[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-این هافبک سابق ملی پوش می خواهد به بازی کردن بعد از پایان این فصل ادامه دهد.
به گزارش fcbayern.ir ،به نقل از sky مایکل بالاک می خواهد به بازی کردن بعد از پایان این فصل واتمام قرارداد وی با لورکوزن ادامه دهد.بالاک در سال 2010با یک قرارداد ازاد برای دومین بار به باشگاه لورکوزن پیوست.اما هیچ گاه نتوانست به عنوان بازیکن اصلی در ترکیب اولیه لورکوزن ظاهر شود.به طوریکه او تنها در 13 بازی از 25 بازی این فصل به بازی گرفته شد.
همین عوامل باعث شد تا مدیر اجرایی لورکوزن اظهار کند در خریداری وی دچار اشتباه شدیم جالب این جاست این بازیکن 35 ساله با مربیان خویش دچار مشکل شد.با هاینکس فصل قبل وروبین دات این فصل
مشکلات :
بالاک در این زمینه می گوید :من می خواستم دو سال را در بالاترین سطح وبرای تصاحب جام برای لورکوزن بازی نمایم ومن گمان می کنم لورکوزن به همین خاطر بازیکنی مانند من را به خدمت گرفت اما هرگز این مساله را در برخورد با مربیانم احساس نکردم.انها راه دیگری را در نظر داشتند.
من پیشنهادهای زیادی داشتم اما لورکوزن همیشه یک جای مهم در قلب من داشت.بنابراین وقتی انها پیشنهاد دادند ان را مناسب دانسته وبه این تیم برگشتم.من فکر می کنم یکسری مشکلات داخلی در ارتباط با نقش من در تیم وجود داشت.بنابراین احساس کرده بودم مربیان بر روی بازیکنهای جوانتر برنامه ریزی کرده اند.
لیگ mls:
رفتن به لیگ امریکا در تابستان اینده میتواند مکان مناسبی برای این بازیکن بزرگ که سالهای پایانی وپر از التهاب وکشمکش خود را در انجا به پایان برساند ،باشد.
بلاک در این باره میگوید من هنوز ذهن خود را معطوف این موضوع نکرده ام اما فکر می کنم من در جستجوی یک مکان متفاوت برای به دست اوردن یک رقابت تازه ورزشی هستم.که گمان می کنم این مکان بازی در خارج کشور باشد اما باید مسیر صحیح ان را انتخاب کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]