» دروسی: هنوز به چهارمی امیدوار هستیم!
به گزارش خبرگزاریRomaNews.ir - پس از برد کم گل رم مقابل کیه وو، دانیله دروسی با Sky Sport به مصاحبه پرداخت:
بازی آسانی نبود!
" ما برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا می جنگیم. دو بازی قبلی ما بسیار مایه تاسف بود. اما ما باید بتوانیم از پس حریفان بربیاییم. شاید نتوانیم جای لاتزیو و اودینزه را بگیریم اما هر چیزی امکان دارد. "
منز و ووچینیچ؟ " از نظر من آنها خوب بودند. آنها با شخصیت بالایی بازی کردند. ممکن است گاهی اشتباه کارشان را انجام داده باشند و عملکرد ضعیفی را ارائه داده باشند. اما اینکه آنها را مقصر اصلی بدانیم اعراق بیش از حد است! "
آبا هنوز این امکان هست که مونتلا سرمربی فصل آینده رم باشد؟
" به نظر من او سزاوار این کار است. نام های بزرگی به گوش می رسد اما او می تواند به اندازه آنها خوب عمل کند. او شروع خوبی داشته است و شایسته ادامه دادن کارش در اینجا است. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» اوکاکا: نمی توانم به خروج دروسی از رم فکر کنم!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - استفانو اوکاکا، مهاجم سیه چرده رم که به صورت قرضی در باری بازی می کند در مورد تجربه اش در تیم باری صحبت کرد.
او در ماه ژانویه به صورت قرضی از رم جدا شد و به تیم تازه صعود کرده باری پیوست. او خیلی زود به ترکیب اصلی باری راه یافت و به خوبی خودش را نشان داد. او که قرار است در ماه ژوئن به رم بازگردد گفت: " باری به خوبی کارش را آغاز کرد اما مصدومیت من نظم تیم را پایین آورد. اما در مورد آینده من در رم. از آنجایی که ما اوضاع مناسبی نداریم اما امیدوارم بازگردم و ثابت کنم چه ارزشی برای جیالوروسی قائل هستم. "
"سرمربی؟ مونتلا مرد بسیار خوبی است. شما دیده اید که او قبلا یک بازیکن بوده و بهتر از بسیاری از بازیکنان بازی کرده است. اکنون او عملکردش بسیار خوب بوده و این کاملا واضح است. او برای من همواره یک مهاجم بزرگ بود. او یک قهرمان واقعی است و من کاملا مطمئنم که او می تواند به عنوان یک مربی کار های بزرگی انجام دهد. "
مهاجم حال حاضر باری در مورد خروج احتمالی دنیله دروسی گفت: " دنیل یک قهرمان بزرگ است. او بهترین مسیر را انتخاب کرده است. شخصا نمی توانم تصور کنم که روزی او از رم جدا می شود و با پیراهن دیگری به میدان می رود. اما تکرار می کنم، من مطمئنم که او بهترین مسیر ممکن را انتخاب می کند. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» باجو: به توتی تبریک می گویم. او بازیکن بزرگی است
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - روبرتو باجو، افسانه فوتبال ایتالیا صحبت کوتاهی در مورد توتی انجام داد. کاپیتان جیالوروسی یکشنبه شب با به ثمر رساندن دو گل رکورد باجو را شکست.
" به فرانچسکو توتی تبریک می گویم. رکورد 206 گل زده دستاورد بزرگی است. اصلا مهم نیست که او من را پشت سر گذاشت. او یک بازیکن بزرگ است. می گویند در ایتالیا همه چیز تقسیم می شود و همه رو به جلو حرکت می کنند. من فکر می کنم خوب است وقتی کسی به موفقیتی می رسد و نشان می دهد که می تواند، ما او را رو به جلو حرکت دهیم. "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» مونتلا: بازی با میلان فوق سرنوشتساز است
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - وینچنزو مونتلا، مربی رم از بازیکنانش خواسته مقابل میلان تلاش فوقالعادهای انجام دهند تا به لیگ قهرمانان برسند.
