اصلا بحث مدرسه رو تموم کنید چند روز میخوام بیام کمپ باز مدرسه هر چیز دیگه ای به جزء مدرسه خواهشا به حرفم گوش بدید!
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا بحث مدرسه رو تموم کنید چند روز میخوام بیام کمپ باز مدرسه هر چیز دیگه ای به جزء مدرسه خواهشا به حرفم گوش بدید!
مدرسه مدرسه مدرسه !!!! آقا جا نمونی :hekolah: نه ببخشید خواب نمونی !
یادش بخیر سال پیش این موقع اعصابمون تخمی ( ببخشید بی ادب شدم :hekolah:) بود که فردا باز باید بریم مدرسه ! ولی دیگه تموم شد ...
البته نباید از حق بگذریم که قسمتی از بهترین خاطرات هر کسی تو مدرسه رقم میخوره و خوبی های مدرسه هم کم نیست ، ولی واسه ما دیگه بس بود :hekolah:
به همه دانش آموزان عزیز تبریک میگم شروع سال تحصیلی جدیدو و واستون آرزوی موفقیت میکنم ، امیدوارم مثل ما کلاس درسو با کلاس تمسخر معلم اشتباه نگیرید و بخونید که حیفه ... ( الان یکی نیست خودمو نصیحت کنه من اومدمش شمارو نصیحت میکنم :sooot:)
منم که دیگه از چند روز دیگه ایشالا میرم تو کافینت یکی از اقوامون مشغول به کار میشم ، دی ما هم 2 3 تا درس از سوم دارم باید امتحان بدم و ایشالا قبول شم و بخونم واسه کنکور علمی کاربردی و وفنی مرداد ماه سال بعد ...
همیشه وقتی یه چیزیرو از دست میدی بیشتر قدرشو میدونی ، الان اگه من مثل آدم همون خرداد سومو قبول شده بودم و خونده بودم شاید میتونستم برم دانشگاه و حتی یه سال از همکلاسیهام ( تجربی ) جلو بیفتم ! ولی حالا باید یه سال صبر کنم ... الان میگم کاش خر نمیشدم و درس میخوندم om:: ولی بازم عقب نیفتادم ، سال بعد دوستام میرن کنکور تجربی میدن منم که میرم سروقت رشته مورد علاقم ....
موفق باشید ...
آی نگو دلم تنگ شد!.....om:: یاد اون روزا خوش که با فحش یا کتک از خواب پا میشدی! چه حالی میداد خداییش.. :evaa:
الان دیگه از اون داستان ها نیست طرف گوشی رو میذاره رو آلارم سلن دیون میخونه بیدار میشه ! از چوب مامان هم خبری نیست این وسط ... کوفت همه! :nishkhand: در ضمن پنج شنبه ها هم که شده واستون صفا سیتی. کم مونده بود جمعه ها هم واسمون کلاس بذارن...والا بخدا!
خلاصه حسودیم شد بهتون که این پست رو گذاشتم . قدر این روزها رو بدونن . تا چشم رو هم میذاری میبینی یه بچه رو دستته میگه بابا ! حالا خر بیار باقالی پاک کنki::
منم به احتمال زیاد فردا یه سری به کلاس بزنم دلم واسه خوشکلای کلاسمون تنگ شد... ( این به اون در!):hehee:
آقا ولی من خیلی خوشحالم که میرم مدرسه چون دلم برا ورزش و به بهونه دستشویی میرفتم بیرون وای یاد سرمای اول صبح بخیر خیلی خوشحالم میرم مدرسه اگر به یه چیزی علاقه داشته باشی چه بد و چه خوب سریع یاد میگیری من تجربه دارم که میگم چون من با ریاضی خیلی مشکل داشتم ولی حالا دوستش دارم و همیشه دوست دارم ریاضی بیشتر کار کنم!
ولی نمیدونم چرا وقتی میرم مدرسه دوست دارم زود تموم شه ولی وقتی بیکار تو خونه راه میرم میگم ای کاش سریع تر شروع شه خیلی من خوشحالم میرم مدرسه اه ای کاش سریع زنگ صف مدرسه بخورررررره!
