ارتتا دققه 94 پنالتی رو نتونست بزنه و بازی 3-3 تموم شد
خاک تو سر ارتتا یدونه پنالتی داد - یدونه هم پنالتی رو نتونست بزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
ارتتا دققه 94 پنالتی رو نتونست بزنه و بازی 3-3 تموم شد
خاک تو سر ارتتا یدونه پنالتی داد - یدونه هم پنالتی رو نتونست بزنه
باید افتخار کنی:gijjj: وقتی بازی 2-0 رو 3-3 میکنن نباید اعتراض کرد ینی یه مشت شاسگول ونگر دوره خودش جمع کرده که 7 تا میزنن 3تا بازی پشت سره هم امتیاز نمیگیرن:eee::eee: کسی که 7تا میزنه باید تا آخرش با اقتدار باشه
وقتی طرفداری مثه حمید داشته باشیم به افتخار آفرین کشورمون میگه حروم زاده وای به حال بازیکنا:luuugh::luuugh:
اولا چرا کم پیدایی ki::
اره داداش پویان من از این دژاگه متنفرم ki::
1- از قیافه مزخرفش ki::
2- اونقدر صبر کرد تا بتونه تو تیم ملی المان بازی کنه ولی ادم حسابش نکردن بعد از چند سال مجبور شد بیاد ایران ( مهمترین دلیل )
----------------------------------------------------------------------------
من از لیگ ایران متنفرم و سطحشو خیلی پایین میدونم و تا حالا جمعا 1 بازی هم از لیگ ایران ندیدم
--------------------------------------------------------------------------
تو بازیکنان ایرانی از همه بیشتر فرهاد مجیدی و مسعود شجاعی- ارش برهانی- وحید هاشمیان و قدیما از محمود فکری
خوشم میومد
-------------------------------------------------------------------------
البته اینو بگم طرفدار هیچ تیم ایرانی نیستم و از همشون متنفرم
در مورد بازی امروز باید بگم
خاک تو سر ارتتا ki::
من موندم چرا دادن این پنالتی بزنه روحیه نداشت با اون گندی که زده بود
کازورلا بود - خود ژیرود میتونست هتریک کنه با اون روحیه خوب - ارشاوین هم بود که میتونست خیلی راحت این پنالتی رو گل کنه
--------------------------------------------------------------------------
مانونه هم که هرچی زدن نه نگفت
----------------------------------------------------------------------------
تو صحنه ی گل اول هم سانیا مقصر بود چون برباتوف رو ول کرده بود
------------------------------------------------------------------------------
فقط امید وارم ارتتا مثل فصل پیش خوب بازی کنه و افت نکنه در صد پاس های صحیحش از ژاوی :ogh: و بوسکتس :ogh: بیشتر بود
-------------------------------------------------------------------
و در کل ژیرو ( هر روز بهتر از دیروز ki::) علی دایی جدید
وای از دست این تیم !
یک بار میاد 7 تا میزنه الانم که همش داره مساوی میکنه
اصلا تیممون ثبات نداره :ey babaaa:
ادم نمیدونه چی بگه از دست این تیم...
خوب ادمو امیدوار میکنن و دو تا میزنن اخرشم مساوی میکنن
اخه اگه اینجوری بخوان تو لیگ بازی کنن سهمیه جام باشگاه های اروپا رو که نمیگیریم هیچ سهمیه لیگ اروپا رو هم نمیگیریم :ey babaaa:
اخه مساوی کردن اونم تو امارات هم شد نتیجه واسه تیمی مثل ارسنال ؟
اینها دارن ارسنال رو کوچیک میکنن جوری که هر سال داریم ستاره هامونو از دست میدیم و نتیجشم این میشه که نمیتونم فولام رو تو امارات ببریم ...
ببین کارمون به کجا رسیده ! کار ارسنال داره به اما و اگر رسیده ! لعنت به این شانس
.....
درباره دژاگه هم بگم هر چی باشه با هر قیافه ای و خالکوبی و ... بازم تو تیم ملی ایران واسمون داره بازی میکنه و اگه امثال این بازیکنا تو تیم ملی نباشن تیم ملیمون به هیچ جا نمیرسه ....
عشق است امضا عبداله .....:sohappy:
آقا من قبلا هم گفتم بد و بيرا نگيد خانواده رد ميشهki::
اگه يه بازيكن هم بدتون مياد بگيد بدم مياد خو حميد عادت داري هاki::
بازي با فولام مساوي شد كه خوردن 3تا گل تو يه بازي كم نيست واقعا...
راس ميگي حالا بايد چي بشه؟نقل قول:
اخه اگه اینجوری بخوان تو لیگ بازی کنن سهمیه جام باشگاه های اروپا رو که نمیگیریم هیچ سهمیه لیگ اروپا رو هم نمیگیریم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونگر باز هم بايد درستشون كنه اينجوري به ليگ اروپا هم نميريم! اوضاع تيم خيلي بد شده ،اگه بردي هم هست با باخت و مساوي خراب ميشه !
هفته ديگه هم با تاتنهام داريم پارسال چه بازي شد اميدوارم اين بازي هم خاطره انگيز باشه:ohum:
اشكان دژاگه هم افتخار داشت اولين بازي اش رو مقابل آرسنال كبير تجربه كنه:eynak:و ونگر...
با بازي كلاسيكش تو تيم ملي كاملا مشخص كرده فوتبال يه علمه
بازيكنهاي ايران درسته سبكشون خاصه اما بازي اروپايي ندارن البته اصل بازي خوبه و تاثير گذار مثه علي كريمي بازيش تكه در عين حال كاملا اروپايي و كلاسيك نيست...
به نظر من چيكار خالكوبي و قيافه بازيكنها داريم اصل فوتبالشونه شخصيتشون تو بازيشون نهفته اس..
اينم اشكان مقابل آرسنال !با سايت رسمي آرسنال...
به درد ليگ انگليس ميخوره عجيب
خوب بازي كنه بياد آرسنال !چي گفتم....بي خيال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا بازی با منچستر دوباره در وازبان سوم بازی داد؟؟؟؟؟؟؟؟entezar::entezar::
تنها نکته مثبت این چند بازی اخیر گلزنیه جیروده
نکته منفی هم که واویلا از بازی ضعیف آرتتا تو خط هافبک دفاعی گرفته تا ضعف در دفاع و دروازه بان قدرت هجومیه تیم کمه حملات زهر دار تیم خیلی کمه
چرا دروازه بان حرفه ای نمیاریم نمیشه تو بازی های مهم دروازه بان بی تجبه بذارن برا اتحادیه و... بذارن باید یه فکری کنه ونگر و الا تا آخر فصل دهنمون صافه به قرعان:whistle3::aaaa: دروازه بان سطح 1 بیارن واقعا آرزوی خیلیاس بیان تو این تیم از دروازه بانای حرفه ای واقعا دروازه بان نداشتن تو همچین تیمی فاجعه هستchomagh
داداش پویان خودتو ناراحت نکن ki::
کی رو میخوای بگو برات بیارم :evaa:
ژسنی مگه چیه مثل شیر ایستاده اونجا heee::
اره داداش هم ژسنی هم فابیانسکی هردو خوبن اما چرابازی با چلسی ومنچستر هیچکدوم نبودن؟؟entezar::entezar:::chakoshi::chakosh i:نقل قول:
نوشته اصلی توسط HAMID ARSENAL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه شرایط بدی تو جدول ها مختلف داریم
اصلا انتظارات براورده نشد و بازم تیم تو مقطعی که چند سال اخیر نزول کرده تو همون مقطع بازم همون شرایط اتفاق افتاده
امیدوارم خیلی زود به جریان برگردیم و 1 سال دیگه بدون جام نمونیم
موافقم:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه کجا دیدی ونگر بازیکن حرفه ای بخره تازه دروازه بان حرفه ای رو از سرت بنداز بیرون چون ونگر نمیخره:haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم همین ژسنی خیلی هم خوبه:jeddiiiii:
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HAMID ARSENAL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط ژسنیlove::
هر دو شون خوبن اما فک کنم موقع بازی با منچستر و چلسی از شانس بوووووووووق ما مصدوم بودن :okh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در باره ی اتفاقات اخیر و جریانات اخیر تیم باید بگم ما الان شاهد دو جو کاملا مجزا هستیم...
1-جو درون تیم که واقعا عالی است و بچه های تیم با روحیه کامل به میدون میرن اما فقط و فقط به علت کمبود تجربه و این که یک دفعه بار سنگینی رو به دوششون گذاشتن موفق به برد نمیشن . به طور مثال همین جنکینسون یا ژورو تا پارسال بهشون خیلی کم بازی میرسید اما امسال بیشتر بازی ها تو ترکیب بودن و این دو بازیکن بعد از سپری کردن چن فصل رو نیمکت به یکباره به عنوان بازیکن اصلی وارد میدان می شوند که همین مسئله باعث هراسان شدن این بازیکنان جوان می شود و گرنه در کل جو بچه های تیم واقعا عالی است و خوب تمرین می کنند...
2-جو بیرون تیم که شامل سران تیم و هوادارا هستند که کاملا در سردرگمی هستند و تنها پیروزی های پی در پی را از این تیم جوان می خواهند که همین مسئله و بی قراری هواداران در کسب برد های پیاپی مانع تمرکز گروه اول که همان بازیکنان هستند می شوند
به همین دلیل به نظرم هوادارا نباید زیاد به تیم فشار بیارن و نباید به تیم فاز منفی بدن و تنها کارشون باید حمایت از ارسنال باشه و نقاط قوت تیم رو به رخ بکشن نه نقاط ضعف ! و با دادن این روحیه به بازیکنانه که میتونیم برد های پیاپی رو کسب کنیم ...
مثلا همین مسئله جام رو نباید زیاد تکرار کنیم و بگیم که چرا ما جام نمیگیرم چون همین جمله هم یکی از دلایلی است که بازیکنان رو دچار سردرگمی میکنه ....
فقط و فقط نقاط قوت تیم رو ببینید همونطور که علی اصغر گفت یکی از نقاط مثبت ما گلزنی جیروده که باید فعلا از این خوشحال باشیم .
هر دو مصدوم هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی ژسنی تو بازی با فولام رو نیمکت بود و به احتمال زیاد تو بازی بعی فیکس بازی میکنه
خداییش چه حالی کردم
از سر کار برگشتم دیدم 4-2 اصل باورم نمیشد همینکه نشستم نگاه کنم یکی هم ولکات زد تا بساط شادی جور باشه :evaa:
دو تا برد پاپی 5-2 برابر تاتنهام در امارات ( خیلی سوراخ هستن )
ادبایور باز هم نشون داد ادم نیست و همون کثافت همیشگی هست
:ajibeee::danc:خدا راشکر
تبریک میگم برد شیرینو هر چند با تاخیر
خوشم میاد گیر دادیم به تاتنهام که هی 5 تایش کنیم
تا اونا باشن فکر نکنن میتونن جلوی ارسنال تو جدول باشن
امید الکی میدن اه اه :|
تدوم نداره میان 5 تا میزنن بازی های بعد همش باخت و مساوی:daghon:
ولی میبریم همش بالای 3تا هست...نشون میده خط حمله بی نظیری داریم:hapoo:
واقعا...نقل قول:
تدوم نداره میان 5 تا میزنن بازی های بعد همش باخت و مساوی:daghon:
فك نمي كردم 5-2 بشه
اول بازي گيج ميزدنdallliiiاما بعدش درست شدن مشكل اصلي تيم دفاع هاس و ژسني هم شانس اورد برديم دوتا گل بد خورد كه فقط نشون از آماده نبودنش بود
ويلشر خيلي عالي بود ،بازيش به كنار اين ادبايور كه باعث شد قرمز بگيره رو بيشتر خوشم اومد
در كل تيم خوب كار كرد ضعفشون دفاع ها و شل گرفتن بازي تو نيمه اوله
كازورلا هم استارت بازيش از تايم 20 بود كه خيلي بد بود البته شايد بازي بدون توپ داشته و من كه يه بار بازي رو ديدم متوجه نشدم
پودولسكي هم كه زود با تيم مچ شد با اين كه آلمانيه و از سبك آلمان بيزارم اما از بازيش خوشم مياد مثه همون ليگ برتر بازي ميكنه بچه...
جيرود هم كه گفتن نداره فعلا بد نيست، چمبرلين هم خوب بود%خوببب
اگه روند بازيها بعد هم اين ايراد ها درست بشه حله...
ترکیب دو تیم
Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Podolski, Wilshere, Giroud, Ox-Chamberlain, Santi Cazorla.
subs: Mannone, Ramsey, Coquelin, Arshavin, Jenkinson, Gervinho, Gibbs.
Montpellier XI: Jourdren, Bedimo, Yanga-Mbiwa, El Kaoutari, Congré, Estrada, Cabella, Belhanda, Mounier, Deplagne,
یه نیمه نه چندان دلچسب
خیلی توپ لو میدادیم.خیلی
با این وجود موقعیت داشتیم که گلو بزنیم
یه دونه که لورن زد خورد به طاق.دوتا موقعیت خوب هم پودولسکی داشت که تو چارچوب نبودن
در کل نیمه وال خیلی چیزی واسه گفتن نداشت
بعید میدونم شالکه بتونه 3امتیازو از بازی تتو یونان بگیره.
امیدوارم امشب برگردیم به صدر
جونم ویلشر roz::
گلللللللل
سانتر ورما
پاس گل عالی از جیرو با سر
و جک توی دروازه
وای چه گلی
چه گلی زد پولدی
گور بابای ونپرسیki::
یک و دوی عالی با ژیرود
چه پاس گلی داد ژیرود
فوق العادست ژیرود roz::
صعود و بردو تبریک میگم
هر چند بازی رو ندیدم اما بهرحال بردیم و خب جک و پودولسکی گلمانو زدن که خیلی اتفاق خوبیه
امیدوارم بازم تیم اوج بگیره
ایول , دم آرسنال گرم :daghighan:
واقعا یه مقدار اولاش نگران آرسنال شدم ولی باز داریم اوج میگیریم . اون از له کردن تاتنهام اینم از صعود به دور بعد .
گرچه امیدوارم صدرنشین صعود کنیم :nishkhand:
حمیدو :| چه ژیرود ژیرودی میکنه :|
رفته نوک وایساده پاس میده :|
تیم اول بریم به سودمونه چون روحیه تیم برای پرمیر میره بالا
ایشالا روند رو ادمه بده باز افت محسوس نشون ندیم
پویان چیکار کنم خداییش خوب بازی میکنه ki::
ولی خداییش همه یه طرف ویلشر یه طرف
ترکیب دو تیم در بازی امروز
Szczesny; Jenkinson Mertesacker Koscielny Gibbs; Arteta Ramsey; Chamberlain Cazorla Podolski; Giroud
Subs: Mannone, Sagna, Vermaelen, Wilshere, Coquelin, Arshavin, Gervinho
Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Stevens, El Ahmadi, Westwood, Bannan, Weimann, Agbonlahor, Benteke.
Subs : Given, Ireland, Albrighton, Holman, Delph, Bowery, Lichaj.
ترکیب خوبیه ولی فقط این رمسی خطرناکه اگه به بادمون نده شانس اوردیم
دوستان وقت کردین یه چیزی بنویسین
ترکیب بازی:
Arsenal team to play Everton: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Wilshere, Arteta, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud.
Substitutes: Mannone, Jenkinson, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gervinho
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللل
دقبقه 1 ولکاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خدا بخیر کنه
با سلام
گفتم بعد از چن وقتی طولانی بیام یکم پست بدم دلمون واز شه:evaa:
دیشبم که مساوی شدیم با این که اگه میبردیم میتونستیم اورتون رو رد کنیم و یک رده صعود کنیم اما با این حال هم چیزی تو جدل واسه ما تغییر نکرده ولی اگه میبردیم خیلی فاز میداد :evaa:
من نبودم چه اتفاقاتی افتاد ها !
ویلشر گل زد :nishkhand:
پولدی و ژیرو گلزنی هاشون شروع شد :nishkhand:
من اومدم مساوی کردن :luuugh:
چه پا قدمی دارم من ki::
بعد از دو هفته مساوي امروز منتظر برد هستيمchomagh:death:ki::
هفته 15 ليگ كه با 21 امتياز رده هفتم !اول فصل با خريد هاي متنوعي كه ونگر داشت و در مقابل با فروش هاي بد ! به قهرماني اميدوار بودم شايد هم بوديمki::به هر حال الان خيلي ها ميگن رده سوم فصل قبل رو بگيريم عاليه ...
نه ما بازيكنيم نه ونگر مربيمون!اميدوارم بهترين نتيجه اي كه وجود داره رو بگيرن
تا اينجاي فصل نميشه گفت بد بوديم و يا نميشه گفت خيلي بد! اين پست رو يه مرور از اول فصل تا اين هفته بدونيد..
واقعيت همين آمار ها هستن
اول از آمار برد و باخت،شروع ميكنيم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]همونطور كه ميبينيد برخلاف ظاهر قضيه كه آرسنال اين ماه خوب نبوده برعكس با ثباتر هم شدن از باختي كه هفته دهم داشتيم روند اميتاز گيري ها مثبت شده ،هفته 6 تا هفته 10 هم نوار قلب ونگر و هوادارهاستki::...
آمار برد و باختها ليگ برتر
اگر اين روند با باخت همراه نباشه هم امتياز به كسي نداديم (در صورت تساوي) و خود به خود تو جدول جايگاه بهتري رو كسب ميكينم!
سه هفته آينده با تيم هاي نسبتا ضعيف بازي داريم كه ميتونه اين نمودار رو با بالا نگه داره
اما آمار گلزن هاي تيم كه تئو با وجود اسرارهايي كه داشت و داره كه مهاجم باشه بهترين گلزن تيم بود و جيرود هم از بحران خارج شد و رده دومه:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلزنان امسال آرسنال
تو اين جدول ميشه موفقيت خريدهاي ونگر رو ديد:پولدي از آلمان و جيرود آقاي گل فرانسه!كازورلا هم تاثير گذاري زيادي تو بازيها داشته!اين خريدها الان بهترين هاي آرسنال هستن و ارزش خريد داشتن كه با گلهاشون امتياز هاي مهمي رو براي آرسنال جمع كردن..
ونگر ژانويه خريدها ي ديگه اي هم داره كه بعدا درباره اشون بحث ميكنم
نكته ديگه جروينيو ست كه اعتماد ونگر رو جلب كرد و خوب شرع كرد
سهم گلزني مهاجم ها بيشتر از همه بوده:
سهم پستهاي مختلف تيم در گلزنيها
اين آمار نشون ميده آرسنال از نظر حمله هيچ مشكلي نداره،
گلزني هافبك ها 19% كه كازورلا با چهار 4 بهترين گلزن بين هافبك هاست !كه آمار ور هم بالا برده ،پاس گلهايي هم كه داده تاثير گذار بودن اين بازيكن رو تاييد ميكنه..
كلا اين آمار ها بد نيست اما تيم بيشتر مواقع خوب بازي ميكنه و مشكل هم از تاكتيك نيست چون ونگر هميشه بهترين تاكتيكها رو به بازيكنها ميد!پس ميشه بهتر از اين هم بود...
هونتلار، کوین استروتمن هافبک میانی آیندهوون و ویلفرد زاها وینگر جوان کریستال پالاس و آدرين لوپز مهاجم نيمكت نيشين اتلتيكو مادريد
اينها كسايي هستن كه احتمال داره نيم فصل دوم با تيم باشن ،ونگر هم اعلام كرده به اندازه كافي بودجه خريد داريم!
هولانتر كه از اول فصل دنبالش بودن ،لوپز هم به گفته ونگر خريد خوبي ميتونه باشه چون مشكلات مالي تيم هاي اسپانيايي باعث شده ليگ هاي ديگه راحت بتونن بازيكن جذب كنن،همين كازورلا اگر مالاگه رو فرم بود كي 12 ميليون پوند كازورلا رو ميفروخت؟
خوب اگر ميخوان خرج كنن به جاي اين كه چندتا بازيكن بگيرن، يه بازيكن عالي بگيرن به نظر من فالكائو عاليه هم خودش به يه باشگاه با قدمت مياد و هم آرسنال ميتونه تو خريدهاش ستاره ها رو بگيره و ازشون استفاده كنه چرا هميشه آرسنال بايد بازيكن ساز و ستاره ساز باشه يه بار هم به جاي منچستر سيتي و چلسي و يونايتد و رئال ستاره بخره ...
راستي بازي امروز با سوانسي ،يه تيكه از مصاحبه ونگر كه گفته تيم خططر ناكيه:
" سوانسی خریدهای هوشمندانه ای انجام داده است. البته با وجود چهارچوبی که فصل گذشته در ترکیب خود داشتند، با اضافه شدن بازیکنان جدید آنها را به تیم خطرناکی تبدیل می کند.
البته برندن راجرز چهارچوبی که آنها امروز در آن حضور دارند را ایجاد کرد و مایکل لاودروپ بازیکنانی را که خودش در اسپانیا می شناخت را به تیم اضافه کرد که ترکیب بسیار خوبی را ایجاد کرده اند.
آنها میچو، پابلو هرناندز و دیگوزمن را دارند و با وجود آن، بازیکنان قبلی خود مانند بریتن، انگل و همچنین نفراتی در عقب زمین را نیز حفظ کرده اند. آنها تیمی کاملا خرناک هستند و فصل خوبی را سپری کرده اند. آنها کاملا متحد هستند و بسیار خلاق، تکنیکی و پر جنب و جوش کار می کنند."
!
Arsenal 0 - 2 Swansea
گزارش بازی نیمه اول:
- جدی ترین موقعیت سوانسی در این نیمه از سمت راست شکل گرفت و توپ در پشت محوطه جریمه به میچو رسید. او توپ را در سمت چپ به انگل داد. وی که فضای خوبی برای شوتزنی داشت به سمت دروازه شلیک کرد اما ژسنی توپ او را برگشت داد. در بازگشت او بار دیگر اقدام به شوتزنی کرد اما باز هم ژسنی توپ را برگشت داد.
- تنها خطر جدی آرسنال در این نیمه روی سانتری از سمت چپ شکل گرفت اما ضربه سر جروینیو راهی به دروازه نبرد.
نیمه دوم:
- در ابتدای نیمه جک ویلشیر که از سمت راست حرکتی را آغاز کرده بود توپ را در پشت محوطه جریمه برای کازرولا کاشت اما ضربه زمینی سانتی که به مرکز دروازه رفت را گلر حریف در اختیار گرفت.
- نخستین حرکت سوانسی در این نیمه باز هم توسط انگل صورت گرفت اما ضربه او را ووچیچ ژسنی به کرنر فرستاد.
- حرکت بعدی سوانسی توسط شستر شکل گرفت اما شوت او در داخل محوطه جریمه را ووچیچ ژسنی به خوبی در اختیار گرفت.
- الکس اوکسلید چمبرلین از سمت چپ سانرتی را روی محوطه جریم هسوانسی انجام داد. مدافع حریف با انحراف توپ آن را به تیر دوم فرستاد اما ضربه سر توماس ورمالن را دروازبان حریف در آغوش گرفت.
- دقیقه 88 فلورس توپی را به قلب دفاع آرسنال فرستاد. میچو توپ را استوپ کرد و بعد از انجام یک و دو با شستر در موقعیت تک به تک قرار گرفت و با یک بغل پای کاملا فنی دروازه آرسنال را باز کرد. 0 - 1.
- دقیقه 90 آرسنال گل دوم را روی اشتباه کارل جنکینسون دریافت کرد. در حالی که توپ در کنار محوطه جریمه سوانسی قرار داشت، جنکینسون رو به دروازه خودی حرکت کرد اما مهاجمان سوانسی با تحت فشار قرار دادن او توپ وی را تصاحب کردند. این توپ بار دیگر به میچو رسید و او تک و تنها به سمت دروازه آرسنال حرکت کرد و مقابل ووچیچ ژسنی با یک بغل پا دروازه را برای بار دوم باز کرد.
اينم هي سقوط ميكنهentezar::دشمن شاد ميشيم!dallliii:whistle3::nishkhand:
اشكال نداره به اميد هفته هايي كه روي خط برد باشيم و بس:yes:
سلام بچه ها راستی چه خبر از والکات
بالاخره قراردادش رو تمدید میکنه یا نه خدا کنه که تمدید کنه حالا که آرسنال دوباره داره مثل آرسنال سال های قبل میشه (از نظر عملکرد در لیگ) امیدوارم که بازیکنان هم با این مسئله کنار بیان و بدونن که در چه تیم بزرگی بازی میکنن . و مسئولان هم هر چه سریع تر قرارداد بازیکنان رو تمدید کنن تا بازیکن ها با قرارداد های وسوسه انگیز جو گیر نشن .نمونه اش فابرگاس اونقدر پیشنهاد از بارسا در یافت کرد که بالاخره خام شد.
