Tiberio Guarente
نیست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
Tiberio Guarente
نیست ؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا چیو سخته.خیلی هم معروفه.آره تیم ملی هم هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریستین ماجو بازيكن ناپولي...
خوب سخت بود؟؟؟تموم شد رفت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدی:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید چرا بعدی دوباره خودت گذاشتی.فقط که جنابعالی نباید مسابقه بگذاری
حالا این دفعه طوری نیست اما از دفعات بعدی طبق قوانین مسابقه باید برنده
تصویر بگذاره
رینا نیست؟ دروازه بان تیم لیورپول
الان امتياز من كجا ثبت ميشه و چند امتيازه؟
نه ، این بازی امتیازی نیست .هرکس که جواب درست رو می دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید تصویر ناقص بعدی رو خودش بگذاره شما هم طبق قوانین
مسابقه می تونید تصویر ناقص جدید رو بگذارید.
حالا من یه سوال از شما میپرسم.کدوم قانون این مسابقه رعایت شده؟ایتقدر اینجا بی قانون بود که مدیر اینجا alexandre dasilva بی خیالش شد و بچه ها رو ول کرد به حال خودشون.در ضمن توی قوانین چیزی به عنوان محدودیت کاربر در گذاشتن مسابقه دیده نمیشه.اگر قرار به قانون بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کاربر در هر مسابقه تنها میتواند 2 بار نام بازیکن را حدس بزند.
کی رعایت میکنه؟؟؟فقط دو بار حدس میزنن؟هرکه 50 تا اسم میگه!!!!
من هم حق دارم هرچقدر دلم میخواد مسابقه بذارم.:gahhr:
نه رینا هم نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امتیاز به خاطر بی قانونی کاربرا دیگه ثبت نمیشه.om::نقل قول:
چرا اتفاقا امتیازی بود ولی اینقدر بچه ها بی جنبه بازی درآوردن که ول شد.entezar::نقل قول:
بالاخره حداقل همین قانون این که هرکس جواب رو گفت باید مسابقه رو بگذاره
باید رعایت بشه