Serie A - Serie B missing minifaces by moswell
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
Serie A - Serie B missing minifaces by moswell
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سهند ایول عجب چیزی گذاشتی خیلی بهش نیاز داشتم.:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوگو های سه بعدی لیگ ایتالیا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام، میشه لطفا فیس مسی رو برای من بسازید یا پیدا کنید؟ خیلی دنبالشم...
آقا من الان فایل های overlay رو تو همین مسیری که گفتی ریختم.نقل قول:
بعد i68 Regenerator رو هم اجرا کردم و GO زدم. ولی وقتی رفتم تو بازی هیچ تغییری اعمال نشده بود!
تو بازی باید کار خاصی بکنیم !؟
دیایل مختلفی داره ادرس و اجرای درست regenerator اگه درست نشد فک کنم واسه بازیته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.X [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیداکردم چشم برات میزارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آپدیت جدید FIFA 12 عرضه شدآپدیت جدید عنوان FIFA 12 بالاخره عرضه شد.این آپدیت تمامی تغییر و تحولات در نقل و انتقالات نیمفصل رقابتهای فوتبال در تمامی لیگهای موجود در بازی را شامل میشود.
برای مثال در نقل و اتقالات نیمفصل Gary Cahill از بولتون به چلسی پیوست و هزاران تغییرات دیگر در ترکیب تیمها به وجود آمد که همگی آنها در آپدیت جدید FIFA 12 وجود دارند.
شما میتوانید در قسمت Customise FIFA بازی،در قسمت ویرایش ترکیب تیمها با فشار دادن دکمه دانلود آپدیتها از این آپدیت بهرهمند شوید.
لازم به ذکر است که نسخه PS Vita این عنوان خود دارای این آپدیت خواهدبود.
این آپدیت مخصوص بازی های اورجینال هست و ما نمیتونیم اونو با نسخه های کرکیمون دانلود کنیم !
اگه لطف کنی پچ شده و کرک شدش رو پیدا کنی، ممنون میشم !