پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
سلام بچه ها. یه خبر خیلی عالی و توپ.
کرک فیفا 15 برای کامپیوتر توسط گروه 3DM در وبسایت دانلودها قرار گرفت. البته کرک فقط برای ویندوز 7 64 بیتی هستش. برید تو وبسایت دانلودها و بزنید فیفا 15 میاد. من همین الآن دیدم و می خوام شروع به دانلود کردن فیفا 15 بکنم.lay_;;lay_;;
به نظرت اگه من که 32 بیتی هستم از کرک 64 بیتی استفاده کنم در بازی مشکلی پیش میاد؟چون فکر نکنم برای بازی ها اصلا بیت مهم باشه!!!
نقل قول:
سلام بچه ها. یه خبر خیلی عالی و توپ.
کرک فیفا 15 برای کامپیوتر توسط گروه 3DM در وبسایت دانلودها قرار گرفت. البته کرک فقط برای ویندوز 7 64 بیتی هستش. برید تو وبسایت دانلودها و بزنید فیفا 15 میاد. من همین الآن دیدم و می خوام شروع به دانلود کردن فیفا 15 بکنم.lay_;;lay_;;
تایید میشه ×
ممنون بابت اطلاع رسانی تون
خوش بحالتون برید عشق کنید من هنوز تو کف فیفا 14 هستم من 10 سال فیفا 02 بازی کردم و 2 سال فیفا 12 و ممکنه فیفا 14 هم ده ساله بشه ایشالا ما دیگه فیفا 25 رو میگیرم!!!!!
نقل قول:
به نظرت اگه من که 32 بیتی هستم از کرک 64 بیتی استفاده کنم در بازی مشکلی پیش میاد؟چون فکر نکنم برای بازی ها اصلا بیت مهم باشه!!!
ممکن برای نمایش تصویر یا این طور چیزا مشکلی پیش بیاد. میتونید تو خود وبسایت دانلودها این نظررو بگین.
در هر صورت هر کی اول این بازی رو نصب کرد لطفا کریر مد بازی رو یک کم توصیف کنه
سلام. بازی فیفا 15 برای کامپیوتر از شرکت مدرن گیم اومد. من هم خریدم و الآن دارم نصب می کنمش. تو همه ی ویدئو کلوپ ها هستش. برین حالشو ببرید. تا نصب بشه، صبح میشه!:babaa::babaa::babaa:
نقل قول:
سلام. بازی فیفا 15 برای کامپیوتر از شرکت مدرن گیم اومد. من هم خریدم و الآن دارم نصب می کنمش. تو همه ی ویدئو کلوپ ها هستش. برین حالشو ببرید. تا نصب بشه، صبح میشه!:babaa::babaa::babaa:
سلام. قیمتش چقدر بود ؟؟؟
البته قیمت جا به جا فرق می کنه بعضی جا ها هر سی دی 2 هزار تومنه بعضی جا ها هر سی دی 3 هزار تومن حالا چند سی دی هستش؟؟
8 هزار تومان. با دو تا دی وی دی. راستی بازی هم دارم می کنم ولی بعضی وقت ها کرش میشه. باید آپدیت هارو هم دانلود کنم.