمده درمورد برگزاری یا لغو سوپرکاپ کاتالونیا تیتر یک خبرها شد
پیش از این قرار بود سوپرکاپ کاتالونیا در روز 31 جولای برگزار شود. بارسا اعلام کرد که تیم پایه ای اش را برای این دیدار به میدان خواهد فرستاد و باشگاه اسپانیول اعلام کرد که این توهینی به این باشگاه بوده و این بازی لغو شد.
مسئولان فدراسیون فوتبال کاتالونیا به منظور حل و فصل ماجرا اعلام کردند که این دیدار در تاریخ 26 سپتامبر برگزار خواهدشد و بارسا هم با حضور بازیکنان اصلی اش در این بازی موافقت کرد .سران اسپانیول اعلام کردند که در این بازی شرکت نخواهند کرد و این دیدار لغو شد.
حالا رئیس سابق باشگاه کاتالان در این باره گفته:« اگر اسپانیول نمی خواهد در روز 26 سپتامبر بازی سوپرکاپ کاتالونیا برگزار شود، خب نخواهد ولی نباید بگویند که تقصیر بارسلوناست. مقصر اسپانیول است که نمی خواهد در روز 26 سپتامبر بازی کند.»
گاسپارت ادامه داد:« اگر از نظر ورزشی صحبت کنیم، اسپانیول حریفی برای بارسا نیست. این بدان معنا نیست که آنها هرگز نمی توانند از بارسا پیشی بگیرند. ولی در حال حاضر اسپانیول نمی تواند از پس بارسا بربیاید. رقابت ورزشی در زمین چمن، در بازی این دو تیم وجود ندارد و این رقابت باید به دفتر دو باشگاه کشیده شود. سهامداران اسپانیول دوست دارند که تیمشان مقابل بارسا بازی کندو حالا این مشکل به وجود آمده. کسی فکر نمی کند که بارسا از حضور دراین بازی طفره رفته؛ چرا که وقتی مصالح فوتبال کاتالان در میان باشد، بارسا هیچ وقت مخالفت نخواهد کرد. »
گاسپارت ادامه داد:« این بازی می بایست با حضور بازیکنانی که سران هر یک از دو تیم می خواستند برگزار می شد. اسپانیول بی، تیمی در دسته دوم بی دارد که به رقابت می پردازد .»
Goal.com
لوئیس سوارس اسپانیایی: بارسلونا مرا به یاد اینتر سال 1967می اندازد ا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوئیس سوارس بازیکن سابق تیم ملی اسپانیا وتنها اسپانیایی دارنده توپ طلا،در صحبتهایی شرایط بارسلونای کنونی را با شرایطی که در سال 1967 دراینتر تجربه کرده بود مقایسه کرده است
تیم کاتالان بعد از باخت 1-2 مقابل رئال مادرید در دیدار ال کلاسیکو شانس کمرنگشان برای کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای لالیگا را از دست دادند و اکنون با7امتیاز فاصله نسبت به رئال در رده دوم قرار دارند واین درحالی است که تنها 4 دیداردیگر تا پایان فصل باقی است.
بعد از آن هم آنها با تساوی 2-2 مقابل چلسی در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، از راهیابی به فینال این رقابتها ناکام ماندند. لوئیس سوارس اکنون و با دیدن این شرایط به یاد سال 1967 باشگاه اینتر افتاده است
سوارس باتجربه در صحبتهایی به آنسا گفت:« از دست دادن این همه شانس آنهم در طول تنها چند روز، ضربه دردناکی است. این ضربه سختی است، حتی برای بازیکنان باتجربه که به برد عادت کرده اند. باید به این نکته اشاره شود که بازیکنان ما در آن زمان بعد از پشت سرگذاشتن فصلی سخت و نفس گیر واقعا خسته بودیم. ژایر داکستا و من حتی نتوانستیم در فینال اروپایی مقابل سلتیک بازی کنیم. ناامیدی ما خیلی شدید وبد . ما در آخرین بازی مقابل مانتووا باختیم و همین باخت باعث شد تا جام قهرمانی به یوونتوس برسد.»
این اسطوره 76 ساله اسپانیایی ادامه داد:« در آن زمان اگر در اسکودتو رافتح نمی کردی،مجوز حضور در لیگ اروپایی را به دست نمی آوردی. پس آن شکست مارا کاملا خرد کرد.»
البته این اسطوره اسپانیایی مطمئن است که بارسایی ها دوباره خود را پیدا خواهند کرد:« الان شرایط متفاوت است. راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا آسان تر است. بارسلونا تیمی مملو از بازیکنان بزرگ و جوانان بامهارت را دراختیار دارد.آنها چه با گواردیولا و چه بدون او دوباره به قهرمانی های بیشتری خواهند رسید.»
هديه 100هزار دلاري مسي به يونيسف مکزيک
ليونل مسي آرژانتيني به عنوان سفير خيرخواهانه يونيسف فعاليت مي کند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنياد خيريه ليونل مسي، مبلغ 100 هزار دلار به يونيسف مکزيک کمک کرد تا اين وجه صرف رشد و پرورش نوجوانان و جوانان مکزيکي شده و براي جلوگيري از ترک تحصيل نوجواناني که براي گذران زندگي مجبور به کار کردن مي شوند صرف شود. طبق اعلام بنياد ليونل مسي، اين مشکلي است که از سال 2006 در مکزيک فراگير شده است .
به نقل از گل مسي که از ماه مارس سال 2012 به عنوان يکي از سفراي خيريه يونيسف معرفي شده، در روز 17 ژوئن در شهر کانکن، يکي از شهرهاي مکزيک ديداري دوستانه را برگزار کرد که در اين ديدار دوستانه، ياران مسي و ستاره هاي آمريکا مقابل ستاره هاي مکزيک قرار گرفتند .
وجه حاصل از اين ديدار دوستانه، به بنياد مسي رسيد تا براي پروژه هاي خيريه متعددي به منظور رشد و پيشرفت زندگي نوجوانان مکزيکي هزينه شود .
سوسانا سوتولي، نماينده بنياد مسي در مکزيک با انتشار بيانيه اي اعلام کرد:« مشارکت جوانان در شکل گيري اجتماعي سالم و فعال بسيار مهم و کليدي است. حرکت بنياد لئو مسي براي کمک کردن به حضور اين جوانان در اجتماع و حمايت از حقوق کودکان در دنياست. »
در سال جاري ميلادي، 1318000 نوجوان و جوان مکزيکي براي رشد و پيشرفت هرچه سالم تر خود کمکهايي دريافت کردند که اين کمک ها به صورت بهبود شرايط تحصيلي وکاهش ترک تحصيل آنها بود.
بنياد ليو مسي با بهره گيري از برنامه هاي يونيسف در کشورهاي آرژانتين، مکزيک و اسپانيا به فعاليت مي پردازد.
varzesh3.com
کیتا: گواردیولا همیشه مرا تحسین می کردولی هیچ وقت به من بازی نمی داد
سایت گل- سیدو کیتا، ستاره مالیایی دنیای فوتبال در صحبتهایی به انتقاد از پپ گواردیولا پرداخته و شیوه رفتاری پپ با او در طول 4 فصل حضورش در بارسا را به باد انتقاد گرفت.
کیتا در بازار نقل و انتقالات تابستان بارسلونارا ترک کرد و به دالیان آئربین پیوست . او که همیشه مورد تحسین گواردیولا قرار داشت، در طول یک فصل اخیر معمولا برروی نیمکت ذخیره ها می نشست.
کیتا در صحبتهایی به مچ گفت:« من همیشه خوانده ام و شنیده ام که گواردیولا واقعا مرا تحسین می کرد. همه فکر می کنند که ما رابطه خیلی خوبی داشتیم ؛ چرا که او همیشه خیلی مثبت و خوب درمورد من حرف می زد. البته من هیچ وقت زیر نظر پپ زیاد در ترکیب تیم قرار نمی گرفتم.این تنها چیز منفی در طول دوران حضور من در بارسلونا من.»
کیتا ادامه داد:« من این حرفها را رو در رو به خود گواردیولا گفتم. من به او گفتم که اصلا خوشم نمی آید که او همیشه از من تمجید می کند ولی هیچ وقت من را در ترکیب اصلی تیم قرار نمی دهد.با این وجود من هیچ وقت روزهای حضورم در بارسلونا را فراموش نمی کنم.»
کیتا در طول 4 سال حضورش در بارسلونا، در بیش از 100 بازی لالیگا برای تیمش به میدان رفت.