بیانه ی رسمی باشگاه یوونتوس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقایقی بعد از تصمیم مجلس فدرال باشگاه يوونتوس بیانه ی رسمی را صادر کرد. در این بیانه امده است: تصميمى كه امروز گرفته شد نشان داد كه واكنش مجلس فدرال در برخورد با موارد مشابه ، متفاوت است.
در درخواست تجديد نظرى كه 14 ماه پيش باشگاه يوونتوس به فدراسيون ارسال كرد ، خواستار بررسى دقيق اين پرونده شد اما دستگاه ورزش كه از نظر سياسى توسط دولت كنار گذاشته شده بود به اين مورد اهميت نداد ، بدون شك باشگاه يوونتوس براى جلب رضايت ميليون ها هوادار ، سهامداران و كاركنان خود به تلاش براى عدالت و پى بردن به واقعيت ادامه خواهد داد.
در همين راستا باشگاه از وكيل خود مى خواهد تا با بررسى اين موارد و در نظر گرفتن زيان مالى رسيدگى به اين پرونده را در دستگاه قضايى و بين المللى ادامه دهد ، از امروز كه اين تصميم كه فاقد اعتبار و عدالت بود گرفته شد ، باشگاه يوونتوس تصميم دارد تا شكايت خود را به تمام دستگاه هاى قضايى بين المللى واجد شرايط را ارائه كند "
زامبروتا:اسکودتو از ان یوونتوس است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینکه مسولین تصمیم گرفتند اسکودتوی یووه راهمچنان تقدیم مدیران اینتر کنند تا این باشگاه با افتخارات بانوی پیر به حیاتش ادامه دهد برای یوونتوسی ها تازه اغاز مبارزه ای ست که شروع شده. با اعلام این تصمیم اندره آ انیلی به تیفوسی های پرافتخارترین تیم سرزمین چکمه ای قول داد از امروز مبارزه ای تازه شروع شده و هرگز تسلیم نخواهد شد تا به هدف و حقی که دارند برسند.
در این میان این تصمیم با واکنش های مختلفی روبرو شده، جان لوکا زامبروتا، هافبکی که به همراه بیانکونری قهرمانی را جشن گرفته بود تاکید کرد که این اسکودتو از ان یووه و بازیکنانش است.
"همیشه گفتم و بار دیگر نیز می گویم انچه که به دست امده روی زمین و میدان مبارزه بود. این بازیکنان بودند که بازی می کردند، بازیکنانی نظیر من که در یووه برای قهرمانی جنگیدند و یوونتوس در زمین اسکودتو را فتح کرد. من همیشه این قهرمانی را در کنار خودم می بینم و می دانم که این عنوان هرگز از یووه گرفته نمی شود زیرا بازیکنان یوونتوس به اندازه ای قدرتمند بودند که نتایج را در زمین به دست بیاورند. قهرمانی از ان یووه است."
رئیس فدراسیون ایتالیا: براساس اصول اخلاقی، اینتر باید قهرمانی سال 2006 را برگردان
این در حالی است که فدراسیون فوتبال ایتالیا چند روز قبل تصمیم گرفت به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد، قهرمانی سال 2006 از نرآتزوری پس گرفته نشود.
سایت گل- جان کارلو آباته، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا معتقد است اینتری ها باید براساس اصول اخلاقی، قهرمانی سال 2006 را پس بدهند.
این در حالی است که فدراسیون فوتبال ایتالیا چند روز قبل تصمیم گرفت به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد، قهرمانی سال 2006 از نرآتزوری پس گرفته نشود.
شواهدی که در دادگاه کالچو پولی 2 در ناپل ارائه شده نشان می دهد اینتری ها نیز با داوران در ارتباط بودند و در این رسوایی نقش داشتند.
با این وجود به دلیل محدودیت های که وجود دارد، فدراسیون فوتبال ایتالیا نمی تواند این قهرمانی را از این باشگاه بگیرد و به این ترتیب قهرمانی سال 2006 همچنان به نام اینتر خواهد بود.
آباته در گفتگو با خبرنگاران گفت:" امیدوارم اینتریها محدودیت هایی که در این پرونده وجود دارد را فراموش نکنند.
اما از نظر اخلاقی محدودی وجود ندارد. ما باید به قوانین پایبند باشیم اما اگر قوانین کافی نبودند، آنگاه همه چیز در دست خودمان است."
گفته می شود یوونتوسی ها این پرونده را از طریق کمیته المپیک ایتالیا پیگیری خواهند کرد.
یووه به دنبال جذب ستاره فیورنتین
سایت گل - به نوشته روزنامه توتواسپورت باشگاه یوونتوس قصد دارد خوان مانوئل وارگاس هافبک باشگاه فیورنتینا را به خدمت بگیرد.
مسئولان دو باشگاه مذاکراتی را برای انتقال این بازیکن انجام داده اند این در حالی است که سینیشا میهایلوویچ سرمربی ویولا از این پیشنهاد باشگاه یوونتوس چندان خوشحال نیست.
یووه قصد دارد پیشنهادی مالی بعلاوه خورخه مارتینس را به فیورنتینا ارائه کند اما گفته می شود میهایلوویچ اعلام کرده اگر قرار است وارگاس را از دست بدهد بازیکنی در حد و اندازه های او می خواهد.
وارگاس که هم اکنون با تیم ملی پرو در رقابتهای کوپا آمه ریکا حضور دارد نمایش بسیار خوبی در این تورنمنت داشت و با پرو تا آستانه فینال رقابتها پیش رفت اما آنها بعد از شکست مقابل اروگوئه از رسیدن به فینال باز ماندند و باید در دیدار رده بندی به مصاف ونزوئلا بروند.
عملکرد وارگاس در گوپا آمه ریکا طوری بود که توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده اما خود او اخیرا اعلام کرده قصد ندارد فیورنتینا را ترک کند.
انتقال به یوونتوس رویداد بزرگی در زندگی من
ماروتا مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس اعلام کرد تمام كارهاى انتقال ويدال انجام شده و او به زودی یوونتوسی می شود. در همین راستا ویدال قبل از ترک آلمان برای حضور در تست های پزشکی باشگاه یوونتوس گفت:
" از اينكه در يكى از بزرگترين تيم هاى اروپا توپ خواهم زد خوشحالم ، اين انتقال يكى از رويدادهاى مهم زندگى من هست ، هدف يوونتوس قهرمانى و بازگشت به رقابت هاى اروپايى هست و من با توجه به تجربه اى كه در آلمان بدست آوردم به اين تيم كمك خواهم كرد "
سالاس اسطوره و بازيكن سال هاى گذشته شيلى هم گفت :
" يوونتوس در شيلى هوادار زيادى دارد و با انتقال ويدال تعداد اين هواداران بيشتر ميشود ، ويدال بهترين گزينه براى قرار گرفتن كنار پيرلو هست ، سبك بازى ويدال منحصر به فرد هست و ميتواند در تمام پست هاى ميانى بكار گرفته شود ، خشونت وی من رو به ياد ماتياس الميدا مى اندازد."