یوفا اولین مراسم قدردانی از بازیکنان باشگاه صدتایی ها را انجام داد
پت جنینگز دروازه بان اسبق آرسنال و تیم ملی ایرلند شمالی اولین بازیکنی بود که از وی قدردانی شد
پت جنینگز دروازه بان اسبق آرسنال و تیم ملی ایرلند شمالی اولین بازیکنی بود که در مراسم اهدای مدال و تقدیر از بازیکنانی که بیش از صد بازی ملی در کارنامه خود دارند شرکت کرد.
روز جمعه یوفا اولین مراسم تقدیر خود از بازیکنانی که بیش از صد بازی ملی دارند را برگزار کرد. یوفا هفته ی پیش از برگزاری این مراسم برای تمام بازیکنان 53 کشور عضو یوفا خبر داد. این تصمیم برای اولین بار در ماه ژوئن توسط کمیته اجرایی یوفا به اطلاع رسید. در حال حاضر 109 بازیکن اروپایی به این رکورد دست یافته اند.
اولین بازیکنی که مورد تقدیر یوفا قرار گرفت دروازه بان سابق ایرلند شمالی پت جنینگز بود. جنینگز در این باره می گوید:" همواره افتخار کردم که برای ایرلند شمالی بازی می کردم و این مدال برای من بسیار خاص است." این مراسم پیش از بازی تیم های ایرلند شمالی و صربستان در ویندسورپاک برگزار شد.
جنینگز ادامه داد:" وقتی که بازیکن بودم همواره سعی می کردم که برای تیم ملی انتخاب شوم. 22 سال حضور در تیم ملی ایرلند شمالی برایم پر از خاطرات است و هرگز آن را فراموش نمی کنم. جیم شاو رئیس فدراسیون فوتبال ایرلند شمالی در مراسم اهدای مدال افخار جنینگز گفت:" پت تنها یک اسطوره ی ایرلند شمالی نیست. او یکی از بهترین فوتبالیست ها است. فدراسیون فوتبال ایرلند شمالی به او تبریک می گوید."
دوران ورزشی پت جنینگز
باشگاه ها: نیوری تاون، واتفورد، تاتنهام هاتسپر (دو بار)، آرسنال
افتخارات اروپایی
جام یوفا: قهرمانی در سال 1972
جام برندگان جام اروپا: نایب قهرمانی در سال 1980
* پس از این که در ده سال نخست زندگی اش بر روی فوتبال محلی تمرکز کرده بود به تیم محل تولدش نیوری تاون در سن 16 سالگی پیوست و توسط تیم دسته سومی واتفورد در می 1963 جذب شد.
* فصل موفقی را در واتفورد سپری کرد و اولین بازی خود برای تیم ملی ایرلند شمالی را در آپریل 1964 به همراه جرج بست انجام داد. او با 119 بازی ملی در ایرلند شمالی رکورددار است.
* در همان تابستان به تاتنهام پیوست و 472 بازی در لیگ برای این تیم انجام داد و توانست در سال 1967 به همراه این تیم قهرمان جام حذفی شود و جام اتحادیه سال های 1971 و 1973 را نیز فتح کرد. او در جام خیریه سال 1967 مقابل منچستریونایتد توانست از محوطه جریمه خودی به الکس استپنی دروازه بان منچستریونایتد گل بزند.
* به اسپرز کمک کرد که در جام یوفا 1971/72 که با فرم نخستین آن برگزار می شد، قهرمان شود. این تیم شمال لندنی در آن رقابت ها بدون شکست باقی ماند و در مجموع در فینال 3-2 ولورهمپتون واندررز را شکست داد.
* به دلیل جایگری ها و مهارت در تک به تک ها مشهور شد. جنینگ بهترین فوتبالیست سال 1973 از دید نویسندگان ورزشی لقب گرفت و در سال 1976 بهترین بازیکن انگلیس از دید بازیکنان حرفه ای شد.
* در سال 1977 به تیم رفقیب یعنی آرسنال پیوست و کیت بورکینشو گفت او روزهای خوبش را پشت سرگ ذاشته است اما او ثابت کرد هنوز کیفیت دارد و 400 بار پیراهن توپچی ها را به تن کرد و پس از آن در یک دوره ی خیلی کوتاه دوباره به وایت هارت لین بازگشت.
* به همراه آرسنال در سال های 1978 تا 1980 در سه فینال جام حذفی متوالی شکت کرد که در سال 1979 موفق به شکست منچستریونایتد شدند و در فصل 1979/1980 در جام برندگان جام اروپا در ضربات پنالتی به والنسیا باختند و نایب قهرمان شدند. آن بازی با تساوی بدون گل پایان یافته بود.
* او در مقدماتی شش جام جهانی حضور داشت و آخرین روزهای فوتبال حرفه ای را در جام جهانی 1986 در مکزیک سپری کرد. آخرین بازی ملی او در سن 41 سالگی و در شکست 3-0 به برزیل رقم خورد.