بازیه سختی دارین تو بارسلونا ...................... میبازید ان شالله
نمایش نسخه قابل چاپ
بازیه سختی دارین تو بارسلونا ...................... میبازید ان شالله
به نظر من رئال به خاطر برد بازي قبل روحيه خوبي داره و ميتونه بازيو ببره.خدا كنه تركيب بازي قبل تغيير نكه البته نه تو دفاع!تو دفاع اگه مارسلو چپ بازي كنه و راموس راست بهتره و كاواليو و واران هم وسط.په په كه فكر نكنم به اين بازي برسه! تو اين بازي حتما رونالدو گل ميزنه:hehee:ابته تو هر بازي اينجوريه!:hehee:
رئال الان تو شرایط خوبیه از نظر روحیم اوضاع خوبه بازگشت کاروالیو هم نکته مثبت دیگست
فقط امیدوارم بازم کاکا و اوزیل هر دو تو ترکیب باشن
البته چون دی ماریا محرومه فکر کنم حضور کاکا اونم با این بازی های خوب قطعی باشه
آره ولی به تاکتیک ایده آل نرسیده
تقریبا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته به نظرم چندتا تاکتیک ایده ال واسه شرایط مختلف لازمه
ولی چندتا تاکتیک ایده ال هنوز دیده نشده:ohum:
آره .... تنها تاکتیک مشخص تاکتیک جلوی بارسا بازی کردنه binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دیگه اونم هنوز مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدی که تاکتیک سوپرکاپ با فصل قبل کاملا فرق داشت:ohum:
داداش چرا به تاکتیک نرسیده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال روز به روز قوی تر و با تجربه تر و همین طور هماهنگ تر میشه.
کاکا هم خیلی خوب با اوزیل رونالدو و بنزما هماهنگ شده حملمون فوق العاده شده.
من هم موافقم رئال کاملا تاکتیکشو عوض کرده بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی تنها مشکل دفاع تو سوپر کاپ که باعث شد ببازیم این بود که هر وقت مسی پا به تو می شد همه ی بازیکن های رئال حواسشون به مسی بود بقیه بازیکن ها حرکت می کردند و مسی همون موقع پاس گل می داد.
تنها مشکل رئال این بود اگر یک باره دیگه دو بازی سوپر کاپو انالیز کنید به این نتیجه می رسید.
داداش خوزه واسه این مشکلم برنامه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و حتما اصلاحش میکنه