من رو 2 تا پاس شرط میبندم
مطمئن هستم که کمر استقلال رو تو دربی خورد میکنه
وقتی دریپلهای زاید رو ببینه خودش توپ رو تقدیم میکنه به سلطان دربی
lay_;;lay_;;lay_;;
نمایش نسخه قابل چاپ
من رو 2 تا پاس شرط میبندم
مطمئن هستم که کمر استقلال رو تو دربی خورد میکنه
وقتی دریپلهای زاید رو ببینه خودش توپ رو تقدیم میکنه به سلطان دربی
lay_;;lay_;;lay_;;
من نمیدونم تو این پرسپولیس چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
پروین به عنوان یه بزرگتر و یه آدم فوتبال فهم باید حاشیه رو از تیم برداره و اجازه نده تیم به سوی حاشیه بره ، خودش شده
اتیش بیار محرکه من خیلی متاسفم برا اینجور کاراش خدا کنه رویانیان بتونه کاری بکنه تا تیم وارد حاشیه نشه و اجازه نده که اینجور مربی رو کوچیک کنه
رویانیان فشار زیادی رو داره تحمل میکنه.............crying::-
امیدوارم باز جو نگیرتش که بزاره بره.......
اصلا این پروین حرصش گرفته که مربی نشده حالا اومده می خواد ژوزه رو کوچیک کنه
من به شخصه به پروین احترام زیادی قائلم و مطمئنم از همه ما بیشتر برای پرسپولیس زحمت کشیده و مسلما واسه پیروزی خوبی میخواد و به نظرم هر چی بگه به نفع پرسپولیه و نباید بهش توهین کنیمlove::نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش کاملا باهات موافقم...:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پروین هم که خیلی برای پرسپولیس زحمت کشیده../خوب پرسپولیس یه نقطه ضعف داره که اونم اینه:پاس درست رو به هم نمیدن البته باید در بازی های اینده این مشکل رو حل کنند....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرفاتون متیننقل قول:
نوشته اصلی توسط amirutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما انتقاد داریم تا انتقاد و هدف از انتقاد مهمه
همین جناب پروین که منم به عنوان یه بزرگ قبولش دارم پارسال تو هفته هفتم با اون افتضاحات نتیجه گیری گفت انتقاد در این زمان کم ناشی از درک نکردن فوتباله منتقدانه
من از کسی حمایت نمیکنم اما بهرحال اینهمه چند سال اخیر ما باختیم این یه دونه هم روش یکمم به این طرف وقت بدیم
حرف شما هم کاملا متین heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم های اروپایی بعد از چن باخت پیاپی مربی شون رو عوض میکنن اما تو لیگ ایران 10 باخت پشت سر هم طبیعیه و مربی بعد از 10 باخت تازه میگه : اگه سران باشگاه صلاح بدونن از تیم میرم:hehehe:
الانم که چیزی نشده
فعلا یک باخت گرفتیمheee::
اما جدا از شوخی
منم با مرتضی موافقم و باید بهش وقت بدیم تا بتونه تیم رو جور کنه :flowerysmile:
اون زمونی که اسکولاری مربی چلسی شد همه ازش ناراضی بودن ولی بهش وقت دادن....گر چه فایده ای هم نداشت جز بدبختی واسه چلسی.......
تیم اروپایی مثل تیم های کشورهای عربی خلیج همیشه فارس نیستن که با دو سه تا باخت مربی رو یه اوردنگی بزنن بگن برو بزن به چاک......... تیمهای اروپایی با قل و منطق مربی میگیرن
پروین هم از سر دلسوزی یا به قول سردار یه برنامه قبلی بوده که اون حرفارو زده......... خداییش بازیکنتان با هم هماهنگ نیستن اسمای بزرگی دارن ولی مربی مون 15 روز بود تیم تحویل گرفت.........
ایشالله بازیه ای بعد:/danc
هوادار بیا تماشااااااااااااااااااااا
وعده ما فردا شب .........:ahaaaaaa: