-
/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
شعار هواداران پرسپوليس عليه عابدزاده و يك روزنامه ورزشي
خبرگزاري فارس: هواداران پرسپوليس در تمرين امروز عليه احمدرضا عابدزاده و يك روزنامه ورزشي شعار دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس پس از برتري مقابل صباي قم و صعود به فينال جام حذفي از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه شركت واحد برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان اصلي پرسپوليس در ديدار روز گذشته به مدت 25 دقيقه به ريكاوري پرداختند و سپس در گوشهاي از زمين روزنامههاي ورزشي را مطالعه كردند.
بازيكنان ذخيره نيز پس از گرم كردن و حركات كششي به كار با توپ و سپك تارا پرداختند.
* در تمرين امروز آرفي غايب بود. محمد پروين و حسين بادامكي نيز پس از اينكه از دايي اجازه گرفتند محل تمرين را ترك كردند. اين دو بازيكن در تمرين شركت نكردند.
* حسين عبدي با تأخير در تمرين حاضر شد.
* ميثاق معمارزاده تمرينات ويژهاي را زير نظر يحيوي انجام داد.
* محمد منصوري پس از مدتي غيبت به دليل مصدوميت در تمرين امروز حضور پيدا كرد و اختصاصي به تمرين پرداخت.
* علي دايي كه امروز خنده از لبانش دور نميشد همراه با بازيكنان به سپك تاكرا پرداخت. او در ابتداي تمرين ضمن تشكر از بازيكنان از آنها خواست در ديدار برابر گسترش فولاد تبريز با تمام انگيزه و تمركز خود را آماده كنند.
* حدود 50 ليدر و هوادار در تمرين امروز حضور داشتند. آنها به شدت عليه احمدرضا عابدزاده و يكي از روزنامههاي ورزشي شعار دادند و از عابدزاده خواستند دست از پرسپوليس و مسئولانش بردارد و از يك روزنامه ورزشي خواستند با دروغگوييهاي خود به دنبال فريب افكار عمومي نباشد. هواداران و ليدرهاي پرسپوليس به مدت 10 دقيقه عليه عابدزاده و يك روزنامه ورزشي شعار دادند و در پايان اين روزنامه را آتش زدند.
* بازيكنان پرسپوليس پس از تمرين امروز راهي جمكران شدند.
* با دستور دايي تمرينات روزهاي يكشنبه و دوشنبه پرسپوليس تعطيل است و اين تيم روز سه شنبه تمرينات خود را در زمين شركت واحد براي بازي يكشنبه آينده مقابل استيلآذين پيگيري خواهد كرد.
farsnews.ir
-
قضاوت در مورد گروه ايران را به كارشناسان ميسپارم
قلعهنويي: مطمئنم مذاكره پرسپوليس با عقيلي شايعه است
خبرگزاري فارس: سرمربي سپاهان گفت: با شناختي كه از حبيب كاشاني دارم مطمئن هستم مذاكرهاي با هادي عقيلي صورت نگرفته و اين صحبتها شايعه است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امير قلعهنويي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص وضعيت سپاهان پيش از ديدار با العين امارات در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: خوشبختانه پس از پيروزي در رقابتهاي ليگ و بازي برابر الشباب در ليگ قهرمانان آسيا روحيه بازيكنان بسيار بالا رفته و شرايط خوبي داريم.
وي عنوان كرد: ديدار برابر العين براي ما بسيار مهم است. هيچ ديداري را دست كم نميگيريم و براي هر سه امتياز به امارات سفر خواهيم كرد. بازيكنان ما دوران بسيار سختي را سپري ميكنند و از تمام آنها كمال تشكر را دارم. همچنين از طرفداران سپاهان كه اين تيم را در تمام شرايط همراهي ميكنند سپاسگذارم.
قلعهنويي در خصوص احتمال تباني تيم العين امارات و الشباب عربستان به علت اينكه هر 2 كشور عرب هستند يادآور شد: ما به فكر افكار تاكتيكي خود هستيم. هر چند بايد تمام مسائل را در نظر گرفت تا بتوان در بهترين شرايط برابر حريفان قرار گرفت.
سرمربي سپاهان در خصوص تمديد قرارداد با اين تيم خاطرنشان كرد: تاكنون صحبت رسمي نكردهام، اما همانطور كه در گذشته نيز اعلام كردم دوست دارم يك سال ديگر در اصفهان بمانم. معتقدم نهالي كه امسال كاشتهايم سال آينده بهتر به بار مينشيند. با ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان جلسه داشتيم و مذاكراتي را در اين خصوص انجام دادهايم.
وي درباره ديدار برابر ابومسلم مشهد در 12 ارديبهشت و احتمال پيروزي در اين ديدار و گرفتن جشن قهرماني، عنوان كرد: سه فينال ديگر در پيش داريم و تمام تلاش خود را ميكنيم تا بهترين نتايج را در اين مسابقات كسب كنيم، اما دوست دارم در كنار حرم مطهر امامرضا(ع) جشن قهرماني تيم سپاهان را برپا كنيم.
قلعهنويي در مورد شايعه مذاكره پرسپوليس با هادي عقيلي به خبرنگار فارس گفت: از لحاظ اخلاقي درست نيست در اين زمان مذاكرات را انجام داد. البته من نميدانم اين خبر درست است يا خير، اما در كل مذاكرات را در اين زمان غير اخلاقي ميدانم. تيم ما شرايط حساسي دارد و در دو جام سرنوشتساز بازيهاي حساسي را دنبال ميكند.
وي گفت: من مربياي هستم كه اگر دل بازيكن جاي ديگر باشد هرگز اصراري بر حضور او ندارم، همانطور كه با رفتن عقيلي در اوايل فصل به آلمان موافقت كردم. هميشه به دنبال پيشرفت بازيكنان هستم، اما در زمان تعيين شده بايد اين مسائل را مطرح كرد.
قلعهنويي يادآور شد: با شناختي كه از حبيب كاشاني دارم مطمئن هستم چنين مذاكراتي صورت نگرفته و اين صحبتها شايعه است.
قلعهنويي در پاسخ به اين سوال كه آيا ليست مازادي را در نظر گرفته است يا نه؛ خاطرنشان كرد: هنوز تكليف خودم مشخص نيست با اين وجود چگونه ميتوانم ليست مازاد بازيكنان را تعيين كنم. اين صحبتها هميشه براي سپاهان مطرح ميشود تا اين تيم را به حاشيه ببرند اما خوشحالم كه هيچكدام از اين اظهارنظرات به نتيجه نرسيد.
سرمربي سابق تيم ملي در پايان گفتوگو با فارس مورد همگروهي ايران با عراق، امارات و كره شمالي در جام ملتهاي آسيا 2011 قطر خاطرنشان كرد: در مورد اين موضوع هيچ نظري ندارم و بهتر است از كادر فني و كارشناسان فوتبال در اين زمينه سئوال كنيد. اميدوارم
farsnews.ir
-
ميتوانستيم در 90 دقيقه كار را تمام كنيم
حيدري: عادت داريم هواداران را اذيت كنيم
خبرگزاري فارس: مدافع پرسپوليس گفت: هميشه عادت داريم هواداران خودمان را اذيت كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، سپهر حيدري پس از صعود به فينال جام حذفي اظهار داشت: در يك كورس 120 دقيقه اي صبا را مغلوب كرديم و به حق خودمان رسيديم. البته مي توانستيم در 90 دقيقه كار را تمام كنيم.
وي افزود: صبا تيم كوچكي نيست. آنها در خط مياني و دفاع بسيار مستحكم بازي كردند اما خوشبختانه اجازه پيدا نكردند به خط دفاعي پرسپوليس ضربه وارد كنند.
حيدري درباره حضور هواداران گفت: هميشه عادت داريم هواداران خودمان را اذيت كنيم. پس از 120 دقيقه بازي تمام بازيكنان مي گفتند خدايا ما را در برابر هواداران روسفيد كن كه بالاخره مزد زحمات خودمان را گرفتيم و جواب اعتماد هواداران كه ما تنها نگذاشتند را داديم.