:de:
کلا انسان ناخواه مدرسه و بوی مدرسه رو دوست داره چون در دوران مدرسه اتفاقاتی بیاد ماندنی
و دوستان و آدم هایی رو میبینه و باهاشون آشنا میشه که در طول زندگی هم در ذهنش باقی میمونه این دوران فراموش نشدنیه یکی از زیباترین روزها و وقت های دوران نوجوانی
امسال مدرسه های کلاس راهنمایی فقط دوکلاس دارن و کلاس اولی ندارن چراکه دانش آموزان کلاس پنجم دیگه میرن کلاس شیشم.
در کل در این فصل اکثرا مشغول درساشون هستن.یکیش خودمم که آخرین باری که به سایت اومدم روز چهارشنبه بود.:flowerysmile: باز اومد بوی مدرسه:nishkhand::nishkhand:
یادش به خیراون موقع هایی که پیش دبستانی بودیم زنگ تغذیه داشتیم با عروسکامون بازی می کردیم هر لباسی دوس داشتیم می پوشیدیم ولی الان چی؟هیچی
اون هایی که میرن مدرسه و کم خواب میشن میگن کی تموم میشه راحت بشیم بعدش اون هاای که دیگه میرن دانشگاه یا هنرستان و ... میگن که یادش به خیر :soal:
اصلا بهتره به مدرسه فکر نکنید تا راحت بشید . معلم ادبیاتمون امروز اومد گفت که بالاخره ما باید با هم باشیم چه من کلاس رو بهتون زهر مار کنم چه با هم خوش باشیم پس بهتره فکرش رو نکنید .
آره منم با دانیال موافقم علت اینکه اینجا نیمدم همین بحث بود بعدم بحث مدرسه تو اینترنت کسل کنندس به فرشته هم گفتم من برا این بحث اینجا نمیام فرشته گفتم یا نه بعد به من گفت بیا اشکال نداره منم به زور یه پست دادم#یه بحث دیگه راه بندازید حتما توش شرکت میکنم
با تشکر
وای چقد اینجا عوض شده :jeddiiiii:
بعد از اون کودتا راه انداختنم این اولین پستمه :death:
به امید این که دوباره کودتا راه بندازم lay_;;
خب بحث بحث چیه بگین منم نظر بدم ؟
راستی یکی نمیدونه این شبکه 3 ارسنال منچستر سیتی و نشون میده یا نه ؟ ( هر چند میدونم شبکه 3 دیگه کلا قهره با جزیره اما ناچارم بپرسم:aaaa: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره درا . دیوارش عوض شدنmas:-
بحث هیچی (چرتlol:-) شبکه سه که نه om:: میخوای شاهد باختتون باشید.تسلیت میگمki::
چرا عبدل من میدونم من نمیدونم بازی ساعت چنده ولی بزن کانال PLTV HD کلا مخصوص جزیرست بعدم البته اسم کانالش PLTV enc1 هست
فرکانس:11387/V/30000
واقعا راست میگم به حرف من بچه گوش کن میده ها؟
:sigarii: :de:
نميدونم بعد از چقدر اينجا پست ميدم اما در راستاي اهداف اين تاپيك پست ميديم....:evaa:
اول اينكه امروز و فردا يكي از روزهاي حساس زندگيمه ،شايد هم حساس ترين om::
پس فراموشمون نكنيد خيلي برام دعا كنيد!
