فقط آرسنال می توانست ینس را تهییج کند
آرسن ونگر باور دارد فقط آرسنال می توانست ینس لمن را برای بازگشت مجدد وسوسه کند...
ینس لمن که بعد از اعلام بازنشستگی برای کمک به تیم سابقش آرسنال برای مدت کوتاه دوباره به این تیم بازگشته شماره 13 را بر تن خواهد کرد .
ینس لمن پس از مصدومیت ژسنی دروازبان جوان تیم آرسنال و پس از مشخص شدن مصدومیت تمام فصلی فابیانسکی و مانون به تیم بازگشته و امیدوار است تا با حمایت و کمک به آلمونیا آرسنال را در این فصل در لیگ برتر کمک کند .آرسن ونگر باور دارد فقط آرسنال می توانسته ینس لمن را بار دیگر برای بازگشت له میادین وسوسه کند .
آرسن ونگر در اینباره گفت :
" ما ژسنی را برای شش هفته نخواهیم داشت و ویتو مانون نیز شش هفته بیرون است و فابیانسکی نیز برای تمام فصل مصدوم است .
این به معنی این است که هیچج کاوری با تجربه برای دروازبانی در لیگ برتر نداشتیم و من خواستم که لمن بازگردد و این تجربه را به ما بدهد .
وقتی در ماه مارس هستید و به تعداد دروازبانان آماده که می توانند به تیم کمک کنند نگاه می کنید می بینید انتخاب زیادی ندارید . اما ما لمن را بازگرداندیم و او مانند یک حامی برای تیم است . او قبول کرد تا این کار را انجام دهد و قطعا این تنها محلی بود که وی می توانست ان جا باشد .
من در اینباره خوشحالم چرا که وقتی ینس در تمرینات است او متحرک تر از همیشه ظاهر می شود . شما وی را می شناسید . من وی را می شناسم و او به تیم کمک می کند .
او دارای یک انگیزه عظیم است و فرد بسیار با تجربه است است که می تواند نقش بسیار مهمی داشته باشد . "
میگل: آرسنال شبیه بارسلونا نیست، آرسنال یک خانواده است
جوان خوش آتیه توپچی ها از مسیر حرفه ای خود تا رسیدن به آرسنال می گوید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر در سال 2008 در رقابتی تنگاتنگ با تیم های منچستریونایتد، لیورپول، چلسی و رئال مادرید موفق شد ایگناسی میگل، جوان جویای نام باشگاه یو دی کورنلیا اسپانیا را به خدمت گیرد.
میگل که همانند سسک فابرگاس در نوجوانی کار خود را از آکادمی بارسلونا و لاماسیا شروع کرد نتوانست نظر مسئولین این تیم را جلب کند و به ناچار از این باشگاه جدا شد و به تیم کورنلیا پیوست.
" بازیکنان زیادی هستند که در آن سن آنجا را ترک می کنند و این اتفاقی بود که برای من نیز افتاد و آنها به سادگی فکر می کردند من به انداز کافی برای حضور در تیم آنها خوب نیستم، من آنها را سرزنش نمی کنم.
در سن 14 و یا 15 سالگی شما نمی دانید چه کسی برای انجام این کار می رود و چه کسی برای این کار مناسب نیست.. بخاطر این موضوع خیلی بد گریه می کردم، فکرش را کنید که بارسلونا به من گفت نـــه، شما فکر می کنید همه چیز تمام شده و هیچ چیز آنطور که می خواستید نبوده.
اما بعد از 2 یا 3 روز شما به خود می آیید. من عاشق فوتبال هستیم و به همین بخاطر به تیم دیگری به نام کورنلیا پیوستم."
و پیشرفت فوق العاده ایگناسی میگل در کورنلیا نه تنها موجب شد غول های اروپا به دنبال او باشند بلکه مسئولین بارسلونا را نیز پشیمان کرد و آنها به دنبال این بودند تا بار دیگر او را به خدمت گیرند.
اما جوان اسپانیایی توپچی ها به خواسته باشگاه سابقش جواب رد داد زیرا نمی خواست اتفاقات گذشته تکرار شود و به دنبال چالش جدیدی بود. او آرسنال را انتخاب کرد، جایی که در اولین نگاه توانست رابطه عمیقی با باشگاه و محیط آن برقرار کند.
" آنها بازیکنان جوان را پرورش می دهد و به آنها شانسی داده تا خودشان را نشان دهند که آیا برای بازی کردن و حضور در کنار تیم اصلی به اندازه کافی خوب هستند یا نه.
