سلام / یه سوال داشتم چرا هر خبر که من در قسمت اخبار رئال مادرید میذارم توسط مدیر و دوست خوبم علیرضا پاک میشه ؟؟؟
اخبار رو هم با ذکر منبع میذارم ........... اگه که نباید یه بارسایی خبر رئالی بذاره خیلی واضح اعلام کنید تا دیگه نذاریم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام / یه سوال داشتم چرا هر خبر که من در قسمت اخبار رئال مادرید میذارم توسط مدیر و دوست خوبم علیرضا پاک میشه ؟؟؟
اخبار رو هم با ذکر منبع میذارم ........... اگه که نباید یه بارسایی خبر رئالی بذاره خیلی واضح اعلام کنید تا دیگه نذاریم
سلام
یه پیشناهاد داشتم , اگه تو صفحه اصلی سایت یه چت باکس بود خیلی خوب میشد
واقعا ارتباط زنده تر میشد !
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سری به پست زیر بزنید جوابتونو می گیرید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-داداش اخبارهایی که می گذاری معمولا بچه های رئالی رو ناراحت می کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2-بعضی از اخبار هات ربطی به رئال نداره.
خوندم , درسته که کنترلش سخته ولی یکی دو روز اول کنترل میخواد بعدش دیگه فرهنگ استفادش جا میفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره منم موافقم:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که خیلی وقته این پیشناهادو دادم ولی متاسفانه باهاش مخالفت میشد....
به نظرم از 2 جهت مفیده......یکی اینکه دیگه پست های اسپم سایت کمتر میشه
و خیلی زنده تر میتونیم با هم ارتباط داشته باشیم
درضمن هم درمورد کنترلش میتونیم...برای اون قسمت یکی دو ادمین بزاریم ....
به نظرم که اصلا بچه های این سایت انقدر با فرهنگ هستن که نیازی هم به ادمین نداشته باشه
سلام بچه ها یه سوال داشتم، کسی اینجا هست یه مدرسه ی فوتبال دخترونه به من معرفی کنه؟
من کل تهران رو زیرو رو کردم ، نبود که نبود
مدرسه فوتبال واسه پسراش پیدا نمیشه چه برسه به دخترونش!!!!!!!!!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اقا یکسال این عدد 1 اینجاست خستم کرده چی کار کنم روشم کلیک میکنم از بین نمیره :gerye:
کلیک کنید عکسش توشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]