ابراهيمويچ از هر تيمي رفته سال بعدش قهرمان اروپا شده مثل اينتر و بارسلونا پس ما امسال قهرمان اروپاييم
نمایش نسخه قابل چاپ
ابراهيمويچ از هر تيمي رفته سال بعدش قهرمان اروپا شده مثل اينتر و بارسلونا پس ما امسال قهرمان اروپاييم
دوستان عزیز تا الان سابقه نداشته هوادارای میلان چپ به هم نگاه کنن چه برسه کل کل کنند.
البته میدونم هنوز اتفاقی نیفتاده اما خواستم بگم میلانیها خیلی باشعورن.
تا حالا هم تو سایت مشکلی نداشتن.
پس خواهشا" هر چی بوده حتی خیلی جزئی هم فراموش کنید.
اینجا مال صحبت های دوستانه هوادارای میلانه.
به نظرات هم گیر ندین به بازیکنا و کادر فنی تیم هم توهین نکنید.
چون ممکنه یکی واقعا" یه نفر رو دوست داشته باشه و وقتی به اون شخص توهین شه متعاقبا" طرف هم ناراحت میشه.
پیشاپیش واسه همکاریتون تشکر میکنم.
ضمنا" برد رو هم تبریک میگم.
امیدوارم بهترین فصل روسونری پیش رو باشه.
خوب من باید یه معذرت خواهی از دوستان روسنوری داشته باشم برای آواتارم ولی یادتون باشه روسنوری,بیانکونری,ناتزوری, مشون آتزوری هستن و جای ناراحتی نیست و بیشتر من به خاطر جالب بودن و زیبا بودن این آواتار رو گذاشتم این درباره آواتار که امیدوارم کسی ناراحت نشهroz::
ویه تشکر هم ازآقا حسین برای حرف های شون که به تایپک یه نظم جدید دادن.
میلان تیم بزرگ و خوبیه و هواداران زیادی داره برای همین میگم که رو مربی و تمام بازیکنان و کادر فنی و سران باشگاه توهین نکنید چون میلان تیم بزرگیه و هواداری زیادی داره و ممکنه هواداران زیاد این تیم از توهین بعضی از کاربران به مربی و یا بازیکنان و یا حتی سران باشگاه ناراحت بشن ممنون از همگی که درک میکنید.love::
به به اقا حسین چشممون به جمالتون روشن شد بابا کجایی ؟
ای خدا فقط یه ارزو دارم که همیشه طرفدار واقعی بیاد تو این تاپیک که ما با ایشون به مشکل نخوریم امیدوارم به سرنوشت fcb10 این دوست عزیز دچار نشه
من واسه تیمم خیلی احترامشو دارم و حتی برای بدتریم بازیکن میلان هم با طرفدارای تیمای دیگه بحث کردم حتی تا جایی که به دعوا دیگه بقیه شو نگم تبدیل شده
من این حرفو نمیزنم که این گالی کچل تو این چند سال داره میلانو به فنا میکشونه
شما که میگی با رفتن زلاتان شرایط واسه بهتر شده باید بهتون بگم که اگه زلاتان نبود ما رنگ قهرمانی رو دو سال پیش نمیدیدم و پارسال هم به لطف همین زلاتان بود که تا اخرین لحظه لیگ تو کورس موندیم پس با رفتن زلاتان یکی از ستون های میلان خراب شد
یکی از خراب کاری های جناب گالی فروختن سیلوا بود که یکی دیگه از ستونای میلان بود که امسال مجبوریم با یپس و بونرا تو دفاع بازی کنیم که به نظر من امسال افتضاح ترین خط دفاع تاریخخ میلانو باید ببینیم
در اخر فقط بگم من یه میلانیه با تعصب و هوادار واقعیه میلانم
حسین واقعا دمت گرم:eyvalla::afarin::afarin:
ریش سفیدی کردی خدایی....
ما باید متحد باشیم.تیم به باد رفته درس ولی باید به آینده امیدوار بود....
خدا بزرگه...امسال قهرمان نشیم سال حتما هستیم چون تیم خیلی جوونه.
رها خانوم شما هم یکم کوتاه بیا و نسبت به هر حرفی واکنش نشون نده...بعضیا از روی تعب یه حرفایی میزنن که آروم شن...شما ندیده بگیر
دوست عزیز شما فکر میکنی هرکی طرفدار دو تا تیمه هوادار واقعی نیست!این نمیشه entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه یه روزی پرسپولیس با میلان بازی داشت شما هوادار کدومی؟
شاید باورت نشه و لی مگه الاهلی با میلان بازی نکرد؟
مگه ایران با برزیل بازی نکرد؟
در باره ابراهیمویچ هم باید بگم خودم بیشتر از شما میدونم بهد از رفتن زلاتان چه بلایی سر میلان اومد و لی به یاد داشته باش که میلان در 3 بازی که کرده همشون رو برده و من برای همین میگم فعلا وضع تیم خوبه پس جایی برای حرف نمونده و شما داری تعصبت رو به پا میکشی ولی باید بگم که من از اولین روزی که اومدم در تایپک ها شرکت کردم و لی هیچ وقت شما رو ندیدم که بحث کنید بیشتر آقا سینا و مهدی 30100 شرکت میکردیم ولی این چند روز یکم سرم شلوغ تایپک ها ی عکس و پوستر بود برای پوشش المپیک که هر موقع وقت کنم بازم میام
نظرات همتون قابل احترام.....
اما چه کاریه آخه؟
خوبه گفتم کمتر بهم فشار بیارین.
اصلا" بحث رو عغوض کنید.
مثلا" پیش بینیتون رو از اوضاع میلان، خط دفاع، میانی و حمله رو بگین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بریم سر میلان خودمون بی خیال:
خوب خبری که امروز منتشر شده بود از یه نشریه ایتالیایی میلان قصد خرید چهار بازیکن رو داره که گزینه های جالبی رو مد نظر نداره توخط دفاع اگه امبیوا نیاد یه بازیکن از جنوا تو لیست خرید میلانه
هافبک هم اگه کاکا نیاد یزارو تو لیست خریده و یه بازیکن جوون و اینده دار هم واسه حمله میخوان بگیرن البته هنوز یه شایعاتی هم هست دور ژکو و توز و یه نفر دیگه که فقط در حد شایعه ی
البته یه بازیکن واسه سمت چپ دفاع هم میخوان بگیرن که بازم فکر میکنم از همین باشگاه های ایتالیاست پس کلا فکر میکنم با این تیمی که بسته بشه تا اخر نقل و انتقالات زیاد کار خاصی نمیتونن بکنن و کلا فصل نا موفقی رو به نظر من پیش رو داریم:ehe:
بابا ول کنید زلاتان رفته اونجا به پول ما روزی 90 ملیون میگیره بعد ما اینجا داریم حرص میخوریم
امده تو روزنامه ها میگه پاریس جرمن از میلان خیلی بهتره !!!!
اینو باید بدونید که زلاتان و سیلوا اگه واقعا تعصب داشتن تو تیم میموندند چون قرار داد داشتند و اگه نمیخواستند بره گالی که سحله برلو هم نمیتونست اونا رو بیرون کنه
خودشون خواستن رفتند میلان که با 2 تا بازیکن میلان نشده الان من نظرم اینه که این میلان به مراتب از میلان سال پیش بهتر و زیبا تر بازی میکنه
همه دارن واسه بدست اورد توپ میدوند و تلاش میکنند این میلان اگه هم نتیجه نگیره ولی 100 برابر میلان سال پیش قشنگ ترو بهتر بازی میکنه :afarin:
الان درمورد سوال پیشبینی حسین !!
تو خط حمله که 4 تا بازیکن اماده داریم پاتو هم که داره تو المپیک میدرخشه الشاراوی که با دریبل هاش چلسی رو نابود کرد
کاسانو رو که تو یورو دیدید روبینیو رو هم اماده تر از فصل قبل میبینیم با وجود این برا خط حمله مشکلی انچنانی نمیبینم
خط هافبک با امدن کاکا تما نقاط ضعفش از بین میره مونتی میره هافبک دفاعی کاکا و بواتنگ پست مهاجمین نو چرینو هم که به عنوان هافبک پشت سرشون
الان مشکل دفاع هستس مثل این که گزینه های احتمالی کاروایو و ام بیوا هستش که اگه بیان به همراه مکسس میتونند روز های خوبی تو دفاع مرکزی داشته باشند
ولی دفاع چپ جای تعریفی نداره ...... :shogh:
ابیاتی
انتونینی .. مکسس .. ؟ .. اباته
مونتولیوو
نوچرینو ........ بواتنگ
کاکا
کاسانو (پاتو) .... الشاراوی (روبینیو)
ميلان زلاتان و تياگو سيلوا رو براي اين فروخت كه بدهي هاش رو بده پس مجبور به اين كار بود
رفتن زلاتان زياد عيبي نداشت چون ميلان هنوز هم مهاجم هاي خوبي داره
اما با رفتن تياگو سيلوا الان ميلان تو دفاع مشكل داره
اگه كاكا به ميلان بياد زوج او با بواتنگ در نقش هافبك تهاجمي ميتونه به گل زدن ميلان كمك خوبي كنه و با توجه به مهاجمان خوب ميلان امسال ميلان خوب گل ميزنه اما تو بحث گل نخوردن ضعف داره
به نظر من ميلان با برنامه ريزي درست ميتونه حتي قهرماني در سه جام رو هم بگيره كه البته اين كار خيلي سختيه ولي حداقل ميلان يه جام رو ميگيره :hehee: