آخه چقدر فرصت بدیم
نمیشه که اینقدر فرصت بدیم تا وقتی که کار از کار بگذره و دیگه نتونیم به جاییییی برسیم
خداکنه ژوزه نیلسون رو بازی بده حداقل سوتی نمیده
من که از همون بازی دوستانه پرسپولیس فهمیدم گردان دروازبان مطمئنی نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه چقدر فرصت بدیم
نمیشه که اینقدر فرصت بدیم تا وقتی که کار از کار بگذره و دیگه نتونیم به جاییییی برسیم
خداکنه ژوزه نیلسون رو بازی بده حداقل سوتی نمیده
من که از همون بازی دوستانه پرسپولیس فهمیدم گردان دروازبان مطمئنی نیست
درواقع میشه گفت پرسپولیس از موقع رفتن باقری افتضاح بازی کرده و حتی بزرگترین بازیکنان و مربیان نتونستن این تیم رو به حالت اول برکردونن مربی مثل دایی استیلی دستیار قطبی تو قهرمانی سال 87 تنوستن این تیم رو دوبار بالا ببرن بازی کن هایی مثل علی کریمی و هاشمیان و کاظمیان نتوستن مربی دروازبان عابدزاده تنوستن پس مشکل از کجاست؟؟مربی خوبه بازیکن های مشهور و ............... باشگاه هم پولداره پس مشکل چیه؟؟؟؟
ترس از گذشته.......
هر بار که میبازن یا باخت میرن از گذشته حرف میزنن .......
منم که نمیگم گردان خیلی خوبه اصلا بهش فرصت هم ندین عابدزاده و نیلسون خوبن اونا رو بیارن تو زمین ولی خب به گردان بیچاره هم نباید توهین کنین اونم بازیکن بزرگیه همش نگین سوتی میده سوتی میده.گناه داره:gerye:
خوب مثل اینکه شرایط واسه بازی صبا ایده ال شده صبا محروم و صدوم زیاد داره حتی گل محمدی هم ممکنه رو نیمکت صبا نباشه
فقط یه مشکل هستش که سوسا رو نداریم و احتمالا اون اقازمانیه ....... تو زمینه واقعا نمیدونم مربیا چی تو این بشر میبینن که بهش بازی میدن واقعا عجیبه
تمرین پیش هم مثل اینکه ژوزه به طور اختصاصی با مهاجما تمرین کرده بود و به نظر میرسه برنامه خاصی واسه بازی داشته باشه فقط امیدوارم روز روزه جادوگر باشه و مهاجمامون رو فورم باشن
کلا عکسش میاد یا متنی که در موردش باشه نمیتونم موضوع خاصی اعلام کنمom::(بدون شرح)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر من مشکل از هیت مدیره تیم پرسپولیس بوده (من قصد توهین ندارم فقط نظرم را میگم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط the game hhh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بخاطر اینکه زود بازیکنان مورد نظرش را نمیگرفته و تمرینها رو دیر شروع میکرده و بازیکنان رو فرم نبودن مثل این فصل
که بازیکنان خیلی خوبی داریم ولی نتیجه های بدی میگیریم اونم بخاطر دیر شروع کردن تمرین و نا هماهنگی هست .
هر بازی تیم پرسپولیس که نگاه میکنیم می بینیم تیم مقابل سر حال تر از تیم پرسپولیس هست بخاطر تمرینات خوب اون تیمهاست.
حاشیه های زیاد تیم هم میشه گفت روی روحیه بازیکنان تاثیر زیادی داشته بود .
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسیki::
به نظر من مشکل پرسپولیس همین گردان هست چون تو هر بازی یه اشتباه میکنه امیدوارم این مشکل هر چی زود تر حل بشه....
نه فقط گردان نیست مربی هم بی تقصیر نیست چون وقتی بازیکن ها رو نشناسه چه انتظاری داری پرسپولیس نتیجه بگیر وقتی 3تا بازی گذشته هنوز حتی 2ثانیه هم به زاید اجازه بازی نداده باید تا تحش رو خوند اصلا خوب مربی گری نمی کنه باید یه مربی ایرانی رو می زاشتن تا سر مربی گری کنه
مشکل فقط گردان و مربی نیست بازیکنای مهاجم هم بی تقصیر نیستن اونا باید به یه تیم مثل گهر خیلی بیشتر از یه گل میزدن که اگه گردان بیچاره گل خورد نتیجه بازی عوض نشه.تازه هافبکا هم که اصلا بازیسازی نمی کنن آقازمانی که اصلا خوب نیس.پس همه تقصیرا رو گردن گردان بیچاره نندازین