من همین جا از انجمن میلان خداحافظی میکنم و تا فصل بعد و نقل و انتقالات بعدی حرفی ندارم
البته تو دیگه بخشا فعالیت میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من همین جا از انجمن میلان خداحافظی میکنم و تا فصل بعد و نقل و انتقالات بعدی حرفی ندارم
البته تو دیگه بخشا فعالیت میکنم
بیشین بینیم با dallliiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادم که با یه باخت این طوری نمیشه اوووه اینقدر شکست میلان رو دیدم من که ........
ولی خدایش بیامرزد heee::
من نگفتم ما بهتر بازی کردیم الهه خانم اگه دیدی من به تیمت توهین کردم معذرت از سر عصبانیت گفتم همین مدیران میلانن مرا عصبانی کردن
میلان خیلی تیم خوبی هست امیدوارم توی این فصل قهرمان لیگ و جام حذفی و ....
من که خیلی امیدوار هستم
به به میبینم که 5 تا خوردیم!!!!!!!!!!heee::
وقتی میگم تیم سوراخه نگین نه....
این است میلانه بدون تیاگو و زلاتان.binam
چه افتضاحی شد قبل لیگ؟؟؟!!!
از نظر من یکم دارید تند میرید.یک بازی دوستانه بیشتر نبود که.نه چیزی از میلان کم شد نه به رئال چیزی اضاف ! چند سال بود دلمون میخواست یه میلان متفاوت و جوون رو بببینم الان هم نباید انتظار داشته باشیم با این تیم جوون و کم تجربه حتی از رئال امتیاز هم بگیریم صبر داشته باشید یک شبه که نمیشه راه 10000 ساله رو طی کرد
از قدیم گفتن گر صبر کنی زه غوره حلوا سازی :rose:
واقعا که کاکا میخواد بیاد ولی ناز میکنند و انتظار چنین حرفی از کاکا را نداشتن و حالا کاکا گفته خاظرم دستمزدمو کاهش بدم و الان گیج شدن واقعا خنده داره واقعا چه تیمی داریم ما یه بازیکن بزرگ میخواد بیاد ولی نمیزارنش خنده دار نیست ؟؟متاصفم برا مدیریت اث میلان
به نظر من امسال میلان نمیتونه مثل سال های قبل در سری A خوب نتیجه بگیره با این بازیکنان . نه بازیکن خوب گرفتیم . بازیکن های خوبمون رو هم دادیم رفت . دفاع مون هم که ول هست. مهاجم تموم کننده که نداریم. هیچی برامون نمنونده.
امسال اصلا تیم خوبی نبستیم:gerye:
تنها 9 روز دیگه باقی مونده
تو این هفته امروز که تعطیله از فردا تکلیف تیم اینده روشن میشه
امیدوارم هفته اخر اتفاق خوبی واسمون بیوفته :khahesh:
من که چشمم آب نمیخوره...
دستی دستی تیمو به باد دادن.....یه کاری کردن که بشیم زنگ تفریحه بقیه ی تیما.:ajibeee:
خدا رحم کنه به سریB سقوط نکنیم....با این وضعی که من دیدیم احتمالش هست.:mage mishe: