-
صحبت درباره ی میلاد میداودی و منتظری!
ميداودي و منتظري به ذوب آهن نمي رسند
چند بازيکن استقلال با مصدوميت روبرو شدند و عدم حضور پزشک تيم شرايط را براي اعضاي تيم دچار مشکل کرده بازيکناني که در جريان بازي هاي اين تيم دچار مصدوميت شدند وضعيت مشخصي براي ديدار با ذوب آهن ندارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، اعضاي تيم استقلال در حالي براي بازي هفته سوم آماده مي شوند که امير قلعه نوعي سرمربي تيم نگران وضعيت چند بازيکن تيمش است، وي اعلام کرده است که حضور تمامي نفرات تيمش براي حضور در ترکيب تيم نيازمند است و اين نفرات شرايط را براي وي در زمين مسابقه تغيير مي دهند.
اين در حالي است که سياوش اکبرپور و صادقي پيش از اين با مصدوميت روبرو شدند و سرمربي آبي ها به حضور شان نيازمند است و خواستار حضور آنها در ترکيب شده است.
اين در حالي است که پژمان منتظري نيز با چنين شرايطي روبروست و از بازي قبليدچار مصدوميت است امير قلعه نوعي در خط دفاعي به حضور اين بازيکن نيازمند است اما اين درحالي است که بهبودي کامل شرايط منتظري نيز مشخص نشده است.
گفتني است: پزشک استقلال در لندن سر ميبرد و از طرفي شرايط به گونه اي است که مسئولان تيم از ديگر پزشکان خواستند تا در خصوص مصدومان تيم حرفي به ميان نياورند و سکوت کنند تا پزشک تيم به کشور باز گردد.
اين در حالي است که سکوت پزشکان تيم وضعيت را براي تيم مبهم کرده است و اعضاي تيم نيز براي بازي با ذوب آهن شرايط مشخصي ندارند.
شايان ذکر است: با اينکه اعلام شده ، بازيکنان تيم براي بازي ذوب آهن آماده حضور در ترکيب مي شوند اما ميلاد ميداودي شرايط مشخص ندارد و به احتمال زياد بازي با ذوب را نيز از دست مي دهد.
از طرفي، مدافع تيم استقلال نيز با شرايطي روبرو است که حضورش در ترکيببا اما و اگر همراه شده است، پژمان منتظري نيز جزو آماده هاي تيم براي بازي سوم نمی رسند.
:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa: :ahaaaaaa:
-
مينيسک خارجي منتظري آسيب ديده است
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: تمرين امروز همانند روز گذشته پشت درهاي بسته برگزار ميشود.
ميرشاد ماجدي گفت: با تصميم کادرفني تمرين امروز همانند روز گذشته پشت درهاي بسته برگزار مي شود. روز گذشته خوب اطلاع رساني نشده بود و در اواسط تمرين به دليل جمعيت زيادي که آمده بودند درها باز شد و تعدادي تماشاگر به داخل آمدند اما امروز اجازه حضور کسي داده نمي شود. تمرين ساعت 18:30 آغاز مي شود.
وي در مورد پارگي مينيسک پژمان منتظري و اينکه گفته مي شود اين مدافع تا دربي نمي تواند براي استقلال بازي کند، عنوان کرد: اين طور که دکتر ستوده به من گفت مينيسک خارجي پژمان آسيب ديده و خطر آن کمتر از پارگي مينيسک داخلي است. اميدواريم منتظري را خيلي زود در جمع خود ببينيم.
استقلال فردا شب از ساعت 22:30 به مصاف ذوب آهن مي رود
-
پس از اتفاقات اخير
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از اتفاقات اخير
فتح الله زاده و رويانيان با يكديگر ديدار كردند
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته با همتاى خود در استقلال ديدار كرد.پس از مشكلات به وجود آمده بين مديران دو باشگاه پرسپوليس و استقلال اين ۲ نفر در يك مراسم افطار در كنار يكديگر حضور يافتند.در اين نشست درباره مسائل مختلف از جمله مسائل مالى بين طرفين بحث و تبادل نظر شد. فتح الله زاده و رويانيان همچنين درباره اتفاقات و مشكلاتى كه اخيرا بين شان به وجود آمده بود با هم صحبت كردند.رويانيان و فتح الله زاده در چند وقت اخير درگيرى هاى لفظى زيادى با يكديگر داشتند كه آخرين مورد آن به برنامه هفته گذشته نود برمى گردد.
-
امير عرب جايگزين على اميرى در باشگاه استقلال شد
امير عرب جايگزين على اميرى در باشگاه استقلال شد
مديرعامل باشگاه استقلال معاونان خود را مشخص كرد.در جلسه اى كه ظهر ديروز در باشگاه استقلال برگزار شد على فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه معاونان خود را انتخاب كرد.بر همين اساس على اميرى كه پيش از اين معاون اجرايى بود به سمت معاونت ورزشى، امير عرب به عنوان معاون اجرايى، سيد مهدى علوى به عنوان معاون فرهنگى انتخاب شدند. همچنين در اين جلسه بر حضور دكتر نوروزى به عنوان معاونت پزشكى باشگاه تاكيد شد.
-
قطرى ها تيم ملى ايران را نشانه رفته اند
قطرى ها تيم ملى ايران را نشانه رفته اند
ماجدى: نبايد تيم را فداى يك نفر كرد
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت كه تماشاگران بايد اجازه بدهند قلعه نويى با بازيكنانى كه دوست دارد كار را پيش ببرد و نبايد با شعارهاى شان به بازيكنان در زمين استرس وارد كنند. او درباره شرايط استقلال براى رويارويى با ذوب آهن گفت: تيم وضعيت خوبى دارد. چند مصدوم داشتيم كه ديروز ميلاد ميداوودى و خسرو حيدرى در تمرين حاضر شدند و نرم دوى را آغاز كردند. سياوش اكبرپور و پژمان منتظرى هم كه آسيب ديدگى داشتند، از امروز كارشان را آغاز مى كنند.وى ادامه داد: همه اين بازيكنان به بازى با ذوب آهن مى رسند. تنها پژمان منتظرى امكان دارد كه به آمادگى لازم نرسد. ضمن اين كه ميثم حسينى هم از روز گذشته براى اولين بار پس از اردوى تركيه به ما ملحق شد و تمريناتش را آغاز كرد.ماجدى درباره ذوب آهن نيز گفت: ذوب آهنى كه ديدم، نسبت به گذشته تيم جوان ترى است. اولين خصيصه اى هم كه جوانان دارند دوندگى و انرژى بالاى آنها است. انشاءالله با همت بازيكنان و عزمى كه جذب كردند بتوانيم برابر ذوب آهن پيروز شويم.وى درباره ميزان هماهنگى بازيكنان استقلال گفت: هماهنگى بازيكنان نسبت به هفته اول بهتر و بيشتر شده است و روز گذشته تمرينات خوب و با طراوتى انجام دادند.سرپرست تيم استقلال درباره اعتراض تماشاگران در ديدار برابر سايپا و تشويق شدن مجيدى گفت: مى خواهم بدانم كه آيا اتفاقى كه سال گذشته در پرسپوليس افتاد، باعث شد اين تيم روندى صعودى را طى كند يا خير؟ همه مى دانند كه اين تيم نزول كرد. چرا بايد راهى را پيش بگيريم كه شكست خورده است. اين كار بسيار اشتباهى است و هرگز نبايد تيم را فداى نفر كنيم. يادمان باشد اين استقلال است كه به همه شخصيت مى دهد و ما نمى توانيم بگويم كه استقلال را بزرگ كرده ايم. هواداران بايد قبول كنند كه نبايد اشتباه سال گذشته هواداران پرسپوليس را تكرار كنند.
-
فكرى:استقلال در هفته هاى آينده بهتر بازى مى كند
فكرى:استقلال در هفته هاى آينده بهتر بازى مى كند
محمود فكرى كاپيتان سابق باشگاه استقلال اعتقاد دارد سر ماجراى فرهاد مجيدى اگر قلعه نويى با مردم صادقانه برخورد مى كرد، اين بازيكن به نماد اعتراض هواداران استقلال تبديل نمى شد.او اظهارداشت: يكى از فاكتورهاى لازم براى خوب بازى كردن يك تيم هماهنگى بازيكنان است. بازيكنان استقلال هنوز به هماهنگى كامل نرسيده اند و نمى توانند يكديگر را به خوبى در زمين پيدا كنند. از طرف ديگر آنها تازه از شرايط بدنسازى خارج شده اند و شادابى لازم را ندارند. هنوز گرفتگى بدنسازى در بدن استقلالى ها ديده مى شود و آنها با رفع اين مشكلات مى توانند در هفته هاى آينده بهتر بازى كنند.وى با اشاره به اولين بازى نكونام براى استقلال افزود: نكونام بازيكنى حرفه اى است و قطعا اگر آماده نبود به قلعه نويى مى گفت كه آماده نيست. طبيعى است كه او هنوز با استقلال هماهنگ نشده باشد. وقتى هنوز كل خطوط استقلال ناهماهنگ هستند چطور از نكونام انتظار داريد كه با تيم هماهنگ باشد؟من با بازى دادن نكونام در اولين ديدار موافق هستم چرا كه وقتى مى خواهيد از بازيكنى مثل او استفاده كنيد بايد از اولين ديدار بازى كند تا زودتر با تيم هماهنگ شود.فكرى در خصوص اينكه آيا استقلال مى تواند قهرمان شود؟، ادامه داد: فوتبال قابل پيش بينى نيست. نمى توان گفت چون استقلال در سالهايى كه قهرمان شده دومين بازى را باخته و الان هم اينطور شده پس حتما قهرمان مى شود. شرايط هر سال با سالهاى گذشته فرق دارد اما استقلال امسال شرايط خوبى دارد و با توجه به اينكه تمرينات آماده سازى را هم خيلى زود شروع كرد مى تواند مدعى اصلى قهرمانى باشد.كاپيتان سابق استقلال درخصوص تشويق فرهاد مجيدى در ديدار اين تيم مقابل سايپا گفت: نمى دانم حق را بايد به چه كسى بدهم. اگر قلعه نويى از اول با مردم صادق بود و مى گفت به دليل اختلافاتى كه با مجيدى دارد او را نمى خواهد يا براى اينكه پارسال تيم را رها كرد و رفت به او اعتماد نمى كند هواداران هم اين موضوع را مى پذيرفتند. قلعه نويى اشتباه كرد و احساسات هواداران استقلال را به بازى گرفت و شرط عجيبى براى مجيدى گذاشت تا به استقلال برنگردد. مردم هم وقتى ديدند بازى خوردند اعتراض كردند كه اين اعتراضات نه به نفع استقلال است و نه به نفع هواداران.وى ادامه داد: اگر فرهاد به استقلال برمى گشت كاپيتانى حق او بود و قلعه نويى اشتباه كرد كه گفت كاپيتان تيمش نكونام است. نكونام هم در اين زمينه زيركانه عمل كرد و با دادن بازوبند كاپيتانى به رحمتى خودش را مقابل هواداران مجيدى قرار نداد. اگر قلعه نويى با مردم صادقانه برخورد مى كرد، مجيدى به نماد اعتراض هواداران استقلال تبديل نمى شد.او همچنين درباره پيشنهاد قطرى ها به بازيكنان استقلال گفت: بعضى از تيم هاى قطرى به چند بازيكن ما پيشنهاد داده اند، اما بايد قبول كنيم كه اين بازيكنان با استقلال قرارداد دارند و با باشگاه كار نمى كنند. شخصا اين كار را جالب نمى دانم. وقتى بازيكن با يك تيم قرارداد مى بندد، هواداران، مربى، كادر فنى، مديرعامل و همه روى او حساب كرده اند. اين كه يك باره بخواهد از تيم جدا شود، غير اخلاقى است. شخصا اين كار را حرفه اى نمى دانم.ماجدى درباره بازيكنانى كه با پيشنهاد تيم هاى قطرى روبه رو هستند گفت: من شنيدم كه به زندى و جبارى پيشنهاد شده است.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا جلسه جبارى و قلعه نويى در تمرين استقلال قبل از بازى با سايپا پيرامون همين موضوع بوده است، گفت: آن صحبت ها درباره نحوه رسيدن جبارى و وضعيت پاى او بوده است اما پيشنهادى بود كه به صورت خصوصى با قلعه نويى و مديرعامل مطرح شده است.ماجدى در پاسخ به اين سوال كه قلعه نويى معتقد است پيشنهاد قطرى ها به بازيكنان ملى پوش ايرانى به خاطر تضعيف تيم ملى است، نظر شما چيست؟ گفت: من هم همين اعتقاد را دارم. در حال حاضر آنها تلاش مى كنند كه بازيكنان خوب ما را جذب كنند. اين در حالى است كه ليگ ايران پربارتر از ليگ قطر است. ضمن اين كه براى سرمربى تيم ملى قطر هم راحت تر است كه بازيكنان تيمش را در ليگ همان كشور ببيند تا اين كه بخواهد به جاى ديگرى سفر كند تا عملكرد بازيكنان را زير نظر بگيرد. اين يك كار از پيش برنامه ريزى شده است و جز ضرر چيزى براى فوتبال ما ندارد. در استقلال بازيكن ديگرى مى تواند جايگزين كسانى كه رفتند شود و اين تيم ملى است كه از اين كار ضرر مى كند.ماجدى با اشاره به هواداران استقلال گفت: از هواداران كه روى سكوها حاضر مى شوند و سختى هاى حضور در استاديوم را قبول مى كنند، تشكر مى كنم. اين افراد براى ما ارزشمند هستند. همه آنها را درك مى كنند اما آنها نبايد كارى كنند كه استرس بازيكنان در زمين ۲ برابر شود و نتوانند كارايى شان را نشان دهد. قلعه نويى آدم كوچكى نيست و بايد اجازه بدهند تا او از بازيكنانى كه دوست دارد و در چارچوب تاكتيكى او قرار مى گيرند، استفاده كند.
-
امير، رفيق ۲۵ ساله ام است
امير، رفيق ۲۵ ساله ام است
نظرى جويبارى: قلعه نويى و فكرى ۲ دقيقه صحبت كنند، مشكلشان حل مى شود
محمود فكرى قائم مقام باشگاه استقلال گفت: هيچ مشكلى با قلعه نويى كه رفيق ۲۵ ساله ام است، ندارم.او درباره اظهارات اخير محمود فكرى درباره امير قلعه نويى اظهار داشت: من ابتدا نمى خواستم وارد اين بحث شوم چون به هر حال امير قلعه نويى و محمود فكرى خودشان افراد با تجربه و بالغى هستند اما وقتى ديدم جريانى مشخص در تلاش است تا آرامش استقلال را بر هم بزند و دوستان قديمى را با هدف مقابل هم قراربدهد ناگزير به مصاحبه شدم.وى در پاسخ به اين پرسش كه در افكار عمومى اينطور گفته مى شود كه فكرى به دليل رابطه فاميلى با نظرى عليه قلعه نويى موضع گيرى داشته است، گفت: من اصلا از مصاحبه فكرى خبر نداشتم و روز شنبه از طريق يكى از دوستان متوجه اين بحث شدم. حتى چند وقت پيش هم كه محمود حرفهايى زد از او خرده گرفتم و گفتم به دليل رابطه صميمى سالهاى دور و نزديك و حرمت نان و نمك او نبايد اين حرفها را مى زد البته فكرى هم حرفهاى خودش را دارد اما من نمى خواهم وارد جزييات بحث شوم.اينطور هم نيست كه براى مثال او بخواهد هر حرفى بزند با من هماهنگ كند. فكرى سالها در استقلال به عنوان يك بازيكن با تعصب بازى كرد و خودش براى خودش يك شخصيت مستقل دارد. اگر با من مشورت مى كرد، به عنوان يك دوست از او مى خواستم اين حرفها را نزند. من شخصا مصاحبه تخريبى را به هيچوجه قبول ندارم اما معتقدم حرفهاى محمود هرگز براى تخريب شخصيت نبود و از روى دوست داشتن برخى گلايه ها را مطرح كرد. در فوتبال ايران، محمود فكرى را به عنوان رفيق امير قلعه نويى مى شناسند و در مجموع بين دوستان اين حرفها پيش مى آيد.نظرى در پاسخ به اين پرسش كه آيا او با قلعه نويى مشكلى دارد يا نه؟، عنوان كرد: چه مشكلى مى توانم با رفيق ۲۵ ساله ام داشته باشم؟ما با هم رفيق هستيم. هيچ خدشه اى هم به اين رابطه وارد نشده است.ما زمانى با امير دوست بوديم كه بازيكن بود اما طبيعى است با اين همه افتخاراتى كه كسب كرده،در حال حاضر خيلى ها از خدايشان است به او نزديك باشند. رابطه من و امير رابطه دوستى دوطرفه بود.وى افزود: قلعه نويى و فكرى از بزرگان فوتبال هستند و من قطعا طى روزهاى آينده بين اين دو بزرگوار جلسه اى را برگزار مى كنم تا مشكلات به حداقل برسد و همه در جهت كمك به تيم و حمايت از سرمربى استقلال قدم برداريم.من مطمئن هستم امير و محمود ۲ دقيقه با هم حرف بزنند،مشكل حل مى شود.
-
دستور امير قلعه نويى براى بازگشت
دستور امير قلعه نويى براى بازگشت
پزشك تيم نوروزى بايد از لندن بازگردد
امير قلعه نويى تيمش را در حالى براى بازى هاى آينده ليگ آماده مى كند كه در حال حاضر از شرايط حاكم در تيمش راضى نيست وى اعلام كرده كه برنامه ها بايد بر طبق شرايط تيم پيش برود. امير قلعه نويى اعلام كرده است كه برنامه هاى در نظر گرفته براى تيمش بايد اجرا شود تا استقلال به روزهاى مورد نظر نزديك شود و شرايط براى اعضاى تيم تغيير كند.گفتنى است، پزشك تيم استقلال براى بررسى شرايط كاروان ورزشى ايران در المپيك راهى لندن شده است تا در كنار كاروان تيم هاى ملى ورزشى ايران باشد اما اين درحالى است كه وى قرار بود با شرايط خاصى روبه رو باشد و در لندن بماند اما اين اتفاق رخ نمى دهد و نوروزى بايد زودتر به ايران بازگردد.كاروان اعزامى ايران ، متشكل از گروه پزشكان در لندن است كه با جدايى پزشك استقلال مشكلى در بين كاروان اعزامى ورزش رخ نمى دهد و به همين دليل سرمربى تيم درخواست كرده است كه شرايط براى بازگشت پزشك تيم فراهم شود زيرا وى به تمام بازيكنانش براى بازى هفته سوم ليگ نياز دارد و پزشك تيم بايد شرايط آنها را بررسى كند.
-
هافبك آبى ها در انتظار پاس شدن چك دوم؛
هافبك آبى ها در انتظار پاس شدن چك دوم؛
موعد پرداخت باشگاه استقلال فرا رسيد
هافبك استقلال، در حالى به اين تيم پيوست كه شرط مالى براى مسئولان اين تيم در نظر گرفت و بر اساس آن قرارداد امضا كند اين بازيكن كه پس ازدريافت پول با آبى ها قرارداد بست در انتظار نقد شدن چك دوم خود است. جواد نكونام در حاليكه پول نقدى از مسئولان تيم استقلال دريافت كردقراردادش را به امضا رساند و پس از آن اعلام كرد كه شرايط براى ادامه كار و دريافت پول متفاوت است زيرا با شرايطى خاص حاضر به دريافت مبلغ قراردادش است و با مشكل باشگاه و عدم بهبود اوضاع مالى نيز كنار نمى آيد.
حتى مدير برنامه هايش مدعى شده است كه مسئولان استقلال بايد به تعهدات خود پايبند باشند و شرايط را طورى پيش ببرند كه به نفع اين بازيكن باشد و براى اين هافبك مشكلى ايجاد نشود.شايان ذكر است ، نكونام اعلام كرده در انتظار پاس شدن چك دوم خود است و در اين خصوص به مسئولان استقلال اخطار داده از طرفى اعلام شده است كه مسئولان در مورد بهبودى اوضاع مالى استقلال قول هايى دادند.شايان ذكر است، موعد پرداخت چك دوم نكونام درحالى نزديك شده است كه برخى اعضاى اين تيم تا به حال پولى را از مسئولان دريافت نكردند و با اين شرايط تمرين مى كنند و در تركيب استقلال به ميدان مى روند.
-
از رحمتى توقع دارم
از رحمتى توقع دارم
ليام ردى:شايعات منتشرشده درباره خودم را تكذيب مى كنم
ليام ردى دروازه بان استراليايى تيم استقلال گفت:اميدوارم حضورم در استقلال باعث شود عملكرد رحمتى بهبود پيدا كند و از او هم توقع دارم به من كمك كند. او درباره مطالب منتشرشده پيرامون حركات خود در تيم سيدنى استراليااظهار داشت:من اين شايعات را تكذيب مى كنم.مالكان روسى تيم كه تازه مسئوليت گرفته بودند،قصد داشتند در گام نخست بازيكنان باتجربه تيم راكنار بگذارند.من و سه بازيكن ديگر بازيكنان اصلى و تاثيرگذار تيم بوديم.براى من اين شايعات را درست كردند و براى آن سه نفر هم شايعاتى ساختند تا خودمان برويم.آنها به دنبال كاهش هزينه بودند.وى درباره حضورش در استقلال عنوان كرد:خوشحالم به تيم بزرگى آمدم.استقلال آنطور كه در اين مدت كوتاه دريافتم،هواداران پرشورى دارد كه با طرفداران تيم هاى استراليايى متفاوت هستند.براى مثال در تمرينات استقلال هم هوادارانش ديده مى شوند.اين براى من باعث افتخار است كه در اين تيم هستم.ردى درباره رقابت با دروازه بان اول تيم ملى گفت:رحمتى دروازه بان فوق العاده اى است.ما رقابتى سالم اما سخت در پيش رو داريم.اميدوارم حضورم در استقلال باعث شود عملكرد رحمتى بهبود پيدا كند و از او هم توقع دارم به من كمك كند.
-
براى تفريح، دايى و مجيدى را تشويق مى كنند
براى تفريح، دايى و مجيدى را تشويق مى كنند
پاشازاده : زمان من، كاپيتان تيم ملى هم مى آمد بازوبند را نمى دادم
مهدى پاشازاده، كاپيتان سابق استقلال درباره شرايط استقلال، بحث هاى كاپيتانى و امضا نكردن قرارداد فرهاد مجيدى صحبت هاى جالبى انجام مى دهد.
•شما سالها كاپيتان استقلال بوديد. در اين سالها بازيكنان بسيارى آمدند و رفتند اما روى هيچ كدام به اندازه فرهاد مجيدى فشار نبود. اصلا مثالى قديمى تر مى زنيم، شاهرخ بيانى از استقلال به پرسپوليس رفت و آن سال قهرمانى به پرسپوليس رسيد. حالا شاهرخ بيانى كنار قلعه نويى است. چرا روى بيانى اينقدر فشار و هجمه نبود؟
-زمان بيانى يكى، دو روزنامه بيشتر نبود و اخبار فوتبال اينطور پخش نمى شد. الان روزنامه ها مطلب مى نويسند و برنامه نود هم به تمام حاشيه ها مى پردازد. به همين دليل مردم مى توانند خيلى راحت در اين باره قضاوت كنند.
•الان مى گويند چون مجيدى رفت استقلال قهرمان نشد. مگر در فوتبال حرفه اى يك تيم بايد به يك بازيكن متكى باشد؟
-قطعا نبايد اينطور باشد. البته درباره اين موضوع حرف زدن خيلى سخت است. اينكه فرهاد استقلال را رها كرد، رفت و تيم قهرمان نشد يكجورهايى درست است و يكجورهايى نه! زمان جدايى فرهاد استقلال ۹ امتياز با تيم دوم اختلاف داشت و صدرنشين بود. يك تيم حتما يك جاى كارش ايراد دارد كه نمى تواند ۹ امتياز اختلاف را حفظ كند و قهرمان نشود. وقتى مجيدى رفت استقلال نتوانست جايگزين خوبى براى او انتخاب كند. احساس مى كنم اين هجمه به اين خاطر روى فرهاد است كه هوادان نمى دانند او چرا از استقلال رفت.
• يعنى تمام اين فشارها به خاطرنداشتن دليل قانع كننده براى جدايى از سوى مجيدى است؟
- به نظر من اينطور است. اگر طرفداران آگاه شوند كه چرا مجيدى از استقلال رفت راحت تر با اين موضوع كنار مى آيند و آن را هضم مى كنند. نگفتن اينكه چرا مجيدى از استقلال رفته اين فشار را به وجود آورده است. هوادار دوست دارد بداند چه دليل محكمى باعث شد مجيدى از استقلال برود.
•حالا هم كه عدم جذب مجيدى اتفاقات سال گذشته پرسپوليس را در استقلال پياده مى كند. در پرسپوليس على دايى تشويق مى شد و حالا در استقلال تا تيم نتيجه نمى گيرد فرهاد مجيدى را تشويق مى كنند...
-اينها يكسرى طرفدار ساده هستند كه تحت تاثير افرادى خاص قرار مى گيرند. همه اين طرفداران آدم هاى خوبى هستند و با شخصيت؛ اما متاسفانه تا يك نفر چيزى
مى گويد آنها هم تكرارش مى كنند.انگار براى تفريح دايى و مجيدى را تشويق مى كنند و همه اين مسايل را به شوخى مى گيرند تا وقتشان بگذرد. البته معتقدم آنها خيلى ساده هستند و تحت تاثير قرار مى گيرند.
• اين تشويق ها به استقلال ضربه نمى زند؟
- اين تماشاگران از عواقب اين كار آگاه نيستند. به نظر من در استقلال فرد خاصى مهم نيست، مهم نام بزرگ استقلال است كه هميشه بايد موفق و سربلند باشد. خيلى ها براى بسته شدن تيم امسال زحمت كسيدند ، پس نبايد جو تيم به خاطر يكى، دو نفر به هم بخورد. اين تشويق ها قطعا به استقلال ضربه مى زند، طرفدار واقعى استقلال بايد شرايط را بسنجد و تحت تاثير قرار نگيرد.
•جاى قلعه نويى بودى مجيدى را به استقلال برمى گرداندى؟
- هر كسى فلسفه اى در مربيگرى دارد و بايد طبق فلسفه اش كار كند. من بودم فرهاد را با خلوص نيت و دل پاك برمى گرداندم. يعنى اينكه او بدون شرط بيايد و براى استقلال بازى كند. نه اينكه بيايد و روبروى كادر فنى قرار بگيرد. وقتى اطمينان پيدا مى كردم كه فرهاد همينطور است قطعا او را برمى گرداندم چرا كه مى توانست به استقلال كمك كند.
•اما بحث مجيدى درباره كاپيتانى درست بود، اينكه اينجا استقلال است و نبايد هركسى از راه رسيد بازوبند را از فرهاد بگيرند و به او بدهند. موافقى؟
-درباره كاپيتانى تا حدودى به فرهاد حق مى دهم. جواد نكونام و مهدى رحمتى بازيكنان بزرگى هستند اما نبايد زحمت امثال مجيدى در لباس استقلال ناديده گرفته شود. زمانى كه فرهاد در استقلال بود اينها جاى ديگرى بودند. به نظر من خود اين سه بازيكن بايد مساله را خيلى راحت حل مى كردند.
• فكر مى كنم اولين بار سال ۷۵ و بازى مقابل برق تهران با ۲۳ سال سن بازوبند كاپيتانى استقلال را بستى. اگر زمان شما كاپيتان تيم ملى به استقلال مى آمد بازوبند را به او مى دادى؟
-هرگز اين كار را نمى كردم.
• چرا؟
-به اين خاطر كه براى استقلال زحمت كشيدم و جوانى ام را براى اين تيم گذاشتم. مساله من با ساير بازيكنان فرق مى كند.
•چه فرقى؟
در روزهايى كه تيم هاى متمول ليگ به من پول هاى نجومى مى دادند با استقلال سفيد امضا مى كردم و حرفى از پول نمى زدم.بعد از نسل ما پول به فوتبال آمد و بازيكنان قراردادهاى نجومى بستند. خدا را شكر در حين جوانى بازيكنان بزرگى پشت من وارد زمين مى شدند. محمود فكرى و على منصوريان از اين جمله بازيكنان بودند. كاپيتانى استقلال قداست دارد و يك كاپيتان بايد از همه نظر الگوى ديگران باشد. استقلال بزرگ است و كاپيتانش هم بايد بزرگ باشد.
-
جدال قلعهنویی با کربکندی زیر سایه مجیدی
جدال قلعهنویی با کربکندی زیر سایه مجیدی
خبرگزاری فارس: هفته سوم لیگ برتر فوتبال فردا با هفت دیدار به پایان میرسد که در حساسترین بازی استقلال میزبان ذوبآهن است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته سوم لیگ برتر که امشب با دو دیدار گهر -پرسپولیس و صبا - ملوان آغاز میشود فردا شب (سهشنبه) با 7 مسابقه زیر به پایان میرسد.
* استقلال - ذوب آهن؛ قلعهنویی به کربکندی رسید
امیر قلعه نویی و ستارگان استقلال در روزهای گذشته تلاش کردند شکست برابر سایپا و حواشی آن به ویژه تشویق فرهاد مجیدی را فراموش کنند و امیدوار باشند دیگر تماشاگرانشان کاپیتان سابق استقلال را تشویق نکنند. گفته میشود استقلال به احتمال فراوان در دیدار با ذوب آهن با ترکیبی جدید به میدان میآید و شاید مجتبی جباری که خواهان جدایی از استقلال است در ترکیب حضور داشته باشد.
حریف استقلال تیم قدرتمندی در این فصل نیست، ذوب آهن از مشکلات مالی فراوان رنج میبرد و در دو هفته گذشته دو باخت داشته است. با این حال بازی با تیمی پرستاره استقلال میتواند انگیزه خوبی به بازیکنان ذوب آهن بدهد. تقابل قلعهنویی و کربکندی نیز از نکات جالب توجه است. زمانی که قلعهنویی با سپاهان مقابل صبا قرار گرفت جدال لفظی و رسانهای شدیدی بین کربکندی و قلعهنویی پیش آمد. هر دو این مربیان بر سر شیوه بازی تیم حریف ایرادهایی از یکدیگر گرفتند. این دو البته پیش از این هم با یکدیگر مشکلاتی داشتند. باید دید این بار کدام مربی پیروز میشود؛ امیر قلعهنویی با تمامی ستارگان لالیگایی و ایرانیاش یا کربکندی با بازیکنان جوانش؟
قلعهنویی و شاگردانش برای اینکه دوباره شاهد اعتراض هواداران و شنیدن نام فرهاد مجیدی نباشند باید این بازی را ببرند، هر چند اعتراض بازی گذشته در حالی رقم خورد که استقلال گل اول را خورده بود و بازی هنوز ادامه داشت. فرهاد مجیدی که به نظر میرسد امسال جای علی دایی را به عنوان نماد اعتراض گرفته شاید بار دیگر در ورزشگاه آزادی تشویق شود و اگر این اتفاق بیفتد کار آبیپوشان دشوارتر میشود. با توجه به بازی با سایپا به نظر میرسد استقلال نباید گل بخورد چرا در این صورت شاید اتفاقات بازی قبل تکرار شود!
-
النصر امارات رسما خواهان مجتبي جباري شد
با وجود مخالفت استقلال
النصر امارات رسما خواهان مجتبي جباري شد
باشگاه النصر امارات با ارسال نامهاي به باشگاه استقلال رسما خواهان به خدمت گرفتن مجتبي جباري شد.
مجتبي جباري يکي از بازيکناني بود که در آخرين لحظات فصل نقل و انتقالات دوازدهمين دوره مسابقات فوتبال ليگ برترباشگاههاي کشور قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمديد کرد.
با اين وجود مجتبي جباري طي روزهاي اخير پيشنهاداتي از باشگاههاي قطري داشته که با مخالفت باشگاه استقلال و در راس آن امير قلعه نويي انتقالش به ليگ ستارگان اين کشور منتفي شده است.
درشرايطي که علي فتح الله زاده و امير قلعه نويي طي روزهاي اخير رسما مخالفت خود را با انتقال مجتبي جباري به ليگ قطرابراز داشتهاند، امروز دوشنبه خبر رسيد که باشگاه النصر امارات نيز خواهان اين بازيکن شده است.
باشگاه النصر امارات با ارسال نامهاي به باشگاه استقلال رسما براي جذب مجتبي جباري وارد عمل شده و براي مذاکره با آبي پوشان اعلام آمادگي کرده است.
اين درحالي است که پيش از اين تعدادي ازمدير برنامههاي بازيکنان ايراني اعلام کرده بودند باشگاههاي اماراتي ديگر تمايلي براي جذب بازيکنان کشورمان ندارند.
-
قلعهنويي: مردم بايد حرفشان رابزنند
قلعهنويي: مردم بايد حرفشان رابزنند
سرمربي استقلال با انتقاد از برخي هواداراناين تيم گفت: مربياي که از بزرگترين قرارداد تاريخ ايران گذشته و بازيکنان تيمش يک ريال نگرفتهاند نبايد با چنين برخوردي مواجه شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از ديدار فردا مقابل ذوب آهن گفت: با توجه به اينکه بازي گذشته را واگذار کردهايم از لحاظ روحي کمي دچار مشکل شديم و به همين خاطر سعي کرديم روي اين بحث با بازيکنانمان کار کنيم.
وي افزود: با بازيکنانمان صحبت کرديم و به آنها شرايط حاکم بر باشگاه و تيم راتوضيح داديم و فکر ميکنم آنها در شرايط بهتري قرار گرفتهاند. قبلا هم اعلام کردهام با وجود اينکه در هفته اول برنده شديم اما راضي نبودم. در بازي با سايپا کمي بهتر شديم اما مطمئن هستم از اين بازي شرايطمان تغيير خواهد کرد.
سرمربي استقلال در خصوص شعارهاي تماشاگران از دقيقه 65 بازي با سايپا گفت: اعتقاد دارم مردم بايد حرفشان را بزنند. هر کسي ميتواند بازيکنان مورد علاقه خود را تشويق کند اما به تيمش ضربه نزند. پرسپوليس سال گذشته ميتواند الگوي خوبي باشد اما ما اجازه نميدهيم کار به آن مراحل برسد. ژتعجبميکنم تيمي که هفته اول را برد چرا برخي از مردم کم معرفتي و نمک نشناسيکردند.
قلعه نويي عنوان کرد: مربياي که از بزرگترين قرارداد تاريخ ايران گذشته و بازيکنان تيمش يک ريال نگرفتهاند نبايد با چنين برخوردي مواجه شوند. به خاطر همين موضوع بازيکنان ما ميخواستند موضع بگيرند. حرف آنها اين است که بازيکن واقعي استقلال کسي است که به خاطر پيراهن اين تيم بازي ميکند. وقتيپژمان منتظري از يک ميليارد و 200 ميليون تومان ميگذرد مردم بايد اين مسئله را هم ببينيد. البته ما بايد آنقدر خوب بازي کنيم که مخالفانمان هم به آن اعتقاد پيدا کنند.
وي تاکيد کرد: آن حرکت تماشاگران خودجوش و البته از نوع خوبش بود اما مگر مانميگوييم فرهنگ و تمدن 9 هزار ساله داريم پس چرا بايد اين اتفاق بيفتد؟ خودم به تشويق کردن نيازي ندارم اما با بازيکناني که 5 هفته سخت را بدون دريافت يک ريال سپري کردند نبايد اين گونه برخورد شود. تيمهاي ديگر به اندازه خودپول دريافت کردند اما من از رفتار برخي تماشاگران تعجب کردم. تصور کنم به سمت و سويي ميرويم که برخيها صبح به فلاني ميگويند زنده باد و بعد از ظهر به شخص ديگر.
قلعه نويي با اشاره به درخواست زندي و جباري مبني بر جدايي از استقلال خاطرنشان کرد: براي من جاي تعجب دارد که همه به دنبال بازيکنان ما هستند. چرا سراغ 17 تيم ديگر نميروند و به جباري، زندي، نکونام و ساموئل و منتظري پيشنهاد ميدهند.
سرمربي استقلال در خصوص مسابقه فردايتيمش گفت: ذوب آهن تيم خوبي است و با برنامه بازي ميکند ولي با توجه بهباخت قبلي ما انگيزه داريم که بازي را ببريم.
قلعه نويي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينکه با توجه به شناخت از شما پيش بيني ميشود بازيکناني که دلش با تيم نباشد را کنار بگذاريد و با اين وجود تکليف جباري و زندي که گفته ميشود پدر و مادرش را واسطه جدايي قرارداده چيست تصريح کرد: من از لحاظ فني پاسخگو هستم و بايد جوابگوي برخي باشم که از دقيقه 65 شعار ميدهند.
وي ادامه داد: روي 21 بازيکني که گرفتهام حساب کردهام و به خود آنها نيز گفتم که اگر شما جاي من بوديد چه ميکرديد که همان بازيکنان گفتند اجازه جدايي نمي داديم. در حال حاضر اگر از منسؤال ميکنيد، نگاه من فني و پاسخم در خصوص جدايي زندي و جباري منفي است.شايد اگر نيم فصل بود اجازه اين کار را ميدادم و شما هم ميدانيد بازيکني که دلش با تيم من نباشد، ميگويم کهاز استقلال برود. هنگامي که اين بازيکنان با ما قرارداد بستند از پيشنهادهاي خوبي گذشتند و آنها هم به عشق اين مردم و پيراهن استقلال قراردادشان را تمديد کردندولي جاي تعجب است که در اين 10 روز اتفاقهاي خاصي در حال رخ دادن است.
خبرنگاري پرسيد ظاهرا زندي براي تست پزشکي به قطر رفته که قلعه نويي با خنده گفت: فکر نميکنم اين گونه باشد چون او روز گذشته پيش ما بود و چنين چيزي نيست.
به گزارش فارس يکي ديگر از خبرنگاران پرسيد جباري 3 هفته است که تمرين اختصاصي ميکند اما نکونام را بعد از چند روز تمرين بازي داديد اما در مورد نکونام نرمش به خرج نداديد که قلعه نويي گفت: سال گذشته تيموريان و کيانوش رحمتي در استقلال بودند که در حال حاضر هيچ کدام از اين دو نيستند. ما کهنميتوانيم به جباري بگوييم هافبک دفاعي بازي کند. نکونام گفت نميخواهد بازي کند و گفت اگر صلاح شما است تنها يک نيمه ميتوانم ولي من گفتم به ميدان برود و اين تصميم نهايي من بود. نکونام را گرفتهايم تا مشکلاتمان حل شود اما کسي او را به من تحميل نکرده ضمن اينکه ما معصومنيستيم و اشتباه ميکنيم.
همان خبرنگار مجددا از قلعه نويي پرسيدبا توجه به اينکه استقلال از لحاظ رسانهاي دچار مشکلاتي شده آيا تصميم نداريد مدير رسانهاي خود را معرفي کنيد کهقلعه نويي در پاسخ گفت: هر باشگاه سايت دارد و اخبار درست را منتشر ميکند اما مگر روزنامهها هر روز مطالب اشتباه نمينويسند؟ آنها 90 مطلب مينويسند و در هشتاد و نه تاي آنها نوشته شده کهشنيده ميشود اين اتفاق رخ داده است.
قلعه نويي گفت: مسئوليت رسانه و روابط عمومي زير نظر مدير عامل باشگاه است و من در مستطيل سبز انجام وظيفه ميکنم. من نبايد به اين مسائل ورود پيدا کنم اما هماهنگي تيم بيروني با سرمربي خيلي مهم است و سرمربي مثل عمود يک خيمه ميماند که اگر نباشد خيمه فرو ميريزد. من در باشگاه هيچ مشکلي ندارم و هر کس به عنوان مدير رسانهاي انتخاب شود در خدمت او خواهيم بود.
وي در پايان در پاسخ به اين سؤال که نبود شما روي نيمکت در دو بازي گذشته چقدر تاثير گذار بود گفت: تاثير زيادي نداشت چون مجيد صالح از مربيان بزرگ است و خودش سرمربي تيم ليگ برتري بوده بنابراين من باشم يا نباشم تاثير زيادي در کنار خط ندارد. ديديد که در شروع نيمه دوم در بازي سايپا هم با وجود اينکه من نبودم خوب کار کرد.
-
جباري و منتظري غايبان استقلال مقابل ذوبآهن''''
جباري و منتظري غايبان استقلال مقابل ذوبآهن''''
مجتبي جباري و پژمان منتظري در فهرست18 نفره استقلال مقابل ذوب آهن حضور ندارند.
امير قلعه نويي روز گذشته پس از آخرينتمرين استقلال فهرست 18 نفره اين تيم براي بازي امشب مقابل ذوب آهن را مشخص کرد. با توجه به مصدوميت پژمان منتظري اين بازيکن در بازي امشب يکي از غايبان استقلال است. منتظري که گفته مي شد از ناحيه مينيسک پايش دچارپارگي شده با گرفتن عکس رنگي ميزان مصدوميتش مشخص شد. مصدوميت منتظري نيازي به عمل جراحي ندارد و اينبازيکن شب گذشته حتي در اردوي استقلال هم حضور پيدا کرد و مشخص شد از بازي هفته آينده مي تواند کنار آبي پوشانباشد.
خط خورده ديگر براي بازي امشب مجتبيجباري است. اين بازيکن که هنوز شرايط بدني مطلوبي بدست نياورده از سوي قلعه نويي براي بازي امشب هم انتخاب نشد.
گفته مي شود وي با مصدوميت هم روبرو شده است. جباري درحالي امشب فرصت حضور در ميدان را ندارد که از سويباشگاه النصر امارات با پيشنهاد جديدي روبرو شده اما باشگاه استقلال به اين پيشنهاد جوابي نداده است.
گفته مي شود ميک مت درموت بدنساز سابق تيم ملي که به تازگي به اين باشگاه اماراتي پيوسته پيشنهاد حضور جباري را در اين تيم داده است.
ديدار تيم هاي استقلال و ذوب آهن امشب ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود!
-
منتفي شدن حضور مجيدي در سپاهان
منتفي شدن حضور مجيدي در سپاهان
,
باشگاه سپاهان حضور فرهاد مجيدي در اين تيم را منتفي اعلام کرد.
مسئولان باشگاه سپاهان بر خلاف اينکه تصور ميشود قصد دارند مهاجم جديدي را به تيم خود اضافه کنند و حتي بحث مذاکره اين باشگاه با فرهاد مجيديهم مزيذ بر علت شد تا اين تصور رنگ واقعي تري به خود گيرد، به دنبال بازيکن در پست دفاع وسط و هافبک هستند.
البته کرانچار فعلا بازيکن خاصي را به باشگاه معرفي نکرده و قصد دارد پس از سپري شدن يکي دو هفته ديگر به باشگاه اعلام نياز کند.
مسئولان اين باشگاه همچنين با توجه به اينکه پرونده شکايت از باشگاه النصر اماران و باشگاه برزيلي بابت قرارداد بستن با برونو سزار مهاجم برزيلي در فيفا زمان ميبرد، تا مشخص شدن اين وضعيت، نام بلکا مهاجم اهل آلبانيايي خودرا در ليست آسيايي خود قراردادند تا از وي در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا استفاده کنند. سپاهان به دليل پر بودن ليستش فعلا نميتواند از اين مهاجم در مسابقات ليگ برتر استفاده کند.
از سوي ديگر با توجه به اظهار نظر کرانچار سرمربي سپاهان در نشست خبريروز گذشته حضور فرهاد مجيدي در اين تيم کاملا منتفي شده است.
کرانچار روز گذشته در بخشي از صحبتهاي خود که در سايت باشگاه سپاهان نيز موجود است، در پاسخ به اين سؤال که آيا برنامهاي براي جذب فرهادمجيدي داشتيد يا خير اظهار داشت: مجيدي بازيکن بزرگي است که در ايران و استقلال اسم و کيفيت بزرگي دارد اما کيفيت نهايي خود را آنجايي ميتواند نشان بدهد که قلبش حضور دارد و خودش هم گفته است که ميخواهد فقط براي استقلال بازي کند. ضمن اينکه آن زماني که ما ميتوانستيم او را به خدمت بگيريم متاسفانه با توجه به شرايطي کهما داشتيم دير شد و جا دارد براي او آرزوي موفقيت کنم. البته اين را بايد بگويم که ما هيچگاه مذاکرات جدي به طوري که 2 طرف پشت ميز بنشينند و با هم صحبت کنند نداشتيم.
پيش از اين هم رسول خوروش سرپرست تيم سپاهان در گفتگويي اعلام کرده بود که مذاکرات جدي با مجيدي نداشتیم,.
-
مذاکره جدي با مجيدي نداشتيم
مذاکره جدي با مجيدي نداشتيم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان در مورد مذاکره سپاهان با فرهاد مجيدي گفت: مجيدي بازيکن بزرگي است اما ما هيچ مذاکره جدي با او نداشتيم و اين شايعات صحت ندارد.
زلاتکو کرانچار پيرامون شايعاتي که در مورد مذاکرات سپاهان با فرهاد مجيدي شنيده ميشود اضافه کرد: مجيدي بازيکن بزرگي است که اسم و کيفيت بزرگي دارد اما او اعلام کرد ميخواهد فقط براي استقلال بازي کند و ما نيز نميخواستيم او را جذب کنيم.
سرمربي سپاهان گفت: ما هيچگاه مذاکرات جدي به طوري که 2 طرف پشت ميز بنشينند و با هم صحبت کنند نداشتيمو اين شايعات صحت ندارد.
وي با اشاره به ديدار تيمش مقابل راه آهن اظهار داشت: راه آهن در بازيهاي اخير خود خيلي خوب عمل کرده و شروع خوبي داشته بنابراين بايد بگويم در اين بازي کار سختي در پيش داريم داريم اما در هر حال تيم من انگيزه بالايي دارد و به دنبال کسب 3 امتياز اين بازي است.
کرانچار در مورد ترکيب سپاهان در بازي با راهآهن تصريح کرد: اگرچه محمد غلامي و نويدکيا به تمرينات تيم بازگشتهاند اما در بازي با راهآهنما با همان تيمي که در 2 بازي گذشته به ميدان رفتيم، وارد زمين ميشويم.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان در پاسخ به سئوالي پيرامون اينکه آيا امسال قول قهرماني ميدهيد يا خير، تصريح کرد: من مانند سال گذشته قول قهرماني نميدهم و همانطور که بارها گفتهام يکي از شانسهاي اصلي قهرماني در کنار استقلال، پرسپوليس و تراکتورسازي هستيم.
وي در مورد اروين بولکو، هافبک جديد تيم فوتبال سپاهان و شرايط اين بازيکن تصريح کرد: بازي کردن او در ليگ برتر ارتباط مستقيم به شرايط برونو سزار داردو تکليف سزار با سپاهان هنوز مشخص نشده اما مطمئنا او ميتواند در بازيهاي آسيايي ما به ميدان برود.
-
محاصبت مهم خودم موضوع مهمیه
سلام بچه ها نماز روزه هاتون قبول
بچه ها من نشستم باخودم فکر کردم دیدم چرا تیمای عربی نفوذ دارن به خط هافبک ما استقلالی ها اول زندی و میخوان بگیرن بعد جباری رو رسما خواستن!!این عجیب نیست البته این دو بازیکنای بزرگین اما تیم های عربی که توی گروهمون هستند این بازیکنا رو خریدند امیدوارم این دو قبول نکند و به تیمشون وفادار بمونن مخصوصا زندی!!!!!موفق باشید
زنده باد استقلال!!
-
شرايط استقلال براي انتقال جباري به النصر
جدايي احتمالي در نيم فصل
شرايط استقلال براي انتقال جباري به النصر
مديرعامل باشگاه استقلال ضمن تاييد پيشنهاد باشگاه النصر امارات براي جذب مجتبي جباري گفت: در صورت موافقت امير قلعه نويي، با شرايطي که مدنظر ماست به جباري اجازه جدايي ميدهيم.
علي فتحاللهزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پيشنهاد رسمي باشگاه النصر امارات براي انتقال مجتبي جباري به اين باشگاه و همچنين پيشنهادات باشگاههاي قطري به پژمان منتظري و فريدون زندي ضمن بيان مطلب فوق گفت: شرايط باشگاههاي اماراتي با باشگاههاي قطري فرق ميکند. در فوتبال قطر بازيکنان ايراني شديدا افت ميکنند و درحال حاضر ما نگران هستيم که اين افت براي آندرانيک تيموريان هم پيش بيايد.
وي در همين خصوص افزود: در باشگاههاي اماراتي اما شرايط بازي بازيکنان ايراني بهتر است و فوتبال آن بازيکنان تحت نظارت بيشتري از سوي مربيان ايراني قرار دارد.
مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: در حال حاضر دعوتنامه رسمي از باشگاه النصر امارات براي انتقال مجتبي جباري به اين باشگاه به دست ما رسيده و قرار است امروز سه شنبه پاسخ اماراتيها را به صورت رسمي بدهيم.
وي درخصوص پاسخ رسمي باشگاه استقلال به باشگاه النصر در خصوص انتقال مجتبي جباري اظهار داشت: اگر اين پيشنهاد رسمي از يک باشگاه قطري بود پاسخ ما به طور قطعي منفي بود اماپاسخ ما براي انجام مذاکره با مسئولان باشگاه النصر امارات مثبت است. ما بايد ببينيم که مسئولين باشگاه النصر تحت چه شرايطي و در چه مقطع زماني جباري را ميخواهند.
فتحاللهزاده خاطر نشان کرد: در اين خصوص با مسئولان باشگاه النصر طي هفته جاري مذاکره کرده و پاسخ نهايي خود را در رابطه با انتقال جباري به اين باشگاه آخر اين هفته و يا حداکثر اوايل هفته بعد خواهيم داد.
مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: ما نميخواهيم مسائلي که بر سر انتقال فرهاد مجيدي در فصل قبل به وجود آمد وباعث دلخوري هواداران شد، اين بار در خصوص مجتبي جباري پيش بيايد بنابراين پيشنهاد باشگاه النصر را با دقت و وسواس خاصي بررسي کرده و تمام موارد را براي مذاکره با اماراتيها در نظر ميگيريم.
وي با تاکيد براينکه امير قلعه نويي بايد نظر نهايي را در خصوص حفظ و يا انتقال مجتبي جباري به باشگاه النصر بدهد، گفت: اصليترين شرط ما براي باشگاه اماراتي مربوط به مقطع زماني است که آنها ميخواهند مجتبي جباري بهاين باشگاه منتقل شود. ما فقط در صورتي با اين انتقال موافقت ميکنيم که در پايان نيم فصل رقابتهاي ليگ برتر صورت گيرد.
فتحاللهزاده افزود: به نظر ميرسد که اماراتيها نيز اين مقطع زماني را براي انتقال جباري در نظر گرفتهاند. البته اين موضوع در مذاکره مستقيم ما با مسئولان باشگاه النصر مشخص ميشود اما بازهم تاکيد ميکنم که در اين خصوص سرمربي تيم بايد نظر نهايي را بدهد.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص پيشنهادات باشگاههاي قطري براي جذببرخي از بازيکنان اين تيم گفت: ما چند پيشنهاد رسمي از باشگاههاي قطري براي انتقال بازيکناني مانند پژمان منتظريو فريدون زندي داشتيم که پاسخ منفي قطعي به اين پيشنهادات داديم و همانطور که گفتم مخالف انتقال بازيکنان ايراني به ليگ قطر هستيم، حتي اگر اين پيشنهاد براي بازيکني مانند مجتبي جباري باشد.
-
من نگفتم عربا میخوان خط هافبکمونو به هم بریزند! پست بعدی رو بخونید!!!!
-
نکونام پيشنهاد 5 ميليون يورويي دريافت کرد
نکونام پيشنهاد 5 ميليون يورويي دريافت کرد
هافبک تيم استقلال با شرايط خاص راهي تيم استقلال شد اما از طرفي اين بازيکن با پيشنهاد عربي روبرو شده که 5 ميليون يورويي است و عامل اين شده که جواد براي جدايي اقداماتي را انجام دهد.
هافبک تيم استقلال در حالي با اين تيم قرار داد امضا کرده و قرار بر اين شد که در صورت دريافت پيشنهاد جالب توجه، ويبتواند با بررسي اوضاع و موافقت کامل باشگاه و حواشي و در صورت ايده آل بودن شرايط، تيم استقلال را ترک کند و راهي تيم مورد نظر شود.
از طرفي اين بازيکن صحبتي را با مسئولان تيم استقلال انجام داده است، امامسئولان در حال حاضر با جدايي وي موافقت نکرد ولي احتمال اين اتفاق در چند ماه آينده وجود دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، گفتني است: نکونام پيشنهاد 5 ميليون يورويي را مورد بررسي قرار داده است و به آن بي تمايل نيست زيرا با حضورش در ليگ قطر، پول خوبي نيز به باشگاه استقلال مي رسد تا مسئولان نيز به اين انتقال تمايل نشان بدهند.
از طرفي عنوان شده است که وي بعد از دربي مقابل پرسپوليس براي رفتن برنامه ريزي کرده است اما مسئولان هنوز نظر نهايي و موافقت خود را اعلام نکرده اند و به همين دليل قرار است شرايط بصورت کامل مورد بررسي قرار بگيرد و پس ازآن نظر نهايي اعلام شود.
شايان ذکر است: بحث قرارداد نکونام با استقلال و جدايي وي در صورت دريافت پيشنهاد قابل توجه، مسئولان را با درد سر روبرو کرده است زيرا آنها نمي توانند در اين خصوص بي توجه باشند و بايد وضعيت را طوري پيش ببرند که جواد نکونام نيز رضايت داشته باشد.
-
يكى از نزديكان زندى : فريدون مى تواند قراردادش را فسخ كند
يكى از نزديكان فريدون زندى مى گويد بندى در قرارداد وى قرار دارد كه در صورت پرداخت نشدن مطالبات وى،او مى تواند به صورت يك طرفه آنرا فسخ كند.زندى در حالى كه با استقلال قرارداد دارد مايل است به الاهلى قطر بپيوندد. استقلال اعلام كرده كه به اين بازيكن رضايت نامه نمى دهد اما پدر زندى مى گويد كه در قرارداد وى قيد شده هر گاه مطالباتش تسويه نشود قادر به فسخ قرارداد خود است.
-
استقلال - ذوب آهن
سايه مجيدى سنگين تر از بازى آهنى؟
استقلال در سومين بازى خود در چهارچوب ليگ دوازدهم ميزبان تيم ذوب آهن اصفهان است، تيمى كه در حال حاضر به عنوان ضعيف ترين تيم ليگ در مكان هجدهم جدول رده بندى قرار دارد. آبى پوشان كه در آخرين بازى خود در ليگ و در ورزشگاه بزرگ آزادى با حساب ۲بريك به سايپا جوان شده باختند و پس از آن شكست با حواشى بسيارى دست و پنجه نرم كردند، حالا بايد نشان دهند كه آن شكست اتفاقى بوده است.شاگردان امير قلعه نويى براى بازى امشب كار چندان دشوارى را پيش روى خود نخواهند داشت، مگر اينكه خودشان بخواهند كار خودشان را سخت كنند كه اين مسأله هم تا حدود بسيارى بعيد به نظر مى رسد. بعد از اتفاقاتى كه به خاطر عدم حضور فرهاد مجيدى در استقلال برسر اين تيم فرود آمد حالا چنين به نظر مى رسد كه فريدون زندى، مجتبى جبارى و ... نيز در اين تيم به نوعى به بن بست رسيده و خواهان جدايى از جمع آبى پوشان شده اند، اتفاقاتى كه اصلاً براى تيم بزرگى چون استقلال خوب نيست، تيمى كه علاوه بر اين مسايل با مسايلى نظير بى پولى هم دست و پنجه نرم مى كند. امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان براى رهايى از بند حواشى اين روزهاى تيمش، قطعاً شرايط دشوار فعلى را براى بازيكنانش تشريح كرده است. او براى اينكه ديگر اسير حواشى مانند آنچه كه در بازى با سايپا برايش رخ داد نشود، بايد بتواند ذوب آهن را با اختلاف در تهران شكست دهد، كارى كه نبايد زياد براى آبى پوشان سخت و دشوار باشد. استقلال براى اينكه بتواند راحت ذوب آهن را شكست دهد، طى روزهاى گذشته تمرينات منظم و خوبى را برگزار كرده است، تمريناتى كه به نوعى امير قلعه نويى در آنها راههاى شكست ذوب آهن را به دفعات با بازيكنانش مرور كرده است. استقلال ۳ امتيازى امشب در شرايطى ميزبان تيم بدون امتياز ذوب آهن است كه اين تيم ظرف روزهاى گذشته سخت ترين روزهاى كارى خودش را سپرى كرده است. اصفهانى ها كه به جز فوتبال فعاليت تمامى تيم هاى ورزشى خود را تعطيل اعلام كرده اند، هيچ بعيد نيست كه در صورت ادامه چنين روندى حكم به تعطيلى و يا فروش امتياز تيم خود را نيز بدهند، چراكه بى پولى و عدم توجه مناسب توسط مديران ذوب آهن باعث شده است كه به لحاظ روحى و روانى ذوب آهنى ها ديگر آن انگيزه گذشته را نداشته باشند. رسول كربكندى سرمربى تيم ذوب آهن كه گمان مى كرد بعد از منصور ابراهيم زاده كار آسانى را در اين تيم اصفهانى خواهد داشت تا به امروز اصلاً نتوانسته است به انتظارات پاسخ مثبتى بدهد. او با ذوب آهن در حال حاضر هيچ توفيقى را نداشته است و بازى با استقلال نيز از آن دست بازى هايى است كه آنها به نوعى در آن محكوم به شكست هستند، مگر اينكه اصفهانى ها بخواهند ترك عادت كرده و جبران مافات كنند، كارى كه سخت و تا حدود بسيارى محال به نظر مى رسد. ذوب آهنى ها در دومين و آخرين بازى خود در ليگ و در شرايطى كه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان ميزبان تيم صباى قم بودند، در مقابل اين تيم به نتيجه اى بهتر از شكست ۲ بر يك دست پيدا نكردند.
-
مصاحبه فریدون زندی
گزارش سايت الاهلى قطر درباره هافبك استقلال
زندى براى حضور در تست پزشكى الاهلى به دوحه رفت
سايت باشگاه الاهلى قطر از سفر هافبك تيم استقلال به دوحه براى حضور در تست پزشكى اين باشگاه خبر داد.سايت الاهلى با انتشار تصويرى از زندى كه او را در لباس شماره ۷ تيم ملى نشان مى دهد نوشت: فريدون زندى ۳۳ ساله صبح روز يكشنبه براى حضور در تست پزشكى باشگاه الاهلى قطر به دوحه رفت تادر صورت موفقيت در آن قراردادش را با اين باشگاه امضا كند. در ادامه اين مطلب آمده است:زندى كه حضور در تيم ملى كشورش را دارد ،در باشگاههاى مختلفى در آلمان و قبرس حضور داشت و در سال ۲۰۰۹ به ايران رفت و در استيل آذين دوران فوتبال خود را در ايران آغاز كرد و سپس به استقلال پيوست.
