تولد ژاوی رو هم تبریک میگم ...........
میگ باید واسه امشب 100 تا کله خوک آماده کنند و تقدیم بازیکن خوکی رئال یعنی په په کنند :hehehe: دیگه چقدر ضد فوتبال میخوای مترجم ؟؟؟؟ شورشو در اوردی ............ امشب بساطتو جمع میکنیم میندازیم بیرون :hehehe:
نمایش نسخه قابل چاپ
تولد ژاوی رو هم تبریک میگم ...........
میگ باید واسه امشب 100 تا کله خوک آماده کنند و تقدیم بازیکن خوکی رئال یعنی په په کنند :hehehe: دیگه چقدر ضد فوتبال میخوای مترجم ؟؟؟؟ شورشو در اوردی ............ امشب بساطتو جمع میکنیم میندازیم بیرون :hehehe:
حضور 120 رسانه از 27 کشور در نوکمپ
این طور به نظر می رسد که سرتاسر دنیا امشب بیدارند و آماده تماشای دیدار ال کلاسیکوی ورزشگاه نوکمپ هستند. این دیدار از دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا برگزار می شود و دیدار رفت این دو تیم با برد 1-2 تیم کاتالان همراه بود
برای بازتاب این بازی حساس و جذاب 120 رسانه خبری از 27 کشور مختلف در نوکمپ مستقر شده اند
طبق اعلام رسانه های کاتالان 120 رسانه خبری، 76 روزنامه و 22 آژانس خبری در ورزشگاه هستند. حدود بیست و چند کانال تلویزیونی و دو کانال رادیویی این بازی را پوشش می دهند.
رسانه های مستقر شده در نوکمپ از کشورهای اسپانیا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، هلند، آلمان، سوئیس ، نروژ، سوئد، اتریش، روسیه، اسلوواکی، صربستان، رومانی، آمریکا، برزیل، آرژانتین، مکزیک، شیلی، ونزوئلا، ژاپن، چین، ترکیه، قطر،لبنان، الجزایر و مراکش هستند.
goal.com
سایت گل- گروهی از تاکسیرانان شهر بارسلونا برای نشان دادن اعتراضشان نسبت به شرایط کاری شان، تصمیم داشتند تا راه اتوبوس حامل بازیکنان بارسلونا را ببندند
خوشبختانه این اعتصاب مشکلی را برای کاروان باشگاه کاتالان ایجاد نکرد و آبی اناری ها توانستند بدون مشکل خاصی هتل را به مقصد ورزشگاه ترک کنند.
من الان دارم با گله دنی الوز تو آسمون پرواز میکنم:nishkhand:
الان بين 2نيمه هستش:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-مثله اينكه شماره 3داره اتفاق ميافته!!!:khahesh:heey:::jeddiiiii::ahaaa aaa: :ahaaaaaa:
بقول گزارشگر الجزیره اسپورت یاااااااااااا اللللللللللللله .
عجب گلی زد دنـــــــــــــــــــــی آلوز
سوپر گل دنی آلوزززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززز
رئال = تحقیررررررررررررررررررررر رررررررررر
Viva Barca
سلام دوستان! خرابشون کردیم! ایول ایول! خب دیگه... من جای گواردیولا بودم مسی رو تعویض میکردم، چون الانه که مورینیو میخواد بزنه بشکنه مسی و ژاوی و اینا رو که نتونن بازی های بعد رو بازی کنن...
باختن رئالی ها ولی گفتم که!
من که انتظار چنین گلی رو از دنیل نداشتم! چه پاسی داد مسیlagh::
راستي مسي با اين پاس گل شد سلطانه پاسه گل الكلاسيكو:
:-shad:yes::yes:heey:::love::jeddiiiii::eyvalla::afa rin::afarin::afarin::afarin:
1-مسي با 10 پاس گل
2-لوئیز مولونی با 9 پاس گل
3-ژاوي با 8 پاس گل