نکونام:اقلا بازي هايم برابر رئال و بارسا را پخش کنيد
نکونام:اقلا بازي هايم برابر رئال و بارسا را پخش کنيد
جواد نکونام گلايه دارد. گلايه از مسئولان گروه ورزش سيما. او ناراحت است از اينکه بازي هاي تيمش را رسانه ملي پوشش نمي دهد.
کاپيتان تيم ملي در گفت و گويي با خبرآنلاين لب به گلايه از مسئولان ورزش سيما گشود. از اينکه بازي هاي مهم او را براي مردم پخش نمي کنند. جواد که آخرين بار تيمش در بازي با راسينگ بازنده بود درباره اين بازي سخن گفت:« راسينگ تيمي است سراپا دفاعي که بازي را خيلي خوب مي بندد . خيلي بازي جلوي اين تيم دشوار است. تيم ما هم وقتي به راسينگ رسيد به همين مشکل خورد. آنها خيلي خوب بازي را بستند و روي ضد حمله هاي خطرناک دو گل به ما زدند. واقعا روي ضد حمله خيلي خوب هستند. با همين تاکتيک يک پنالتي از ما گرفتند و بازي را بردند. »
حريف اين هفته اوساسونا هم والنسيا است. او درباره اين بازي مي گويد:«امسال والنسيا خيلي تيم خوبي است. الان در جدول سوم هستند و شرايط خوبي دارند . بازي سختي برابر اين تيم داريم. شرايط آنها خيلي خوب است اما ما در خانه بازي مي کنيم و بايد از اين مسابقه امتياز بگيريم.»
جواد هفته قبل در بازي برگشت جام حذفي برابربارسلونا روي نيمکت نشست و تيمش هم البته با دو گل شکست خورد. او از اين نيمکت نشيني مي گويد:« قرار شد ما بازي نکنيم که تيم براي بازي با راسينگ خسته نباشد که البته ما هر دو بازي را باختيم. من هميشه دوست دارم براي تيمم در همه بازي ها بازي کنم . بازي برابر برابر بارسلونا هم که اصلا يک هيجان ديگري دارد . تماشاي بازي ها بارسا از تلويزيون هم جذاب است حالا چه رسد به اينکه بنشيني و بازي هاي اين تيم را از درون زمين ببيني و روبروي ستاره هايش بازي کني. »
کلا اين فصل اوساسونا به بارسا خوب باخته است ، چه با جواد نکونام و چه در غياب او. آنها در اين 3 بازي که از ابتداي فصل با ياران گوارديولا داشتند ، در مجمع 14 گل هم خوردند. جواد در اين باره مي گويد :« ما 3 تا بازي با بارسا داشتيم که گل هاي زيادي هم خورديم اما اين دليلي براي بد بودن مان نيست. طوري مي گوييد ما بد باختيم که انگار باقي تيم ها 3 تا ، 3 به بارسلونا مي زنند. همه تيم هاي بزرگ ليگا هم مدام به بارسا مي بازند. رائال مادريد هم با اين همه ستاره ، تا به حال در همين فصل دو بار به بارسا باخته. ما که اوساسونا هستيم. وقتي رئال را مي برند که بردن اوساسونا که براي شان کاري ندارد. تيمي که مسي و ژاوي و اينيستا را دارد ، غير قابل مهار است. نتايج و گل هاي شان را ببينيد و آناليز کنيد. بارسلونا و گوآرديولا يکشنبه ، در نيوکمپ صدمين بردش را ورزشگاه خانگي جشن گرفتند. مي داني اين يعني چه؟ ولي حالا ما اميدواريم در بازي برگشت در خانه بتوانيم يکي از اين 3 باخت را جبران کنيم.»
جواد مثل يک طرفدار تيفوسي از بارسا دفاع مي کند؛« من طرفدار بارسلونا هستم ، بودم و خواهم بود. من طرفدار بارسا هستم به خاطر فوتبال زيبايي که بازي مي کند. نه اينکه رئال خوب بازي نمي کند اما فوتبال بارسلونا يک چيز ديگر است.»
جواد اين فصل در تيمش نمايش خوبي داشت و در اين باره مي گويد:« انصافا فصلي خوبي داشتم. البته تيم مان هم خوب بازي کرده و چون همه خوب بودند ، کار من هم بهتر شده و بيشتر به چشم آمده. سال قبل با اينکه 2 ماه دور از تيم بودم ، فصل بدي نداشتم. دو فصل پيش هم توانستم 8 گل بزنم و در ماندن مان در ليگ خيلي کمک کردم. اما اين فصل تا حالا 5 تا گل زدم . خيلي دنبال گل زدن نيستم. بيشتر برايم اين مهم است که بتوانيم برنده بازي باشيم و براي تيمم خوب بازي کنم.»
جواد درباره کاپيتاني اش در تيم هم مي گويد:« من کاپيتان سوم تيم هستم. در بازي هاي تدارکاتي و جام حذفي بازوبند را بستم. البته جلوي بارسلونا هم بازوبند به من رسيد که طعم خاصي داشت. افتخاري است که يک ايراني در بازي به اين مهمي بازوبند مي بندد. اولين خارجي تاريخ اوساسونا هستم که بازوبند کاپيتاني را بستم و اين در تاريخ مي ماند. چيزي که افتخاري بزرگ است براي جواد نکونام. اينکه اسم من به عنوان يک ايراني در تاريخ باشگاه ثبت مي شود. واقعا دو گلي که اين فصل به اسپانيول و رئال بتيس زدم خيلي به ما کمک کرد . اين بازي ها در همان برهه بود که ما امتياز گرفتيم و تيم هاي کناري مان در جدول نتوانستند امتياز بگيرند. اما دور برگشت خيلي سخت است و امتياز گرفتن خيلي مشکل. اميدواريم که بتوانيم امتيازات مان را زياد کنيم چون فعلا شرايط خوبي در جدول داريم.»