امیدوارم درباره ی والکات این اتفاق نیوفته
خیلی وقت بود اینجا پست نداده بودم ، دلمان گرفت ... !ki:: و اکنون شاد شد ... !:evaa:
اره امید داشته باشیم حتما درس میشه :death::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که تا اینجاش صبر کردیم بقیشم صبر میکنیم:chakoshi:entezar::ki::
علیک سلام داداش:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط canavaro5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولکات هنوز معلوم نیس چی میشه و همه امیدواریم که بمونه و فقط باید امیدوارم باشیم ...
خودش گفته فعلا تصمیمی ندارم و بعدا تصمیم میگیرم :scare3:خدا کنه این نپــــــــــرهcrying::-
نتایج یکی از یکی ضعیفتر , واقعا چیزی واسه گفتن نیستو فقط باید به امید آینده بشینیم .
همینجوری پیش بریم نه تو مرحله ی بعد به جایی میرسیم نه تو لیگ جزیره , اصن نمیتونم به این فکر کنم که آرسنال تو لیگ قهرمانان نباشه :daghon:
اول از همه برد و خرید جدید رو تبریک میگم ، من بازی رو نتونستم ببینم و بهمین خاطر زیاد نمیتونم در مورد بازی صحبت کنم . خب ما دو باخت بد برابر چلسی و من سیتی داشتیم که اتفاقات فوتبال دست به دست هم داده بودن تا ما توی این بازیهای فشرده و سخت بدشانسی بیاریم و نتونیم اونطور که میخوایم نتیجه بگیریم . مهم ترین عاملی که میتونم معرفی کنم و تاثیرش هم همه به چشم دیدن نبود ارتتا توی همچنین شرایطی به تیم لطمه زد . دقیقا قبل از بازی با من سیتی بود که خبر مصدمیت ارتتا رو دادند ، با توجه به شناختی که از ارسنال بدون ارتتا در فصل قبل داشتم (بدون ارتتا در ترکیب فقط یک برد) متوجه شدم که ضربه سنگینی از نبود او میخوریم . بازی با من سیتی در همون دقایق نخست بازی اخراجی پنالتی گل دادیم . چرا ؟ چرا باید من سیتی که توی این چند سال همیشه جلوی ما به لحاظ بازی به زانو در اومده ، میاد تو امارات بازی رو دست میگیره و فشار میاره ؟ جوابش نبود ارتتا . خیلی زود ضربه خوردیم و تیم در نیمه اول با دوگل عقب افتاد ، و در نهایت با وجود فشار زیادی که اوردیم نتونستیم نتیجه رو برگردونیم . بازی برگشت FA cup برابر سوانسی رو با گل دقایق پایانی ویلشر بردیم و به دور بعد صعود کردیم . بازی با چلسی باز 2 گل عقب افتادیم (کاری به اشتباهات داوری ندارم) ، خب بازی با چلسی وقتی دو گل عقب بیوفتی واقعا سخت میشه ، مثل بازی با من سیتی نتونستیم اونطور باید و شاید فشار بیاریم ولی تونستیم یک گل بزنیم . در عرض شش روز دو بازی پی در پی در لیگ رو واگذار کردیم ، انتقادات شدیدی نسبت به عملکرد تیم بود . یک بازی دیگه نیمه اول گل نخوردیم بردیم ، برد برابر وست هام خیلی خوب بود و وضعیت رو بهتر کرد . در ادامه تونستیم برایتون رو هم شکست بدیم ، تئو تعویض طلایی ونگر در دقایق پایانی تونست تیم رو به مرحله بعدی FA cup برسونه . فعلا شرایطمون تو FA cup خوبه . 16 فبریه با بلک برن تو خونه بازی داریم و خیلی امیدوارم که بتونیم حداقل در این کاپ خودش نشون بدیم . چهارشنبه هفته قبل هم بازی حساسی با لیورپول داشتیم که باز هم عدم هماهنگی بین هافبک ها ، مدافعین خیلی راحت دو گل دریافت کردیم و در نیمه دوم تونستیم در عرض 5 دقیقه هر دو گل رو جبران کنیم . میرسیم به استوک سیتی : ترکیب رو دیدم خوشحال شدم . چون تغییرات خیلی خوبی رو داشتیم . مونرئال خرید جدید بعد از دو روز به بازی گرفته شد . ارتتا برگشته بود . و کازورلا و پولدی بعد از این همه بازی نیاز به استراحت داشتند و روی نیمکت بودند . خیلی دلم میخواست بازی ارتتا و مونرئال رو ببینم ولی متاسفانه نشد که بازی رو ببینم . مهم ترین نکته بازی کلین شیت بود . با شناختی که از استوک دارم تیمی خشن ، دفاعی که فقط میان نتیجه بگیرن ، و بدتر از اون ما همیشه جلوی این تیمها خوب ظاهر نمیشیم . تو خیلی بازیها دیدم تیمی که با 7 تا 8 بازیکن جلوی محوطه جریمه اش چمبره شده با وجود داشتن مالکیت توپ نتونستیم موقعیت های خیلی خوب گلزنی ایجاد کنیم . معمولا تو این شرایط روی یک شوت یا پنالتی یا ضربه های شروع مجدد کرنری یا ازاد و یا داشتن یک هافبک خلاق که قدر دریبل و حمل توپ عالی رو داشته باشه که بتونه وارد محوطه حریف بشه و خلاقیت خودش موقعیت ایجاد کنه ، بتونیم گلزنی کنیم . هنوز راضی نیستم ، به این چندتا بازی که عالی هم نبودیم نگاه نمیکنم ، اینده تیم اماده ای به نام بایرن منتظر ماست و فکر میکنم ما هنوز امادگی برابری با چنین تیمی رو نداریم !! امروز نتایج خوبی برای ما رقم خورد و با این سه امتیاز خودمون رو به تیمهای اورتون و تاتنهام نزدیک کردیم .
