نه قاضی نه کاظمیان نمیتونن جای زاید رو بگیرن حتی رضاییی هم نمیتونه جاش رو بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
نه قاضی نه کاظمیان نمیتونن جای زاید رو بگیرن حتی رضاییی هم نمیتونه جاش رو بگیره
سیستمی که الان پرسپولیس داره بازی میکنه یه سیستم رویایی هست و غلامرضا رضایی هم که اضاف بشه خیلی بهتر میشه..
همه در مورد زاید میگن والا زاید یه مهاجم ساده هست همون قاضی و انصاریفرد بهتر هست ، مهاجمانمون باید یکی قدرت بدنی
خوبی داشته باشه یکی تکنیک خوبی داشته باشه که ما قاضی و انصاریفرد رو داریم .
الان ما باید به فکر یه گزینه خوبی بجای فشنگچی باشیم که اونم معدنچی هست
آره قاضی خوب بازی می کنه ولی کاظمیان هم باید تو زمین استفاده بشه ها
منم با زايد و كاظميان و معدنچي موافقم..
حيف كه پولادي رو واسه بازي بعد نداريم وگرنه عالي ميشد.
معدنچي بعد از مصدوميتش از بعد عيد با مربي اختصاصي كار ميكرده و به نظرم از نظر بدني زياد مشكل نداشته باشه فقط بايد با تيم جور بشه..
بازی با گهر اصلا بد نبود جز دروازبانی که یه اشتباه بود و تو ک ل جریان بازی شهاب خیلی خوب عمل کرد صد در صدر از میثاق و هوشیار بهتره...... خدا خدا کنید مثل این دو تا نشن.......:mage mishe:entezar::
دفاع عالی بود با این دفاعی ک من میبینم میشه بهش اطمینان داشت...... خط میانی هم خوب بودن ...نوری کم و بیش خوب بازی کرد...... حسین ماهینی ستاره بازی بود خیلی خوب به حمله اضافه میشد:love:
ما چاره ای جز تحمل روزهای سخت نداری.......گر صبر کنی زه باخت یه برد شیرین سازییییییییی :flowerysmile::ohum::/danc:sigar::ghelyon::yes::-shad:balesh:roz::lay_;;:hooora::eyvalla::iran::per spolis::perspolis::perspolis::perspolis::milan::mi lan::milan:
فقط دعا میکنم این سوتی ها و ناهماهنگی ها و کل مشکلات تیم تا قبل از دربی تموم شه
بچه ها دوباره زاید رو نیمه دوم دقیقه 70 بیاریم تا دوباره 6 تاییی کنیم استقلال رو
این گردان بیچاره سوتی نمیده فقط یه کوچولو بدشانسه یه ذره هم حواس پرته گلی که از گهر خوردیم ولی حساب نشد دقت کردم دیدم اصلا حواسش نبوده چون عکس العمل خاصی نشون نداد
ما که عمریه از دست گلر میکشیم اینم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موافقم با این که باید بهش فرصت داد و تخریبش نکرد
اما حواس پرت و اینکه سوتی نمیده خیلی جالبه
از بازی بعد باید همه بازیکنان حریف قبل ضربه زنی اعلام کنن میخوان شوت کنن تا جناب گردان تو فکر تشریف نبرن؟؟؟!!!!
این بازی هم مصداق کامل سوتی دادن بود
بابا من نمی دونم چرا هرکی تو دروازه پرسپولیس قرار میگره یهو صعیف می شه نخیر گردان بدشانس نیست اون کسی بدشانسه پرسپولیسه
در ضمن در مورده حمله باید بگم به نظر من قاضی خیلی خوبه با کاظمیان باید این دوتا رو بزاره تو حمله آخه دوتاشون با تجربه ان دیگه بقیشون فقط برا تعویض خوبن
می دونستین رحمتی به طرفداری از گردان گفته که شما نباید اونو خراب کنید اون فرصت نیاز داره.تازه خود گردان بیچاره هم گفته وقتی تشویق ایستاده ی تماشاگرا رو دیدم از خودم شرمنده شدم.