مدافع پرسپوليس درباره اتفاقات آخر بازي نيز گفت: نمي دانم سرنوشت پرسپوليس چه اتفاقي رقم خورده بود به همين دليل بايد از خدا بپرسيد كه ماجراي طوفان، قطعي برق و سپس برد پرسپوليس در ضربات پنالتي چه بود.
farsnews.ir
-
در گفتوگو با فارس
زرينه: ماسك شيث رضايي ترميم ميشود
خبرگزاري فارس: پزشك پرسپوليس گفت: به دليل جلوگيري داور از حضور رضايي در زمين ماسك اين بازيكن ترميم ميشود.
فريد زرينه در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص جلوگيري داور مسابقه از حضور شيث رضايي در زمين بازي با ماسك ويژه اظهار داشت: نميدانم دليل تصميم داور چه بود. اين ماسك به نظر من هيچ مشكلي نداشت و به كسي آسيب نميرساند اما حالا به دليل اينكه مشكلي براي رضايي پيش آورد ظرف 2 روز آينده ماسك وي ترميم ميشود و دوباره روي صورت او قرار خواهد گرفت.
وي افزود: از اين گونه ماسكها در فوتبال روز دنيا استفاده ميشود و اگر شيث با اين ماسك وارد زمين ميشد به هيچ كس آسيب نميرسيد.
farsnews.ir
-
انتخاب دروازهبان اول سخت است
يحيوي: حقيقي و معمارزاده آماده خدمت به تيم ملي هستند
خبرگزاري فارس: مربي دروازهبانان پرسپوليس گفت: حقيقي و معمارزاده با انگيزه و قدرت تاكتيكي بالا آماده خدمت به تيم ملي هستند.
انتخاب دروازهبان اول سخت است
يحيوي: حقيقي و معمارزاده آماده خدمت به تيم ملي هستند
خبرگزاري فارس: مربي دروازهبانان پرسپوليس گفت: حقيقي و معمارزاده با انگيزه و قدرت تاكتيكي بالا آماده خدمت به تيم ملي هستند.
محمد علي يحيوي پس از شكست صباي قم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: اشكهاي دايي فقط به خاطر اين بود كه 80 هزار هوادار در ورزشگاه آزادي گريان به خانه نرفتند و جشن شادي را در ورزشگاه آزادي گرفتند.
وي گفت: در 90 دقيقه شايسته پيروزي بوديم و تعويضهاي طلايي دايي باعث شد نبض بازي را به دست بگيريم. اعتقاد دارم خدا دايي را خيلي دوست دارد و مزد زحمات و سختي هايش در فوتبال ايران را در بازي برابر صبا به او داد.
يحيوي در خصوص عملكرد دروازهبانهاي پرسپوليس گفت: با كمك دايي و با توجه به قدرت تاكتيكي و فني دروازهبانهاي پرسپوليس اعلام ميكنم حقيقي و معمارزاده آماده خدمت به تيم ملي هستند چون اين لياقت و شايستگي را در اين دو دروازهبان ميبينم.
وي تصريح كرد: به حقيقي جوان تبريك ميگويم كه يك روز به يادماندني را رقم زد. پيروزي مقابل صبا هيچوقت از كارنامه ورزشي او پاك نخواهد شد. همچنين به معمارزاده كه با تمرينات فشرده و با انگيزه قوت قلبي براي ما روي نيمكت بود، تيريك ميگويم.
يحيوي يادآور شد: واقعا انتخاب دروازهبان اول در پرسپوليس سخت است و اميدوارم اين دو شاگرد خوب را دوباره در اختيار داشته باشم.
انتهاي پيام/
محمد علي يحيوي پس از شكست صباي قم در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: اشكهاي دايي فقط به خاطر اين بود كه 80 هزار هوادار در ورزشگاه آزادي گريان به خانه نرفتند و جشن شادي را در ورزشگاه آزادي گرفتند.
