اره ... مثل اوندفعه که به خاطر نیمار اندختمون به جون همchomaghki::---------- تازه اون یکیشهentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره ... مثل اوندفعه که به خاطر نیمار اندختمون به جون همchomaghki::---------- تازه اون یکیشهentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه حالی داد اون بحثه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد-پوریا-رضا فکر کنم مرتضی هم بود.
همتون رو انداختم به جون هم:khandeeeee bahal:mas:-mas:-
از این به بعد حواستون باشهki::
درود به تمامه رئالي ها
من سعيدم و 13 ساله عاشقانه رئال مادريد رو ميپرستم و عرض ارادت دارم به تمامه عاشقان رئال :love:
خیلی خوشحالم که یه رئالی دیگه به جمعمون اضافه شد .roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه همین طوری طرفداران رئال زیاد بشن خیلی خوب میشهroz::
آقا سعید گل ایشالا که فعالیتت مداوم باشه .roz::
خوش آمدی سعید جان به دربی امیدوارم اینجا در کنار ما روز های خوبی رو سپری کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی ها که شروع بشه بخشه رئال خیلی جذاب میشه.
یادم رفت خودمو معرفی کنمki::
من علیرضا هستم مدیرهواداران رئال مادرید و گل های سایت.roz::
البته دوستان آقا سعید رو خودم کشفش کردم :hehee::hehee::hehee::hehee:
داش سعید امیدوارم که روسفیدمون کنی ashem:-
نقل قول:
خوش اومدی سعیدجان:flowerysmile: ـ-ـ-ـ ایشالا که جزو کاربران فعال سایت باشی
منم کوچیک شما محمد طرفدار سرسخت مادریدی
سعید جان بهتره خودت رو اینجا هم معرفی کنی - تا بچه ها بیشتر بشناسنت :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون دوستان از استقبال گرمتون منم اميدوارم واسه هميشه بتونم تو بحثها شركت كنم و از اطلاعات شما دوستان استفاده كامل رو ببرمroz::
نقل قول:
به به هم پرسپولیسی هستی هم انگلیسی:afarin::afarin:
راسیاتش بعد از هلند . انگلیس رو هم دوست دارم - پرسپولیسم که براش جون میدم
به به خوش اومدینقل قول:
از اینکه به جمع ما رئالی ها اومدی خوشحالیمroz::