الکس من به عنوان یه پرسپولیسی در مورد آوانارت باهات ابراز همدردی می کنم :deldari:
نمایش نسخه قابل چاپ
الکس من به عنوان یه پرسپولیسی در مورد آوانارت باهات ابراز همدردی می کنم :deldari:
کار خوبی می کنی شما:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا دمت گرم ! :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونی چه ننگیه !:narahat:
شما نگفتی پیراهن قرمز آواتارت واسه چیه ؟!! :khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته من استقلـــــــــالی:love: ام اما دلیل نمیشه با رنگ قرمز مشکلی داشته باشم :ohum:
الان معلوم ميشه مشكل داريد يا نه؟!!!:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نــــــــــــدارررررررررر یییییییییییییییییم :nishkhand::ohum:
حالا بسته به شرایط ممکنه یه وقت مشکلی شاید ایجاد شه :hehehe::hehehe::nishkhand:
ْمن هم شرايطشو رو خودم با چشم خودم ديدم! :khandeeeee bahal:نقل قول:
فقط اميدوارم شرايطش كشته يا زخمي در پي نداشته باشه!:masdom:
ای بابا! الکس خیلی ابن استقلا لی هارو خوشحال کردیا زورم میگیره ولی خوبه مجیدی رو با لباس قرمز گذاشتی نه بدک نیست
sahra منم پرسپولیسیم که الان تغیر ملیت دادم و استیل آذینی شدم
استقللالیها هم یه کاری کردن (با جل زدن) که دیگه خجالت میکشیم بگیم تا یه مدت استقلالی شدیم در ضمن حاضرم با تو هم شرط بندی کنم هر کی باخت امضا و آواتار تا دو هقته میشه کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عنایتی ....................
!!!!!!!!!!!شنیدم خیلی خوشت میاد ازش:sham:
موافقی؟ اگر موافقی یه پیام خصوصی برام بزن که موافقی چون نمی خوام جلو همه ببازی میخوام یه دفعه آواتارت عوض بشه
بند یکش بود
بند 2شم اینه که شرطو به همه میگم ولی بازنده با عوض شدن آواتار ییهو معلوم میشه
تا دیگه تو باشی پرسپولیسی ها رو به خاطر این که تو شرط بندی باختنو اذیت کنی!!!
الکس تو که دکترای شرط گذاشتن داری کمکم کن که اینو ضایع کنیم:khandeeeee bahal::toop:
نگران نباش اصلا" و ابدا ؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شهــــــــر در امن و امان است :solh: خبری از ساتور نیست :hehehe:
جان عزيزت از اين شوخيا با من نكن!:narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عنايتي :ogh:
خدايي اگه همچين بلايي قراره سرم دربياد ديگه پامو تو دربي نميذارم!:tars:
ولي واسه ايشون يه عكس خيلي با حال كنار گذاشتم!:ehem:
واسه شما هم دارم !:nishkhand:
خدا كنه همينجور باشه كه شما ميگي!binamنقل قول: