علی این ادریان همش فیکسه بازیسازه صدرنشین اقای لیگ لیگ هم هست ولی اورالش همون هفتاد و هفتهرا پیشرفت نمیکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
علی این ادریان همش فیکسه بازیسازه صدرنشین اقای لیگ لیگ هم هست ولی اورالش همون هفتاد و هفتهرا پیشرفت نمیکنه؟
تیم خیلی خوبی داری. فقط این دفاع وسطت کیه نمیشناسمش! چه فصلی هستی و چند سالشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا تو کریر من تا 2023 اورالش تا 88 اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شماره شیش؟خودمم تا حالا ندیدمش اول فصل 2015 از بارسا خریدمش 10 تا الان تا نیم فصل شده 83نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره. اگه سنش پایینه عجب بازیکن خوبی پیدا کردی ! خوش بحالت !نقل قول:
سلام کسی می دونه چجوری میشه سریع تر توی کریر مد فیفا بخش بازیکنش پیشرفت کرد ؟
کسی نمی دونه چجوری میشه تو کریر مد بخش بازیکنش تو چند تا پست بازی کرد؟مثلا من دفاع اخر هستم بتونم هافبک هم بازی کنم یا دفاع راست.
اقا دوباره فیفا 14 نصب کردم زدم تو کار کریر :jeddiiiii:
با اورتون شروع کردم , تیم خوبیه , یکم بودجش کمه مجبورم کلا با اورال پایینای جوون کار کنم :| البته خوبه بازم راضیم ازش :nishkhand:
خلاصه یه فصلو رد کردم , تو Capital One Cup تو فینال 1-0 از چلسی خوردم :| تو F.A Cup نیمه نهایی با بدشانسی و گلی که دقیقه 90 از هال سیتی خوردم حذف شدم :| تو لیگ اروپا فینال با اینکه 1-0 از اینتر عقب افتادم لوکاکو شروع کرد به گل زنیو اخر 3-1 بردم و قهرمان شدم :nishkhand:
خدایی غولیه این لوکاکو آقای گلم شد تو لیک :jeddiiiii:
تو لیگم فقط بخاطر تفاظل گل کمتر از منچستر یوناییتد دوم شدم :|
کلا فصل خوب و قابل قبولی بود :whistle3:
بازیکنایی ک توصیه میکنم بگیرید : Jese Rodriguez , Barkley , Lukaku , John Stones
اینارو بگیرید خیلی خوبن اون جان استونز مدافع جوونیه خیلی خوبه :ahaaaaaa:
در اخرم ترکیبمو میزارم تو اول فصل دوم یعنی 2015/16
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همیشه بزرگ ترین ضعفم تو فیفا دفاعم هستش و بر عکس خط حمله ام همیشه خیلی قوی کار می کنه و دفاع کارش رو خراب می کنه کسی راه کاری برای دفاع بهتر کردن سراغ داره؟چون مشکل از بازیکن نیست مشکل از شیوه دفاع کردن منه
سلام دوستان من الان فصل اول هستم می خوام بدونم كدوم بازيكنا از همه پیشرفت هاشون بیشتره و خوب بازی میکنن
لوکاکو ، موراتا ، کوین دی بروین ، آدریان ، یاسین بنزیا ، احمد موسا ، کورت زوما ، ناتان اکه ، رامیرو داسیلوا ، موریتز لایتنر، جردان شکیری ، عدنان یانوزای ، آنتونی مارتیال ، برند لنو ، کریستین بنتکه ، اسحاق بلفودیل و .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza13777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه گوشه ای از بازیکنای خیلی خوب و آینده دار فیفا هستن این بازیکنان !
بعد این همه مدت بازی کردن هنوز سعادت بازی کردن با کریستین بنتکه رو پیدا نکردم !