وي گفت: در 90 دقيقه شايسته پيروزي بوديم و تعويضهاي طلايي دايي باعث شد نبض بازي را به دست بگيريم. اعتقاد دارم خدا دايي را خيلي دوست دارد و مزد زحمات و سختي هايش در فوتبال ايران را در بازي برابر صبا به او داد.
يحيوي در خصوص عملكرد دروازهبانهاي پرسپوليس گفت: با كمك دايي و با توجه به قدرت تاكتيكي و فني دروازهبانهاي پرسپوليس اعلام ميكنم حقيقي و معمارزاده آماده خدمت به تيم ملي هستند چون اين لياقت و شايستگي را در اين دو دروازهبان ميبينم.
وي تصريح كرد: به حقيقي جوان تبريك ميگويم كه يك روز به يادماندني را رقم زد. پيروزي مقابل صبا هيچوقت از كارنامه ورزشي او پاك نخواهد شد. همچنين به معمارزاده كه با تمرينات فشرده و با انگيزه قوت قلبي براي ما روي نيمكت بود، تيريك ميگويم.
يحيوي يادآور شد: واقعا انتخاب دروازهبان اول در پرسپوليس سخت است و اميدوارم اين دو شاگرد خوب را دوباره در اختيار داشته باشم.
انتهاي پيام/
-
دلم براي هواداران پرسپوليس تنگ شده است
انصاريان: قهرماني تيم دسته اولي در جام حذفي قشنگ است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال گسترش فولاد گفت: قهرماني يك تيم دسته اولي در جام حذفي ميتواند قشنگ و جالب باشد.
علي انصاريان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره حضور گسترش فولاد در فينال جام حذفي اظهار داشت: خوشحالم كه تيم به فينال رسيده اما اين خوشحالي 100 درصد نيست. وقتي واقعا لذت مي بريم كه فينال را برده باشيم و به قهرماني برسيم.
وي تاكيد كرد: بازي با ذوبآهن برايمان مهم نبود چون بايد به ديدار نهايي مي رسيديم. بايد آسيايي شويم تا مزد زحمات خود را بگيريم. دومي در جام حذفي به درد نمي خورد و دردي را دوا نمي كند. دوم شدن يعني به هدر رفتن زحمات. من هميشه عادت كرده ام در همه چيز اول باشم. از حاشيه گرفته تا فوتبال.
انصاريان درباره رودررويي با پرسپوليس در فينال جام حذفي عنوان كرد: از وقتي بازي هاي جام حذفي شروع شد مي گفتم فينال بين ما و پرسپوليس انجام مي شود. هر چند كه بازي سختي خواهيم داشت اما اين فينال قشنگي مي شود. دلم براي هواداران پرسپوليس در آزادي بسيار تنگ شده است. دلم مي خواهد دوباره اين تماشاگران پرشور را در ورزشگاه آزادي ببينم.
اين مدافع گفت: تا به حال سابقه نداشته يك تيم دسته اولي به فينال جام حذفي برسد و قهرمان شدن اين تيم مي تواند به قشنگي آن بيفزايد. بايد از حسين خطيبي سرمربي سابق اين تيم هم كه زحمت كشيده تشكر كرد. در ادامه هم فرهاد كاظمي كه فوتبال ايران را خوب مي شناسد آمد و به خوبي توانست تيم را هدايت كند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا دوست داشته در فينال با پرسپوليس بازي كنند، گفت: من مسئله شخصي ندارم، بازي با پرسپوليس به لحاظ پوشش رسانه اي و توجه اي كه به آن مي شود خيلي خوب است. دليلي ندارد به دليل مسائل شخصي از اين رودررويي خوشحال باشم. همه زندگي ام را مديون پرسپوليس هستم و در برهه اي خاص كه عده اي فكر مي كردند من به خاطر شخص خاصي به اين تيم علاقه دارم و باعث شدند از اين تيم دور شوم اما من عاشق پيراهن اين تيم بودم و هستم. پدرم مرحومم هم پرسپوليسي بود و فكر مي كنم در سال هاي حضورم در اين تيم دينم را به او ادا كرده باشم.