-
منتظرى نيازى به عمل جراحى ندارد
منتظرى نيازى به عمل جراحى ندارد
ماجدى: در قرارداد زندى بندى براى جدا شدن نيست
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: در قرارداد زندى هيچ بندى براى جدا شدن او وجود ندارد.او درباره بحث جدايى فريدون زندى از استقلال و پيوستن به تيم الاهلى قطر افزود: بعيد مى دانم زندى از استقلال جدا شود. او با باشگاه قرارداد دارد و در خدمت استقلال خواهد بود. اينكه گفته مى شود در قرارداد او بندى وجود دارد كه مى تواند از تيم برود صحت ندارد.وى ادامه داد: متأسفانه فوتبال قطر به دليل ميزبانى جام جهانى تلاش مى كند مانور تبليغاتى داشته باشد و در اين راه دست روى ستاره هاى فوتبال ايران گذاشته است. بايد باهوش باشيم تا آن ها به اهداف خودنرسند. سرپرست استقلال در باره اين كه گفته مى شود پژمان منتظرى نياز به عمل جراحى دارد گفت: براى اطلاع از وضعيت مصدوميت پژمان با دكتر ستوده صحبت كردم. دكتر تيم اعلام كرد كه او نيازى به عمل جراحى ندارد و تلاش مى كند هر چه سريعتر منتظرى را راهى بازى هاى كند.ماجدى در باره آخرين وضعيت ميداودى و اكبرپور اظهار داشت: خوشبختانه هردوى اين بازيكنان در شرايط خوبى قرار دارند و سرحال و آماده با تيم تمرين مى كنند و به بازى با ذ وب آهن مى رسند.
-
جبارى مجبور است بماند
جبارى مجبور است بماند
مجتبى جبارى، هافبك تيم استقلال كه به دنبال رضايت نامه از باشگاه و ديگر مسئولين، تيم است با شرايط خاص رو به رو شده است كه نمى تواند به جدايى از اين تيم فكر كند و بايد به فكر ما ندن باشد.مجتبى جبارى هافبك آبى ها كه در جلسه با امير قلعه نويى از وى خواست تا جدايى اش موافقت كند با شرايط خاص رو به رو شده است زيرا سرمربى آبى ها رضايت به جدايى وى نمى دهد و اين موضوع را نيز اعلام كرده است.امير قلعه نويى به جبارى اعلام كرد بايد به فكر همراهى استقلال باشد و قيد جدايى از اين تيم را بزند و زيرا استقلال به حضور بازيكن مانند وى نيازمند است و جدايى اين بازيكن به تيم لطمه وارد مى كند زيرا مربيان روى حضور وى حساب باز كردند و قصد دارند هر طور شده وى را حفظ كنند.اين در حالى است كه مجتبى جبارى، اصرار زيادى به جدايى دارد و معتقد است كه حضور هافبك هاى بسيار در تيم ممكن است برايش درد سر ايجاد كرده و حضور ش در تركيب تيم را با مشكلاتى روبرو سازد، اما سرمربى استقلال اعلام كرده است در صورتى كه جبارى آماده نشان داده و بدون مشكلات فصول قبل تمرين كند و حاشيه سازى صورت نگيرد وى مى تواند با اوضاع ايده آل استقلال را همراهى كرد ه و جزو نفرات تاثير گذار و مثبت تيم باشد.حضور وى در استقلال قطعى شده است زيرا او در ادامه وى نهايى است و تنها درصورت جلب رضايت مسئولين مى تواند جدا شود از طرفى اعلام شده است كه مسئولين در باشگاه استقلال زمانى كه با خبر شدند جبارى قصد جدايى دارد و از اين اتفاق استقبال كردند و راضى به جدايى وى شدند اما اين در حالى است كه قلعه نويى مخالف چنين اتفاقى شد و مانع رفتن جبارى بود زيرا در غير اين صورت مسئولين رضايت وى را صادر مى كردند.
-
جباری و منتظری غایبان استقلال مقابل ذوبآهن
مدافع آبیها از هفته دیگر در ترکیب
خبرگزاری فارس: مجتبی جباری و پژمان منتظری در فهرست ۱۸ نفره استقلال مقابل ذوب آهن حضور ندارند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی روز گذشته پس از آخرین تمرین استقلال فهرست 18 نفره این تیم برای بازی امشب مقابل ذوب آهن را مشخص کرد.
با توجه به مصدومیت پژمان منتظری این بازیکن در بازی امشب یکی از غایبان استقلال است. منتظری که گفته می شد از ناحیه مینیسک پایش دچار پارگی شده با گرفتن عکس رنگی میزان مصدومیتش مشخص شد. مصدومیت منتظری نیازی به عمل جراحی ندارد و این بازیکن شب گذشته حتی در اردوی استقلال هم حضور پیدا کرد و مشخص شد از بازی هفته آینده می تواند کنار آبی پوشان باشد.
خط خورده دیگر برای بازی امشب مجتبی جباری است. این بازیکن که هنوز شرایط بدنی مطلوبی بدست نیاورده از سوی قلعه نویی برای بازی امشب هم انتخاب نشد.
گفته می شود وی با مصدومیت هم روبرو شده است. جباری درحالی امشب فرصت حضور در میدان را ندارد که از سوی باشگاه النصر امارات با پیشنهاد جدیدی روبرو شده اما باشگاه استقلال به این پیشنهاد جوابی نداده است.
گفته می شود میک مت درموت بدنساز سابق تیم ملی که به تازگی به این باشگاه اماراتی پیوسته پیشنهاد حضور جباری را در این تیم داده است.
دیدار تیم های استقلال و ذوب آهن امشب ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
-
تشویق قلعهنویی، دستهگل نکونام برای کربکندی و ممنوعیت پخش بازی از اسکوربورد
تشویق قلعهنویی، دستهگل نکونام برای کربکندی و ممنوعیت پخش بازی از اسکوربورد
خبرگزاری فارس: هواداران استقلال پیش از شروع بازی امیر قلعهنویی را تشویق کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران استقلال امشب پیش از شروع مسابقه یکصدا امیر قلعهنویی را تشویق کردند. در چند روز گذشته قلعهنویی نسبت به تشویق فرهاد مجیدی در دیدار با سایپا واکنش نشان داده و برخی هواداران استقلال را به بیمعرفتی متهم کرده بود.
قلعهنویی در دو هفته گذشته به دلیل محرومیت روی نیمکت استقلال نبود و این اولین بازی در لیگ دوازدهم است که روی نیمکت حضور دارد.
* جلوی در ورزشگاه آزادی بازهم ترافیک شدید وجود دارد و خبرنگاران برای حضور در ورزشگاه با مشکل مواجه شدهاند که علت این مسئله بستن دوربرگردان جلوی در غربی ورزشگاه است.
* کیروش سرمربی تیم ملی پیش از شروع مسابقه در ورزشگاه حضور داشت و در دفترچهاش نکاتی یادادشت میکرد. پیمان یوسفی گزارشگر تلویزیون نیز چند دقیقهای با او صحبت کرد.
*میلاد میداودی در این بازی نیمکت نشین است و آرش برهانی در ترکیب اصلی قرار دارد.
* مجتبی جباری در فهرست 18 نفره استقلال نیست اما فریدون زندی که گفته میشد در تست پزشکی تیم الاهلی قطر شرکت کرده امشب در ترکیب اصلی آبیپوشان حضور دارد.
* درگذشت هوشنگ فیروزفر از داوران پیشکسوت باعث شد فدراسیون بیانیهای در این زمینه منتشر کند و درگذشت این داور را تسلیت بگوید. بازیکنان نیز به احترام این داور فقید یک دقیقه سکوت و برای شادی روحش فاتحهای قرائت کردند.
*در ورزشگاه آزادی مسابقه پیامکی برگزار میشود و از تماشاگران خواسته میشود در این مسابقه شرکت کنند.
* شهبازی ناظر مسابقه اعلام کرد دیگر تصاویر بازی از اسکوربورد ورزشگاه پخش نخواهد شد زیرا تماشاگران نسبت به صحنههای بازی واکنش نشان میدهند.
*جواد نکونام پیش از شروع بازی با دسته گل سمت رسول کربکندی سرمربی ذوب آهن رفت.
* پیش از شروع بازی در حالی که بازیکنان دو تیم منتظر تلاوت قرآن بودند امیر قلعهنویی به زمین آمد و با بازیکنان دو تیم دست داد.
* آرش برهانی و امیر حسین صادقی پیش از شروع بازی به سمت نیمکت ذوب آهن رفتند.
* در حال حاضر بیش از 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه هستند که همچنان بر تعداد آنها افزوده میشود.
*دیدار دو تیم تا دقیقه 20 با تساوی بدون گل در جریان است.
-
فقط یک کارت زرد در بازی سرد!
تساوی استقلال و ذوبآهن در نیمه اول
فقط یک کارت زرد در بازی سرد!
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در نیمه اول برابر ذوب آهن متوقف شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته سوم لیگ برتر فوتبال از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی بین دو تیم استقلال و ذوب آهن آغاز شد که نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید.
استقلال در نیمه اول یکی دو فرصت گلزنی داشت اما در مجموع بازی سرد و کسل کننده بود. محسن ترکی داور مسابقه به سیاوش اکبرپور از استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال از دو بازی گذشته 3 امتیاز دارد و ذوب آهن بدون امتیاز آخرین تیم جدول رده بندی لیگ برتر است.
-
غیبت فتحاللهزاده و حضور یک هنرپیشه در ورزشگاه آزادی
غیبت فتحاللهزاده و حضور یک هنرپیشه در ورزشگاه آزادی
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال برای تماشای دیدار تیمش با ذوبآهن به ورزشگاه آزادی نیامده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال امشب به ورزشگاه آزادی نیامده اما رسولینژاد رئیس هیئت مدیره باشگاه، امیر عرب معاون اجرایی جدید استقلال، پژمان منتظری، میثم حسینی در جایگاه ویژه حضور دارند. امیر غفارمنش از هنرپیشههای سینما و تلویزیون نیز در جایگاه حضور دارد.
* خسرو ابراهیمی مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در ورزشگاه است.
* حاج قاسم مربی بدنساز و ستار همدانی مربی استقلال روی نیمکت نیستند و کریم بوستانی امشب روی نیمکت استقلال نشسته است.
* بین دو نیمه امین منوچهری، توزی، ساموئل، میثم بائو و میلاد میداودی بدنهایشان گرم کردند.
دیدار دو تیم تا دقیقه 58 با نتیجه تساوی بدون گل در جریان است.
-
پیروزی استقلال با تعویضهای قلعهنویی
پیروزی استقلال با تعویضهای قلعهنویی
ذوب آهن همچنان بدون امتیاز
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال برابر ذوب آهن به برتری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته سوم لیگ برتر فوتبال از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی بین دو تیم استقلال و ذوب آهن آغاز شد و با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
امین منوچهری در دقیقه 84 برای استقلال گلزنی کرد تا آبیپوشان به سه امتیاز برسند.
این گل روی تعویضهای قلعهنویی به ثمر رسید و میثم بائو با یک سانتر خوب منوچهری را در موقعیت گلزنی قرار داد.
محسن ترکی داور مسابقه به سیاوش اکبرپور و امین منوچهری از استقلال و سینا عشوری از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
با این برد استقلال 6 امتیازی شد و ذوب آهن همچنان بدون امتیاز در رده آخر جدول باقی ماند.
ترکیب استقلال:
سید مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، هاشم بیکزاده، علی حمودی، جواد نکونام، فابیو جانورایو( از دقیقه 68 امین منوچهری)، فریدون زندی( از دقیقه 58 رودیگو توزی)، آرش برهانی( از دقیقه 80 میثم بائو) و سیاوش اکبرپور
سرمربی: امیر قلعهنویی
ترکیب ذوب آهن:
دارکو بوزویک، حمید شفاعت، سینا عشوری، محمد صلصالی، پیام صادقیان، اسماعیل فرهادی، محسن مسلمان( از دقیقه 86 مجتبی بابک)، ابراهیم محمدی، فرشاد بهادرانی، سعید عبدالله پور و مهدی رجبزاده
سرمربی: رسول کربکندی
-
پيروزي استقلال با تعويضهاي قلعهنويي
هفته سوم ليگ برتر
تيم فوتبال استقلال برابر ذوب آهن به برتري رسيد.
آخرين ديدار هفته سوم ليگ برتر فوتبال ازساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي بين دو تيم استقلال و ذوب آهن آغاز شد و با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
امين منوچهري در دقيقه 84 براي استقلال گلزني کرد تا آبيپوشان به سه امتياز برسند.
اين گل روي تعويضهاي قلعهنويي به ثمر رسيد و ميثم بائو با يک سانتر خوبمنوچهري را در موقعيت گلزني قرار داد.
محسن ترکي داور مسابقه به سياوش اکبرپور و امين منوچهري از استقلال و سينا عشوري از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
با اين برد استقلال 6 امتيازي شد و ذوب آهن همچنان بدون امتياز در رده آخر جدول باقي ماند.
-
جباري، زندي و منتظري در استقلال ميمانند
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: قلعهنويي به جباري، زندي و منتظري نياز دارد و آنها در استقلال خواهند ماند.
ميرشاد ماجدي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر ذوبآهن گفت: برد شيريني بود و اميدوارم اين موفقيتها در ديدارهاي آينده هم ادامه داشته باشد. مستحق پيروزي بوديم و به تمام بازيکنان، مسئولان و هواداران تبريک ميگويم.
وي ادامه داد: اميدوارم با رسيدن بازيکنان مصدوم و حضور جباري و منتظري در تيم بهتر عمل کنيم و در آينده نيز موفق شويم.
ماجدي در خصوص رفتن بازيکنان اين تيم خاطرنشان کرد: جباري، زندي و منتظري هيچجا نميروند و در استقلال خواهند ماند. آن روزي که صحبت از سفر زندي بهقطر شده بود، من صبح با او صحبت کردم و او اين موضوع را رد کرد. قلعهنويي به آنها نياز دارد و اين بازيکنان در استقلال خواهند ماند.
-
قلعهنويي:اهالي کوفه صبر کنند بهتر هم ميشويم
سرمربي استقلال با اشاره به برخي هواداران اين تيم گفت: اگر آن عده اهل کوفه اندکي صبر کنند، تيم ما رفته رفته بهتر خواهد شد.
امير قلعهنويي پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل ذوب آهن در نشست خبري اظهار داشت: خدا را شکر ميکنم که در يک بازي سخت 3 امتياز را کسب کرديم. احساسم ميگويد که يکي از بازيهاي خوب ما و کل ليگ بود. بازي سرعت خوبي داشت و من به اين تيم خيلياميدوار شدم.
وي تاکيد کرد: اگر آن عده کم هواداران که مثل مردم اهل کوفه هستند اجازه ميدادند و ما را اذيت نميکردند شايد هفته پيش هم نتيجه ميگرفتيم. اين تيمدر حال تغييرات است. بازيکني که خودش 150 ميليون تومان ميدهد و رضايتنامه ميگيرد رسم معرفت نبود که با او اينگونه برخورد شود و يا هاشم بيکزاده 3 عنوان قهرماني دارد و از تيم قهرمان به استقلال آمده، از ليگ آزادگاننيامده که با او اينگونه برخورد ميکنند. اگر آن عده اهل کوفه اندکي صبر کنند، تيم ما رفته رفته بهتر خواهد شد.
قلعهنويي افزود: امروز جو استاديوم خوب بود که جا دارد از برادران عرب تشکر کنم که آنها براي اين موضوع تلاش کردند. درآينده فراز و نشيبهاي زيادي خواهيم داشت ولي نميدانم چه اتفاقي افتاده است.تماشاگران قبلا اين مدلي نبودند. زماني که به استقلال برگشته بودم، 11 بازيکنرا جابجا کردم اما مردم ما را تشويق ميکردند. در ورزشگاه آزادي جام قهرماني را از دست داديم و مردم 10 دقيقه ايستاده تيم را تشويق ميکردند. مرام و معرفت هوادار استقلال اينگونه بود. نميدانم چه اتفاقي افتاده که با تيمي کهتمامي اعضايش يک ريال هم نگرفتند اينگونه برخورد ميشود.
سرمربي استقلال خطاب به اين عده تاکيد کرد: معرفت شما کجا رفته است؟ من ميتوانستم بزرگترين قرارداد تاريخ ايران را ببندم. بيکزاده يکي از بهترينهاي سپاهان در سال گذشته بود اما دوست دارم آن گونه که بازيکنان معرفت به خرج دادند شما هم آنها را تشويق کنيد. قبول دارم هنوز ضعفهايي داريم و در طول هفته روي اين نقاط ضعف کار خواهيم کرد.
خبرنگاري پرسيد هفته گذشته اعضاي هيئتمديره نسبت عملکرد فني تيمتان انتقادداشتند و حالا شرايط چگونه است که قلعهنويي گفت: کاري نکنيد که ما را به دعوا بيندازيد اما بايد رفتارهايمان حرفهاي باشد. هيئت مديره سياستگذاراست اما اينکه در فضاي رسانه انتقاد کنند درست نيست. اگر آنها هر روز بخواهند از طريق آقاي فتحالله زاده نزدشان ميرومو توضيح ميدهم. اي کاش همه چيز معرفتي پيش ميرفت البته بعضي از اين آقايان گفتند که ما اين حرف را نزديم اما چه خوب است که بحث خانوادگي درون تيم حل شود و هر کسي در خصوص مسائل فني اظهار نظر نکند.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که چه زماني به تيم ايدهآل خود نزديک ميشويد گفت: برابر ذوب آهن در ايجاد موقعيت خوب بوديم. دو بازي گذشته نگران بودم که با کيفيت بازي نکرديم اما برابر ذوب آهن آمار خوبي داشتيم و موقعيتهاي خوبي خلق کرديم. با اين حال هنوز با آن استقلال مدنظر خودم فاصله داريم. منتظري و جباري بايد اضافه شوند و فکر ميکنم شيطنتهايي بود که زمان موفقيت استقلال را به عقب بيندازد. امروز مردم خودشان متوجه شدند که چه اتفاقاتي افتاده است.
سرمربي استقلال در خصوص اينکه نظرش در مورد داوري چيست، گفت: ما تازه آمديم روي نيمکت و اجازه بدهيد در اين خصوص اظهارنظر نکنم.
قلعهنويي در خصوص اينکه گفته ميشود فريدون زندي به قطر رفته بودتا در تست پزشکي يکي از تيمها شرکت کند، خاطرنشان کرد: شما ديديد کهميگفتند زندي در قطر است، اين پيشنهادي بود که در روزنامهها عنوان شده بود و فکر ميکنم پيشنهاداتي کهبه بازيکنان استقلال داده شده حتي به بازيکنان بارسلونا هم داده نشده است. تصور ميکردم وقتي به محل تمرين بروم هيچکس آنجا نباشد اما رفتم و ديدم همه در تمرين حاضر هستند. در مورد جباري نيز بايد بگويم که ما قصد داريم همه را حفظ کنيم. احتمالا در نيم فصل جلسهاي با حضور تمامي عوامل ميگذاريم و نظرات فني خود را اعلام ميکنيم اما در حال حاضر همه نيروهايمان به احتمال 99 درصد ميمانند.
يکي از خبرنگاران پرسيد شايعه شده جباري به خاطر کاپيتاني ناراحت است که قلعهنويي گفت: وجدانا اينگونه نيست و به خاطر مصدوميت از پايش عکسبرداري شد و به زودي نظر نهايي را اعلام خواهيمکرد. شايد ايرادهايي داشته باشم اما دروغنميگويم. در تيم ما در مورد کاپيتاني بحثي وجود ندارد و ديديد که منتظري و رحمتي و نکونام چگونه با اين مسئله برخورد کردند.
قلعهنويي در خصوص اينکه آيا در قديم رسم معرفت و مردانگي در بازيکنان اينگونه بود، گفت: هنگامي که قهرمان آسيا شديم و از بنگلادش برميگشتيم2 هزار دلار اضافه بار داشتيم. مديرعامل باشگاه آقاي اوليايي بود که 50 هزار دلار با خودش آورد و 40 هزار دلارش را با خود برگردند. او پول اضافه بار را نداد و خودمان نفري 100 دلار جمع و با فرودگاهتسويه حساب کرديم. معرفت اينگونه بود حالا هم نبايد انتظار داشته باشيم که بازيکنان اينگونه باشند اما بايد کار طوري پيش برود که مردم آنها را دوست بدارند. سوال شما مرا ياد جوانيام انداخت.
-
ميداودي:به خاطر مصدوميت نيمکتنشين شدم
مهاجم استقلال گفت: به خاطر مصدوميتي که هفته گذشته با آن روبهرو شدم در بازي با ذوب آهن روي نيمکت نشستم.
ميلاد ميداودي در خصوص نيمکت نشيني اش در ديدار مقابل ذوب آهن اظهار داشت: هفته گذشته در ديدار با سايپا دچار آسيب ديدگي شدم و از همين رو براي اينکه دوباره آسيب نبينم کادر فني از من استفاده نکرد. البته مشکل خاصي ندارم و آماده هستم. در تمرينات چند روز گذشته هم شرکت کردم اما از آنجا که ممکن بود به پايم فشار وارد و مصدوميتم تشديد شود در اين بازي به ميدان نرفتم.
مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از پيروزي تيمش مقابل ذوب آهن گفت: بازي خوبي انجام داديم و موقعيت هاي بسيار زيادي داشتيم. حق استقلال بود برنده باشد و حالااميدواريم هفته به هفته بهتر شويم.
ميداودي تاکيد کرد: با اين پيروزي روحيه بهتري پيدا کرديم و از حالا براي بازي هفته آينده با مس کرمان برنامه ريزي مي کنيم تا در آن مسابقه پيروز شويم و خود را به رده هاي بالاتر جدول برسانیم.
-
آسيبديدگي جانواريو جدي نيست
پزشک تيم فوتبال استقلال گفت: آسيب ديدگي جانواريو جدي نيست و به جز وي مصدوم ديگري نداريم.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، کاوه ستوده در خصوص آخرين وضعيت مصدوميت فابيو جانواريو گفت: جانواريو در ديدار مقابل ذوبآهن دچار کمي کشيدگيشد اما پس از معاينات انجام شده روي اينبازيکن مشکل خاصي وجود ندارد و اين بازيکن در صورت صلاحديد کادرفني ميتواند در ديدارهاي آتي به ميدان برود.
وي در پايان گفت: به جز کيانوش رحمتي مصدوم ديگري نداريم و همه بازيکنان در سلامت کامل به سر ميبرند.
گفتني است، اين در حالي است که به گفتهامير قلعه نويي، مجتبي جباري دچار آسيبديدگي است و از پايش عکس گرفته شدهکه قرار است وضعيت نهايي اين بازيکن اعلام شود.
-
فتحاللهزاده: شايد سال آينده خداحافظي کنم
خوشحالم هواداران به حرف من و قلعهنويي گوش کردند
مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به مشکلات مالي گفت: شايد سال آينده از مديرعاملي خداحافظي کنم.
علي فتح الله زاده در خصوص پيروزي استقلال مقابل ذوب آهن و شرايط باشگاه صحبتهاي زير را انجام داد.
* با برتري برابر ذوب آهن به نظر ميرسد از فشار خارج شدهايد.
اول فصل فشار روحي رواني روي تيم نيست. من تعجب ميکنم که چنين فشارهايي به وجود ميآيد. روز گذشته به تيم خيلي استرس وارد شد اما آنها اين استرس را تحمل کردند در حالي که ميتوانستيم خيلي راحت تر از اين برخورد کنيم.
* قبول داريد که کيفيت ليگ پايين آمده؟
کيفيت ليگ پايين است چون تيمها هنوز جا نيفتادند. خدا را شکر ميکنم که بچههاي استقلال مشکل را حل کردند و با يک بازي منطقي حريف قدرمان را شکست دادند. تعويضهاي طلايي امير قلعه نويي نيز نتيجه داد.
* چرا شب گذشته ورزشگاه نرفتيد؟
من بعد از افطار چند جلسه با اسپانسرهايي که مد نظرمان است داشتم و نرسيدم که به ورزشگاه بروم.با يکي دو اسپانسر صحبت کردم که ظرف يکي دو روز آينده يکي از آنها را نهايي ميکنم.
* چند روز قبل به همراه رسولي نژاد به دفتر وزير ورزش رفتيد. اين جلسه نتيجه مثبتي هم براي استقلال داشت؟
عباسي گفت هر گاه به وزارت ورزش بودجهبدهند به ما کمک ميکند.
* بگذريم. امير قلعه نويي از دست برخي ازهواداران استقلال ناراحت است و ميگويد آنها مثل اهل کوفه هستند...
همانطور که خودتان هم ميگوييد او ميگويد برخي از افراد اين گونه هستند. قلعه نويي حق دارد چون تلاش ميکند. بايکي دو بازي نبايد اعتراض کرد جا دارد از هواداران تشکر کنم که تا دقيقه پاياني تيم را تشويق کردند. از هواداران خواسته بودم تا دقيقه 85 تيم را تشويق کنند، البتهاگر به من باشد ميگويم همه بايد تا دقيقه 90 از تيم حمايت کنند و اگر راضي نبودند اعتراض کنند.
اعتراض براي هفتههاي اول نيست. هوادار بايد هوشيار باشد عدهاي هستند که نميخواهند استقلال موفق شود و به همين دليل بين هواداران قرار ميگيرند و شروع به شعار دادن ميکنند. مطمئن باشيد استقلال با حمايت هوادارانش ميتواند قهرمان شود. شما ديديد که شب گذشته تشويق هواداران باعث شد استقلال گل بزند و منوچهري هم از هواداران ميخواست بيشتر از هميشه تيم را تشويق کند. خوشحالم که هواداران حرف من وامير قلعه نويي را گوش کردند.
* ظاهرا اظهار نظر فني رسولي نژاد در مورد استقلال باعث ناراحتي امير قلعه نويي شده است؟
خود رسولي نژاد ميگويد درباره مسائل فني حرف نزدم من هم که مدير عامل باشگاه هستم و 15 سال است که در اين فوتبال فعاليت ميکنم هيچگاه به لحاظ فني نظر نميدهم. مسائل فني دست سرمربي تيم است و ما سرمربي بزرگي داريم که سرآمد همه مربيان است و نيازي نيست ما حرفي بزنيم. با يکي دو بازي نبايد حرف زد تا سرمربي تحت فشار قرار گيرد. مطمئن هستم قلعه نويي با بهترين درايت استقلال را در جايگاه خوبي قرارميدهد.
* اما ميدانيد که اگر پول نرسد کار به مشکل ميخورد.
ما افتخار ميکنيم که با غيرتترين بازيکنان استقلال را در اختيار داريم. فکر ميکنم تا يکشنبه و دوشنبه درصدي از قرار داد بازيکنان را پرداخت کنيم.
* تصميمتان در مورد جباري چه شد؟ به نظر ميرسد امير قلعه نويي ميخواهد اورا حفظ کند اما شما راضي به رفتن او هستيد؟
حرف من و امير قلعه نويي يکي است، هر دو ميگوييم در نيم فصل پيشنهاد النصرامارات را بررسي ميکنيم و سپس تصميم ميگيريم. اول بايد نماينده باشگاه با باشگاه اماراتي صحبت کند و نتيجه صحبت به دست من برسد سپس رسما اعلام ميکنيم که جباري را ميدهيميا نه. ما ديروز به باشگاه النصر نامه زديمکه آماده مذاکره هستيم. شايد خيلي از بازيکنان بخواهند بروند اما ما اصرار داريم که بمانند و مقاومت هم ميکنيم.
* مثل اينکه به تازگي جباري بار ديگر مصدوم شده است؟
پزشکان mri و عکس ميگيرند نميتوانند در اين باره نظر بدهند ديگر چه برسد به من که چيزي نميدانم. از اين مشکلات زياد داريم اما بايد تحمل کنيمتا تيم آسيب نبيند. باز هم ميگويم تصميم نهايي در مورد جباري بر عهده سرمربي است.
* گفته مي شود در يک محفل خصوصي گفتهايد ميخواهيد استعفا دهيد؟
من نگفتهام ميخواهم استعفا دهم. در جمع خصوصي هم اين صحبت را نکردم بلکه در مدرسه فوتبال مرحوم ناصر حجازي گفتم خسته شدهام چون هيچ کس کمک نميکند. سال آينده اگر وضعيت همينطور باشد شايد براي هميشه از مدير عاملي فوتبال خداحافظي کنم. همه از ما توقع دارند اما در اين مدت حتي يک نفر پيدا نشده کهحداقل 10 ميليون تومان به من کمک کند. من هم آدم هستم و خسته ميشوم. تا اينجا که ماندهام به عشق هواداران است وقتي آنها حرمت ميگذارند شرمنده ميشوم و اگر به خاطر آنها نبود حتما رفته بود.
-
تعامل هواداران و کادرفنی یکی از دلایل برد استقلال بود
تعامل هواداران و کادرفنی یکی از دلایل برد استقلال بود
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم استقلال تاکید کرد یکی از دلایلی که باعث برد استقلال برابر ذوب آهن شده تعامل هواداران و کادرفنی بوده است.
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به پیروزی این تیم مقابل ذوب آهن اظهار داشت: باید یک تشکر ویژه از هواداران استقلال داشته باشم که یکی از دلایل این برد تعامل بین هواداران و کادر فنی بود. تماشاگران اجازه دادند بازیکنان استقلال به خود باوری برسند و حمایت های آنها تا آخرین لحظه جای تشکر دارد.
سرپرست استقلال ضمن تشکر از لیدرهای این تیم گفت: آنها هماهنگی خوبی به وجود آوردند و هواداران نشان دادند با هیچ تماشاگری در دنیا قابل قیاس نیستند. تشویق طرفداران استقلال در بازی شب گذشته نشان داد آنهایی که هفته گذشته شعارهایی را سر دادند تعداد انگشت شماری بودند که خنثی شدند.
-
جباری غایب بود، منتظری برگشت، عمرانزاده و توزی تمرین نکردند
جباری غایب بود، منتظری برگشت، عمرانزاده و توزی تمرین نکردند
خبرگزاری فارس: مجتی جباری در تمرین امروز تیم استقلال غایب بود و دو بازیکن دیگر هم با این تیم تمرین نکردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال یک روز پس از برتری مقابل ذوبآهن از ساعت 19 امروز در کمپ مرحوم حجازی تمرینات تاکتیکی خود را پیگیری کرد.
در تمرین امروز مجتبی جباری همچنان به دلیل مصدومیت غایب است اما پژمان منتظری پس از رفع آسیبدیدگی به تمرینات این تیم بازگشت و در کنار دیگر بازیکنان کارهای گروهی را پشت سر گذاشت.
* حنیف عمرانزاده به دلیل آسیبدیدگی جزئی و همچنین رودریگو توزی پس از صحبت با سرمربی تیم استقلال تمرین نکردند.
* بازیکنانی که در ترکیب اصلی آبیپوشان مقابل ذوبآهن به میدان رفته بودند پس از ریکاوری راهی استخر و سونا شدند.
* منصور پورحیدری، میرشاد ماجدی و علی امیری در تمرین امروز آبیپوشان حضور داشتند.
* تنها 50 نفر از هواداران استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت کردند.
* میلاد میداودی نیز که در بازی با ذوبآهن به میدان نرفت با حل مشکل مصدومیت پا به پای دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.
* سرمربی تیم استقلال که به مراسم ضیافت افطاری باشگاه هنرمندان دعوت بود زودتر محل تمرین را ترک کرد.
* بازیکنان ذخیره که مقابل ذوب آهن به میدان نرفته بودند در قالب دو گروه آبی و نارنجی به فوتبال درون تیمی پرداختند.
* یک نوجوانان معلول در تمرین امروز آبیپوشان حضور داشت و با سرمربی و بازیکنان این تیم عکس یادگاری گرفت.
* میثم حسینی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده به تمرینات اختصاصی پرداخت.
* بحث تعویق آبیپوشان مقابل پرسپولیس سوژه اصلی تمرین امروز بود.
این تیم روز دوشنبه در ورزشگاه باهنر میهمان مس کرمان خواهد بود.
-
پاشازاده: استقلال مى توانست برابر ذوب آهن بازنده باشد
پاشازاده: استقلال مى توانست برابر ذوب آهن بازنده باشد
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت كه بازيكنان استقلال برابر ذوب آهن استرس زيادى داشتند و در بين آنها بى نظمى وجود داشت.مهدى پاشازاده درباره عملكرد استقلال برابر ذوب آهن اظهار كرد: تيم استقلال استرس زيادى داشت و بى نظمى در بين آنها زياد بود. بازى هم اصلا زيبا نبود و حتى استقلال مى توانست بازنده باشد. خدا را شكر كه استقلال توانست گل بزند و از فشار در بيايد و به آينده اميدوار شود. پاشازاده درباره ذوب آهن نيز گفت: مشخص است كه تيم ذوب آهن هم مشكل دارد. هر چند اين تيم از نظر فنى دچار ضعف شده است اما آنقدر هم نبايد بد باشد كه در سه بازى سه شكست به دست بياورد.بازيكن اسبق استقلال درباره نقاط مثبت و منفى اين تيم گفت: در طول اين سه هفته نمى توان نقاط مثبت زيادى در استقلال ديد، اما مى توان بازيكنان خوب، كادر خوب و نام هاى بزرگ را از عوامل مثبت نام برد. بازى هاى بد و نتيجه هاى بد هم از نقاط ضعف استقلال در اين سه هفته بود. وى در ارزيابى از ليگ تا هفته سوم گفت: ليگ هنوز آن سر و شكل لازم را نگرفته است. مشكلات پيش از فصل تيم ها مانند مسايل مالى وبى بندو بارى هاى موجود نشان مى دهد كه ليگ ضعيف شده است. به عنوان نمونه سپاهانى كه ميلياردى بسته شده مقابل راه آهنى كه دير بسته شده با زور يك مساوى كسب مى كند.پاشازاده درباره نامگذارى سال ۲۰۱۳ از سوى afc به عنوان سال «فوتبال پايه» اظهار كرد: در فوتبال پايه مربى سازى اولين اصل است كه ما نداريم. ضمن اين كه مربيان جوان دوست ندارند در بخش پايه كار كنند. در حالى كه بزرگ ترين فوتباليست هاى دنيا كار مربيگرى را از اين قسمت آغاز مى كنند. اگر فدراسيون قانونى تصويب كند كه بر اساس آن كسانى كه مدرك مربيگرى b را گرفته اند بايد در تيم هاى پايه كار كنند، فوتبال رشد مى كند. اين مساله در فوتبال آلمان وجود دارد. بايد به امكانات پايه ها رسيدگى كنيم و براى ليگ يك و دو ارزش قائل شويم. نبايد تنها به ليگ برتر توجه كنيم، چرا كه ليگ برتر هم از ليگ هاى پايين تر تغذيه مى شود.