دوم هم اينكه هيچي يه عكس تو آرشيوم پيدا كردم خيلي قشنگ بود گفتم شما هم ببينيدش:
يه شب تابستونيه كه خودم شكارش كردم ...:hekolah:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا خدارو شکر وقت ندارم بیام دربی وگرنه از دست شماها دیوونه میشدم
شماها دارین بازم باهم دعوا میکنین ؟؟؟
راستی پیروزی رئال:danc: و شروع مدارس:daghon: مبارک:hekolah:
مجتبی بیخیال این بحثا شو دیگه موضوع رضا تموم شد :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس کریسو ببینین چه نازه قربونو فداش برمlove::love::love::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای اینا چین دیگه ؟ :daghon: ما از این دستگاه ها نداریم که این شبکه ها رو بگیره :scare3: من فقط گفتم شبکه 3 که اونم :daghon: البته شبکه ورزش نشون میده اما بازم حیف که ما نداریم :daghon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه امیدوارم موفق باشی :danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس قشنگی بود
بابا هنرمند
بابا عکاس
گفتم که ما از اونا نداریم :daghighan: اما بازم ممنون roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک روز صلح و سه روز جنگ ! :gijjj:
خب اومدم یکم یه چرتی گفته باشم و برم به بخوابentezar::
اولا بگم سر مسائل خیلی ناچیز و بچه گونه دعوا شروع نکنید یه کنال که سرچ کنی برات درمیاره دیگه استاد خواستن نیازی نیست.
اینجا خیلی دعوا میشه خواهشا بس کنید:aaaaaa: در مورد عکس افشین بگم قشنگه(:ogh:) :nishkhand::nishkhand:
خیلی ممنون .ki::
بچه ها من کفش ورزشی نداشتم رفتم با مامانم بخرم بهش گفتم این خوبه اون فکر کرد دارم بچه گونه حرف میزنم و خودتون که میدونید من ساکم رو کولمه تو خیابون های کیانپارس هستم با موبایل میام مثلا از خونه فرار کردم وای شب کجا بخوابم؟
نه میخوام برگردم نه دلم به فرار رضاست گیجم؟
الحق که پسر همون پدری [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسر کوچیک مالدینی که تو تیم نونهالان میلان بازی میکنه توپ رو از سیدورف باتکل باحال گرفت برادر بزرگ او کریستین مالدینی در تیم جوانان میلان زیر دست اینزاگی شانس زودتری برای رسیدن به تیم اصلی داره
کاپیتان اینده میلان
بچه ها یه راهنمایی بکنین . از امروز تا حالا وارد هر آپلود سنتری که میشم موقع انتخاب فایل ، مرورگر گیر میکنه و بعد از چند ثانبه خارج میشه . تمام مرورگر ها رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت . :crazy:
دمش گرم.....معلومه 10سال دیگه میلان مدافع خوبی خواهد داشت.....
خاندان مالدینی یعنی میلان.:yes:
سلام
بعد سه روز دوباره برگشتم
ولی فک کنم دیگه خیلی کم بیام
چون درسام واقعا سنگینه
ماشالا کتابای تخصصیمون همه بالای 300 صفحه هستن
یکیشون که 600 و خورده ای هست
کلا اومده بودم یه سلامی بکنم و برم
پس تا بعد خداحافظcrying::-
امیر جان باورم نمیشه ما 156 صحفه پدرم در میاد تو که 600 تا صحفه همه ی 156 صحفه من کاری میکنه من ترک تحصیل کنم
ولی من هم یعنی به اینجا میرسم کلاس چندمی امیر جان؟
اصلا وحشت کردم!
با تشکر
داداش من دوم دبیرستانم
هنرستان میرم داداش
طراحی صفحات وب
در کل 15تا کتاب داریم
7تاش تخصصیه
داش امیر..غصه نخور...منم دردتو میفهمم.............عین خودمی:aaaa:...بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر:babaa:
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یکی جدیدا تو انجمن عضو شده اسمش asOpsm
هی فقط فحش میده تو چت باکس فحش داد یه سؤال کردم تو سؤالات مشکلات کاربران بهم فحش داد کاملا مستقیم بهم فحش داد#حالا نمیدونم چیکار کنم این خیلی بده یکی بهت فحش بده تو هم جیکت در نیاد
بهش هیچی نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول معروف : از کوزه همان برون تراود که در اوست :haaa:
الانم هر چی بگی فایده نداره البته من خودم به شخصه نمیشناسمش اما با این تعریفاتی که ازش کردی به نظرم باید اول بره قوانین اینجا رو بخونه entezar::
جدید عضو نشده ! سال 2009 عضو دربی شده !!!!!!!!!!
