حرف هاى حجازى از روى دلسوزى است
مظلومى: حرف حق زدم و فقط سوابق قطبى را گفتم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال در واكنش به جريمه ۵ ميليونى از سوى كميته انضباطى به دليل مصاحبه عليه قطبى گفت: فقط سوابق او را گفتم و اين چيزى بود كه قطبى بارها اعلام كرده بود.وى طى گفت و گويى درباره انتخاب ناصر حجازى به عنوان رئيس كميته فنى باشگاه استقلال، رأى كميته انضباطى عليه وى و مسائل ديگر به اظهارنظر پرداخت.با ما همراه باشيد:
•قبل از هر چيز درباره انتخاب حجازى به عنوان رئيس كميته فنى صحبت كنيد.اين پيشنهاد شما بود؟
- من از همان ابتداى فصل پيشنهاد كرده بودم كه پيشكسوتان بايد به ما كمك كنند.
• اما اسمى از آقاى حجازى نياورده بوديد؟
- اولويت بندى داشتم و آقاى حجازى در اولويت بود.بايد به جمع بندى مى رسيديم تا اين تصميم نهايى شود.
•نكته جالب اينجاست كه در يك ماه گذشته ناصر حجازى منتقدترين استقلالى در قبال اين تيم بوده است؟
- صحبت هايى كه ناصرخان مى كند از سر دلسوزى است و گرنه ما هميشه به صورت تلفنى با هم در ارتباط بوديم.هر كسى حق دارد حرفش را بزند.
• هر حرفى؟
- قطعا صحبت ها بايد منطقى باشد.در آن شرايطى كه تيم داشت انتظار داشتم صحبت هايى كه درباره استقلال مى شود منطقى تر باشد.من به همه نظرات احترام مى گذارم اما اين را هم بدانيد كه دليل حضور آقاى حجازى در استقلال ربطى به انتقادهاى ايشان نداشت.از ابتدا هم حجازى در اولويت بود اما چون كارهاى مهمترى در ابتداى فصل وجود داشت انتخاب ايشان به عنوان رئيس كميته فنى به تأخير افتاد.بايد حواشى تيم را جمع مى كرديم و به لحاظ فنى نيز تيم را به شرايط ايده آل ترى مى رسانديم تا اينكه فرصت پيش آمد و آقاى فتح الله زاده دستور دادند تا هر چه زودتر اين اتفاق رخ دهد.
• شرح وظايف آقاى حجازى چيست؟
- شرح وظايف ايشان را آقاى فتح الله زاده بايد تعيين كنند.در مورد مسائل فنى من اختيار تام دارم و مشورت هاى لازم را از آقاى حجازى خواهم گرفت و اگر صلاح باشد آن را در تيم اجرا مى كنيم.
• ناصر حجازى صريح الهجه است و هر آن ممكن است از اين تيم انتقاد كند؟
- از وقتى كه من به استقلال آمدم ايشان انتقادى از من نداشته است.البته شايد باز هم انتقاد كند اما حجازى پيشكسوت استقلال است و من به او احترام مى گذارم.
• بگذريم، به دليل مصاحبه عليه قطبى از سوى كميته انضباطى جريمه شديد؟
- من عليه كسى مصاحبه نكردم.فقط راجع به تيم خودم صحبت كردم و گفتم بازيكنان من را يكشنبه مى بريد و پنجشنبه باز مى گردانيد و به استقلال فشار مى آيد.البته از آقاى عزيز محمدى ممنون هستم كه بازى با استيل آذين را يك روز به تعويق انداخت ولى اگر حرفى زدم از روى منطق بوده است و قصد تخريب كسى را نداشتم.گاهى از صحبت ها برداشت اشتباه مى شود.
• در حكم كميته انضباطى آمده كه شما به دليل مطالب خلاف واقع درباره قطبى محكوم شده ايد.به نظر مى رسد صحبت تان درباره آناليزور بودن قطبى باعث شد جريمه شويد.
- كدام مطلب خلاف واقع؟ اينكه گفتم بازيكنانم براى ۴ روز در تمرينات تاكتيكى ام نيستند خلاف واقع است؟ من در برنامه تلويزيونى در جام جم كه فيلم آن هم موجود است فقط سوابق آقاى قطبى را گفتم.چيزى كه بارها خودش اعلام كرده كه قبلا در تيم هاى پايه و بانوان آمريكا كار مى كرده و همچنين به عنوان آناليزور و دستيار مشغول به كار بوده است.همچنين گفتم ايشان زمانى كه در پرسپوليس بود و وقتى باخت ۴ بر يك آورد اگر حمايت هاى آقاى كاشانى نبود از اين تيم مى رفت.من فقط حرف حق زدم.اگر حرف حق زدن جريمه دارد مهم نيست كه جريمه شدم.به عنوان مربى يكى از تيم هاى بزرگ پايتخت بايد از تيمم دفاع مى كردم.هميشه از ما خواسته اند كه تعامل خوبى با تيم ملى داشته باشيم و من هم اين تعامل را با تيم ملى نشان دادم.گفتند مربى استقلال دنبال بهانه است در صورتى كه اين طور نيست.
• منظور شما صحبت هاى منصوريان است؟
- اشاره شده بود كه اگر او مربى استقلال بود دوست داشت ۱۰ بازيكن ملى پوش داشته باشد.من هم مى گويم به جاى ۱۰ تا دوست داشتم ۱۵ بازيكن ملى داشته باشم.اين براى من هم افتخار است اما همه حرف من اين است كه بازيكن ملى زمانى مى تواند به تيم ملى كمك كند كه شرايط خوبى داشته باشد.وقتى قرار است بازيكن من ۲۴ ساعت مانده به بازى باشگاهى تحويل مان داده شود چطور مى توانم بهره كافى را از اين بازيكن ببرم.كاش كميته انضباطى حرف هايم را مى شنيد و مرا محكوم مى كرد.همه جاى دنيا متهم حق حرف زدن دارد.من يك شكست در هفته دوم آوردم و ديديد كه چطور مرا به باد انتقاد گرفتند پس به من هم حق بدهيد.
• وضعيت مصدومانى مثل برهانى و جبارى چطور است؟
- برهانى به دليل كشيدگى كه دارد به گفته پزشك تيم تا ۳ ، ۴ هفته ديگر نمى رسد اما جبارى در حال تمرين با تيم است.
• از اينكه بازى استقلال يك روز به تعويق افتاد راضى هستيد؟
از محبت سازمان ليگ ممنونيم اما به هر حال من ۴ روز ۴ بازيكن خود را در تمرينات تاكتيكى ندارم.