خوب این جا هم اینارو داره
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب این جا هم اینارو داره
نه نداره.. اقای گل لیگو نشون نمیده تو دید عموم
اقای گل هر لیگ رو راست میگی نداره ولی درکل گل زن برتر رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza_ss73 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایزه ی لیگ ها بازم کم شده من توی لیگ دسته ی 6 دوم شدم 29000 سکه بهم داد
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza_ss73 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی صفحه امار و اطلاعات بهترین گلزن ها وجود دارند
توی هر لیگ که فایده نداره
شما در هفته می خواهید 7 تا بازی کنید و فوقش یه بازیکنتون توی 7 تا بازی بیاد 12 تا گل بزنه !
ما اومدیم توی کل مسابقات رو نشون می دیم که توی صفحه آمارو اطلاعات به طور کامل اومده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimacristiano [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
چیش کم شده دیگه؟
جایزه تیم دوم 24000 بود که از 2-3 هفته قبل شده 29000 دیگه !
فقط یک هفته که اون مشکلات پیش اومده بود ما اومدیم به همه جوایز بیشتری دادیم
ضمنآ جوایز لیگ ستاره ها هم تا تیم بیستم پرداخت میشه !
موفق باشید
یه چیزی برام خیلی جالبه.. اخه چرا هر هفته بازیکنا یه سال پیر میشن?? اینطور که تا اخر عمر هی باید بازیکن گرفت و هیچ وقت اون تیم با نفرات دلخواه واسه یه مدت طولانی تو بازی نمیمونن و بازی جذابیتی دیگه نداره...اگه یه ماه یه بار سن بره بالا خیلی بهتره.. اگه هم نمیشه حداقل هر دو هفته یه بار سنو بدین بالا. که یه انگیزه ای داشته باشیم و یه کم خرج بذاریم واسه اردو و جمع کردن سرمایه نه اینکه هر هفته هی بازیکن بخریم به جای پیرا
سلام.تو گروه پانزدهم از ليگ دسته ششم تیم من کیوان بازی رو برده ولی تو جدول ثبت نشده.لطفا اقدام کنید.
سلام.تو گروه پانزدهم از ليگ دسته ششم تیم من کیوان 2 برد داره ولی 3 امتیاز تو جدول ثبت شده لطفا اقذام کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ما اومدیم تمام بازیکنان رو کردیم 22 ساله
تا 40 سالگی هم واستون بازی می کنند
یعنی حدود 19 هفته برای شما بازی می کنند !
یعنی حدود 5 ماه یک بازیکن توی تیمتون می مونه
این کمه؟
شما فوقش توی 1 - 2 ماه می تونین یه تیم خوب ببندین و بازیکنانتون تکمیل باشه
قرار نیست مادام باشه که !
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط boubash45@yahoo.com [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکلی نیست
بزودی محاسبه میشه
موفق باشید
یعنی بدون محدودیت میشه تا 40 سالگی بازیشون داد بدون اینکه هر چی سن بالا تر بره امادگیشون کمتر بشه و قدرتش کم شه?