جواد البته دلي پر درد از گروه ورزش سيما دارد؛«نمي دانم چه بگويم . تلويزيون بازي هاي ما را يا پخش نمي کند يا وقتي پخش مي کند که همه خواب باشند که کسي نبيند. دلم خوش بود که بازي هاي مان جلوي رئال و بارسا پخش مستقيم شود که آن را هم کم لطفي مي کنند. من نياز به اين ندارم که بازي ام در ايران پخش بشود يا کسي من را ببيند ولي فکر مي کنم اين خيلي بد نباشد که وقتي بازي هاي لاليگا را پخش مي کنند ، مسابقه اي که بازيکني ايراني در آن بازي مي کند در اولويت باشد. من در ليگ اسپانيا بازي مي کنم که معتبر ترين ليگ دنياست. کانال هاي زيادي بازي هاي ما را پخش مي کنند که پولي هستند . فکر مي کنم مردم دوست داشته باشند وقتي يک نماينده اي در سطح اول اروپا دارند ، بازي هايش را ببينند. خيلي ها را مي شناسم که بازي هايم را از طريق اينترنت پيگيري مي کنند. به هر حال کاش طوري مسابقات را پوشش مي دادند که هر دو يا 3 بازي يکبار چيزي از ما پخش مي شد. ببينيد بعد از جام ملتهاي آسيا يک ژاپني به لاليگا آمد اولين بازي اين بازيکن در پامپلونا بود جلوي ما. 5 خبرنگار ژاپني براي پوشش خبري بازي اش آمده بودند. چند وقت قبل چند دوست خبرنگار براي پوشش خبري بازي ما نامه به باشگاه زده بودند که باشگاه هم خيلي استقبال کرد و اعلام شد براي مسائل مربوط به رواديد ، همکاري مي کند اما نمي دانم چرا اين اتفاق نيفتاد.»
او ادامه مي دهد:« براي دايي ، مهدوي کيا ، باقري هم همين اتفاقات افتاد . اگر از آنها هم بپرسيد ، دلخوري داشتند که حتي براي بازي در تيم هاي مهمي چون بايرن و هامبورگ ، بازي هاي شان روي آنتن نمي رفت. ولي ببينيد کره اي ها و ژاپني ها چقدر پوشش دادند. و چقدر باشگاهي که اين بازيکناني را داشته برايش اين بازتاب ها مهم بوده. حالا ولش کن بگذار بيشتر نگويم. من نمي خواستم اين حرف را بزنم ولي به خدا قسم داشتم مراسم جشن گلدن گلوب را مي ديدم ، لحظه شماري مي کردم که اين جايزه برسد به ايران . وقتي اسم اصغر فرهادي برده شد و تلويزيون او را نشان داد ، اشک در چشمانم جمع شد. در تنهايي به ايراني بودنم افتخار کردم. اينکه هموطنم اين جايزه را برده. جا دارد صميمانه اين موفقيت را به او تبريک بگويم.اين فيلم در پامپلونا پخش شد. خيلي از مردم اين فيلم را ديده بودند و از فيلم خوب فرهادي برايم تعريف مي کردند. خيلي ها بعد از ديدن اين فيلم در اين باره با من صحبت مي کردند. اين ها چيزهايي است که مردم دوست دارند درباره شان بدانند. »
او درپايان درباره تيم ملي گفت:« به طور طبيعي در اردوي دبي نيستم اما 48 ساعت قبل از بازي با قطر مي آيم تا بتوانيم در بازي با قطر موفق باشيم. » جواد با اشاره به انتقادها از کروش هم گفت:« از اين نظر که ليگ فشرده است ، مربي ها حق دارند اما کروش هم مقصر نيست. اگر جام جهاني مي خواهيم بايد از فرصت ها استفاده کنيم. البته اگر بازي ها برنامه ريزي شده باشد ، اين مسائل پيش نمي آيد. اميدوارم اين مشکلات باعث مصدوميت بچه ها نشود. اميدوارم همه بيايند پشت تيم ملي و با جو خوب ، اين بازي را با يک نتيجه خوب ببريم. بازي با قطر از نظر اعتباري براي مان خيلي مهم است و حتما بايد برنده اش باشيم.»
وقتي نکونام در ديدار تيمش با والنسيا مصدوم شد + عکس
وقتي نکونام در ديدار تيمش با والنسيا مصدوم شد + عکس
در جريان مسابقه اوساسونا – والنسيا جواد نكونام بازيكن ايراني اوساسونا مصدوم شدتا سرمربي تيمش مجبور شود او را تعويض كند.
"جواد نکونام در تقابل با مدافع بارسلونا".عکس
شكست 3-2 بارسلونا برابر ياران نكونام
اين عكس بازيه امشبه!!
داغه داغ- دستم سوخت-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]