با تشکر از دوست عزیزمspiderkiller
پیشنهاد میدم مستند ظهور رو ببینید :shogh:
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از دوست عزیزمspiderkiller
پیشنهاد میدم مستند ظهور رو ببینید :shogh:
سینا منظورت رو واضح بگو.من اینایی رو که راجع به ماسون ها گذاشتم فقط کپی پیست بوده.دلیل نمیشه که خودم قبول داشته باشم.البته دلیل هم نمیشه که قبول نداشته باشم.فقط میخواستم به داداش مهدی نشون بدم تا کجا ها اینا نفوذ کردن.همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون شهریار !
واقعا جالب بودند !لحظه اولی که حرف از این قضیه زدی که قهوه تلخ این مدلیه اصلا باور نکردم ! البته نه اینکه منظورم باشه این قضیه دروغه ! به این فکر می کردم که شاید یه سوتفاهماتی و یه اتفاقاتی به طور خاص بوده که بعضی از افکار آماده جبهه گیری اونا رو بزرگ کردند تا یه فیلم موفق رو زمین بزنند ! ولی وقتی این متن رو دیدم و خود نویستنده و کسی که این مطلب رو گذاشته خودش به شک و شبهات جواب میده و به طور مستقیم میگه که اگر اتفاقی بود را اینجوری و اونجوری شده یا چرا چنیدین بار تکرار شده ! بازم خود طرف به طور قاطعانه به این نکته اشاره نکرده که مهران مدیری آگاهانه این عمل رو انجام داده ! البته ما که از فیلم و فیلمسازی چیزی حالیمون نیست ولی به نظرم خیلی از اینا خارج از مسئولیت کارگردانه ! نه اینکه ارگردان نمیتونه دخل و تصرفی داشته باشه ولی شاید مثلا به این نکته ها توجه نکرده و به قضیه پی نبرده باشه ! ولی اون ستاره 6 پر و نوع فیلم برداری که توی مطلب گفته بود بر عهده کارگردان هست ! اینکه میگه از روی همین ستاره چند بار تصویر شروع شده یا به اون ختم شده ! در کل امیدوارم مهران مدیری قصدی از این اتفاقات نداشته باشه چون واقعا یه کارگردانی مثل مهران مدیری حیفه ! dallliii
در مورد اون قضیه نظامی یه چیزی که باید یادآوری کنیم اینه که این چیزایی که ما می بینیم ظواهر قضیه هست و مطمئنا افرادی مثل من وشما از خیلی نکات خبر نداریم و یا خیلی از پایگاه های نظامی رو اصلا روحمون خبر ازش نداره ! پس بازم نمیشه از روی این ظواهر یه نتیجه ای درست بگیریم !
در مورد ارتش و سپاه هم بحث های هست که باشه برا بعد !
بحث جالبی بود.منم خیلی مدیری رو دوست دارم و دلم نمیخواد این چیزا رو بهش بگن ولی واقعا یک چیزایی رو هر کاری کنی نمیشه ندید:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از مطلب مفیدتون تشکر میکنم وافعا جالب بود
من به قسمتی که در مورد قهوه تلخ بود کاری ندارم،ولی باید بگم که ده برره واقعا نزدیک یکی از شهرهای استان اراک وجود داره و فکر نمی کنم مهران مدیری قصد توهین به اسلام رو داشته باشه(حداقل امیدوارم)
در سپتامبر سال ۱۹۵۵ جیمز دین هنر پیشه جوان هالیوودی بر اثر تصادف با ماشین پورشه اش دارفانی را وداع گفت. آقای هنر پیشه مرد و کارش تمام شد اما اتومبیل همچنان ماجراهای مرگ آورش را ادامه داد. خودرو را که به دره سقوط کرده بود بسختی بیرون اورده و به تعمیرگاه منتقل کردند. اما در آنجا ماشین از روی جک لیز خورده و بر روی دو پای یک مکانیک افتاد. این ماشین توسط یک دکتر خریداری شد که از آن برای شرکت در مسابقات اتومبیل رانی استفاده کرد. در یکی از مسابقات خودرو تصادف کرده و صاحب جدیدش نیز کشته شد. ماشین را تعمیر کرده و دوباره از آن در مسابقات اتومبیل رانی استفاده کردند . اما راننده بعدی هم در یک تصادف کشته شد این بار وقتی خودرورا به گاراژ منتقل کردند فردای آنروز مشاهده نمودند که گاراژ بطور کامل در آتش سوخته است. سرانجام در اکتبر ۱۹۵۹ برای اینکه جلوی فاجعه را بگیرند آن را به ۱۱ قسمت تکه کرده و فلزش را نیز ذوب کردند....
سقوط بچه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در سال ۱۹۳۲ به دلیل کم توجهی مادر یک بچه کودک او به نام کارلوس از پنجره به داخل کوچه سقوط کرد . شگفت انگیز آنکه در همان لحظه آقای جوزف فیکلاک از آنجا عبور می کرد و کودک بر روی او سرنگون شد. بر اثر سقوط دست مرد عابر شکست اما بچه سالم بود. اما مادر بچه عبرت نگرفت یک سال بعد دوباره از همان پنجره کارلوس سقوط کرد و حادثه غیر قابل باور انکه دوباره بر سر یک مرد عابر افتاد. اما برخلاف دفعه قبل هم کودک و هم مرد سالم ماندند و جالب آنکه این بار هم بچه بر روی سر آقای جوزف سقوط کرده بود!
دوقلوهایی با سرنوشت مشابه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سرنوشت اغلب دوقلوها بسیار شگفت انگیز است . اما سرنوشت دوقلوهای اهل اوهایو دارای بیشترین شگفتی است. دوبرادر دوقلو بعد از تولد از هم جداشده و به خانواده های جدا سپرده شده اند. هر دو خانواده نیز نام جمیز را بر انها گذاشته و از اینجا سرنوشت شگفت انگیز انها شکل می گیرد. هر دو جمیز به یادگیری علم حقوق علاقه داشتند. هر دو دنبال نجاری و مکانیکی بودند. هر دو با زنی به نام لیندا ازدواج کردند. هر دو نیز اسم بچه هایشان را جمیز آلن گذاشتند. این بچه ها نیز ازدواج کردند. نام زن هر دو هم بنی بود هر دو مرد نیز زنانشان را طلاق دادند. تا اینکه این دو بچه بعد از ۴۰ سال همدیگر را یافته و بعنوان شریک تجاری با هم مشغول به کار شدند...
تکرار داستان در واقعیت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در ابتدای قرن ۱۹ داستان نویسی که بیشتر داستانهای ترسناک می نوشت به نام ادگار آلن پو داستانی به این مضمون نوشت : "یک کشتی در دریا غرق می شود. فقط ۴ نفر از میان مسافرانش زنده می مانند.. به سبب طی شدن روزهای متوالی ۳ نفر دیگر تصمیم می گیرند فرد جوانتر که نامش ریچارد پارکر بود را کشته و بخورند." در عالم واقع و در سال ۱۸۸۴ کشتی باری به نام فوندرد میگوبینتا در دریا غرق شد و تنها ۴ نفر از مسافران زنده ماندند. ۳ نفر از مسافران اقدام به قتل عضو جوانتر گروه نموده و اسم آن جوان ریچارد پارکر بود!
