[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واکنش باواریائیها پس از پیروزی پرگل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پس از آتش بازی دیشب باواریایی ها در استادیوم المپیک برلین بازکنان و کادر فنی دو تیم به بیان دیدگاههای خود پیرامون این مسابقه پرداختند.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن:
کریستین نرلینگر :"من واقعا هیجان زده هستم، ما واقعا عملکرد فوق العاده ای داشتیم،ما یک سطح متفاوت از فوتبال را ارائه کردیم،ما در مسیر درست قرار گرفته ایم."
فیلیپ لام :"شما میتوانید موقعیت گل ایجاد کنید و میتوانید از آن استفاده کنید،این اتفاقی بود که برای ما در دو دیدار گذشته افتاده بود و امروز هم مجددا تکرار شد،در سه دیدار گذشته تیم بایرن در کیفیت و کمیت حمله کردن دچار تحول شده است. ما میتوانیم این فاصله را در مقابل هر تیمی ایجاد کنیم."
ژروم بوتنگ :"ما شروع فوق اعاده ای داشتیم و 3 گل زود هنگام به ثمر رساندیم،این نشان از اعتماد به نفس بالای ما دارد،بعد از آن ما به مدت 15 دقیقه بی دقت بازی کردیم و به هرتا چند موقعیت گل دادیم،اما در مجموع از نحوه بازی خودمان در این بازی راضی هستیم،ما در حمله و دفاع بسیار پرتلاش بودیم."
اوتو ریهاگل(سرمربی هرتابرلین) :"ما هرگز توسط دو وینگر نابود نشده بودیم،روبن وریبری،من قبل از بازی در مورد این دو به بازیکنانم هشدار داده بودم.متاسفانه خیلی زود گل خوردیم،در تمام طول بازی مانند یک حریف درجه2 مقابل بایرن بازی کردیم و البته آنها هم نشان دادند که چه تیم بی نظیری هستند،ما اشتباهاتی را در دفاع انجام دادیم که به هیچ وجه نباید انجام میدادیم.حالا ما باید 100درصد توان خود را برای ماندن در بوندسلیگا به کار بگیریم."
کریستین لل(بازیکن هرتابرلین) :"ما همه نقشه های تاکتیکی را اشتباه اجرا کردیم در حالیکه بایرن همه را درست انجام داد،ما میدانستیم که بایرن دوست دارد گل زود هنگام بزند اما نتوانستیم جلوی اینکار را بگیریم،وقتی که به این سرعت 3 گل از حریف عقب بیفتی دیگر شانسی برای بازگشت نداری."
آندریاس اوتل(بازیکن هرتابرلین) :"فاصله زیادی بین کلاس بازی دو تیم وجود داشت،بدیهی است که مقاومت ما پس از دریافت گل زود هنگام شکسته شود.ما یکی دو موقعیت خوب گلزنی داشتیم اما در دفاع به هیچ وجه خوب نبودیم،بایرن هروقت که اراده رد به دروازه ما نزدیک شد.نتایج بسیار بدی که اخیرا کسب کرده ایم ما را در شرایط سختی قرار داده است."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]