والدز
ابیدال..........پیکه...........پویو ...........الوز
بوسکتس.........ماسکرانو(سسک)
اینیستا.........ژاوی..........مسی
سانچز
خوبی سسک اینه که تو ارسنال یک نیمفصل هافبک دفاعی هم بوده میتونه تو اون پست بازی کنه.ولی من ماسکرانو رو ترجیح میدم.با این ترکیب میتونیم فقط از 4 یا 5 بازیکن توی زمین رئال استفاده کنیم بقیه همه توی زمین خودی باشن تا ضد حمله نخوریم.از طرفی چون رئال مجبوره به شدت حمله کنه خط هافبکش خیلی جلو میاد و به عبارتی میشه مهاجم و میانه میدان رو فقط به الونسو و اوزیل میسپارن.اینجاست که ما با وجود ماسکرانو یا بوسکتس به همراه نیروی پرسینگ ژاوی و مسی توپ رو توی میانه میدان ازشون بگیریم و خلاقیت رو کم کنیم.کلا رئال اگه بخواد هافبک هاش رو جلو استفاده کنه ضربه بدی از سیستم بالا که من چیدم میخوره چون عملا رئال 2 طراح خواهد داشت و بارسا 5 طراح.اینطوری به راحتی میتونیم خط هافبکشون رو از کار بندازیم ولی مساله اینجاست که اگه توپ دست 4 مهاجمشون افتاد چیکار کنیم.به نظر من بوسکتس قابلیت طراحی حملش بهتر از ماسکرانو هست پس اگه ماسکرانو که بهتر دفاع میکنه یک خط عقب تر بازی کنه در اصل ترکیبمون میشه 5-1-3-1 واینطوری میتونیم خوب خط حملشون رو ببندیم.به نظر من بدترین کار برای ما نفوذ دنی الوز و استفاده از سه هافبک هست.امیدوارم پپ اینو بفهمه که رئال الان یک گرگ زخمی و گرسنه است که به هرچیزی چنگ میزنه که مارو حذف کنه.باید ترکیب رو به مراتب دفاعی چید.