وقتی بارسلونا دوباره می خواست مرا جذب کند برایم دشواربود زیرا در نگاه به گذشته آنجا روزی باشگاه من بود. سخت بود اما می دانستم اگر هرکس در آنجا بهتر از شما باشد، آنها باز هم از او می خواهند تا در آنجا باشد. بنابراین به این فکر کردم که باید کار جدیدی انجام داد و به سوی چیز جدیدی رفت.
من آرسنال را دوست دارم. وقتی برای اولین بار به اینجا آمدم عاشق باشگاه شدم. لحظه پیوستن به آرسنال را هرگز فراموش نخواهم کرد.
اینجا شبیه بارسلونا نیست، باشگاه های اسپانیایی شبیه آرسنال نیستند. در اینجا تیم زیر 18 سال، رزرو و تیم اصلی به مراتب نزدیکی و تعامل بیشتری با هم دارند، همه یکدیگر را می شناسند و همه پشتیبان یکدیگر هستند. این اصلی ترین چیز در آرسنال است، همه ما در اینجا به مانند یک خانواده هستیم."
ونگر: چرا باید شرمنده باشیم؟؟ باید به آنچه انجام دادیم افتخار کنیم
صحبت های تکمیلی آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی.
از بین رفتند. کارشان تمام شد. از پا افتادند. به زانو در آمدند.
اینها کلمات و القابی است که در طول این هفته و پس از کنار رفتن از لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی در همه جا وجود داشت و مردان آرسن ونگر را هدف گرفت.
به گذشته باز گردیم. به فصل 2003/04، جایی که توپچی ها شنبه در ویلا پارک مقابل منچستر یونایتد در جام حذفی شکست خوردند و سه شنبه نیز دلسردی آنها بزرگتر شد و با گل دقایق پایانی وین بریدج از لیگ قهرمانان اروپا حذف شدند.
یاس و نا امیدی در سراسر تیم نمایان بود و وقتی در پایان نیمه اول آنها 2 - 1 از لیورپول عقب بودند، به نظر می رسید که دنیای آنها از حرکت ایستاده. گویا تاریخ می خواست موفقیت تیم شکست ناپذیر را تغییر دهد اما در واقع هرگز چنین اتفاقی نیوفتاد.
در نیمه دوم رابرت پیرس گل تساوی را به زیباترین شکل ممکن به ثمر رساند و یک دقیقه بعد تیری هانری نشان داد که می توان جلوه دیری از زیبایی را به نمایش گذاشت، حرکت انفرادی او یک گل انفادی غیر ممکن را به ثمر رساند. شاگردان آرسن ونگر 4 - 2 آن بازی را پیروز شدند و جام را در وایت هارت لین از آن خود کردند و سپس تا پایان کار شکست ناپذیری خود را حفظ کردند.
اوضاع فعلی تیم شباهت زیادی به آن روزها دارد. آرسنال در 13 روز جام اتحادیه، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی را از دست داد و هرچند آرسن ونگر می داند مقایسه این دو موقعیت عادلانه نیست اما باور دارد می تواند برای تیم الهام بخش باشد.
" باید بگویم در آن روز بین دو نیمه دیدار با لیورپول احساس کردم که تیم واقعا به زانو در آمده.
آنها به صحبت هایی هشداری نیاز داشتن تا بازگردند و در آن روز تیری هانری یک تفاوت عظیم در نیمه دوم ایجاد کرد. پس از آن لیوپرول پذیرفت که ما برتر بودیم اما وضعیت آسانی نبود.
اکنون تیم ما به یک استقامت ذهنی نیاز دارد و لازم است همه از یکدیگر حمایت کنند. ما در وضعیت فاجعه باری حضور نداریم. در موقعیتی هستیم که باید مجذوب آنچه می توانیم بدست آوریم شویم.
ما برای سقوط نکردن در جدول نمی جنگیم، ما برای فتح لیگ برتر مبارزه می کنیم بنابراین نمی خواهیم برای خود احساس تاسف داشته باشیم بلکه تنها برای بدست آوردن آن می رویم. "
و مردان آرسن ونگر در نخستین قدم از 10 قدم باقیمانده باید شنبه مقابل وست بروم به میدان بروند، تیمی که در دیدار رفت در ورزشگاه امارات شگفتی ساز شد و توپچی ها را شکست داد. اما ونگر باور دارد دو تیم دو وضعیت متفاوت دارند.
" وست بروم هنوز ترکیبی است که فوتبال بازی می کند. من بازی آنها در برابر بیرمنگهام را دیدم، آنها عملکرد خوبی داشتند اما اکنون هر دو تیم به شدت در منطقه خطر هستند. آنها با این ایده بازی خواهند کرد که امکان دارد سقوط کنند و ما با این میل بازی می کنیم که صدر جدول را از آن خود کنیم."
شگفتی های این فصل لیگ برتر همچنان ادامه دارد و با نگاهی به جدول می بینیم که شاگردان الکس فرگوسن در میان 4 تیم برتر جدول بیشتر از همه آنها گل دریافت کرده اند که اتفاقی نادر محسوب می شود ولی آنها همچنان به پیشروی خود در لیگ ادامه می دهد.
آرسنال نیز در این بین مثل گذشته با بدشانسی پیش می رود. در اتفاقی نادر 3 دروازبان این تیم مصدوم هستند و دو مدافع مرکزی نیز در کنار تئو والکات ، الکس سونگ و سسک فابرگاس آسیب دیده اند.
با این وجود آرسن ونگر این بد اقبالی ها را می پذیرد و می داند که هفته های دشواری را پیش رو دارد اما سر مربی توپچی ها همچنان فوق العاه خوشبین است.
" نه، باور ندارم که خدایان بر علیه ما هستند، باور دارم که شما می توانید نتایج بدی در فوتبال داشته باشید. این می تواند اتفاق بی افتد. چیزی که شما درک نمی کنید این است که اگر به آنچه ما در این فصل انجام داده ایم نگاه کنید، سزاوار اعتبار و تحسین بسیاری هستیم.
اکنون باید تا پایان فصل با این حقیقت کنار بیاییم و همانند ابتدای فصل کار را ادامه دهیم. آیا کسی پیش بینی می کرد که در جایگاهی که اکنون حضور داریم حضور داشته باشیم، آن هم بالاتر از چلسی و منچستر سیتی برای فتح لیگ برتر؟؟ هیچ کس این تصور را نداشت.
ما در مقابل بارسلونا حذف شدیم آن هم تنها با یک گل اختلاف، در حالی که 10 نفره بازی کردیم و در آخرین دقیقه بازی فرصتی داشتیم تا تیم صعود کننده لقب گیریم. فکر نمی کنم باید شرمنده آنچه که انجام دادیم باشیم بلکه باید به آنچه تاکنون به انجام رسانده ایم افتخار کنیم.
بنابراین بگذارید مردم حرف های خود را بزنند و به ما اجازه دهید تا کار خود را انجام دهیم."
مذاکره آرسنال با بارسا برسرسسک
مذاکره آرسنال با بارسا برسرسسک
آرسن ونگر، مربي آرسنال در صحبتهايي با اسکاي سپورتس به اين نکته اشاره کرد که هيچ يک از ستاره هاي جوانش در پايان رقابتهاي اين فصل آرسنال را ترک نخواهد کرد و دست کم نهايت تلاشش را براي محقق ساختن اين اتفاق انجام خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مربی فرانسوی آرسنال درمورد سسک فابرگاس هم صحبت کرد و گفت:« آرسنال به سسک نیاز خواهد داشت.حرفم را باور کنید، سسک بازیکن ویژه ای است؛ او استثنایی است و می خواهیم او را در تیممان داشته باشیم.»
با وجودی که ونگراصلا نمی خواهد که سسک از تیمش برود، ولی مهمترین نکته خواسته و میل خود بازیکن و توافقی است که در پایان فصل گذشته به عمل آمده. تمام شایعات منتشره گویای آن است که سسک فابرگاس می خواهد به بارسلونایی که در رختکن آن تیم عمر فوتبالی اش را آغاز کرد بازگردد.
از همین رو اکنون اطلاعات درز کرده از امیریتس آنقدر زیاد شده است که رسانه های انگلیسی در گزارشهایشان اعلام کرده اند که سران آرسنال مذاکرات برای انتقال سسک به رختکن بارسلونا در بازار نقل و انتقالات تابستانی و با رقمی منطقی (در حدود 45 میلیون یورو) را آغاز کرده اند.
سسک فصل گذشته به درخواست مربی اش برای ادامه حضور در رختکن آرسنال احترام گذاشت و در امیریتس ماند ولی به نظر می رسد که باید منتظر انتقال او به بارسلونا باشیم.
گویا چند ماهی است که این ستاره اسپانیایی با سران بارسا به توافق رسیده و تنها به اندکی زمان برای توافقات نهایی سران دو باشگاه و بعد از آن رسمی شدن این انتقال نیاز است.