شما داداش زیاد جوش نزن واست خوب نی بزار هر کی هر چی دلش میخواد بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط the game hhh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما داداش زیاد جوش نزن واست خوب نی بزار هر کی هر چی دلش میخواد بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط the game hhh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سومین برد پیاپی رو بهتون تبریک میگم
هر بازی داریم بهتر از بازی قبل میشیم من میلان رو تو این چند ساله اینقدر سرعتی و هجومی ندیده بودم تو این بازی روبینیو و کاسانو و نوچرینو ترکوندند
پیشنهاد میکنم خلاصه بازی رو دانلود کنید و با بازی مقابل چلسی مقایسه کنید !
خلاصه ی بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عالی فقط همینو میتونم بگم تیم وحشتناک داره تو این بازی ها خوب پیش میره
با اضافه شدن احتملی کاکا دیگه چیزی کم نداریم
هر 4 مهاجممون امادن روبینو الساراوی کاسانو پاتو هم که داره تو المپیک میدرخشه
خیلی به تیم خوشبینم :nishkhand:
سلام به بروبچ
خوب الان یه فاکتور خوب نسبت به فصل پیش داریم که بازی های دوستانه رو بردیم نه مثل فصل قبل گند کاشته باشیم
روبینیو خودشو اثبات کرد
از اون طرف هم پاریس جرمن از بارسلونا باخت lagh:: ابراهیم اویچ هم یکی از گل های پاریسی ها رو زده
خوب منم تبريك ميگم كم كم دارم اميدوار ميشم به تيم اميدوارم برد ها ادامه دار باشه
خوب این وضع نشون میده که تیفوسی بعد از رفتن ابراهیمویچ سه برد پیاپی هجومی و سرعتی شده کم کم داره حرف و آمار آقا سینا در ست درمیاد بعداز رفتن ابراهیمویچ احتمال پیروزی تو لیگ اروپا هم داریم:flowerysmile: وضع تیم خیلی خوبه و میتونه برای کالیچو بهتر هم بشه تا حالا روبینیو رو تو این وضع ندیده بودم عالی بازی کرد واقعا یه تشکر هم از آقا سینا برای خلاصه بازی:sooot: واقعا میلان رو به رشده:nishkhand:
ممنون خلاصه بازی از سایت روسونری بود :flowerysmile:
درمورد بازی بعدی همچی اونجا مشخص میشه این 3 برد پیاپی دور از ذهن هم نبود ولی بازی با رئال اماده که 5 تا به گالگسی زده میتونه توان تیم رو به رخ بکشه
اگه واقعا بازی بعدی رو با همین سبک و سرعت بالا بازی کنند در حضور مدافعینی مثل راموس و په په واقعا باید این میلان رو ادامه دهنده نسل های طلایی دونست
گرچه بازی دوستانه توان 100% تیم ها رو نشون نمیده ولی باعث میشه که اعتماد به نفس جوون هایی مثل الشاراوی بالا بره همین که 4 یا 5 بازیکن 19 ساله تونستند قهرمان اروپا رو شکست بدن خودش یه روحیه عالی واسه شروعه کاره
تیم خوب شده مثل این که ولی هنوز تو دفاع مشکل داریم...اول باید گل نخوری تا بتوونی گل بزنی...
خط دفاعمون شکنندس و مطمعن نیست.
دارم امیدوار میشم کم کم.:love:
راستی رحیم جانthe game hhh دختره ها.دقت کن دادا:hehee:
باشه داداش هر کی از راه بیاد بگه شما بی تعصبین هر چی میرسه میگین من نمیتونم خودمو نگه دارم خداییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من رو میلان تعصب دارم سطح المپیک مثل بعضیا نیستم مثل بچه طرفدار نصف لیگ ایتالیا باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز که ظاهرا تعصب داری. فحش دادن به مربی تیم و مسخره کردنش از جانب یه هوادار این آبروی تیم رو میبره همین کچل که شما میگی گذاشت میلان با رفتن ابراهیمویچ 3 برد پیاپی داشته باشه.
من نگفتم تعصب نداری ,داری ولی بردن ابروی تیم تعصب نیست.
اگه اینجا هم منظورت با منه من طرفدار یووه و روسنوری هستم به هیچ کس هم ربط نداره طرفدار اون یا این باشم بعدش من نمی ترسم اگه منظورت با بعضیا منم بگو مثلxنقل قول:
مثل بعضیا نیستم مثل بچه طرفدار نصف لیگ ایتالیا باشم