من منتظرم توی فیفا قرار دادم با فرانسه تموم شه تا برم پرتغال چون پرتغال تو بازی من الان خیلی بازیکن های بحال داره مخصوصا مثلت خط حملش melo rorigues 89 - ronaldo 90 - bruma 86 این سه زوج خط حمله فوق العاده هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
من منتظرم توی فیفا قرار دادم با فرانسه تموم شه تا برم پرتغال چون پرتغال تو بازی من الان خیلی بازیکن های بحال داره مخصوصا مثلت خط حملش melo rorigues 89 - ronaldo 90 - bruma 86 این سه زوج خط حمله فوق العاده هستند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا هنو تو کف اینم :nishkhand::nishkhand::ahaaaaaa:
اه اقا چجوری این رو اوردی به منم یاد می دی؟؟ پچ شماره چند رو دانلود کردی؟
اخرین نسخه ورژن 5 رو دان کنی حله بهدش ی ورژن 5.1 هم اومده 4 مگ بیشتر نیس رفع عیب تو کریره:danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیتابیس 8 هم اومده :danc:
عرفان لینک دانلود کرک جدیده رو بده اطفا
باید تموم پچ ها از اول تا الانو داشته باشید . اول پچ آل این وان 4.8.0 رو دانلود کنید بعد به ترتیب بیاید بالا همچی حله :whistle3:
این لینکا واس خود سایت مودینگ وی هستش از همونجا دانلود کنید :ookk:
UPDATE 5.0.1
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
UPDATE 5.0.0
UPDATE 4.9.0
VERSION 4.8.0 - ALL IN ONE
یه سوال اگه از اول همه رو دانلود نکردم یک دقعه این رو بریزم احتمال داره بازیم قاتی کنه؟
میتونی قدرتاشم نشون بدی. مثلا قدرت شوت دریبل پاس سانتر و...:haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا یه سوال فنی این اقای اودگارد الان 16 سالشه نه 13 سال دوما باید توی کاستیا باشه نه خود رئال و سوما اصلا مگه امکان داره بازیکن زیر 16 تو بازی باشه!!؟؟؟
توی فیفا 15 هر چی گشتم تو اسم بازیکن ها اودگارد نبود فکر کنم برای فیفا 2015 هم باید پچ دانلود کنیم البته اگه بیاد
ن داش تو از آل این وان شروع کن به ترتیب نصب کن همچی اوکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Messi King [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ahaaaaaa:
داش این توی خود بازیه وقتی وارد کریر بشی سنا درس میشه :bia baghalam:نقل قول:
مگ فیفا 15 کرکش اومده ؟ :soal::tafakkor: