داداش من قبلا با خوزه صحبت کردم گفتم نیمار رو بیار رئال گفت اتفاقا خودمم می خوام همین کارو کنم چون مسی آینده هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من قبلا با خوزه صحبت کردم گفتم نیمار رو بیار رئال گفت اتفاقا خودمم می خوام همین کارو کنم چون مسی آینده هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من برعکس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلا مخالفم حتی حاضر نیستم کاکا رو به دنیا عوض کنم چه برسه به بیل
بدم نمیاد بیل بیاد رئال ولی نه اینکه بازیکن بدیم.
حاضر نیستم حتی یه بازیکن هم با بازیکن دیگه ای عوض کنیم.
بچه ها یه سری به تاپیک نمره دهی بزنید.
سلام به همه عشق رئالی ها....:rose:
اولا کریسمس مبارک(هر چند کمی دیر شد)
دوما من دوباره اومدم پیشتون و خوشحالم بازم کنارتونم کمی سرم شلوغ بود ولی الان دیگه در خدمتم
امیدوارم سال جدید سال خوبی برای تیممون باشه....:sigar:
قدمت به روی چشم هادی جون ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش رضا مخلصیم...اولین بازی سال جدید رو خفن میبریما....
داداش خوش آمدی.ایشالا سال خوبی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا راحت می بریم و همین دور رفت تمومش می کنیم.roz::
دوستان خوشبختانه هیگواین دست رد زده به یوونتوس و چلسی.هیگی جایی نمی ره
همین جا جا داره از داش رضا تشکر کنم
داش رضا زحمت کشیدن بیو گرافی زیدان رو خودش ترجمه کرده.
تو بیوگرافی رئال هست می تونید بخونید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیگواین از بچگی عاشق رئال بوده و هیچ جا نمیره...
همین جا جا داره از داش رضا تشکر کنم
داش رضا زحمت کشیدن بیو گرافی زیدان رو خودش ترجمه کرده.
تو بیوگرافی رئال هست می تونید بخونید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/QUOTE]
خیلی ممنون داش علی . تقدیم میکنم به تمامی هواداران رئال مادرید