بچه ها کسی خبر نداره تو فیفا 15 تو کریرمدش میشه فقط تو تیم ملی باشی یعنی تیم باشگاهی بتونی نباشی؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها کسی خبر نداره تو فیفا 15 تو کریرمدش میشه فقط تو تیم ملی باشی یعنی تیم باشگاهی بتونی نباشی؟؟
والا منم دوست دارم فوتبال واقعی باشه ولی اینجورچیزی که شما میگید درست جور در نمیاد چون اونوقت مثلا من هر بار که میشینم بازی کنم یه یه ساعت میشینم سه بازی میکنم اگه میخواستم وایسم تا هر روز که رئال بازی داره منم بازی کنم که اصلا دیگه چه بدرد میخورد یا مثلا واسه نقل و انتقالات اگه بخوایم همچین کاریم کنیم اصلا با تقویم فیفا کریر درست در نمیاد چون برنامه ی بازی ها کاملا متفاوته در ضمن در اونصورت هر روز تقویم فیفا باید با یه روز واقعی پیش میرفت که اونم خیلی حوصله سر بر بود . اینچیزی که شما میگید حد اقل تا سال 2020 غیر ممکنه که بتونه فیفا همچین چیزی رو عملی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها. من یه lm تا سن 23 با پیشرفت بالا و استامینای بالای 85 می خوام. قیمتشم تا 30 میلون دلار باشه.
richard boateng پست cdm در اصل هست ولی من شخصا همیشه lm بازیش می دم چون تواناییش روداره این اولا قدرتش زیاد بالا نیست جز استامیناش ولی بعد از چند سال قدرتش تا 90 هم می سه و استامیناش 99!!
تو چه تیمی هستش؟ قیمتش چه قدره و حقوق چه قدر می خواد؟ سنشم بگو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من سال 2018 هستم الان همه ی یکم فرق می کنه ولی اول بازی تو تیم گرانادا اسپانیا سنش 21 هستش و اهل کشور غنا و پروفایلش عکسم نداره قیمتشم فکر کنم با زیر 5 میلیون بشه خرید و دستمزدم کم میگیره بازیش بدی برات خیلی خوب پیشرفت می کنه راست پا هست و قدشم 5.10 و نفسش یا استامینا اول بازی بین 70 تا 80 فکر کنم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Messi King [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اه اه بچه ها می گند این عکس برای فیفا 06 هستش من فیفا 06 رو بازی نکردم این عکس واقعا راسته یا طرف قدرت ها رو بالا برده؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از تیم میلان اون زمان چنین توقع هایی هم می شه داشت ....
شاید تنها نکته ی منفی کارنامه ی آنچلوتی همون فینال با لیورپول بود.
راستی میگم توی فیفا 14 مثل فیفا 13 نمیشه برای تیمت لباس طراحی کنی توی بخش کریر تو خود فیفا
فکر کنم اگه انلاینت فعال باشه بتونی ولی بدون انلاین بودن نه نمیشه