سلام
من موسی هستم 22 ساله از اردبیل
عاشق استقلال و بارسلونا هستم
امیدوارم بتونم از معلومات ورزشی شما عزیزان نهایت استفاده رو بکنم :chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من موسی هستم 22 ساله از اردبیل
عاشق استقلال و بارسلونا هستم
امیدوارم بتونم از معلومات ورزشی شما عزیزان نهایت استفاده رو بکنم :chakerim:
سلام دوست عزیز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط تاج [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی !
خوش آمدی :bia baghalam:آمار جنوبی ها داره میره بالا امیدوارم بهت خوش بگذره:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط bitterlove [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دوستان گل...
به همه خوش آمد میگم...
و امیدوارم فعال باشن...
salam be hamegi,man shahin hastam az mazandaran,16salame va asheghe almanam
only GERMANY:alman::alman::alman:
سلام
من قبلا خودمو معرفی کردم
تا الان هم بهم تو اینجا خوش گذشته
مدیران انجمن ! حال کردین تبلیغو
بذارید این یکی رو من خوشامد بگم:khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin rad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام shervin rad
امیدوارم روز های خوبی رو تو دربی سپری کنی
سلام شروین خاننقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin rad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی
هواداران آلمان هم کم کم دارند اینجا واسه خودشون جا پیدا می کنند !
پ . ن : لطفا از این به یعد فارسی تایپ کنید !
سلام تو هم خوش اومدی...:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام شروین به دربی خوش اومدی و خواهشا از این به بعد فارسی تایپ کن...نقل قول:
منو هم که دیگه همه فکر کنم بشناسن چون تو کلکل سیریشم
باسلام وخسته نباشی خدمت تمام بچه های دربی.ابراهیم هستم 22 ساله بچه مرودشت.استان فارس.از12سالگی طرفدارتیم رم بودم وهنوز هم هستم.چندماهی میشه اومدم دربی وخیلی راضی ام.فقط بعضی چیزاروبلدنیستم.ازمدیرطرفد ران رم هم خواهش میکنم چگونگی عضوشدن درگروه طرفداران روبرام پیام بزنن.قربون همتون.مخصوصا طرفداران رم ایتالیا.:rom:
خوش اومدی ابراهیم جون .....:ohum: امیدوارم مثه بعضی ها نری ماهی یک بار پیدات بشه ...... :ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ابراهیم3003 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه بر و بچس سایت شلوغتون مخصوصا بیانکونری های با وفا.منم علی هستم ملقب به علی دل الپی وخب از لقبم مشخصه عشقه چی هستیم.البته من تو یه سایته دیگه مدیر هستم و اونجا فعالم اما سایتتون انصافا پر محتوا و جذابه و با اجازتون یه سری هماینجا میزنیم بعضی وقتا.تا اگه از بچه های میلان. اینتر کسی خواست با یوونتوسی جماعت کل کل کنه کلشو بخوابونیم.چون نصفه یووه هم نیستند!!!!
ببین نراتزوری و روسونری جون تو مخت فروکن که تومحبوبیت و افتخار خیییییییییییییلی پایین تر از بیانکونری ها هستی:ohum:
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش خوش اومدی
بیانکونری ها همشون کار درستند !
ولی تا حالا این مدلیشو ندیده بودیم !
شما که شمشیرو از رو بستی !
اینجا همه دوست رفیقیم و صد البته مخالف بحث های کل ! :ogh:
امیدوارم روز های خوبی رو کنار هم تجربه کنیم !
به ایمد قهرمانی یووه و برگشتن دوتا اسکودتو که ایشالله بریم واسه 3 ستاره شدن ! :nishkhand:
خیلی ممنون تیفوسی جان
والا من عکس و امضا هر کیو میبینم در مورد دشمنی با یه تیمه خاصه!!! حالا رفاقتی کلکل میکنیم!!!
البته من چند ماه پیشم اینجا عضو بودم و تعداد پست هام به 300 رسید تو 2 هفته.ولی خب کلا یوزرمو بستم ورفتم سایته دیگه ای که با بچه ها راه انداختیم.البته نمیخوام بگم کی هستم چون واسه بعضیا خاطرات بدی تداعی میشه!!!
ولی تشنه کلکل هستم و عشقه سبکه کاتاناچیو
امید وارم فضای دوستانه و حرمت ها همیشه حفظ بشه.ضمنا سایت خیلی شلو تر شده!!! داره میترکه.تبریک میگم به مدیران سایت
خوش اومدی علی جون .........یه ایتالیا هسته و یه یوونتوس :ohum: امیدوارم خوش بگذرونیم با همنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه بر و بچ باحال دربی ، من یاسر 23 ساله از پلدشت(آذربایجان غربی)،عاشق و از طرفداران متعصب تیم همیشه سرفراز و پرطرفدار تراکتورسازی -البته ناگفته نمونه تیم استقلال رو هم دوست دارم و از همون اول دوستدار امیر قلعه نوعی بودم -اینم بگم که مطمئن باشین امسال قهرمانی مال یکی از این دو تیم خواهد بود:hooora::hooora:
خوش اومدی داداشششششششششش:-shadbaghal:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط دریادار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زنده باد هرکی تبریزی استقلالیییییییییییییییییی یییییی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ابراهیم3003 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابراهیم به دربی خوش اومدی ...
امیدوارم فعال باشی ...
سلام به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی من طرفدار اینتر هستم ولی کل کل نمیکنم ...:ohum:نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط دریادار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی ...
امیدوارم به آرزوت برسی ... :khelal dandoon:
سلام به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی من طرفدار اینتر هستم ولی کل کل نمیکنم ...:ohum:
خوب نیس ادم طرفداره 2 تا تیم باشه.اینتر و بارسا و کلا کالچیو و لالیگا هیچ ربطی به هم ندارند.امید وارم همینطور هم بشه و کل کل نکنی چون من واقعا ممکنه سره کل کل با نراتزوری ها از کوره در برم!!!
سلام من تازه اومدم جایی واسه کل کل نیست؟?:balesh::hooora:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Carles Puyol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بود که الان من نراتزوری هارو زنده نمیذاشتم!(به خودتون نگیرینا اینتری ها!!!) Death::
سلام به دربی خوش اومدی اینجا کسی کل کل نمیکنه ... :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi75 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره بچه های اینجا اصلا اهل کل کل نیستند :pinokio::pinokio::pinokio::pinokio:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه دوستان من يك عضو جديد هستم
سلام دوست من يك خواهشي ازت داشتم
سلام من اسماعيل مارامايي هستم از استان گلستان شهرستان گنبد از طرفداران سرسخت بارسلونا هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط loyal67 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دربی خوش اومدی ولی اگه معرفی کوچولو از خودت داشتی ممنون میشدیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط loyal67 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
به دربی خوش اومدی اسماعیل خان ...
امیدوارم که فعال باشی ...
سلام آبی اناریه عزیززززززززززززز :bia baghalam:خوش اومدی ..........اینجا خوش بگذره بهت :chakerim:نقل قول:
البته مدیر سایت همشهریته هواتو داره خیالت راحت :shogh:
با تشکر از عضویتت در گروه متعصبهای ویا
به امید قهرمانی بارسا در تمامی کاپها:-shad
بابا يه چيز ديگه بگو اين كه هر سال تكرار ميشه...نقل قول:
با تشکر از عضویتت در گروه متعصبهای ویا
به امید قهرمانی بارسا در تمامی کاپها:-shad
به نظرم بارسا انتي افسردگيه به كسايي كه تيم هاشون هي ميبازين پيشنهاد ميكنم فقط يك ماه با بارسا باشن!!
دوستان همگی به این انجمن خوش آمدین.:flowerysmile:
سلام
منم تازه واردم
نمیدونم چطوری باید گلها رو دانلود کنم........میشه راهنماییم کنین:gahhr:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط f.a tnt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدی
برای دانلود گلها باید به لینک زیر مراجعه کنید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدش لیگ مورد نظرتونو انتخاب کرده و به همون قسمت منتقل می شید !
گلها بر اساس هفته های لیگ دسته بندی شده !
هفتع ای که مد نظرتونه انتخاب می کنید !
موفق باشید !
roz::
با سلام خدمت دوستان عزیز من محمد18سالهازگرگان هستم وعاشق تیم چلسی هستم:-shad
محمد جان به دربی خوش اومدی ... :afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahoosh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم فعال باشی ... lay_;;
به دانیال تبریک میگم یه همراه پیدا کردی ... :shogh:
سلام منم حمید هستم 15 ساله از اذربایجان غربی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidfc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حمید شما هم به دربی خوش اومدی و امیدوارم فعال باشی ... :flowerysmile:
سلام به همه دوستان گلم من بهنام 20 ساله از همدان