فکر کنم لمپارد باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم لمپارد باشه
نه اشتباه گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا داداش درسته فرانک لمپارد بازیکن چلسی :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچ کدوم دنی الوز هست
جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ajibeee::narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی لیگ برزیل بازی میکنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدریانو
از ابروهاش معلومه
راست میگه دیگه ادریانو binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط newmaradona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سینا یه عکس سخت بزار لاقل تابلو نباشه eterza::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط newmaradona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دارم دیونه میشم هرچی میزارم پست بعدیش جوابه :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط King k.p Boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسابقه بعدی :
سباستین دایسلر نیست؟