رم تنها یک امتیاز با لاتزیو، تیم چهارم جدول فاصله دارد. لاتزیو، تیم همشهری رم دیدار دشواری در این هفته با اودینزه خواهد داشت و مونتلا امیدوار است تیمش بتواند از امتیازی که در آن بازی از دست میرود استفاده کند.
این در حالی است که میلان با یک تساوی هم قهرمانی خود را جشن میگیرد.
مونتلا میگوید: «انتظار دارم میلان به دنبال نتیجه باشد و به نظرم آنها در آستانه کسب اسکودتو بسیار خونسرد هستند.
اما ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا پیروز شویم. میخواهیم برنده شویم، باید برنده شویم. ما میدانیم که هر اتفاقی ممکن است.
ما منابع کافی را داریم و میتوانیم در بهترین شکل برای دیدار آماده شویم. نباید اجازه دهیم پایینتر از سطح خود بازی کنیم. باید به خود باور داشته باشیم.
هنگامی که هفت امتیاز کمتر داشتیم به خود باور داشتیم، و این حالا آخرین مانع است. بازی با میلان فوق سرنوشتساز است.
اما میدانیم که تیم مقابل تیمهای بزرگ هرگز از نظر احساسات چیزی کم و کسر نداشته.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» مونتلا: ما تلاش خودمان را کردیم. من همین نوع بازی را می خواهم
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - پس از بازی رم - میلان که امید های رم را برای حضور در بین 4 تیم بالای جدول کمرنگ تر کرد و قهرمانی میلان را هم قطعی کرد، وینچنزو مونتلا با Sky Sport به مصاحبه پرداخت.
" ما تلاش خودمان را کردیم تا مقابل میلان به پیروزی برسیم. ما تلاش کردیم تا این بازی را به سود خود به پایان برسانیم اما برنده نشدیم! "
:: در مورد میلان؟
" آنها در طول سال همیشه در حال پیشرفت بودند. آنها واقعا بازیکنان قدرتمندی را در اختیار دارند و امروز مزد خود را گرفتند. من اعتقاد دارم که بازیکنان من در دیدار امشب از جان خود مایع گذاشتند. "
:: بوریلو به جای ووچینیچ؟
" از آنجا که مارکو به من نشان داد که اراده قوی و بازی باکیفیتی دارد و من فکر می کردم او می تواند امروز تیم ما را برنده کند. او در محوطه جریمه می تواند بسیار خطرساز شود. "
نوشته شده توسط الیاس
» منز: من خوب بودم. مونتلا می داند!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - جرمی منز پس از دیدار مقابل میلان با Canal Plus به مصاحبه پرداخت.
" من همیشه باید به تصمیمات سرمربی احترام بگذارم و آن ها را بپذیرم. آینده من هنوز در اینجاست و من با این تیم قرارداد دارم. اما با این حال باید در پایان فصل با مدیران باشگاه بر سر میز مذاکره بنشینیم و تصمیم بگیریم که چه باید بکنیم. قسمت هایی از فوتبال (اشاره به پرتاب سنگ از سوی اراذل به ماشین منز) بخشی از کار ماست. من خوب بودم و مونتلا این را می داند. "
نوشته شده توسط الیاس
» بریگی: متاسفم که نمی توانم به هم تیمی هایم کمک کنم
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - متئو بریگی با مصدومیتی که برایش در دیدار مقابل میلان به وجود آمد تا دو ماه خانشین شد. او چندی پیش از ویلا استورات به خانه بازگشت. یار شماره 33 رم در مورد مصدومیتش صحبت کرده است.
" من متاسفم که نمی توانم به هم تیمی هایم در دو دیدار آینده کمک کنم. " او در تلاش است تا در فصل جدید با آمادگی بیشتر به میادین بازگردد.
او در ادامه گفت: " من اکنون کارهای درمانی ام را شروع کرده ام. من هر چند هفته باید به ویلا استورات بروم. "
نوشته شده توسط الیاس