منم میگم وقتی مربی به این کلاس اوردیم حداقل تحمل کنیم بعد اگه نشد هر چی خواستیم بگیم
واقعا باید بش فرصت داد
نمایش نسخه قابل چاپ
منم میگم وقتی مربی به این کلاس اوردیم حداقل تحمل کنیم بعد اگه نشد هر چی خواستیم بگیم
واقعا باید بش فرصت داد
تیم خوبی داریم با یه مربی با دانش ایران روز به روز داره بهتر میشه دیگه مثل قبل با شانس و بکش زیرش گل نمی زنیم پاسای تیم از4تا به 8تا رسیده، اینا همش پیشرفته من که به آینده این تیم امیدوارم(اگه کیروشو اذیت نکنن) :iran::iran::iran:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجتبي جباري: به كيروش قول 6امتياز داده بوديم/ احساسم اين بود كه گل ميزنم/ دروازه بحرين را ديدم و گل زدم
من يواش يواش بهتر شدهام و به سطحي كه خودم علاقه دارم نزديك ميشوم. از نظر روحي آماده هستم و با توجه به اينكه زمان بازي من در تيم ملي بالا رفته شرايط بهتري پيدا كردهام.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سايت گل ـ اين گل مجتبي جباري احتمالا يكي از مهمترين گلهاي حرفهاي اين ستاره فوتبال تيم استقلال است گلي كه شايد حقاش بود سالها پيش به ثمر ميرسيد. زماني كه مجتبي در ابتداي بزرگ شدن قرار داشت و همه از او به عنوان يك پديده ياد ميكردند. زماني كه هنوز مجتبي 30 سال نشد و همه اميدوار بوديم يكي از ستارگان بزرگ تاريخ فوتبال ايران در وجود او حلول كنند. اما اين اتفاقات رخ نداد و مغز متفكر استقلال تنها به درخششهاي گاه و بيگاه در ردههاي باشگاهي ادامه داد تا امشب. او امشب دومين گلش را مقابل بحرين به ثمر رساند، گلي كه اثبات ميكند مجتبي چقدر در رده ملي هم مايهدار است. او پس از بازي در حالي كه سرگرم خوش و بش با هم تيميها و رفع خستگي بود با آرامش و خوشاخلاقي هميشگي به سوالات ما پاسخ داد.
گل خوبي زدي، آيا اين بهترين گل دوران فوتبال تو بود؟
نميدانم اما خيلي لذتبخش بود و باعث شد ما در صدرجدول بمانيم. اگر اين گل به ثمر نميرسيد شرايط سختي در گروه پيدا ميكرديم.
به نظر ميرسد داري جا ميافتي؟
من يواش يواش بهتر شدهام و به سطحي كه خودم علاقه دارم نزديك ميشوم. از نظر روحي آماده هستم و با توجه به اينكه زمان بازي من در تيم ملي بالا رفته شرايط بهتري پيدا كردهام.
بيشتر از صحنه گل حرف بزنيم. اين دومين گل تو به بحرين بود؟
احساس ميكردم كه دوباره به بحرين گل ميزنم. اين مثل يك حس بود كه البته اشتباه هم نبود. موقعي كه توپ به سمت من آمد قبلاش چارچوب را ديده بودم. دروازه آنها را ديدم و بعد شوت كردم.
شادي بعد از گلات هم جالب بود؟
همه تيم از اين گل خوشحال شدند و راستش خيلي خيلي خوشحال بوديم چون نباختن در اينجا خيلي براي ما مهم بود.
با اين گلها چقدر به اينكه بازيكن مهمتري بشوي فكر ميكني؟
اين اتفاق بزرگي در فوتبال من است. من اميدوارم تبديل به بازيكني بشوم كه تأثيرگذار است.
باتوجه به صدرنشيني ايران و بازي شما در اندونزي چقدر شانس صعود براي تيم ملي پيش بيني ميكني؟
ما به كارلوس كيروش قول داده بوديم كه 6امتياز اين بازي را بگيريم كه متأسفانه 2 امتياز از دستمان پريد اما بايد در بازي با اندونزي پيروز باشيم. شرايط خيلي سخت است و بازيها به هم نزديك شده ... سطح فوتبال آسيا بالا رفته و نباختن ارزش دارد.
بازي تيم ملي چندان دلچسب نبود، قبول داريد؟
ما در يك منطقه كوچك توانايي حفظ توپ و پاسكاري داريم و به نظر من سطح كيفي تيم ملي بالا رفته است اما بازيهايي مثل امروز سختتر از يك مسابقه معمولي هستند.
توصيه كارلوس كيروش بين دو نيمه چه بود؟
ما گل بدي خورديم اما او به ما اطمينان داد كه به گل ميرسيم. البته اين گل خيلي دير به ثمر رسيد.
نمايش مجدد پرچم عربستان در منامه:اگر گل نمی زدیم...
شكست ايران در بحرين دوباره صحنههاي زشت قبل از مسابقات جام جهاني 2002 را روي صحنه ميبرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل مجتبي جباري در لحظات پاياني آنقدر بحرينيها را عصباني كرد كه آنها در پايان مسابقه هر چه دم دستشان بود به سمت هواداران ايراني و بازيكنان تيم ملي پرتاب كنند.
به گزارش سايت گل از منامه اين اتفاق در حالي كه حتي وي آي پينشينهاي بحريني كه مقامات ويژه بحريني بودند با نمايش عكس سران آلخليفه به سمت هواداران ايران قصد خاصي را دنبال ميكردند. به جزء اين عدهاي از هواداران بحريني هم دوباره پرچم عربستان را در دست گرفته و آن را به سمت طرفداران ايراني حاضر ورزشگاه ميزدند.
اين بخشي از بينظمي پايان مسابقه در ورزشگاه ملي منامه بود و البته باعث ميشد گل مجتبي جباري ارزش بيشتري پيدا كند. به نظر ميرسد شكست ايران در بحرين دوباره صحنههاي زشت قبل از مسابقات جام جهاني 2002 را روي صحنه ميبرد!
بازی زیاد جالبی نبود هرچند بعد اومدن کی روش بازیای تیم ملی قابل تحمل تر از قبل شده و به قول دوستمون تعداد پاسا هم خیلی بیشتر شده. بازیکنا با خونسردی و اعتماد به نفس بیشتری بازی می کنن که اینا همش نشونه های خوبیه. اما ما هوادارا هم نباید توقعاتمون رو از تیم ملی بیش از حد بالا ببریم همین بالا رفتن توقعات باعث میشه فشار رو مربی و بازیکنا زیاد شه. کارلوس کی روش هم این مسئله رو فهمیده و تو مصاحبه هاش میخواد توقعات پایین بیاد مثلا تو این آخری که گفته ایران میخواد قدرت چهارم آسیا شه.مساوی تو این شرایط با بحرین به نظرم نتیجه زیاد بدی واسه تیم ملی نبود.
به نظر من که خوب بود...درسته که تو تهران 6 تا زدیم ولی تو منامه شرایط فرق میکنه....بحرین کثیف جنگ روانی رو شروع کرده بود و رو اعصاب بچه ها رفته بود همین که نباختیم خوب بود ایشالله به امید پیروزی های بعدیlove::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ok
سايت گل ـ بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران در شرايطي به سمت رختكن رفتند كه هواداران بحرين بيوقفه به سمت آنها بطري پرت ميكردند.
ايرانيها كه تحت تدابير امنيتي شديد وارد رختكن شدند بعد از مدتي كوتاه رختكن را ترك كرده و در راهروي ورزشگاه روي زمين نشستند و منتظر اتوبوس ماندند.
كارشكني ميزبان اما باعث شد اتوبوس خيلي دير به محل برسد و مليپوشان بسيار خسته و كلافه سوار اتوبوس شدند در اين بين تنها هادي عقيلي با چوب بلندي كه پشت گردن گرفته و كولهباري كه درست كرده بود با شوخي سعي در تجديد روحيه مليپوشها داشت.
همیشه باید این عربا خودشونو از نظر کثافت بودن نشون بدن خدارو شکر با بازی نسبتا خوب مساوی کردیمو به این اشغالا نباخیم
تا حالا گل یه اس اسی اینقدر بهم نچسبیده بود:hehee:
خدایش حال کردم :jeddiiiii:
تساوی توچنین شرایطی که عربا واسه ما ساخته بودن نتیجه بدی نبود شک نکنید که تیم ملیمون خیلی بهتر میشه چون پتانسیلشو داریم ،چون کیروشو داریم :eyvalla::eyvalla::eyvalla:
میداوودی رو دیر اورد اگر حیدری هم دیشب بازی میکرد حتما میبردیم باید همون ترکیب بازی رفت رو می اورد نه با این همه تغییر
انصاری فرد ذخیره طلایی باشه بهتره تا فیکس تیم ملی
مطمئن باشیدبا رفتن ایران به جام جهانی دیگه اسپانیا تو جام جهانی 2014 براحتی قهرمان نخواهد شد
ههههههههه
ولی انصافا تیم خوبی داریم............ماشالا کیروش