انصاريان در مورد بازي با ذوب آهن و مردود اعلام شدن گل تيم اصفهاني گفت: وقتي در جريان بازي هستي متوجه اين موارد نمي شوي. من هم نمي توانم بگويم تصميم داور درست بوده يا نه. به هر حال آنها صاحب ضربه پنالتي هم شدند و مي توانستند از اين موقعيت استفاده كنند اما نشد. در فوتبال اما و اگر نتايج را نمي سازد.
farsnews.ir
-
صبا 120 دقيقه حرفي براي گفتن نداشت
اكبري: دوست دارم با پرسپوليس طعم قهرماني را بچشم
خبرگزاري فارس: مدافع پرسپوليس گفت: خيلي دوست دارم با پرسپوليس يك عنوان قهرماني را تجربه كنم.
جلال اكبري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره صعود به فينال جام حذفي اظهار داشت: شناخت خوبي از صبا داشتيم. اين تيم در 120 دقيقه حرفي براي گفتن نداشت و اسير حملات پرسپوليس شده بود.
وي گفت: توپ و ميدان در اختيار ما بود و مستحق پيروزي بوديم. اگر اين اتفاق نميافتاد نمي توانستيم ورزشگاه را ترك كنيم و شرمنده هواداران ميشديم.
اكبري در مورد اينكه گفته ميشود، قطع برق ورزشگاه در پيروزي پرسپوليس تاثير داشت، تاكيد كرد: فوتبال حرفهاي است و اين حرفها را نميپذيرد. هر اتفاقي كه افتاد خواست خدا بود و پرونده برد به نام پرسپوليس ثبت شده بود.
وي افزود: پس از اين پيروزي همه اشك شوق ريختيم، چون زحمت زيادي را براي اين موفقيت كشيده بوديم.
اكبري گفت: بايد اين بازي را فراموش كنيم و به بازي فينال فكر كنيم. به هيچ وجه به تيم گسترش فولاد در فينال به چشم يك تيم ليگ يكي نگاه نميكنيم.
farsnews.ir
-
12 سال براي پرسپوليس بازي كردهام
شاهرودي: پرسپوليس را دوست دارم اما بايد صعود كنيم
خبرگزاري فارس: مربي جديد تيم فوتبال استيل آذين گفت: پرسپوليس تيم محبوب من است اما به عنوان يك مربي حرفهاي بايد با تفكر حرفهاي به اين مسابقه نگاه كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، رضا شاهرودي در مورد پذيرفتن پيشنهاد پيرواني براي همكاري با اين باشگاه اظهار داشت: با توجه به كادر مديريتي قدرتمند باشگاه استيل آذين همچنين حضور دوست خوبم افشين پيرواني و البته احمدرضا عابدزاده پيشنهاد استيل آذين را پذيرفتم و اميدوارم مهره موثري براي اين باشگاه باشم.
شاهرودي گفت: بعد از همكاري با داماش مدتي از فوتبال دور بودم اما پيشنهاد استيل آذين را مناسب ديدم و حالا در خدمت اين باشگاه هستم. براي من مسئله مهم توانايي و قدرت كادر مديريتي اين باشگاه است و البته اين موضوع كه جمع پرسپوليسي ها تكميل شده و همه در كنار هم براي موفقيت تيم استيل آذين تلاش مي كنيم.
مربي جديد استيل آذين در خصوص تقابل با پرسپوليس گفت: من 12 سال پيراهن اين تيم را بر تن داشته ام و هميشه به هوادارانش علاقمند بودم. پرسپوليس تيم محبوب من است اما به عنوان يك مربي حرفه اي بايد با تفكر حرفه اي به اين مسابقه نگاه كنم. ما با پرسپوليس رقابت داريم و اميدوارم در اين رقابت موفق به كسب سهميه و صعود به رقابت هاي اسيايي شويم.من اين تيم را دوست دارم اما بايد با تمركز و تلاش به مسابقات آسيايي صعود كنيم. بسياري از اعضاي تيم استيل آذين از پرسپوليسي هاي سابق هستند و هميشه اين تيم را دوست دارند اما در يك رقابت سالم و حرفه اي براي كسب سهميه تلاش مي كنيم.
