این پستی که میخوام بدم از اعماق دلمه :shogh:
دیگه خیلی احتمالش کمه که دروسی در رم موندنی باشه! یادمه اوایل که مکسس بحث رفتنش به میون اومد یه روز هوادارا اومدن توی تمرین ازش خواستن که بمونه و اگه اشتباه نکنم فیلیپ یه همچین حرفی زد :"نگران نباشید من در اینجا می مونم." اما الآن دروسی در یه وضعیت مشابه با مکسس ، دائما از امضای قرارداد جدید دوری میکنه. مکسس با وجود اینکه گفت می مونم ، ولی رفت حالا طبیعتا از دروسی که هیچ حرفی هم از موندن نمیزنه نمیشه انتظار نداشت که رم رو ترک نکنه. اگه یادتون باشه چند روز پیش گفتم این جریانات مقصر اصلیش باشگاهه که یه حقوق بالاتر پیشنهاد نمیده و هنوزم بر این باور هستم اما این یه امتحان بزرگ برای دروسی بود از 20 نمره. اگه در همین تابستونی که گذشت قرارداد خودش رو تمدید میکرد و اعلام میکرد حقوق و دستمزد واسش مهم نیس و در هر حالتی در رم می مونه نمره ی 20 روی برگش خودنمایی میکرد. اگه اولین روزهای ژانویه با باشگاه به توافق میرسید میتونست به بالاتر از 15 فک کنه و اما از امروز به بعد اگه بتونه نمره ی قبولی هم بگیره شاهکار کرده. دانیله اگه تمدید هم کنه مثه قبل محبوب نخواهد بود. و در پایان فصل احتمالا افسوس این رو میخوریم که چرا بعد از رفتن مکسس باز هم باید یه بازیکن طراز اول خودمون رو به صورت آزاد از دست بدیم!
و اما میرسیم به اصل مطلب. همه ی این اتفاقات باید رخ میداد تا ما یه بار دیگه اهمیت کار انسانی رو درک کنیم که به خاطر هواداران بی شمار تیم خودش قید جام های خوش رنگ و جور و واجور رو زد و اعلام کرد که برای همیشه در پایتخت موندگاره. انسانی که موفق به فتح چمپیونزلیگ نشد اما فاتح قلب میلیون ها نفر شدlove:: اون انسان کسی نبود جز گلادیاتور توتی. یه خورده که گذشت دیدیم انگاری افرادی هستن به نام های آکوئیلانی و دروسی که میتونن حرکت کاپیتانمون رو تکرار کنن. اما باز یه خورده که گذشت متوجه شدیم چقدر طرز تفکرمون اشتباه بود. کاپیتان خودمون رو چقدر کوچیک فرض کرده بودیم که واسش جانشین تعیین کردیم! توتی جانشین نداره چرا که مثه توتی وجود نداره.