[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"هرگز هفته ای به این خوبی نداشتم"
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن و اسبق باشگاه چلسی و رئال مادرید در هفته اخیر تجربه ای را کسب کرد که در هیچ کدام از باشگاه های پیشین بدست نیاورده بود. 20 گل در طول یک هفته یک آمار باورنکردنی و رویایی برای بایرن و روبن محسوب می شود.
در اینجا fcbayern.ir به گفتگوی اختصاصی روبن با سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ می پردازد:
سوال: آرین پس از 20 گل در یک هفته شما باید با یک روحیه بالا به مونیخ بازگشته باشید..
روبن: البته! هفته گذشته فوق العاده بود. ما پس از پشت سر گذاشتن یک دوره مشکل دوباره توانستیم به همان وضعیت دوست داشتنی باز گردیم. توانستیم کاملا از بازی ها لذت ببریم اما باید همه بدانیم که این شرایط را حفظ کنیم.
سوال: آیا از این هم می توانید بهتر شوید؟
روبن: شما همیشه می توانید بهتر از قبل شوید. چیزهای کوچکی وجود دارد که نیاز به تمرین بیشتر دارند برای مثال ما در دو یا سه صحنه به هرتا شانس های خوبی دادیم.
سوال: چرا ناگهان بایرن مقابل هوفنهایم دگرگون شد؟
روبن: ما در واقع در دیداری که برابر شالکه با نتیجه 2 بر 0 پیروز شدیم نیز بازی بسیار خوبی انجام دادیم اما متاسفانه نتوانستیم آن را مقابل لورکوزن حفظ کنیم اگر چه اساسا بازی خوبی انجام دادیم. پس از آن همه شروع به انتقاد کردند ولی ما اجازه ندادیم که این انتقادات به سادگی مانع از ادامه مسیر شود ما احساس پیشرفت در تمرینات داشتیم و با همدیگر بسیار صحبت کردیم این بسیار مهم بود. سپس به مصاف هوفنهایم رفتیم.
سوال: این انفجار ناگهانی دقیقا در زمان مناسبی برای بایرن رخ داد..
روبن: من امیدوارم اینگونه باشد. بدیهی است که بوندسلیگا دیگر در اختیار ما نیست اما من معتقدم می توان آن را بدست آورد. اگر ما این فرم بازی را نگاه داریم تا رسیدن به بازی با دورتمند می توان برای کسب جام امیدوار بود.
سوال: کرستین نرلینگر از اینکه شما اجازه دادید تا ماریو گومز ضربه پنالتی دوم را در دیدار با هرتا بزند به عنوان نمادی از وحدت تیمی می داند...
روبن: من پنالتی زن اول تیم هستم و ماریو دوم. همه در تیم می خواهند که ماریو بار دیگر آقای گل شود. اگر من بتوانم برای این مهم به او کمک کنم حتما آن را انجام می دهم. زیرا او سزاوار آن است او برای ما بسیار مهم است و برای حفظ ریتم گلزنی هایش من توپ را به دست او دادم.
سوال: نه تنها ماریو گلزنی کرد بلکه شما هفتمین گل خود را در یک هفته اخیر به ثمر رساندید. آیا پیش از این چنین عملکردی را متصور می شدید؟
روبن: هرگز. من پیش از این چنین هفته ای را تجربه نکرده بودم من واقعا از آن روحیه ای مجدد برای بازگشت گرفتم.
سوال: آیا شما از آسب دیدگی و درد کشاله ران رهایی پیدا کردید؟
روبن: شاید عجیب به نظر برسد ولی من هنوز جایی که می خواهم باشم نیستم. هنوز جا برای پیشرفت خصوصا در زمینه های فیزیکی وجود دارد. گاهی احساس درد خفیفی در ناحیه کشاله دارم ولی مقاومت کمی در برابر آن دارم. در اولین فصل حضورم در بایرن و در فصل گذشته نیز احساس آمادگی بیشتری نسبت به الان داشتم.
سوال: شما، توماس مولر و فرانک ریبری موقعیت های زیادی را پوشش می دهید. آیا دلیل کسب نتایج خوب برای بایرن این است؟
روبن: بلی، این عملکردمان را بیشتر غیرقابل پیش بینی می سازد. ما کاملا سریع و با تکنیک در هر زمان روی توپ هستیم و این بدان معنی است که ما فقط می توانیم حریف را اندکی سورپرایز کنیم. ما صحبت هایی در مورد نحوه ترکیب ها در دو هفته پیش با خودمان انجام دادیم. توماس خوشحال است که می تواند منطقه ای وسیع از زمین را پوشش دهد و ما نیز می توانیم به خوبی کناره ها را داشته باشیم.
سوال: شما عملا هر سه یا چهار روز یک بازی دارید آیا این خطر از بین رفتن سطح کیفی عملکرد شما را افزایش نمی دهد؟
روبن: ما کاملا از آن آگاه هستیم باید این ریتم را حفظ کنیم حتی نمی توانیم لغزشی چند درصدی نیز داشته باشیم. در غیر این صورت ما دچار مشکل خواهیم شد. بازی های ما در جام حذفی، بوندسلیگا و لیگ قهرمانان آسان نیستند آن ها بالقوه یک فینال برای ما محسوب می شوند.
سوال: شما در جام حذفی چهارشنبه به دیدار گلادباخ خواهید رفت..
روبن: گلادباخ واقعا استراحت خوبی داشت. آن ها در اولین بازی سال جدید 3 بر 1 ما را شکست دادند و ما نمی توانیم لغزشی برابر آن ها داشته باشیم. این تنها یک بازی فیزیکی نخواهد بود آن ها نیروهای با تکنیکی مانند رویس، هنکه، دی کامارگو و آرانگو را دارند که بسیار خوب در هنگام حمله اضافه می شوند. این بازی با نتایج 6 یا 7 بر 0 تمام نخواهد شد. ما بی رحمانه به دیدار آن ها خواهیم رفت تا بتوانیم شکست های این فصل مقابل آن ها را جبران کنیم.
سوال: پس از این شما با هانوفر و سپس به مصاف مارسی خواهید رفت شانس بایرن برای رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان را چگونه ارزیابی می کنید؟
روبن: همه از بازی ما در نیمه نهایی لیگ قهرمانان صحبت می کنند. اما باید مراقب مارسی باشیم. آن ها واقعا حریف خوبی هستند و می توانند بازی را برای ما دشوار کنند. آن ها یک تیم با فیزیک قوی و مربی با دانش هستند. ما نیاز به یک نتیجه خوب در خارج از خانه داریم که بتوانیم در آلیانز کار را تمام کنیم.
سوال: امیدواری برای بازگشت شواینی به ترکیب، چقدر مهم است که او به زودی بهبود یافته و به اوج بازگردد؟
روبن: این برای او آسان نیست. من همدردی می کنم با او و می دانم او چه احساسی دارد. باستین بازیکن بسیار مهمی برای ما است. او کاپیتان دوم بایرن است. من واقعا امیدوارم او به طور کامل بهبود یابد و بار دیگر در ترکیب قرار گیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]