[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Sinisa Mihajlovic - The Best Free kick Taker In The World
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
Sinisa Mihajlovic - The Best Free kick Taker In The World
xaviبهترین ایستگاهی زن جهانه
عزیزان هر کس ضربات ایستگاهی جونینیو پرنامبوکانو رو دیده باشه بدون شک می گه بهترین ایستگاهی زن اونه.:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظر ها کاملا تعصبیه شما اونهایی رو که به بکام یا کریس رونالدو رای دادن ببینید همه یا طرفدار Man UTD هستن یا رئال، من نه طرفدار برزیلم و نه المپیک لیون اما بدون شک از وقتی فوتبال رو فهمیدم ضربه ایستگاهی زن به عنوان یک تخصص نه به عنوان 1 از 10 ضربه(به قول خودمون تیری در تاریکی)بهتر از جونینیو ندیدم،خیلی ها بودن انصافا اما باور کنید سبک ضربات و شاید 70-80% شانس گل شدن شوت های جونینیو بی نظیر بود. در ضمن نباید خوان رومان ریکلمه رو هم فراموش کرد چون اون هم با سبکی خاص و دیدنی و با شانس گل زیاد ضربه میزد. ولی در هر حال میگم زیادن دیگه.
شمایی که اومدین اسم یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال رو که دیگه کسی در حقانیتش شکی نداره و امروز به همراه مسی به عنوان دو بازیکنین که تمامیه آمارا رو شکستن و بالاترین گلهای یک فصلو در بهترین لیگ رسمیه حال حاضر دنیا رو دارن میای به عنوان مانکن ازش یاد میکنی پس خواهشا نه دیگه اسمی از آمار بیار نه اینکه بیا با یه سری صحبت و با تصب تمام در حالی که از بی تعصب بودن صحبت میکنی کامنت بذار.این که میای از استیل یه بازیکن به عنوان ادا دراوردن صحبت میکنی نشانگر تاییدجملات متن بالاست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط siniša mihajlović [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه داری از استیل صحبت میکنی پس چرا از رونالدینیو نمیگی که معمولا با زاویه کاملا نود درجه نسبت به توپ می ایستاد در حالی که دستاشم به کمر بود.یه استیل کاملا منحصر به فرد داشت و واقعا بسیاری از ضربات ایستگاهیش عالی و استثنایی بود.گلش به سیمن که یاد همه مونده؟؟؟
یا در مورد هانری که در خیلی موارد یک گام به عقب برمی داشت و سپس ضربشو میزد.
ویا در مورد روبرتو کارلوس که گاهی حتی دورخیزهایی فراتر از 10 متر داشت.آیا کسی میتونه منکر این باشه که گلش به بارتز یکی از عجایب دنیای فوتبال بود.این در مورد استیل.قطعا بدون کسی که متخصص در رشته فوتبال هست شبانه روز داره به فوتبال و تمرینات و خیلی مسائل دیگه فک میکنه.پس صد در صد اون درست تر میدونه که باید از چه استیلی متناسب با نوع ضربه زدنش استفاده کنه...
شما یه بار دیگه برو ضربه ایستگاهیه رونالدو رو به پورتثموث ببین بعدش یه نگاه به ضربش مقابل مارسی بکن.و اینکه در تیم پر افتخاری مثل رئال هم اکنون میانگین بیشترین گل از روی ضربه ایستگاهی رو داره.
در ضمن ما نیازی به چنین آموختن هایی نداریم که در عین تعصب از بی تعصبی صحبت بشه.
صحبت خیلی زیاده اگه بخوام واست استدلال کنم تا صبح میتونم واست منطقی دلیل بیارم ولی به نظرم همین قدر کافی باشه.
بکهام و دل پیرو عالی هستن .توتی هم خوب میزد .الان ژاوی و کریس رونالدو هم خوب میزنن.زیزو و روبرتو کارلوس هم از قدیمیها عالی میزدن
به نظر من بکهام از همه بهتره حتی ضربه هایی که به اوت میرفت خیلی نزدیک به گل بود که نشان از دقت ضربه هاشه
اگه قرار مقایسه باشه باید ببینیم یکی مثل کریس رونالدو که ضربه های وحشتناکی داره از تعداد ضربه هایی که زده چنتاش تو چهار چوب بوده بعد بهش رای بدیم
بعد کریس هم به نظرم دلپیرو و جونینیو و میهایلوویچ بودن البته خیلی از بچه های الان شاید ضربه های اونارو ندیده باشن
تو فوتبال امروزم به نظرم ضربه کاشته زن تاب نداریم
اقا ما اين جونينيو رو نميتونيم دانلود كنيم-از كجا بايد بريم
بابا راي منطقي بديد-من خودم طرفدار كريس رونالدو ام وطرفدارا كريس هم دوست دارم.ولي قرار نيست بگم كه بهترين ايستگاهي جهانه-كاري نداره شما بريد تو بازي فوتبال-دقت هر كدوم از ضربه ايستگاهي زن هارو ببينيد.من كه ديدم جونينيو 99درصد ايستگاهياش گله و رونالدو 90درصد وبكهام هم94 درصد........اين علميه///
راست ميگه منم ديدم .................................................. ...............