یعنی یه بازیکن کلفت. گرفتی :sooot:
افتاد. یعنی یه بازیکن 6 دونگ
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی یه بازیکن کلفت. گرفتی :sooot:
افتاد. یعنی یه بازیکن 6 دونگ
بچه تو چقدر منفی گراییbinam.یه بازیکن خوب دیگه یعنی یه بمب.نه از اون کلفتا منظورم نبود.heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای قربون همشهری خودم برم که اینقدر فهمش بالاست.آقا مهدی یاد بگیر.chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رامین اینقدر صحبت کلفت نکن اینجا خانواده رد میشه :khandeeeee bahal:
ما ایتالیایی جماعت هرموقع گند زدیم اون فصل بهترین فصل تاریخمون بوده
امیدوارم این سنت ادامه داشته باشه ki::
اعصاب نداریا!!!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فصل فرق میکنه....این فصل بدترین فصل تاریخ نباشه بهترین هم نیست.
با کدوم بازیکنا میخوایم جام ببریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا بزرگه تا پایان ترانسفر راه زیادی باقی موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی یووه پارسال هم ستاره ای نداشت چه طور قهرمان شد
ما که زلاتان داشتیم پس چرا قهرمان نشدیم
پس همه چیز ستاره نیست نه این که بگیم ستاره نقش نداره نهههه ولی 100 % هم تیم بهش متکی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط king k.p boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت کلفت
خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهدی جون معذرت من اینجا دخالت میکنم ولی فکر کنم شما منفی گرا باشید چون شما این کلفتو شردع کردی و گفتی منظورت از کلفت چیه...بیخیال بچسپید به تیم جمع کنید بچه بازیا رو
نه اتفاقا الان بهتره یکمم جو تاپیک بهتر شده.بریم رو تیم که چی بشه؟اعصابمون خورد شه؟یه چی بگین از میلان دور بشیم......نقل قول:
نوشته اصلی توسط salmanmilani [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونم تو این تایپیک بی ربطه ولی صحبت کچل شد یاد یه چیزی افتادم.
توی سال 90 تو دربی پایتخت ... یه تیمی 10 نفر یه تیمی 11 نفر
10 دقیقه مونده به آخر این نبرد ... ایمون زاید اومد از روی نیمکت به خط
3 تا داغی گذاشت به قلب پرویز کچل ... حاج فتل حاج فتل زاید رو از یاد نبر
تیم ما فقط مهاجم نداره....وقتی فرهاد بود بردن براتون آرزو بود....5تا از بازیکنای اصلی نبودن تو اون بازی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shova [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما یه بازی علی کریمیتون نباشه بازیتون گره میخوره و به چه کنم چه کنم میوفتین.
یادتون رفته فصل قبل تو هر بازی 4تا میخوردین تیم 13 جدول؟؟؟؟lol:-
به این میگن مشتی بر دهان استکبار:hehehe: