بله میدونم ولی خب منبع رو ذکر نمیکنند و بدون هیچ چیزی از ای انجمن کپی میکنند اگه یه رمز ساده درفایل فشرده بزارید عالی میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
بله میدونم ولی خب منبع رو ذکر نمیکنند و بدون هیچ چیزی از ای انجمن کپی میکنند اگه یه رمز ساده درفایل فشرده بزارید عالی میشه
salam hich rahe ertebati dgeyi ba modira nist masalan idiye yahoo,gmail ya chize dgeyii?????
پيام خصوصي ميتوني بدي هر كاري داري از اين راه اقدام كن
لطفا داخل بخش الگوی فنی،ستاره های جوان هم اضافه کنید:
الکس سانچز،نیمار،گوتزه و...
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط abiii [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الگوی فنی با بازیکن محبوب متفاوته
این بازیکنانی که شما نام بردید هنوز در کشر خودشون هم به عنوان یک سمبل معرفی نمی شن چه برسه به اینکه ما اونها رو به عنوان الگوی فنی بین همه بازیکنان معرفی کنیم !
الگوی فنی یه سری تعاریف داره که اون رو با بازیکنان دیگه مجزا می کنه
به هر حال هر کس آزاد هست و می تونه حتی یک بازیکن خیلی معمولی هم به عنوان الگو برای خودش انتخاب کنه
اما ما بازیکنانی رو قرار می دیم که بیش از بقیه علاقمند دارند
موفق باشید
سلام خدمت مدیریت محترم .مخصوصا جعفر خان
پیشنهادی داشتم
اگر صلاح بدونید من تایپیکی بزنم تحت عنوان بررسی فنی و تخصصی موبایل و جدید ترین مدل موبایل
به نظرم جایش خالیه. و تایپیک خوبی میشه.
با تشکر
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید بحث خوب و قشنگی باشه اما جاش توی انجمن تخصصی فوتبال نیست.
این انجمن همینجوریش هم کمی داره از تخصصی بودن نسبت به فوتبال در میاد با وجود تاپیک های حاشیه ای و دیگه بحث موبایل قطعا" اینجا جایی نداره.
سرسخت ترین مخالفش هم من هستم.
یعنی قصد نداریم لجبازی کنیم....
اما واقعا اینجا جای فوتباله و نه چیزه دیگه.
کلاس کار فروم پایین میاد اونجوری.
موفق باشی.
آقا جعفر توروخدا به دادم برس مسابقه فینال جام اسیا (ژاپن - استرالیا) گل هاش دانلود نمیشهcrying::-
الان و بر اساس این صحبتهایی که گفتید ، امکانش نیست که دوست گلمون آقای ویه ری (بوبو 32گل) به این لیست اضافه بشن؟ من به پهنای صورت اشکمیریختم وقتی میدیدم نیستش!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی گلهای فینال جام اسیا (استرالیا-ژاپن) رو اصلاح کنه دانلود نمیشه