تغییرات یوونتوس برای دیدار مقابل تورینو
یوونتوسی ها در مقابل میلان نتوانستند نمایش خوبی را از خود بر جای بگذارند و همین موضوع باعث شد تا کادر فنی یووه در فکر تغییراتی در ترکیب تیم خود برای بازی بعدی باشند و این در حالی است که یوونتوس در هفته ی آینده بازی حساس و سرنوشت سازی را مقابل شاختار خواهد داشت.
پول پوگبا ستاره ی فرانسوی یووه که بازی های بسیار خوبی را برای یوونتوس به نمایش گذاشته اولیین فردی است که به نظر می رسد وارد ترکیب اصلی شود و ویدال که در بازی های اخیر فشار زیادی را تحمل کرده به نیمکت خواهد رفت تا برای دیدار مقابل شاختار اماده باشد.
مربیان یووه تصمیم دارند برای خط حمله ی خود از سباستین جووینکو و میرکو ووچینیچ استفاده کنند و کوالیارلا بعد از انجام حرکت غیر ورزشی خود به نیمکت فرستاده خواهد شد.
به احتمال بسیار زیاد ایزلا و کاسرس دو بازیکن دیگر یووه هستند که برای دیدار مقابل تورینو بازی را از روی نیمکت دنبال خواهند کرد.
پیام الکس به هواداران سیدنی
در حالی که یوونتوس دومین شکست خود را در طول فصل متحمل شد و شرایط با غیبت کونته دشوار به نظر می رسد در سوی دیگر و در قاره ای دور، اسطوره همیشگی این تیم نیز با تیم جدیدش روزهای خوش و سفیدی را تجربه نمی کند.
شش شکست و تنها شش امتیاز اندوخته سیدنی از رقابت های این فصل استرالیا تا به اینجای فصل است. این مسئله باعث شد تا الساندرو دل پیرو در پیامی از هواداران سیدنی دلجویی کند.
نتایج خوب از راه خواهند رسید، بلند می شویم و دوباره با کمک هم روزهای خوبی خواهیم داشت. قبل از رسیدن و امدن به سیدنی و بازی با این تیم، من شرایط مانند ان را هم تجربه کرده ام و حتی شرایطی بدتر از این را.. با ارامش به راه مان ادامه می دهیم. "
این در حالی ست که برخی تیفوسی های یوونتوس معتقدند یووه به الکس نیاز دارد و بدون اله رنج می کشد و دل پیرو نیز بدون یووه در سویی دیگر همین احساس را تجربه می کند.
به پیشنهاد پارما جواب مثبت خواهم داد !
جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود اعلام کرد قرارداد خود را به زودی با یووه تمدید خواهد اما در غیر اینصورت تنها به پیشنهاد تیم پارما جواب مثبت خواهد داد.
جیجی در مصاحبه با اسکای گفت: "بدون شک من به زودی قرارداد جدید خود را با یوونتوس تمدید خواهم کرد و مشکلی در این میان وجود نخواهد داشت و حتی مسائل مالی نیز نمی تواند مانع از این قرارداد شود."
"طی هفته های اخیر من قرارداد خود را با یووه تمدید خواهم کرد اما در صورتی که این اتفاق رخ ندهد من بخواهم یووه را ترک کنم تنها به تیم پارما خواهم رفت که من را به دنیای فوتبال معرفی کرد."
مدافع آرسنال با متری معاوضه می شود ؟
نیمکت نشینی های الساندو متری مهاجم باشگاه یوونتوس باعث شده تا نام او در لیست خروجی های تیم تورینی قرار گیرد و ماروتا در اندیشه است تا وی را با یک مدافع جا به جا کند.
متری در این فصل نتوانسته جایی در میان مهاجمان باشگاه یوونتوس پیدا کند و او به نسبت دیگر مهاجمان یووه نظیر ووچینیچ، جووینکو و کوالیارلا بسیار کمتر بازی کرده است.
امروز رسانه های کشور ایتالیا از احتمال معاوضه ی متری با ژورو مدافع سوئیسی باشگاه آرسنال خبر دادند و مدعی شدند نیاز آرسنال به مهاجم و در طرف مقابل پیگیری یووه برای خرید یک مدافع باعث این موضوع شده است.
