همه باید بفهمن منچستر و بازیکناش با کسی شوخی نداره:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه باید بفهمن منچستر و بازیکناش با کسی شوخی نداره:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اینکه کاپلو خیلی داره به رونی اعتراض میکنه او میگه رونی فقط برای فرگوسن بازی میکنه .........
من نمیدونم برا چه مقصر رونی میدونن مقصر اصلی هاجسون هست که بازیکنانی مثل کریک و اسکولز را به تیم دعوت نکرد
:fek konam::fek konam::fek konam::shogh:
داداش باهات کاملا موافقم.../مقصر اصلی هاجسون هست.:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بارسا هم داره شورشو در میاره! سانچزو نذاشتن بگیریم! الانم آلبا رو گرفتن
بچه ها جوش نقل و انتقالات رو نزنيد ! عمو فرگي داره رو همين تيم كار ميكنه ايشالا بعد از يورو چند بازيكن ديگه هم ميخريم heee::
در ضمن قرار يه بازي دوستانه با بارسا تو سوئد برگذار كنيم . به نظرم محك خيلي خوبيه واسمون .
ناني هم بعد از حذف تيمش ( :gerye:) از يورو بايد استراحت كنه و ايشالا كه به تمرينات برگرده و واسه فصل پيش خودمون باشه .
پ ن : بچه ها قرار شد پست نيم خطي ارسال نكنيد ديگه heee:: ميدونم تو اين تعطيلات ليگها و درگيري با مسابقات يورو نميشه پستهاي خيلي پرمحتوا ارسال كنيم ولي بايد سعي كنيم حداقل كمتر از 2 خط نباشه . قربون همتون كه درك ميكنيد هرچي ميگم واسه بهتر شدن بخش منچستره :love:
خب یه بازی خوب که همیشه انتظارش داشتم.
قراره منچستر با بارسلونا بازی کنه این دو تیم چهارمین دیدار دوستانشون هست .
منچستر در سال 2008 با گلهای گیبسون و یه گل به خودی از بازیکن حریف بازی را 2_0 برد و در سال 2007 با گلهای اکرسلی ، جونز ، و دانگ بازی را 3_1 برد و در سال 2005 با سه گل از ون نیستلروی و دو گل از رونالدو و یک گل از روسی بازی را 6_0 برد
یه بازی هم قبل شروع فصل قبل باهاشون انجام دادیم رو جا انداختی :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با گلهای owen و nani
2-1 این تیم رو شکست دادیم
تا اینجا و قبل از شروع فصل جدید نشون دادیم که نمیتونیم برای لیگ قهرمانان حرفی برای گفتن داشته باشیم.و تا الان تیمی که داریم با وجود اضافه شدن کاگاوا نمیتونه جزئی از مدعیان باشه.
دخیا/جونز-فردیناند-ویدیچ-اورا/کریک-کاگاوا-نانی-یانگ-والنسیا/رونی +الکس فرگوسن و تعدادی بازیکن جوان:ehe:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی دوستانه با بارساTuesday 3 July at 09:00 :سال قبل هم یه بازی انجام دادیم که بردیم.بازی دوستانه خیلی مهم نیست.
مهم بازیهای تیم در لیگ هستش و از هفته 10 به بعد میشه گفت چه تیمی مدعی کسب جام هست.
این هم برنامه بازیهای تیم در لیگ برتر 2012-2013:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نميدونم چرا به طور جدي دنبال بازيكناي مختلف نميريم !
مودريچ از همون اولش هم معلوم بود با اين همه مشتري كه داره قيمت بالايي داره و در نتيجه وسه ما نيست !
الان حرف موتينيو اومده وسط ! به اين ميگن بازيكن ! خدايي اينقدر از بازي اين بازيكن تو يورو لذت بردم كه ....
موتينيو بازيكني هست كه دوندگي زيادي داره و به نظرم همون چيزيه كه ما ميخوايم ! ضمن اينكه تو بازي سازي و انتقال توپ از دفاع به حمله خيلي خوبه !
به نظر من موتينيو فقط اسمش كمتر از مودريچه ! اگه دست من بود از بين اين دوتا موتينيو رو انتخاب ميكردم ! اميدوارم بريم دنبال موتينيو ...
آره به نظر من هم موتینیو خیلی خوبه اگه اشتباه نکنم یکی دو سال جوون تر مودریچ هم هست.
با تموم شدن یورو و قهرمانی شانسانیا بازیکنای زیادی اومدن تو بازار.به نظر من به غیر از موتینیو، دروسی هم فوق العاده بود.دروسی هم گفته چندتا پیشنهاد از انگلیس داشته.ما باید به فرگی اعتماد کنیم.جدا از بحث نقل و انتقالات دوست دارم هرچه زود تر لیگ انگلیس شروع بشه