( این پستمم بچسبونین به قبلی بی زحمت entezar:: )
با این اوصاف حتما محروم میشه یا حداقل اخطار میگیره به هر حال اینجور کاربرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زیاد داریم تو دربی هرجور آدمی بخوای هست اسپمر فعال مدیر دروغگو بیمزه با مزه و....
اینم یه نوعش!:nishkhand:
باشه ولی سخته تازه میفهمم وقتی به رها_______دادم رها چی کشید الان یکی به خود من فحش داد باش من کاری بهش ندارم ولی انشالله آقا جعفر حالیش کنه
مگه چه رشته اي هستي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فش داد تو چیکارکردی؟؟؟mas:-mas:-mas:- نذار قضایای زیادی رو اینجا باز کنم:evaa::evaa: نا سلامتی دیگه یه پا رزمنده ایki::ki::entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رشته خوشکار:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول راهنمایی دوم راهنمایی هست عمه جون :evaa::evaa:(ببخشید شم دبستان و یا هفتم دبستان)shikam::-lagh::lagh::lagh::
کی گفته من اول دوم راهنمایم پویانeterza::-ki::
من دوم دبیرستانم
رشته طراحی صفحات وب
تازه الانم مدرسه رو دودر کردم:crazy::luuugh::eynak:
اومدم خونه:nishkhand:
اوهو رشته طراحی وب:okh::okh::okh:mas:-mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیست بهش نمیخوره
بابا جان عمت بس کن دیگه!:nishkhand:نقل قول:
این فش داد تو چیکارکردی؟؟؟mas:-mas:-mas:- نذار قضایای زیادی رو اینجا باز کنم:evaa::evaa: نا سلامتی دیگه یه پا رزمنده ایki::ki::entezar::
حالا یه غلطی کردیم تو هی تلقین کن الان متوجه میشن با اینکه توچن بار یه چیز پروندی اینا فهمیدن برو خودشون نیاوردن!:nishkhand:
فهمیدن؟؟؟:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا پ هنوز هستی اینجاthink::
مرتضی که بدجور شاکی شده بود:crazy:
نمیدونم اگه فهمیدن که میرم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هستم چون پیام رو پاک کردم نمیدونم حالا بعد چی میشه..
اتفاقا خود مرتضی شروع کرد به .....خودشم متهم جرمه!:nishkhand:
مرتضی(لعنت اله)mas:-نقل قول:
میگم خبری نیس فک کنم افشین مثل بارون بهش اخطار داده دیگه آفتابی نمیشه:khandeeeee bahal:
این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هی کافه کافه می کرد:evaa::evaa: فقط یه چیز دیگه کم بود:ahaaaaaa:
خدا بگم چیکارت کنه یه چیز ساعت 12 گفتین تا اذان صبح پاش بیدار موندیم!
حالا بس کنید ایشالا کسی نمیفهمه توهم اینقدر سوتی نده میفهمن!:nishkhand::nishkhand:
یه اشتباه کوچولو بود!یه اشتباه کوچولو ...:nishkhand:
کوچولو بود بههههلههههه:scare3::scare3:نقل قول:
خیلی شانس اوردیم با سوتیت داشتیم میرفتیم اون دنیا:whistle3::whistle3:
دیگه از این کوچولو کاری برا ما نکن//خوبه فعلا شبا میخوابی دیگه نیستی و الا 2 3 شب دیگه اضفه بودی همون کلمون رو طناب بودeterza::-eterza::-
تو کمپ فقط پویانو رها حرف پست میدن..........:crazy:
خدایی چیز جالبی شده این کمپ...........................بیاین راجب معضلات جامعه ی بیمار حرف بزنیم...:luuugh::eee: