استیلی : به شعار هواداران عادت کردهام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پرسپولیس اف سی : حمید استیلی پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل مس کرمان در نشست خبری گفت: نیمه اول یک بازی پایاپای را شاهد بودیم. در این نیمه موقعیتهایی داشتیم که از دست رفت. در نیمه دوم شرایط ما بهتر شد و توپ و زمین را در اختیار گرفتیم. حریف به دنبال ضد حمله بود و چند ضد حمله خوب هم انجام داد.
وی ادامه داد: چند بار تغییر تاکتیک و تغییر سیستم دادیم اما مشکل اصلی ما ارسالهای بد و ضربات ایستگاهی بود که بد زده شد. از هیچ کدام از ضربات ایستگاهی و کرنرها استفاده نکردیم زیرا نفری که این ضربات را میزد ارسال خوبی نداشت.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: مشکل بعدی ما این بود که 6 بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداشتیم. این در حالی است که اعلام میشود قاسم دهنوی در مس محروم است اما به یکباره به او اجازه بازی میدهند و میگویند از بازی بعدی محروم است. در هر حال ما در نیمه دوم بهتر بازی کردیم. حریف 11 نفره دفاع میکرد و ما هر چه توپ ارسال کردیم آنها دفع کردند. امروز روز خود مدافعان و دروازه بان مس بود.
استیلی در مورد هواداران پرسپولیس علیه خود گفت: به این شعارها عادت کردهام. آنها به من لطف دارند.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چه راهکاری درباره بازی دفاعی مس اندیشید گفت: راهکار ما ارسال ضربات ایستگاهی و شوت از راه دور بود که ما همه این کارها را انجام دادیم. حتی دو مدافع خود را بیرون کشیدم و با روش 3- 4-3- بازی کردیم اما نتوانستیم گلزنی کنیم. نفرات ما محدود هستند. من امروز 3 بازیکن مصدوم و 3 بازیکن محروم داشتم و مجبور بودم 2 و 3 بازیکن جوان را به میدان بفرستم.
استیلی افزود: علی کریمی، مازیار زارع، سامان آقازمانی، علیرضا محمد، حمید علی عسگر بازیکنانی بودند که در اختیار نداشتیم. هادی نوروزی نیز تازه از بند مصدومیت رها شده بود، با این حال من هر کاری از دست برآمد کردم اما روی یک موقعیتی که 20 درصد هم نبود مس کرمان به گل رسید.
وی در مورد محمد نوری گفت: در نیمه اول از او در پشت مهاجمان استفاده کردم و در نیمه دوم به عنوان هافبک دفاعی، اما او نیاز به مکملهای دارد که در کنارش باشند. نوری زحمت خود را کشید ولی به هر حال بازیکن بزرگ موقعی که تیم به مشکل میخورد باید آن را جمع کند.
استیلی در مورد اینکه سپهر حیدری پیش از این بازی علیه او مصاحبه کرده بود گفت: من اختلافی با او ندارم. در ورزش، قهرمانیها میرود اما اخلاق است که میماند، باید حرمتها را حفظ کنیم. سپهر حیدری را من به پرسپولیس آوردم. او بازیکن خوبی است اما به خاطر سلیقهای که بود در این فصل از او استفاده نکردم.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه شکست را به گردن غیبت بازیکنانش میاندازد، گفت: این گونه نیست. باخت گردن من است اما یکی از دلایل این شکست غیبت 6 بازیکن بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حاشیه کامل دیدار مس کرمان و پرسپولیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پرسپولیس اف سی : تیم فوتبال پرسپولیس امروز با پیراهن دوم خود که مشکی است به میدان آمده و مس کرمان با لباسهای یکدست نارنجی بازی میکند.
* حمید استیلی از حضور قاسم دهنوی در ترکیب تیم مس کرمان تعجب کرد. سرمربی پرسپولیس تصور میکرد دهنوی به دلیل درگیری در بازی گذشته برابر سپاهان محروم شده است.
دهنوی در حالی در زمین حاضر است که هفته گذشته اعلام شده بود وی از سوی کمیته انضباطی با محرومیت مواجه شده است.
* گزارشگر رادیو کرمان 20 دقیقه بازی را برای تلویزیون و شبکه سه گزارش کرد. ظاهرا مشکل فنی علت گزارش رادیویی بر روی پخش مستقیم تلویزیونی بود. دقیقه 20 این مشکل حل شد.
* پیش از آغاز بازی حمید استیلی به سمت بلاژویچ سرمربی مس کرمان رفت.
* سپهر حیدری بازیکن مس کرمان که در گذشته در پرسپولیس بازی میکرد به سمت حمید استیلی سرمربی تیم پرسپولیس رفت.
* مهرداد پولادی امروز بازوبند کاپیتانی مس را بر بازو بسته است. در بازی با سپاهان شجاع خلیل آزاد کاپیتان مس بود.
* بازی تا دقیقه 22 با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.
تماشاگران کرمانی بعد از گلزنی کیوان امرایی در نیمه اول علی دایی را تشویق کردند.
* بین دو نیمه از برخی مقامات استانی تقدیر شد.
* بین تماشاگران کرمانی جایگاهی به تماشاگران پرسپولیس اختصاص دادهاند و این موضوع احتمال درگیری بین آنها و طرفداران تیم مس را افزایش داده است.
* حمید استیلی در آغاز نیمه دوم دو تعویض انجام داد و جواد کاظمیان و محمد منصوری به جای امیرحسین فشنگچی و مجتبی شیری را به میدان آورد.
بازی تا دقیقه 60 با نتیجه یک بر صفر به سود مس کرمان در جریان است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نصير زاده : حضور "دهنوي" خلاف قوانين فيفا ست
در حاليكه حسن زاده - رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال - در اين روزها سعي فراواني در توجيه تجويز بازي كردن "دهنوي" بازيكن مس در بازي مقابل پرسپوليس با وجود اعلام قبلي محروميت اين بازيكن توسط فدراسيون فوتبال را دارد ولي هوشنگ نصيرزاده -كارشناس مسائل حقوقي و داوري فوتبال - با اشاره به قوانين فوتبال چنين استدلالهاي بي پايه اي را رد كرده و اين گونه رفتار و تصميمهاي متاثر از روابط غير ورزشي در فدراسيون فوتبال را خلاف قوانين فيفا مي داند :
کارشناس مسائل حقوقي فوتبال در واکنش به اظهارات رئيس کميته انضباطي گفت: قانون فرصتي را براي محروميت بازيکن قائل نيست.
هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت های حسن زاده رئیس کمیته انضباطی در مورد محرومیت قاسم دهنوی بازیکن مس کرمان اظهار داشت: اگر چه باشگاه مس معتقد است محرومیت دهنوی را دریافت نکرده و نماینده فدراسیون هم در حضور خوردبین و استیلی با سازمان لیگ تماس گرفته و آنها نیز از محرومیت دهنوی بی اطلاع بوده اند اما رئیس کمیته انضباطی در مصاحبه های خود طوری صحبت کرده که انگار تیم مس از این محرومیت مطلع بوده است(سايت باشگاه مس از روز پيش از اين بازي خبر محروميت بياتي نيا و دهنوي در بازي با پرسپوليس را اعلام كرده بود )
وی افزود: این تناقض بین کمیته انضباطی و سازمان لیگ به نفع مسابقات لیگ برتر نیست. حسن زاده به خوبی گفته که از نظر فنی تیم ها باید برای آمادگی خود از بازیکنان محروم مطلع باشند اما در تبصره ماده ۲۸ گفته شده که ۷۲ ساعت پیش از زمان مسابقه محرومیت حساب شود. قانونگذار این فرصت و محدوده زمانی را برای کمیته انضباطی قائل است نه برای تیم ها و بازیکنان، چون بند ۳ ماده ۲۸ می گوید تیم ها به محض دریافت حکم باید آن را اجرا کنند.
نصیرزاده تصریح کرد: علاوه بر این چند نکته در این زمینه ضروری است. اولا طبق ماده ۱۰۳ آئین نامه انضباطی فیفا ابلاغ از طریق فضای مجازی ممنوع است و نمی توان با قرار دادن خبر روی سایت افراد را دعوت و یا محروم کرد. از طرف دیگر ماده ۳۵ انضباطی فیفا می گوید ابلاغ مجازات های اخراج و تعلیق از مسابقه دارای تاثیر فوری است.
وی افزود: حتی در صورتی که نامه "تنسیذ" دیر به دست باشگاه برسد باز هم باید این مجازات اعمال شود. از طرف دیگر ماده ۱۰۶ فیفا می گوید محرومیت به محض ابلاغ جاری می شود. تصور ما این است که نظر حسن زاده در رابطه با فرصت ۷۲ ساعت به خوبی منعکس نشده چون ایشان هم می داند که در عرف بین المللی فوتبال طبق بند ۳ ماده ۲۸ آئین نامه ایران و مواد ۳۵ و ۱۰۶ فیفا تیمی که ابلاغ محرومیت دریافت می کند باید بلافاصله آن را اجرا کند و به هیچ وجه زمانی برای به تعویق انداختن مجازات بازیکن متخلف تیم دارنده فرد محروم وجود ندارد.
نصیرزاده خاطر نشان کرد: اگر چنانچه در انتقال محرومیت این بازیکن اشتباهی صورت گرفته باید در رابطه با این اشتباه ماده ۳۸ آئین نامه انضباطی خودمان را لحاظ قرار دهیم.