ژانویه تموم شد و باز هم اون انتظاراتی که خود ونگر برامون ایجاد کرد ، براورده نشد . اول از همه باید با تئو تمدید میکردیم که این کار خیلی دیر انجام شد ؟!! و بعد از اون با توجه به مصدومیت ارتتا که حدود سه هفته بیرون بود و بازیهای بسیار مهمی رو از دست داد ، باید باید یه هافبک دفاعی میخریدیم !! بازیکن هم زیاد بود زیاد ، نمیدونم چی تو سر مدیرا و اینا میگذره که حاضر نیستن پول خرج کنن . تنها تیمی که خیلی به بازیکن نیاز داشت ما بودیم ، شایعه و اینا هم خیلی دور بر تیم بود ولی خیلی ضعیف کار کردیم و نتیجه اش توی این بازیهای فشرده این شد . کلا از عملکرد تیم تو ژانویه راضی نیستم و معتقدم میتونستیم خیلی بهتر از این باشیم .
در مورد نظرسنجی : تئو والکات و توماس ورمالن ، خب خوب بودن خرید والکات بعد از تمدیدش مشخص شد . والکات سال 2006 به ارسنال پیوست و بعد از 6 سال پیشرفت زیادی رو داشته و الان وقت شکوفایی تئو هست که ونگر هم در مورد مهم بودن تمدید تئو گفت . به نظر من از این فصل به بعد باید شاهد درخشش والکات باشیم این فصل بازیهای بسیار خوبی رو انجام داده و نشون داده که دیگه اون والکات خام که فقط دنبالتوپ بدوه نیست ، و الان از تاثیرگذار ترین بازیکنان تیمه . ورمالن هم دقیقا بهترین زمان ممکن به تیم اومد ، توره از تیم رفته بود ، فصل اولش خودشو نشون داد و تقریبا تا فصل قبل عملکرد بی نقصی رو در مرکز خط دفاعی داشت که بعد از رفتن ون پرسی کاپیتانی تیم هم بهش رسید . البته خرید نصری و ادبایور هم جز خریدهای خوب بود ولی قدر خودشون رو نفهمیدن .
یه امار کوچولو از تعداد پاسهای دو تیم :
Stoke completed a total of 232 passes vs Arsenal yesterday.
Arteta + Wilshere + Diaby = 243 passes.
خوبه , کم کم داریم خودمونو میکشیم بالا . اگه بتونیم روند نتیجه گرفتنمونو حفظ کنیم میتونیم بازم سال بعد تو لیگ قهرمانا باشیم .
رسیدن به رتبه ی چهارم و حتی سوم چیز دور از دستررسی نیست به شرطی که امتیازاتو مفت از دست ندیم .
بازي ديروز رو دقيقا از دقيقه اي كه كازورلا گل رو زد ديدم (چه حالي داد!):danc:، تا آخر بازي شوتهاي زيادي به دروازه زده شد اما تفاوت شوت كازورلا گل شدن اون توپه هيچكس ديروز دقت نميكرد و موقعيتهاي خيلي خوبي از دست رفت كه مهمترينش تك به تك رمسي بود و موقعيت والكات
حملات هم اكثرا از سمت چپ بود و راست مشكل داشتن!
سانيا هم زماني كه دفاع كنار بازي ميكنه خلاقيت زيادي نداره و وظيفه اش هم سانتره و پاسهاي بلند اما وسط باشه بازي زميني خودش رو هم داره
خريد جديدمون مونرئال :
بلاخره ونگر به حرفمون گوش كرد و يه مدافع گرفت ،واقعا به دفاع احتياج داشتيم نيم فصل اول به نظر من بدترين بازيكنهاي زمين مدافع ها بودن از بس اميتاز از دادان!
ژسني هم ديروز فوق العاده بود ،ميشه گفت بهترين بازيكن زمين بود
با اين كه ساندرلند رده 14 اس اما آرسنال به سختي تونست به برد برسه و آخر بازي هم ونگر به داوري اعتراض داشت چون داور خطاهاي بازيكناي ساندرلند رو نميديد و همين به تنهايي ميتونه بازي رو سخت كنه!
به هر حال بعد از شكست مقابل چلسي و بعد از اون تساوي ليورپول اين دومين هفته اس كه برد داشتيم الان هم با44 امتياز رده 5 هستيم اگر متعادل به جدول نگاه كنيم سومي اين فصل امكانش هست
اما الي كه هيچ دومي كه من سيتيه كه 53 اميتازه اس...
حرفي باقي نميمونه و بايد منتظر باشيم ببينيم ادامه اين دو برد چيه!
اينم عكس العمل فوق العاده ژسني!
گزارش بازی
نیمه اول:
- نخستین موقعیت جدی بازی در دقیقه 2 روی حرکت تئو والکات شکل گرفت. آرون رمسی در حالی که با تکل وحشیانه کاترمول نقش بر زمین شد، توپ را در پشت محوطه جریمه به والکات رساند. تئو بعد از پشت سر گذاشتن یک بازیکن در سمت راست روی خط محوطه جریمه خود را در موقعیت شوت زنی قرار داد اما ضربه او را دروازبان ساندرلند در دو مرحله دفع کرد.
- دقیقه 4 اولویر جیرود در پشت محوطه جریمه کنترل خوبی داشت. وی با چرخش خوب خود پاس در عمق مناسبی را برای تئو والکات ارسال کرد اما ضربه محکم تئو از سمت راست را گلر ساندرلند با دو دست برگشت داد.
- دقیقه 13 شوت زمینی اولویر جیرود از پشت محوطه جریمه باز هم توسط گلر ساندرلند دفع شد.
- دقیقه 15 استفان سسنیون از سمت چپ وارد محوطه جریمه آرسنال شد اما ارسال او به دهانه دروازه توسط جنکینسون برگشت داده شد.
- دقیقه 17 جک ویلشیر پاس در عمق بسیار خوبی را برای جیرود فراهم کرد. وی در سمت چپ صاحب توپ شد اما ضربه زمینی او با اختلاف میلیمتری از کنار دروازه به بیرون رفت.
- دقیقه 31 حرکت تیمی عالی آرسنال موجب شد که توپ در پشت محوطه جریمه به جک ویلشیر برسد. جک با حرکت فریبنده خود توپ را برای آرون رمسی کاشت اما ضربه بسیار محکم رمسی را گلر ساندرلند با شیرجه بنلد خود برگشت داد.
- دقیقه 36 آرسنال به گل نخست خود رسید. حرکت انفجاری جک ویلشیر در میانه میدان با عبور از 3 بازیکن همراه بود. وی سپس پاس بسیار خوبی را در داخل محوطه به والکات داد. تئو بعد از عبور از یک بازیکن در حالی که خودش موقعیت شوتزنی داشت توپ را روی خط محوطه برای کازورلا کاشت و ضربه زمینی سانتی دور از دستان دروازبان وارد چهارچوب شد.
- دقیقه 43 توپگیری عالی مونرئال در کنار زمین با پاس او به اولیور جیرود همراه بود. جیرود توپ را در پشت محوطه جریمه به والکات سپرد اما ضربه زمینی تئو با اختلاف بسیار کم از کنار دروازه به بیرون رفت.
- دقیقه 46 توپ گیری بسیار خوب کازورلا در سمت چپ موجب شد توپ به اولویر جیرود برسد. جیرود در عمق حرکت کرد و پاس بسیار خوبی را به آرون رمسی داد که وی را در داخل محوطه شش قدم در موقعیت تک به تک قرار داد. آرون ضربه خود را زد اما گلر حریف با پا توپ را دفع کرد.
نیمه دوم:
- دقیقه 50 جک ویلشیر در حالی که توپ را به اولیور جیرود داد با برخورد به بازیکن ساندرلند نقش برزمین شد. او بلافاصله درخواست تعویض کرد و با حضور پزشک تیم، جای خود را به ابو دیابی داد.
- دقیقه 56 شوت اولیور جیرود از پشت محوطه جریمه با اختلاف کم از کنار دروازه ساندرلند به بیرون رفت.
- دقیقه 58 آرون رمسی توپ را در میانه میدان از دست داد که موجب یک ضد حمله خطرناک برای ساندرلند شد. سسنیون توپ را تا پشت محوطه جریمه آرسنال جلو برد و سپس در سمت راست توپ را به فلچر داد اما شوت محکم او از کنار دروازه به بیورن رفت.
- دقیقه 61 سانتی کازورلا روی پاس ابو دیابی از سمت چپ وارد محوطه جریمه ساندرلند شد اما شوت زمینی او نیز با اختلاف بسیار کم از کنار دروازه به بیرون رفت.
- دقیقه 63 سسنیون از سمت راست قصد ورود به محوطه جریمه آرسنال را داشت که با تکل کارل جنکینسون نقش بر زمین شد. داور نیز که به نظر میرسید ازابتدای بازی به دنبال همین فرصت بود؛ با نشان دادن کارت زرد دوم وی را از زمین بازی اخراج کرد تا آرسنال دقایق باقی مانده را با 10 بازیکن ادامه دهد.
- دقیقه 68 ابو دیابی در داخل محوطه جریمه ساندرلند صاحب توپ شد. وی توپی را به مونرئال داد اما وی پاس او را جواب داد. دیابی شوتی زمینی را راهی دروازه کرد اما گلر آن را در اختیار گرفت.
- دقیقه 75 پاس در عمق دیدنی سانتی کازورلا برای والکات وی را در موقعیت تک به تک قرار داد. تئو توپ را از دروازبان عبور داد اما ضربه او با بدشانسی به تیرک دروازه ساندرلند برخورد کرد و برگشت داده شد.
- دقیقه 77 فلچر در حالی که توپ را با دست لمس کرد در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما ضربه او را ووچیچ ژسنی با پا برگشت داد.
- دقیقه 84 ووچیچ ژسنی با مجموعه ای از واکنش های حیرت انگیز خود مانع دریافت گل شد. ابتدا توپی در پشت محوطه جریمه با یک ضربه سر به داخل محوطه ارسال شده بود با ضربه سر تیتوس برامبل همراه بود اما ووچیچ ژسنی با واکنش فوق العاده خود توپ را از دروازه بیرون کشید. در ادامه کرنری روی دروازه آرسنال ارسال شد که فلچر به آن ضربه زد اما ژسنی باز هم با واکنش خود توپ را برگشت داد.
- دقیقه 91 جانسون از سمت چپ اقدام به شوتزنی کرد اما ضربه او را نیز ژسنی برگشت داد.
- در 4 دقیقه وقت های اضافه ساندرلند توپ های زیادی رار روی دروازه آرسنال ارسال کرد که همه انها به خوبی برگشت داده شد. آرسنال نیز دو بار توسط جیرود و کازورلا صاحب موقعیت شد که با بی دقتی توپ از بالای دروازه ساندرلند به بیرون رفت.
چفدر اینجا عوض شده :nishkhand:. اواتارها رو نگاه بازم باریکلا به افشین که یه بارم تو عمرش عکس ارشاوین گذاشت :nishkhand:عبدالله هم بیشتر شبیه به قیافه 2.3 سال پیش جیروهه :nishkhand:
حالا از اینا گذاشته بریم سراغ آرسنال که این هفته 2 بازی حساس تو امارات داریم یکی با بلکبرن یکی دیگه هم با بایرن مونیخ اولی از مسابقات اف ا کاپ دومی هم از چمپیونز . اصلا خوشم نمیاد تو یکی از این دو بازی بازنده باشیم مخصوصا بایرن که تنفر خاصی به آلمانی ها داریم . لیگ رو عملا از دست دادیم و باید برای سهمیه بجنگیم که بازم با تاتنهام رقابت داریم . تو اف ا کاپ هم با بلکبرن بازی داریم . اگه اشتباه نکنم بازی ساعت 18:30 هست . احتمال بردمون خیلی زیاده بعد از باخت به چلسی تیم یکم به خودش اومده که تو یکی دو بازی گذشته اینو به عملم دیدیم . حرف و حدیث درباره رفتن ونگر خیلی زیاد شده و خیلی ها میگن اخر فصل میره ولی من که اصلا دوست ندارم حرفی در موردش زده بشه چه برسه عملی بشه . ونگر هنوز یه هفت هشت سال دیگه جا داره . اگر بخاطر نتایجه که تقصیرکار ونگر نیست و مدیران باشگاهه با بودجه ای که در اختیار ونگر میزارن نتیجه ای بهتر از این نمیشه گرفت خدایی . هر مربی دیگه ای هم بیارن باور کنید تیمو میبره دسته 2 . به هرحال امیدوار که اتفاق نیوفته . یادمه سال پیش با میلان داشتیم که چقدر با بچه های میلانی یکی به دو میکردیم :nishkhand:. یادش بخیر . که البته اخرشم باختیم :nishkhand: ـ ایشالا امسال میبرم البته کارمون از پارسال خیلی سخت تره با توجه به اینکه بازی برگشت تو ارنا برگزار میشه باید همین بازی رفت کارو تموم کنیم نه مثل رئال کارو با اما و اگر بکشونیم . فقط امیدوارم گل بزنیم و گل نخوریم که البته کاری خیلی سختیه . امارش از دستم رفته که چند بار تو این مرحله حذف شدیم ولی امیدوارم امسال اینطوری نباشه . امیدوارم با یه بازی زیبا بتونیم نتیجه ی خوبی بدست بیاریم . به امید برد آرسنال مقابل بلکبرن و بایرن
چي اولين باره عكس ارشا گذاشتم!خودم هم نميدونستم،چه كنيم ديگه گلي كه به بارسا زد رو قاب گرفتيم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يادش بخييير...
جام حذفي كه حذفيديم !جام قهرمانان رو خيلي بهش اميد دارم !....
خوشبختانه يا متاسفانه ديروز يه جا گير افتادم نتونستم بازي رو ببينم ،واقعا دوس ندارم يه صحنه اش رو هم ببينم !
اصلا تركيبي رو كه ونگر فرستاده تو زمين رو نگه كنيم معلومه كه همه اين تيم رو چون دسته پايين تر بازي ميكردن دست كم گرفتن،ونگر هم در جواب اينكه تركيب درست بوده يا نه گفته تا قبل از تعويضها بازي صفر-صفر بوده يعني تركيب ايرادي نداشته...
به نظر من بلكبرن نه اصلا منچستر وقتي تيمي قراره جلو آرسنال بازي كنه مربي شون جطوري تركيب ميچينه؟از بازيكنها هم چه انتظاري داره؟
هيچي فقط برد ميخوان و شايد بهترين بازي تاريخ باشگاه شون رو جلو آرسنال انجام بدن ..
اما آیسنال با دست كم گرفتن ها يكي يكي جام ها رو از دست ميده
چندتاش داوري باشه !اين بازي هم مايك دين بود!!!!!!!!!!!!!!!!
در كل تيم اگر جام ميخواست براش ميجنگيدن نه بازي رو واگزاركنند!
به هر حال همه چي تموم شده و بازي بايرن مهمتر از جام حذفيه البته اگر بتونيم ببريمشون
لمن هم چند روز پيش گفته بود بدترين قرعه ي آرسنال همين بايرن بوده چون الان بهترين دورانشه و دروازه بانشون هم خيلي آماده اس
اين چيزا مهم نيست ،مهم اينه كه آرسنال بايد در حد خودش باشه و اهميتي نداشته باشه تيم مقابل كيا هستن..
كاملترين صحنه هايي كه از بازي ديروز پيدا كردم....
تو زمين هم يادتون بود بعد از بازي چي ميشه؟
بيخيال جام قهرمانان ما را بس.
- om::
هفته تلخی رو پشت سر گذاشتم حذف از fa cup و باخت 3-1 به بایرن اونم تو امارات رو نمیشه به سادگی ازش گذشت . البته بعد از اون شرایط میشد پیش بینی کرد که بازنده این بازی باشیم . دیشب خط حمله بایرن عالی بود و دفاع و دروازبانمون با استرس و سردرگم بازی میکردن . مخصوصا شسنی که هر توپی تو چارچوب بودو میشد حس کرد که توپ گل میشه روی گل دوم و سومم تاثیر مستقیم داشت . ونگر هم واقعا کاری ازش برنمیومد بهترین ترکیبو فرستاد میدون ولی بنظرم اگه جیرو فیکس بود بهتر بود . به هرحال این جامم یه جورایی از دست دادم مثل اف ا کاپ و لیگ جزیره ولی تو لیگ حداقل باید برای سهمیه بجنگیم . بازی نیمه اول خیلی نامید کننده بود ولی نیمه دوم حقمون برد بود که اخرش یه گلو خوردیم .
مصاحبه ونگر رو داشتم میخوندم که برام جالب بود که در خصوص صعود به دور بعد گفت :
اجازه دهید حقیقت را پنهان نکنیم، این کار مقابل یک تیم با این کیفیت فوق العاده سخت خواهد بود. آنها بدون کیفیتی که امشب دیدیم نمی توانستند در دو فینال از 3 فینال گذشته این جام بازی کنند. باید بهترین توان خود را به کار گیریم و امیدوار باشیم همه چیز به نفع ما پیش برود و امیداور باشیم که با اعتماد به نفس بیشتری به دیدار دوم برویم که باور بیشتری نیاز دارد.
واقعا فشار روی ونگر خیلی زیاد شده رسانه ها مطبوعاتم منتظر یه باخت یا یه اخلاف بین ونگرو بازیکنان که سری خبرو جهانی کنن واقعا برای فوتبال انگلیس متاسفم که بجای اینکه به نمایندهاش در این مسابقات کمک کنه و حمایتشون کنه برای یه بازی خوب میان و شب قبل از بازی به این مهمی ونگرو میکوبن و تیمو زیر سوال میبرن و برعکس اونور بایرن با حمایت همه جانبه اومده بود به امارات برای یه نتیجه خوب که بدستشم اورد . به هرحال باید امیدوار باشیم به روزهای اینده و نتایج بهتر
گل دوم بايرن خيلي بد بود اگر بچه ها اشتباه نميكردن الان برنده بوديم
واقعا نيمه دوم كيف كردم هيچ تيمي نميتونه اينجوري بازي كنه بايرن جلو بازي سرعتي آرسنال هيچ كاري نميكرد جام كرده بودن
آره،اگر جيرود از اول تو زمين بود به جاي پاس كاري و تعلل پشت محوطه جريمه يكي بود شوت بكشه ،پولدي هم گلش عالي بود
تو شرايط نيمه اول كه زياد خوب نبودن جيرود و پولدي و والكات با هم ميتونسن يه گل بزنن
هي همه جام ها تقربيا از دست رفت
باشگاه بايد موضع خودش ور روشن كنه اگر قهرماني ميخوان لازم نيست بازيكن بخرن
بازيكنهاي از دست رفته سابق رو بيارن تمومه..ميدونم كه محاله اما ..
بيچاره ونگر اصلا باخت ديشب به كنار چرا اين بلاها رو سر ونگر ميارن..
هيچي از ونگر كم نمشه ،امسال كه تجربه بگيرم حله اين باختها هم برا ما طرفدارهاي آرسنال عاديه
بايرن و بارسا و هر تيم ديگه اي نميتونه مثه آرسنال بازي كنه گنج ما همينه....