پس بدین ترتیب ژورو یکی دیگر از بازیکنانی است که نام وی برای جانشینی لوسیو مدافع برزیلی یووه به گوش می رسد.
لوسیو : من در برنامه های کونته جایی ندارم ! خداحافظ یووه
لوسیو مدافع برزیلی باشگاه یوونتوس که سابقه ی بازی در لیگ آلمان را در پرونده دارد در جدید ترین مصاحبه ی خود تاکید کرد در ژانویه از یووه جدا خواهد شد و به تیم دیگری خواهد پیوست.
لوسیو که در ابتدای فصل راهی یووه شد در این باره گفت: "من چند ماه بسیار سخت را سپری کردم. مدتی را به علت مصدومیت دور بودم اما بعد از ن متوجه شدم در برنامه های سرمربی یوونتوس هیچ نقشی ندارم."
"من می خواهم فوتبالم را به صورت ثابت و دنباله دار بازی کنم پس در ژانویه به تیمی خواهم رفت که بتوانم این موضوع را تحقق بخشم."
وی در ادامه به حضورش در بوندس لیگا اشاره کرد و گفت: "من در گذشته 8 سال درآلمان بازی کرده ام و سال های فوق العاده ای را سپری کردم و علاوه بر آن، زندگی خوبی را تجربه کنم. وقتی در خانه می گویم آلمان بچه های من جشن می گیرند."
مدیر باشگاه دورتموند تایید کرد
امروز رسانه های آلمانی از علاقه مندی باشگاه یوونتوس به لواندوفسکی مهاجم 24 ساله ی باشگاه دورتموند آلمان خبر دادند و این در حالی است که این گلزن برجسته تا سال 2014 قرارداد دارد.
در راستای همین خبر، مدیر باشگاه دورتموند به صورت رسمی از علاقه ی تیم ایتالیایی یوونتوس به لواندوفسکی خبر داد و اعلام کرد مدیر نقل و انتقالات یووه درخواست خود را برای مهاجم ما ارائه کرده و در این میان مذاکرات به صورتی تلفنی دنبال شده است.
گفتنی است لواندوفسکی در گلزنی آمار فوق العاده ای از خود بر جای گذاشته و انتونیو کونته سرمربی یووه علاقه ی زیادی به جذب وی دارد.
جیجی بوفون: روند صعودی یووه ثابت بوده است
جیجی بوفون کاپیتان باشگاه یوونتوس به همراه السیو سرمربی یووه در کنفرانس خبری دیدار مقابل شاختار صحبت کرد و به اهمیت این مسابقه پرداخت. جیجی در این باره به خبرنگاران گفت:
" يوونتوس به رقابت در سطح اروپا برگشته , تيم شاختار تيم قوي است و خطرات پنهاني براي يووه دارد "
" بيشتر از هر چيزي ما از كيفيت حريف اطلاع داريم , ما به آنها احترام مي گذاریم. شاختار تيمي است كه فشار كمتري را احساس مي کند و شرايط بهتري براي صعود دارد "
" در چهار - پنج ماه در ليگ قهرمانان و سري آ قبل نشان داديم كه چه پيشرفتي كرده ایم و به نظرم با اطمينان مي توان گفت روند مثبت يوونتوس به طور ثابت بوده است "
" صرف نظر از نتيجه اي كه فردا مقابل شاختار بدست مي آيد , فكر مي كنم قرار گرفتن در يك گروه سخت و پيروزي هاي ارزشمند ما مقابل رقيبان نشان مي دهد كه تيم ما همه چيز براي به وحشت انداختن حریف دارد "
" و جدا از نتيجه هاي به دست آمده كه براي ما هم بسيار مهم و اساسي هست , به نظرم يوونتوس به سطح رقابت در اروپا برگشته است "
آيا يوونتوس مي تواند قهرمان ليگ قهرمانان بشود؟
" معتقد هستم که داشتن رويا هيچ هزينه اي ندارد , اما بايد واقع بين بود. بدون شك 4-3 تيم قوي وجود دارند , اما من 3 ماه قبل در استمفوردبريج گفتم ما ميتوانيم در بازي هر چیزی را رقم بزنیم."