شاهرودي به توان تيمي استيل آذين اشاره كرد و گفت: استيل آذين در هر پست دو بازيكن آماده و تاثيرگذار دارد و اگر به خوبي از اين توان استفاده شود بايد در بازي هاي باقيمانده نتيجه بگيرد. اين تيم ميتوانست امتيازات بيشتري تا امروز جمع كند اما كار به روزهاي آخر كشيده شده و اميدوارم از اين فرصت باقيمانده به خوبي استفاده كنيم.
شاهرودي در پايان صعود پرسپوليس به بازي فينال جام حذفي را به هواداران اين تيم تبريك گفت و اظهار داشت: پرسپوليس در مسابقه نيمه نهايي روز خوبي نداشت اما خوشحالي هوادارانش براي من اهميت زيادي داشت.اميدوارم پرسپوليس در جام حذفي قهرمان شود و هوادارانش را خوشحال كند.
farsnews.ir
-
پس از اتفافات امروز در تمرين پرسپوليس
عليپور: هيج فردي حق ندارد به عابدزاده بياحترامي كند
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: عابدزاده همچنان محبوب باشگاه پرسپوليس است و هيچ فردي حق ندارد در تمرينات به او بياحترامي كند.
عباس عليپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص شعار برخي از هواداران پرسپوليس عليه عابدزاده در تمرين امروز اظهار داشت: سرپرست باشگاه پرسپوليس و هيچ كدام از مسئولان اين اتفاق را تائيد نميكنند و ديگر اجازه نميدهيم در تمرينات پرسپوليس به احمدرضا عابدزاده كه يكي از پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس است بياحترامي شود.
وي تاكيد كرد: شان عابدزاده بسيار بالا است. شايد ايشان از پرسپوليس كنار گذاشته شوند ولي بايد حق بدهيم با توجه به تجربهاي كه دارد در تيمهاي ديگر به مربيگري بپردازد. هيچ كس حق بياحترامي به عابدزاده به هر بهانهاي را ندارد.
عليپور گفت: به اين موضوع رسيدگي ميكنيم و ديگر در تمرينات پرسپوليس شاهد اين اتفاقات نخواهيد بود. نام عابدزاده در باشگاه پرسپوليس جاودانه است و تا زماني كه مسئولان باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني در اين باشگاه هستند اجازه نميدهيم شان اين اسطوره كشورمان زير سئوال برود.
وي در خصوص پاداش برد برابر صباي قم به بازيكنان و كادر فني گفت: جلسهاي در اين زمينه در باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود و ميزان پاداش را مشخص خواهد كرد. البته قرار است در صورت قهرماني پاداش ويژهاي به بازيكنان در صورت صلاحديد حبيب كاشاني پرداخت كنيم كه هنوز مشخص نيست اما امكان دارد زيارت به عتبات عاليات باشد.
farsnews.ir
-
سفر زيارتي حج پاداش قهرماني پرسپوليس در جامحذفي
بازيکنان، مربيان و کادر سرپرستي تيم فوتبال پرسپوليس در صورت قهرماني در مسابقات جام حذفي به سفر حج عمره اعزام خواهند شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازیکنان و مربیان تیم فوتبال پرسپولیس که به دیدار نهایی جام حذفی باشگاههای کشور راه یافتهاند، در صورت برتری مقابل گسترش فولادتبریز و دستیابی به عنوان قهرمانی این رقابتها پاداشی ویژه دریافت خواهند کرد.
پاداشی که مدیریت باشگاه برای آنها در نظر گرفته است، سفر حج عمره است که در صورت توفیق دستیابی به عنوان قهرمانی جام حذفی به آنها تعلق خواهد گرفت.
همچنین به دنبال پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل صبای قم و راهیابی این تیم به دیدار نهایی جام حذفی پاداشی 800 هزار تومانی به سرخپوشان پرداخت خواهد شد. این پاداش تا پیش از دیدار پرسپولیس - استیل آذین به شاگردان دایی اهدا می شود.
football3.ir