تصادف در جاده[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در سال ۲۰۰۲ دو برادر دوقلو به فاصله تنها ۱ ساعت طی تصادف در جاده به نحوی مشابه کشته شدند آنها در فاصله ۱/۵ کیلومتری از هم در جاده شمالی فنلاند در حال دوچرخه سواری بودند. هر دو به فاصله یک ساعت در اثر تصادف با کامیون مردند. اگر چه این جاده که در ۶۰۰ کیلومتری هلسینکی قرار دارد بسیار شلوغ است اما تصادف دوقلوها به شکلی مشابه واقعا شگفت انگیز است.
نجات توسط ناشناس[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]جوزف آیگنر یک نقاش مشهور اتریشی که در قرن ۱۹ زندگی می کرده چندین بار اقدام به خودکشی کرد . ابتدا در سن ۱۸ سالگی با طناب از یک درخت خودش را حلق آویز کرد اما توسط یک راهب ناشناس نجات داده شد. دوباره در سن ۲۲ سالگی اقدام به خودکشی نمود اما دوباره توسط همان راهب نجات داده شد. هشت سال بعد به منظور مجازات توسط دادگاه محکوم به دار شد و این بار هم همان راهب ناشناس او را آزاد کرد و بالاخره در سن ۶۸ سالگی آیگنر موفق شد با شلیک اسلحه به زندگی اش خاتمه دهد و این بار واقعا مرد ولی مراسم تدفین او نیز توسط همان راهب ناشناس برگزار شد. آیگر مرد و هیچ وقت نجات دهنده و تدفینگرش را نشناخت...
من نمیخوام ضد مهران مدیری حرفی بزنم ولی یه روستا و یه ده توی اراک دلی نمیشه بر تبرئه مهران مدیری ! اگر ده برره توی استان فارس بود شرایط فرق می کرد!:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک ایرانی "اون ور آب" هنرمند و خلاق (پندار یوسفی)
وضعیت و معضلات بقیه ایرانیهای "همون ور آب" را در قالب طنز و کمیک استریپ به تصویر کشیده است. من که از دیدنشون در اینترنت خیلی لذت بردم ، امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اشتباه نکنم توی استان فارس هم هست.من خودم شیرازیم و یک بار شنیدم که این روستا نزدیکای مرودشته.البته اگه درست یادم مونده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قرآنی توسط انتشارات دارالعلم قم در سال ۱۳۸۹ منتشر شده است که طرح روی جلد آن شبیه ستاره داوود است!
به گزارش تریبون، این قرآن که در چاپخانهی شرکت چاپ قدس منتشر شده است اخیراً نیز تعدادی از آن توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دانشگاه تهران اهدا شده است.
ستاره داوود بخش اصلی پرچم رژیم صهیونیستی است و از نمادهای فراماسونری محسوب میشود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روز یکشنبه بزرگترین طوفان خورشیدی در نه ماه گذشته در سطح خورشید روی می دهد که فوران ذرات رادیواکتیو خورشیدی باعث اخلال در حوزه مغناطیسی زمین خواهد شد.
به گزارش انتخاب، روز یکشنبه بارش ذرات رادیواکتیو خورشیدی در حوزه مغناطیسی کره زمان اخلال ایجاد می کند و این طوفان خورشیدی باعث قطع ارتباطات جی پی اس و ناوبری ماهواره ای خواهد شد. بزرگترین طوفان خورشیدی در نه سال گذشته به دلیل فوران شدید ذرات در سطح خورشید روز یکشنبه رخ خواهد داد. این تابش رادیواکتیو در سطح فضا روی خواهد داد به طوری که با کره زمین هشت میلیون کیلومتر فاصله خواهد داشت.
جنی هریسون کارشناس آب و هوای سی ان ان در این زمینه گفت: این چرخه خورشیدی از قوی ترین چرخه های خورشیدی در سالهای گذشته است و می تواند باعث اختلالاتی در کره زمین و در حوزه های ارتباطی وانرژی شود. بزرگترین چرخه خورشیدی نه سال پیش در سال دو هزار و سه و پیش از آن هم در سال هزار و نهصد و نود و نه رخ داده بود. این طوفان خورشیدی در میان پنج طبقه بندی از ضعیف، ملایم، قوی، شدید، خیلی شدید در طبقه جی سه یعنی قوی قرار می گیرد و می تواند در سامانه های الکتریکی، عملیات های فضایی و هدایت ماهواره ها تاثیراتی داشته باشد. بیشترین حوزه تاثیر این طوفان خورشیدی در محدوده قطب شمال و اندکی فراتر از آن خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید فارس و اراک چه فرقی با هم دارن؟:fek konam:
من نمی خوام از مهران مدیری طرفداری کنم و فقط دوست ندارم که یکی از بهترین هنرمندان کشور آریایی ها توی این خطا باشه:gahhr:
69966699999966699999966699666666699666669999966666 9966666699
69966999999996999999996669966666996666996666699666 9966666699
69966699999999999999966666996669966669966666669966 9966666699
69966666999999999999666666699699666669966666669966 9966666699
69966666669999999966666666669996666666996666699666 6996666996
69966666666699996666666666669996666666669999966666 6669999666
شمارهای بالا را انتخاب کنید
را بزنید Ctrl + F بعدن
بعدن شماری 9 را بزنید
را بزنید Ctrl + Enter بعدن
تعدادیمرد در رخت کن یک باشگاه گلف هستند،موبایل یکی از آنها زنگ می زند،مردی گوشیرا بر میدارد و روی اسپیکر می گذارد و شروع به صحبت می کند،همه ساکت می شوند وبه گفتگوی او با طرف مقابل گوش می دهند.
مرد:بله بفرمایید.
زن:سلام عزیزم باشگاه هستی؟
مرد:سلام بله باشگاههستم.
زن:من الان تویفروشگاهم یک کت چرمی خیلی شیک دیدم فقط هزار دلاره میشه بخرم؟
مرد:آره اگه خیلی خوشت اومدهبخر.
زن:می دونی از کنارنمایشگاه ماشین هم که رد می شدم دیدم اون مرسدس بنزی که خیلی دوست داشتم رو واسهفروش آوردن خیلی دلم میخواد یکی از اون ها رو داشته باشم.
مرد:چنده؟
زن:شصت هزار دلار.
مرد: باشه اما با این قیمتی که داره بایدمطمئن بشی که همه چیزش رو به راهه.
زن:آخ مرسی یه چیز دیگه هم مونده اون خونه ایکه پارسال ازش خوشم میومد رو هم واسه فروش گذاشتن 950000 دلاره.
مرد: خوب برو بگو 900000 تا اگه میتونیبخرش.
زن:باشه بعدا می بینمتخیلی دوستت دارم.
مرد:خداحافظ
مرد گوشی را قطع می کند مرد های دیگر با تعجب مات و مبهوت به اوخیره می شوند.
بعد مرد می پرسد: اینگوشیمال کیه؟؟؟heee:::hehehe:lagh:::khandeeeee bahal:
ظهور امام زمان دورغین در میدان التحریر+تصویر
حضور این فرد در میدان التحریر توجه بسیاری از تظاهر کنندگان مصری را بخود جلب کرد بگونه ای که رسانه ها نیز به سمت این مدعی رفته و ادعاهای او را برای انتشار ضبط کردند،این مدعی دورغین همچنین البرادعی ازچهره های مشهور مصر رانائب خود برای انقلاب مصر معرفی کرد .
یکی از تظاهر کنندگان میدان التحریر مصر مدعی شد امام زمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
به گزارش البرز ظهر امروز فردی که با عمامه سبز وارد میدان التحریر مصر شدمدعی شد امامی که براساس اعتقاد شیعه قرار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] روز جمعه ظهور کند،اوست!.
حضور این فرد در میدان التحریر توجه بسیاری از تظاهر کنندگان مصری را بخود جلب کرد بگونه ای که رسانه ها نیز به سمت این مدعی رفته و ادعاهای او را برای انتشار ضبط کردند.
بسیاری از جوانان باهدف تمسخر این فرد سوالاتی را از او میپرسیدند که با آرامش وی درقبال سوالات مواجه میشدند.
این مدعی دورغین همچنین البرادعی ازچهره های مشهور مصر رانائب خود برای انقلاب مصر معرفی کرد .
تظاهر کنندگان مصری معتقدند حضور این فرد باهدف تخریب و ایجاد شکاف بین مردم و حامیان انقلاب مصر درمیدان التحریر حاضر شده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
مناظره زنـدگی و مـرگ
زندگی: من فرصتی مغتنم برای بودنم
تو اژدهایی مترصد بلعیدن
مرگ: من آغازی به آرامش ابدیم
تو آغازی به آلام دنیوی
زندگی: من خالق یک لحظه شیرین عاشقانه ام
تو جابری که دریغ از این لحظه نداری
مرگ: تو تحمیل ناخواسته ی گریبانگیر بشریتی
من منتخب آنها برای رهایی از تو
زندگی: تو فاجعه انفصال عاشق و معشوقی
من فرصت دوباره باهم بودنشان
مرگ: تو بار سنگین اجباری برای زجر کشیدن
من جرثومه ای برای گریز از این وادی
زندگی: تو اشک مادر داغدیده ای
من اشک شوق دیدار فرزند مفقود الاثر
مرگ: تو تولد کودک نامشروع دو بی خانمانی
من گریزی برای رهایی از این مخمصه
زندگی: من لبخند زیبای یک نو مادرم
تو خلوت تنهایی یک زوج عاشق
مرگ: من پایان ناله های یک پیرمرد زمینگیرم
تو اصراری زجرآلود به بودن او
زندگی: من مصور یک بوسه ی شیرین عاشقانه ام
تو قطره اشک یک عاشق در هجران معشوق
مرگ: تو چشم نظاره گر شکنجه های یک شکنجه گری
من تیر خلاصی از این عذاب
زندگی: من عفو یک پدر داغدیده ام
تو سنگسار یک زن به جرم عاشق بودن
مرگ: من خط بطلان به وجود پس از مرگ معشوقم
تو جزای جرم زندگی بدون او
زندگی: من نگاه نوازشگر یک پریزاده ام
تو خلوت سرد تنهایی
مرگ: من فرصت گرم انتقامم
تو انتظار بیهوده یک مادر ناباور
زندگی: من نقطه اوج عروج یک انسانم
تو نزول او به پست ترین جای ممکن !
مرگ: ............................... !!!
گرچه از مرگ گریزی نیست و نباید حتی لحظه ای از اون غافل بشیم اما زندگی نیز، فرصتی است که
خداوند بما داده و بجاست که ازش کمال لذت رو ببریم و زندگی را آنطور که شایسته است زندگی کنیم.
دوستانی که به مبحث اشنایی با فراماسون ها و شناسایی قدرت انها و ریشه موجودیت انها علاقه دارن مقاله زیر رو که از یکی از سایت های مرتبط به استاد رافئی پور است گرفته شده دانلود کنن.به واقع که اگر این استاد گرانقدر نبود معلوم نبود چه بر سر عقیده ما میامد.این استاد بارها توسط یهودیان و اسرائیلیان مورد هجوم های تبلیغاتی قرار گرفته و جالب اینجاست که حتی یک بار فردی مصری که خودش را اگاه به مسائل ظهور امام زمان میدانست اورا یکی از پیروان اندیشه های شیطانی خوانده است.خالی از لطف نیست خواندن این مقاله ی 250 صفحه ای
شهید مهدی انیلی را بیشتر بشناسیم(به مناسبت سالگرد شهادت مهدی انیلی)
به نام خدا
سلام
امروز 24 آبان ماه مصادف بود با سالروز شهادت شهيد مهدي انيلي
شهيدي كه شايد بشناسيد ولي بازنگري زندگيش براي هركدوم از ما لازمه
متولد نیویورك ، بزرگ شده رم ، دلباخته قم
[IMG]file:///D:/OTHER/شهید%20مهدی%20انیلی%20را%20بیشت ر%20بشناسیم(به%20مناسبت%20سالگ رد%20شهادت%20مهدی%20انیلی)_files/79873_orig.jpg[/IMG]
پنجشنبه 15 نوامبر سال2000 مطابق با 24 ابان 1379، ساعت 05:10 صبح، بزرگراه تورینو ساوونا در شمال ایتالیا. كارلو فرانكلینی:
معاون شبكه حمل و نقل تورینو ساوونا، در حال گشتزنی روزانهاش بود كه در میانه راه به اتومبیل فیات كرومای خاكستریرنگی برخورد كه در وسط پل رومانو بدون سرنشین پارك شده بود. چراغ راهنمای ماشین روشن بود و درها قفل نشده بودند. او ابتدا فكر میكند كه اتومبیل دچار نقص فنی شده و راننده آن پای پیاده به تعمیرگاهی در حوالی آن جا رفته؛ اما وقتی پرسنل تعمیرگاه از مراجعه چنین شخصی اظهار بیاطلاعی میكنند، فرانكلینی متوجه میشود كه باید اتفاق وحشتناكی افتاده باشد. به محل پارك اتومبیل بازمیگردد و به آرامی از نردههای پل به پایین نگاه میكند و جسد مردی را در زیر پل می بیند كه با صورت بر روی زمین افتاده است. او به سرعت نیروی پلیس را خبر میكند. ساعت 11 نیروهای پلیس بالای سر جسد میرسند. صورت مرد در اثر ضربه به شدت مجروح شده است؛ اما كارت شناسایی ای كه در جیب كتش یافت شد متعلق به ادواردو آنیلی، تنها پسر سناتور جیووانی آنیلی، مالك كمپانی فیات و باشگاه یوونتوس است. ادواردو آنیلی (Edoardo Agnelli) تنها پسر ثروتمندترین خانواده ایتالیایی. پدر او مدیر و سهامدار اصلی و صاحب كارخانجات اتومبیلسازی فیات و فراری، كارخانجات هلیكوپترسازی، بانك، بیمه، شركتهای ساختمانی، شركت مد، باشگاه یوونتوس و روزنامه لاستامپا و مادر او یك پرنسس یهودی است. خانواده آنیلی درآمد سالانهای بالغ بر 60 میلیارد دلار دارد؛ یعنی تقریباً سه برابر درآمد نفتی ایران در یك سال.]
اما اصل مطلب:
ادواردو انیلی در اواخر آبان سال 1379 در یك واقعه مشكوك درگذشت. انجمن اسلامی فارغالتحصیلان ایتالیا در ایران، بلافاصله پس از این حادثه اعلام كردند او مسلمان و شیعه بوده و بر اثر توطئه صهیونیستها به شهادت رسیده است. در آن روز رسانههای ایتالیا پیدا شدن جسد او را زیر یك پل در اتوبانی در ایتالیا خبر داده و عمدتاً خودكشی را به او نسبت دادند.
ادواردو به دوستان ایرانی خود تأكید كرده بود برای ترك اسلام به شدت تحت فشار خانواده قرار گرفته است و حتی او را به زور در یك درمانگاه روانی خصوصی ویژه میلیاردرها در نزدیكی مرز سوئیس به طور كاملاً مخفی بستری كرده بودند و پزشكان یهودی از طرف خانواده آنیلی مأموریت داشتند او را شستوشوی مغزی دهند.
مسلمان شدن ادواردو
دواردو متولد نیویورك است. زمانی كه در امریكا مشغول تحصیل بود، در 20 سالگی وقتی قرآن را در میان كتابهای كتابخانه میبیند، كنجكاو میشود و آن را مطالعه میكند. او در این مورد میگوید: .هرچه بیشتر آن كتاب را میخواندم، بیشتر حس میكردم كه این كلمات، كلمات انسانی نیست و كلماتی نورانی است. در همان زمان به اسلام ایمان آوردم.
4 سال قبل از انقلاب ایران مسلمان شده بود و نام .هشام عزیز. را برای او انتخاب كرده بودند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحت تأثیر شخصیت امام خمینی(ره) و به دنبال ملاقات و گفتوگو با دوستان ایرانی اش شیعه شده بود و از آن پس نام خود را به .مهدی. تغییر داده بود. وی در مكالمه و مكاتبه با دوستانش از نام مهدی استفاده میكرد.
بوسه امام بر پیشانیه ادواردو...
در فروردین سال 1360 با امام خمینی(ره) دیدار كرد و بعدها از این كه امام در آن دیدار پیشانی اش را بوسیده بود، به عنوان یكی از بهترین خاطرات زندگی اش یاد كرده بود.(بنا به گفته اطرافیان امام : ادواردو انیلی تنها فرد خارجی بود كه امام پیشانیه او را بوسید) ادواردو قرار بود یك ماه قبل از شهادتش به ایران بیاید و دوست داشت با مقام معظم رهبری دیدار كند، لیكن والدین او برای ممانعت از سفر او به ایران، گذرنامهاش را پنهان كرده بودند. وی قرار بود در حوزه علمیه قم مشغول تحصیل شود.
جملههایی كه ادواردو را سر حال میاورد
یك بار در امریكا به بازدید از یك كارخانه هلیكوپترسازی رفته بود و مقامات كارخانه و ژنرالهای ارتش امریكا برایش توضیح می دادند. در بازدید به یك هلیكوپتر میرسند كه در موردش میگویند این هلیكوپتر تمام تكنولوژی برتر جهان را در خود دارد و از همان هلیكوپترهایی است كه در جریان طبس به كار رفته است. ادواردو میپرسد در طبس كه این هلیكوپترهای امریكایی شكست خوردهاند؟ و آن ژنرال امریكایی هم در پاسخش میگوید خدای آنها از هلیكوپترهای ما قویتر بود.
بعدها ادواردو به یكی از دوستان ایرانیاش گفته بود كه با تمام سختیها و مصائبی كه به من وارد میشود هر از چند گاهی چنین جملههایی من را سر حال می آورد!
پسر سلطان شراب
ادواردو همواره به دنبال این بود كه نزدیكانش را نیز با اسلام آشنا كند. در یكی از سفرهایش به ایران، یكی از دوستانش به نام لوکا گائتانی لاواتلی(Luca Gaetani) را با خودش آورده بود. جالب است كه لوكا پسر سلطان شراب ایتالیا بود كه بعد از مدتی او هم اسلام آورد و مسلمان شد و فرزند بزرگترین تولید كننده و صادركننده شراب ایتالیا از طریق آنیلی مسلمان شد. وي نيز متاسفانه چندي پيش به شهادت رسيد.
آنیلی در مشهد مقدس
وقتی برای اولین بار به مشهد سفر كرده بود، در بازگشت از حرم امام رضا(ع) از او پرسیده بودند از امام چه خواستی؟ گفته بود از او خواستم قلب پدرم را نسبت به من مهربان كند. پرسیده بودند دیگر چه خواستی؟ گفته بود هیچی، چون سر امام رضا خیلی شلوغ بود، خیلی ها بودند كه از او چیزهایی میخواستند!
سایت ادواردو آنیلی
با تلاش دكتر قدیری ابیانه (سفیر اسبق ایران در ایتالیا) و مؤسسه فرهنگی و هنری عصر انتظار، یك سایت و وبلاگ مخصوص شهید مهدی آنیلی راه اندازی شده است كه تمام مطالب مربوط به این انسان بزرگ، مصاحبههای انجام شده با دوستانش، فیلم مستند ادواردو و گفتوگو با عوامل سازنده فیلم و عكسها و غیره و غیره بر روی آن موجود است:
بچه ها کسی میدونه چه جوری پارازیت شبکه 3 هنگام پخش فوتبال اروپا رو میشه رفع کرد ؟؟؟؟؟
شبکه های رایگان پخش فوتبال روی آنتن نایلست رو کسی میدونه ؟؟؟؟
به شدت لازم دارم :narahat:
عجيب ترين نام هاي ايراني» كوششي است از خلاصه ي تحقيقات مركز آمار ايران در خصوص نام هاي نامتعارف و عجيب و غريب ايرانيان.
آنچه كه در اين نوشتار كوتاه بدان پرداخته مي شود.
۱ - نام هاي در تضاد با جنسيت
تجزيه و تحليل جنسيتي نام هاي نامتعارف نشان مي دهد كه ۷۰درصد نام هايي كه متناسب با زنان است براي مردان و ۳۰درصد نام هايي كه متعلق به مردان است براي زنان به كار گرفته شده است.
مصاديق نام ها:
مهين رضا، زن، زاهدان
سينا، زن، آمل
پري تك، مرد، ميناب
ولي بانو، مرد، تهران
پريا، مرد، زابل
ياسمين خان، مرد، ميانه
۲ - نام هاي جغرافيايي
ساختار برخي ديگر از نام هاي نامتعارف نشان مي دهد كه ۷۰درصد از اين نام ها متعلق به مردان بوده و برگرفته از مكان هاي جغرافيايي است.
مصاديق نام ها:
آمريكا، زن، آبادان
اروپا، مرد، همدان
درياقلي، مرد، شهركرد
بغداد، مرد، بندرعباس
بوشهر، مرد، ممسني
اهواز، مرد، اهر
۳ - نام هاي زماني
در ساختار بسياري از اين نام ها، نشانه هايي از فصل، ماه، هفته، و روز ديده مي شود. در اين نمونه نيز باز هم مردها ۸۲درصد اين فراواني را تشكيل مي دهند.
مصاديق نام ها:
امروز، مرد، ميانه
تيرماه، مرد، سراب
روزعلي، مرد، شهركرد
اذان وقت، مرد، اردبيل
فوري، زن، تهران
شب چراغ، زن، ايذه
۴ - نام هاي حيواني
ساختار اين نام ها برگرفته يا تلفيقي از نام هاي مركب يا مستقل حيوانات است. اين نام ها ۸۰درصد متعلق به مردان و ۲۰درصد متعلق به زنان است. تجزيه و تحليل اين اسامي نشان مي دهد كه ۶۱درصد اسامي پستانداران، ۳۰درصد پرندگان، ۵۱درصد خزندگان است.
مصاديق نام ها:
پشه، مرد، سركان
تيله گرگ، مرد، ياسوج
سيدگرگ الله، مرد، ممسني
ساس، مرد، شيراز
بزعلي، مرد، درگز
كلاغ، مرد، كهنوج
۵ - نام هاي نباتي
اين گونه نام ها از پسوند يا پيشوند نباتي گرفته شده است. در اين بين سهم زنان بيشتر از موارد ديگر در حدود ۴۰درصد است. تفكيك اين نام ها براي مشخص شدن جنسيت بسيار مشكل است.
مصاديق نام ها:
انگور، مرد، ايرانشهر
ترياك، مرد، رامهرمز
زردآلو، مرد، خرم آباد
فلفل، مرد، ممسني
گيلاس، زن، اردبيل
نخود، زن، ميناب
۶ - نام هاي وصفي
اين گونه نام ها از صفات مختف گرفته شده است. نسبت اين گونه نام ها در ميان مردان بيشتر از زنان است.
مصاديق نام ها:
روسپي، زن، مرودشت
قيمتي، زن، سنقر
سوخته، مرد، فارسان
فقير، مرد، لنجان
فتنه، زن، سيرجان
قاچاق، مرد، الشتر
شوخی با حافظ
نیمه شب پریشب گشتم دچار کابوس
دیدم به خواب حافظ توی صف اتوبوس…
گفتم سلام حافظ گفتا علیک جانم
گفتم کجا روی تو؟گفت والله خود ندانم
گفتم بگیر فالی گفتا نمانده حالی
گفتم چه گونه ای تو گفتا در بند بیخیالی
گفتم که تازه تازه شعروغزل چه داری
گفتا که می سرایم شعر سپیدباری
گفتم زدولت عشق ؟گفتا که کودتا شد
گفتم رقیب پس چی؟گفتا که کله پا شد
گفتم کجاست لیلی؟مشغول دلربایی؟
گفتا شده ستاره در فیلم سینمایی
گفتم بگو زخالش؟آن خال آتش افروز
گفتا عمل نموده دیروز یا پریروز
گفتم بگو زمویش گفتا که مش نموده
گفتم بگو زیارش گفتا ولش نموده
گفتم چرا؟چگونه؟عاقل شدست مجنون؟
گفتا شدید گشته معتاد گرد افیون
گفتم کجاست جمشید؟جام جهان نمایش؟
گفتا خریده قسطی تلویزیون به جایش
گفتم بگو زساقی حالا شدست چه کاره؟
گفتا شدست منشی در دفتر اداره
گفتم بگو ز زاهد آن راهنمای منزل
گفتا به من که بردار دستت را از سر دل
گفتم زساربان گو با کاروان غمها
گفتا آژانس دارد با تور دور دنیا
گفتم بگو زمحمل یا از کجاوه یادی
گفتا پژو دوو بنز یا گلف نوک مدادی
گفتم که قاصدک کو؟آن باد صبح شرقی ؟
گفتا که جای خود را دادست به فکس برقی
گفتم بیا زهدهد جوییم راه چاره
گفتا به جای هدهد دیش است و ماهواره
گفتم سلام مارا باد صبا کجا برد؟
گفتا به پست داده آورد یا نیاورد؟
گفتم بگو زمشک آهوی دشت زنگی
گفتا که ادکلن شد درشیشه های رنگی
گفتم سراغ داری میخانه ای حسابی
گفتا آنچه بودست گشته چلو کبابی
گفتم شراب نابی تو دست و پا نداری؟
گفتا به جایش دارم وافور با نگاری
گفتم بلند بوده موی تو آن زمانها
گفتا که حبس بودم از ته زدند آن را
گفتم شما وزندان؟حافظ مارو گرفتی؟
گفتا ندیده بودم هالو به این خرفتی…!
فیلم بررره توی فارس و یکی از روستا های اون استان ساخته شده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لازم به توضیح است در این اسم منظور از پری یه چیز دیگه هستش !!! dallliii
این پری اون پری به معنی فرشته نیست و برداشت اشتباهی شده !
توی زبون مینابی که خیلی به زبون و لهجه ما نزدیکه ؛ پری به معنای یه نوع ظرف سخته شده از برگ در خت خرما هست که وقتی کسی میره بالای نخل واسه چیدن خرما از این ظرف برای نگه داشتن خرما ها استفاده میشه !
اینم عکسش :
البته یه اسم دیگه هم داره : " تولَک " :nishkhand:
" تک " هم یه نوع زیر انداز مثا حصیر هستش که اتفاقا اون هم با برگ خرما ساخته میشه ! :nishkhand:
lagh:::khandeeeee bahal:entezar::entezar::mas:-shikam::-shikam::-
بازدید از نقاط ناشناخته و مرموز در گوشه و کنار دنیا، یکی از کارهای مورد علاقه گردشگران ماجراجویی است که برای تجربه ترس و وحشت قدم به این مکانها میگذارند. افراد با دل و جرأتی که دوست دارند در طول سفر، حادثههای جدیدی را تجربه کنند. با این وجود، درهای ورودی بعضی از این مکانها، به خاطر اتفاقهای دلهرهآوری که در آنجا رخ داده به روی گردشگران بسته است و به هیچ گردشگری توصیه نمیشود که از نزدیک از این منطقهها بازدید کند یا به تنهایی قدم به داخل آنها بگذارد.
1.جنگل تاریک
جنگل «آئوکیگاهارا» یکی از وحشتناکترین مناطق ژاپن به شمار میرود؛ جایی که به اعتقاد مردم این کشور روحهای سرگردان در میان شاخ و برگ درختان این جنگل پرسه میزنند و از مرگ میگویند. هرچند وزش باد و پیچیدن آن در میان شاخ و برگ درختان این جنگل باعث به وجود آمدن چنین صدای مخوفی میشود اما سابقه این مکان رعبآور باعث شده خیلیها از تنها ماندن در جنگل آئوکیگاهارا هراس داشته باشند.
آئوکیگاهارا که بین محلیها با نام «جنگل تاریک» هم شناخته میشود و در کوهستان فوجی قرار گرفته و همه جای آن از درختهای انبوه انباشته شده است. نکته عجیب اینجاست که خیلیها معتقدند این جنگل، بهترین مکان برای مردن است! تعداد زیاد خودکشیهای انجام گرفته در این جنگل هم به این شایعات دامن زده و اینطور به نظر میرسد که شاخ و برگ درختان، افرادی را که در این جنگل تنها میمانند به مرگ دعوت میکند. به طوری که فقط در سال 2002، 78 جسد از میان شاخ و برگهای جنگل مرگ پایین کشیده شدند. نکته جالب اینجاست که اگر کسی قدم به این جنگل تاریک بگذارد، از همان ابتدا در گوشه و کنار آن با تابلوهایی روبهرو میشود که روی آنها جملههایی مثل «لطفا در تصمیم خود تجدیدنظر کنید.» یا «قبل از اینکه تصمیم به ”‹خود”‹کشی بگیرید با پلیس مشورت کنید.» نوشته شده است!
2.باغهای سمی
پادوآ یکی از معروفترین فضاهای سبز کشور ایتالیاست که به خاطر گیاهان دارویی و سمیای که از قرن پانزدهم در آن پرورش داده ”‹می”‹شود معروف ”‹شده. در گذشته بسیاری از بازدیدکنندههایی که با این گیاهان سمی آشنایی نداشتند بر اثر تماس اشتباهی یا عمدی، دچار مسمویتهای شدید میشدند و حتی در بعضی موارد جانشان هم به خطر میافتاد. به همین خاطر، با وجود زیباییهای زیاد این باغ، در آن به روی گردشگران بسته شده است. به جز پادوآ، باغ دیگری به اسم آلنویک هم در انگلیس وجود دارد که به تازگی مجوز کشت گیاهان سمی و دارویی با اهداف مشخص را به دست آورده؛ به همین دلیل افراد عادی اجازه ورود به این ”‹باغ را ندارند.
3.گورستان سنت لوئیس
گورستان سنت لوئیس یکی از مکانهای ترسناکی است که اسمش در فهرست مکانهای ممنوعه برای سفر ثبت شده. سنت لوئیس، اسم یکی از سه گورستان کاتولیکها در نیواورلئان لوئیزیاناست. از آنجا که آبهای زیرزمینی زیادی از این منطقه عبور میکنند، مسوولان گورستان تصمیم گرفتند قبرهای آن را در بالای زمین بسازند؛ برای همین هر سه گورستان روی سردابهای زیرزمینی بنا شدهاند. بیشتر قسمتهای این گورستان در قرن هجدهم و نوزدهم ساخته شده و در نتیجه از رنگ و روی قبرها پیداست که سالهای زیادی از زمان دفن اجساد در آنها میگذرد. افرادی که به این منطقه سفر میکنند اجازه ندارند این گورستان را به تنهایی ببینند؛ چون فضای آن طوری است که بدون استثنا بیشتر افرادی که به تنهایی به آن قدم گذاشتهاند، با وحشت و دلهره زیادی روبهرو شدهاند؛ آنقدر که بعضیها به فکر خودکشی هم افتادهاند.
4.محوطه مری کینگ
از سالها پیش، محوطه زیرزمینی مری کینگ در شهر قدیمی ادینبورگ اسکاتلند به عنوان یکی از اسرارآمیزترین و ترسناکترین مکانها شناخته میشود. از سال 1645 زندگی در این محوطه زیرزمینی، برای همیشه از بین رفت. آنهایی که در این منطقه زندگی میکردند به بیماری طاعون دچار شدند. مسوولان شهر هم تصمیم گرفتند این جایگاه زیرزمینی را بر سر ساکنان آن خراب کنند تا افرادی که دچار طاعون شدهاند همانجا بمیرند. با این حال پزشکان زیادی برای مداوای طاعونزدهها داوطلب شدند.
آنها لباسهای مخصوصی میپوشیدند تا گرفتار این بیماری مهلک نشوند. شاید به همین دلیل است که اسم «خیابان بخشش» را به جایی که مری کینگ در آنجا واقع شده دادهاند. با اینکه تصمیم مسوولان شهر برای خراب کردن این محوطه با موافقت روبهرو نشد، اما بیشتر ساکنان طاعونزده این منطقه به خاطر بیماری جانشان را از دست دادند.
از همان زمان، خیلیها درمورد دیده شدن روح سرگردان افرادی که در مری کینگ مرده بودند، صحبت می”‹کردند. با گذشت سالها هنوز هم گفته میشود که در این مکان رعبآور روح دختربچهای به نام آنی بارها و بارها دیده شده است. آنهایی که مدعیاند آنی را دیدهاند میگویند که او همیشه به خاطر گم کردن عروسکش با چهرهای گریان دیده شده است! برای همین گردشگران پردل و جرأتی که به صورت گروهی به مری کینگ میآیند به عنوان هدیه، برای آنی عروسک میآورند و یک اتاق پر از عروسک در این محوطه به چشم میخورد.
5.قصر ماشیکول
قصر ماشیکول فرانسه در فاصله سالهای 1404 تا 1440 محل زندگی جیل دو رایس شوالیه بریتون بود. او به خاطر جنایتهای زیادی که انجام داده بود به شهرت رسیده بود. در واقع رایس یکی از معروفترین قاتلان سریالی کودکان خردسال در قرن پانزدهم بود. جیل دو رایس در تمام این سالها قربانیانش را در قصر ماشیکول یعنی جایی که در آن زندگی میکرد به کام مرگ میکشاند. رایس در 26 اکتبر 1440 در شهر نانت به دار آویخته شد و از آن موقع به بعد، اقامتگاه او به یکی از مخوفترین نقاط دنیا تبدیل شد
گفته میشود این شوالیه قاتل بعد از کشتن قربانیهای کمسنوسالش جنازه ”‹بیشتر آنها را در دیوارهای قصرش مخفی میکرد. نکته عجیب اینجاست که بعدها که این مکانها مورد جستوجو قرار گرفتند، بعضی از جسدها به دلیل فرسودگی ساختمان از در و دیوار بیرون زدند. به خاطر همین سفر به این منطقه از فرانسه و بازدید از قصر ماشیکول به تنهایی امکانپذیر نیست و افراد علاقهمند باید با یک گروه گردشگری همراه شوند
6.معدن آسبستوس
معدن آسبستوس یکی از معادن شش گانه طبیعی پنبه نسوز در کاناداست. این ماده مقاومت بسیار بالایی در برابر گرما دارد و به سادگی آتش نمیگیرد و این تنها خاصیت خوب آن است اما از طرفی چنانچه فردی مدام در مجاورت پنبه نسوز قرار بگیرد و از هوای اطراف آن تنفس کند، نه تنها احتمال ابتلا به بیماری سرطان در او زیاد میشود بلکه ممکن است به بیماریهای دیگری هم دچار شود. استخراج این ماده به حدی خطرناک است که اتحادیه اروپا بهره”‹برداری از آن را در سراسر اروپا ممنوع کرده. این در حالی است که کارگران معادن پشم شیشه منطقه تتفورد در کانادا همچنان در حال فعالیت هستند و از همه مهمتر اینکه در بخشهای مسکونی اطراف معدن، خانوادههای بسیاری در کنار نخالههای پنبه نسوز زندگی میکنند.
با این حال طبعیت زیبا و بکر اطراف معدن، گردشگران زیادی را به این منطقه میکشاند؛ افرادی که از خطرناک بودن پنبه نسوز بیخبرند و از سر کنجکاوی به داخل معدن هم سرک میکشند. به همین خاطر سفر به این منطقه هم ممنوع اعلام شده مگر در موارد خاص و با رعایت نکات ایمنی و همراه داشتن ماسک اکسیژن برای تنفس هوای عاری از پشم شیشه.
7.پلهای خودکشی
پل طلایی سانفرانسیسکو هم یکی از مکانهایی است که بازدید از آن به هیچ گردشگری توصیه نمیشود. این پل بین مردم منطقه با نام پل خودکشی شناخته میشود. چرا که افراد زیادی در طول سال برای خودکشی به آنجا میروند و با پریدن به درون رودخانه زیر پل به زندگیشان خاتمه میدهند
طبق آخرین آمارها تا به حال 1200 نفر روی پل سانفرانسیسکو دست به خودکشی زدهاند. داستانهای عجیب شنیده شده درباره این پل، باعث شد که اریک استیل مستندساز معروف انگلیسی در سال 2005 به مدت چند ماه از تمام اتفاقاتی که روی پل میافتاد فیلمبرداری کند. نتیجه این کار باورکردنی نبود چرا که در مستند، فیلم خودکشی 23 نفر ضبط شده بود. این مستند جنجالی همان سال، با نام پل منتشر شد و توجه بسیاری از گردشگران را به این منطقه جلب کرد.
به جز این، پل یادبود جورج واشنگتن در سیاتل هم به عنوان دومین پل مرگبار آمریکا، بازدیدکنندههای زیادی را به این منطقه میکشاند. در جمهوری چک و شهر پراگ هم پلی به نام نوسل وجود دارد که به خاطر خودکشیهای زیاد افراد ناامید، معروف شده است. آمار خودکشیهای روی این پل در دهه 90 آنقدر زیاد شده بود که بالاخره در سال 1997 میلههایی به ارتفاع سه متر روی این پل نصب شد تا مانع از پریدن افراد شود. پل هارنسیلین در لندن هم یکی از دیگر پلهای مرگبار جهان است که هر سال افراد زیادی برای اینکه خودشان را به آغوش مرگ بسپارند روی این پل قدم میگذارند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مدل مینیاتوری از فرودگاه هامبورگ در حال حاضر جزء یکی از جاذبه های توریستی آلمان بشمار می آید ... اما حالا دیگر این مکان که دربرگیرنده ی منطقه ای بیش از 3000 متر مربع است بصورت نمایشگاهی دائمی درآمده و دائما هم در حال گسترش است، بطوریکه دست اندرکاران آن به طور روزانه در حال کار بر روی پروژه های جدید هستند و تا به امروز توانسته اند آن را بزرگترین ماکت دنیا بنامند.
در این ماکت گسترده قسمت های مهم کشور آلمان، از جمله دروازه براندنبورگ، ساختمان رایشستاگ، مقر صدراعظم آلمان، فرودگاه، راه آهن، باغ وحش برلین، مرکز آموزش لوفت هانزا و بسیاری از بناهای مشهور به نمایش گذاشته شده که در این مدل غول پیکر، ماکت صدها قطار، 10000 خودرو، 45000 درخت، 120000 منبع نور و حدود 50000 چهره از مردم را در خود جای داده است.
منظورم واضحه داداش .......... مستند ظهور جواب خیلی از سوال های شما رو میده ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببینید جالبه ......... ساخته ی دو جوون پژوهشگر خارجی .......
ستند سریالی "ظهور"، مستندی است قوی راجع به ایلومیناتی، فراماسونری و حکومت جهانی شیطانی آنها که توسط مسلمانان اروپا ساخته شده است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این مستند تلاش شده است که به پرسشهایی نظیرسوالهای زیر پاسخ داده شود:
- چرا مسائل جهان امروز، به صورت کنونی است؟
- چرا این همه برجهای هرمی و برجهای دوقلو در اطراف ما ساخته می شود؟
- چه کسانی جهان را کنترل می کنند؟
- پشت پرده فیلمها و کارتون های سینمایی چیست؟
- پشت پرده موسیقی ها چیست؟
- چرا سلطه گران جهانی به دنبال احیای معبد سلیمان هستند؟
- چرا این همه خشونت و کشتار در اطراف جهان وجود دارد؟
- چه ارتباطی بین فرعون امروزی و "نظم نوین جهانی" وجود دارد؟
- چه وجه اشتراکی بین جورج بوش، اباما و ملکه انگلیس وجود دارد؟
- چرا شیطان پرستی امروز توسط سران کشورهای استعمارگر و صهیونیست پشتیبانی می شود؟
- مقصود واقعی اشیاء پرنده ناشناخته (UFO) چیست؟
- هدف واقعی فروپاشی اقتصادی در جهان چیست؟
- دجال (ضد امام مهدی، عجل الله تعالی فرجه، و ضد مسیح، علیه السلام) کیست و هدف او و ابزارهای رسیدن به آن هدف چیست؟
اینها سوالاتی هستند که در این سریال مستند به آنها پاسخ داده می شود.
هدف این سریال، افشای طبقه ممتاز (Elite)، خاندانهای سلطنتی در اروپا، زرسالار و جهان خواهان است که تمامی جنبه های زندگی بشریت را کنترل و برنامه ریزی می کنند.
بارها و بارها سایت تولید کننده این سریال ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])، مورد حمله واقع شده و سایت از سرویس دهی خارج شده است.
در هر حال، ما این سریال را به صورت کامل با کیفیت خوب و با فرمت Divx در اختیار شما قرار داده ایم.
تهیه کنندگان این سریال، بارها گفته اند که هدف، شستشوی مغزی بینندگان و یا تحمیل عقاید و یا ایجاد ترس عمومی نیست و از همه کسانیکه این مستند را تماشا می کنند می خواهیم تا خودشان به تحقیق راجع به موضوع های ارائه شده در این مستند بپردازند تا به میزان واقعیت مسائل مطرح شده پی ببرند.
مهمترین سخن ما "بیداری" و "آگاهی" است. همه ما بایستی نسبت به حوادثی که در جهان اطراف ما اتفاق می افتند، بیدار و آگاه باشیم تا بتوانیم جهت آماده سازی و تربیت نسل هایی که در آینده میزبان و همراه امام مهدی (عج) خواهند بود، خدمت کوچکی کرده باشیم.
در پایان از گروه بیداری اندیشه که تلاش بسیار زیادی را در زمینه ترجمه و زیرنویس این سریال انجام داده اند، تشکر میکنیم.
اطلاعات سریال:
تعداد قسمت ها: 52
زمان هر قسمت: حدود 10 دقیقه
تهیه کنندگان: Noreagaa & Achernah
کیفیت: Divx 640 * 480
زیرنویس: فارسی و انگلیسی
ترجمه زیرنویس: گروه بیداری اندیشه ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
انجمن تخصصی فوتبال Derby در روز 26 بهمن ماه سال 1387 تاسیس شد
یعنی تا تولد سه سالگیش 16 روز موندهheee::
زودتر گفتم یادتون باشهdallliii
عکس اقدام خودجوش درحمایت ازگ ل ش ی ف ت ه
:ahaaaaaa:
lagh::
Hello,
I'm sending you this mail to ask if you are able to stand and receive
$9,000,000.00 in your account with your name in your country without any
problem if its been wire from Malaysia to as the next of kin? The funds
belong to a deceased customer of this bank the fund has been lying in a
suspense account without anybody coming to put claim over the money. The
request of foreigner as next of kin in this business is occasioned by the
fact that the deceased customer was a foreigner and a Malaysian be cannot
stand as next of kin to a foreigner.
I'm a Bank casher /accountant and I can make it up my Bank I work with
will agree to transfer the money to you as next of kin to the funds. And
you will receive the money within few days and we share at the ratio:
60:40. What I need from you is your full co operation trust and honestly
truth. I need your quick response please if you are interested.
This is 100% risk free and bank will have knowledge and cannot trace it if
the funds move out of the country you as the next of kin.If you are
interested kindly send the require details of yourself below,
they are to fill the form to claim the funds and other requirement like
identity would be covered up by me but I need you identity to enable me
know who I am dealing with ok.
Full names of
beneficiary.....ContactAddress.......Email......Co untry.......Occupation........Nationality........A ge,$$$.........marital
status............... Phone #.................................. Once I
received your details I will immediately process the documentation that
will put you in place as next of kin to the funds here in Malaysia.Do
contact me via my email address [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Yours faithfully,
Mr. Bakar Bin Saud
دیگه این بشر دیوونم کرد هرچی براش میدم چیکار داری دیگه پررو اینو برام فرستاد قربونتون کی بلده اینو معنی کنه؟؟؟
هر کی بلده بگه من خودم نفهمیدم چی میگه .
عجیب ترین مجسمه ها !!
شير آب جادويي:
يكي از اين مجسمهها شير آبي است كه در هوا معلق است و از آن آب جاري است. آبي كه به نظر ميرسد هيچگاه تمام نميشود.
اين مجسمه در پارك آبي شهر كاديز در جنوب اسپانيا قرار دارد.
راز اين مجسمه در اين است كه لوله آبي درون جريان آبي كه از آن خارج ميشود قرار دارد و آب را به بالا و درون شير آب ميبرد.
مجسمه خانم شاپو:
مجسمه خانم شاپو در تقاطع دو خيابان در شهر بروكسل پايتخت بلژيك قرار دارد. اين مجسمه پيرزني را نشان ميدهد كه كيف پولش را درآورده و در حال شمردن پولهايش است. در حالي كه سبد خريدي در دست دارد.
منطقهاي كه اين مجسمه در آن قرار دارد به خاطر جيببري مشهور است و اين طور به نظر ميرسد كه مجسمهساز با گذاشتن اين مجسمه در اين منطقه دهنكجي به جيببرها كرده كه نميتوانند كيف پول برنزي خانم شاپو را بدزدند.
كرگدن معلق:
يكي ديگر از مجسمههاي عجيب دنيا مجسمه كرگدن معلق است كه در شهر پوتسدام، در شرق آلمان قرار دارد.
مرد هنگام كار كردن:
اين مجسمه برنزي در پيادهرو يك خيابان در شهر براتيسيلاو، پايتخت اسلواكي قرار دارد. مردم اعتقاد دارند لمس كردن دماغ اين مجسمه شانس ميآورد.
به نظر ميرسد خيليها به اين مسئله اعتقاد دارند چون آنقدر دماغ اين مجسمه را ساييدهاند كه نزديك است ناپديد شود.
كوسه:
اين خانه در سال 1986 ميلادي از روي خانهاي قديمي ساخته شد اما كوسهاي كه در سقفش فرورفته بود آن را در مركز توجه جهانيان قرار داد.
اين خانه در آكسفور انگلستان قرار دارد.
بيسكوئيت دو نفره:
اين دو نفر در حال خوردن بيسكوئيتي در مقابل موزه بوچئوم در شهر سئول كره جنوبي هستند.
سازنده اين مجسمه كو بومجو است.
وقتی به بازار برای خرید دوربین دیجیتال میروید، یکی از
شاخصهای مهمی که حتما میپرسید و به آن اهمیت میدهید، وضوح عکس یا تعداد پیکسل آن
است. مسلما یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی از یک دوربین ۶ مگاپیکسلی بهتر است.
ولی ظاهرا باید در درستی چنین چیزی در مورد دوربینهای فشرده
compact، شک و تردید کنید!
یک آزمایشگاه مستقل تست کیفیت عکس در آلمان به نام «مهندسی عکس»
یا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،
که یکی از کارهایش تست دوربینهای دیجیتال برای مجله آلمانی Color Photo and c’t
است، نظر دیگری دارد. آنها متوجه شدند کیفیت عکس دوربینهایی با پیکسل بیشتر به
جای بهتر شدن بدتر میشود.
به علت یک باور عمومی که میگوید دوربین با پیکسل بیشتر کیفیت
بهتری دارد، بیشتر شرکتهای دوربینسازی ترغیب شدهاند که دوربینهای با پیکسل
بیشتر بسازند تا مردم را مشتاق به خرید آنها کنند.
در سال ۱۹۹۵، نخستین دوربینهای دیجیتال وارد بازار شدند.
شرکتهای کاسیو و کداک نخستین شرکتهایی بودند که دوربین دیجیتال برای مصرف کاربران
عمومی ساختند. این مدلهای اولیه تعداد پیکسل کمی داشتند و کیفیت این عکسها به
خصوص هنگام چاپ، اصلا قابل قبول نبود. در سال ۱۹۹۶، دوربینها به وضوح ۸۰۰ هزار
پیکسل رسیدند و در سال ۱۹۹۸، وضوح دوربینها به ۲ مگاپیکسل یعنی دو میلیون پیکسل
رسید. این وضوح عکس برای چاپ یک عکس با ابعاد ۱۰ در ۱۵ سانتیمتر روی یک کاغذ
A4 مناسب بود.
در ان سالها واقعا عبارت «پیکسل بیشتر، کیفیت بهتر»، صادق بود
و به همین خاطر این مطلب در ذهن مردم به عنوان یکی از شاخصهای مهم انتخاب و خرید
دوربین دیجیتال حک شد.
زمان به سرعت میگذشت تا اینکه در نمایشگاه فتوکینا در سال
۲۰۰۴، دوربینهایی با وضوح ۶ مگاپیکسل به نمایش گذاشته شد. متخصصان عقیده داشتند که
عکسهایی که با دوربینهای ۶ مگاپیکسلی گرفته میشوند، نسبت به عکسهایی که روی
فیلمهای ۳۵ میلیمتری ثبت میشود تا اندازهای برتری دارد.
اما متأسفانه از این زمان دیگر کیفیت عکسها به موازات بیشتر
شدن پیکسل بهتر نشد!
دوربینهای ۸ مگاپیکسلی که در سال ۲۰۰۶، وارد بازار شدند، خطاها
یا اصطلاحا نویزهای noise زیادی در محیطهای با نور کم داشتند و در عکسهایی که
کنتراست رنگی زیادی داشند، به وضوح میشد، حاشیههای رنگی دید.
این مشکل را در دوربینهای ۱۰ تا ۱۲ مگاپیکسلی که این روزها در
بازار یافت میشوند، میتوان مشاهده کرد. شرکتهای تولیدکننده دوربین در تلاش
هستند، چنین نقصی را با نرمافزارهای کاهشدهنده پارازیت و ویرایشگر عکس، کاهش
دهند. ولی با مرور عکسهای این دوربینهای میتوان مشاهده کرد که چندان در این کار
موفق نبودهاند.
پیکسل بیشتر، کیفیت بدتر!
ولی به راستی دلیل چنین چیزی چیست؟ دوربینهای جمع و جور
امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با
ابعاد ۷٫۵ در ۹٫۴ میلیمتر یا ۵٫۴ در ۶٫۸ میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای
افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
نتیجه چنین چیزی، کاهش «حساسیت» و افزایش «نویز» دوربین است،
چرا که میزان نوری که به وسیله هر یک از این پیکسلهای کوچک جمعاوری میشود، کمتر
خواهد بود.
ما انتظار داریم که افزایش پیکسلها، جزئیات بیشتری در اختیار
ما بگذارد و به عبارتی وضوح عکس را بالا ببرد ولی باید توجه داشت که برای داشتن
یک عکس پروضوح به لنزهای بهتر با خطای رنگی Chromatic aberration کمتر هم
نیازمندیم. اما این لنزهای بهتر، ابعاد بزرگتری هم دارند و نمیتوانند در
دوربینهای کوچک امروز جاسازی شوند.
به علاوه در پیکسلهای کوچکتر، پدیده فیزیکی «پراش» نور
بیشتر میشود و وضوح عکس را کم میکند.
به علاوه مثلا برای ذخیره عکسهای فشردهنشده دوربینهای ۱۲
مگاپیکسلی به فضای بیشتری نیاز داریم، یعنی تقریبا ۳۶ مگابایت به ازای هر عکس.
بنابراین سرریز اطلاعات منجر میشود که زمان بیشتری صرف ویرایش عکس شود و به
ظرفیتهای حافظهای بسیار بیشتر احتیاج داشته باشیم.
بنابراین اگر مسئله را به صورت خلاصه بخواهیم جمع و جور کنیم
باید بگوییم که مشکل اصلی در دوربینهای با پیکسل بیشتر واقعا تعداد پیکسل بیشتر
نیست، بلکه کوچک شدن تعداد پیکسلها است. اگر بخواهیم با افزایش تعداد پیکسل، وضوح
و کیفیت بهتری در عکسها ببنیم، باید اندازه حسگرها و لنزها را بزرگتر کنیم و این
کار مسلما دوربین را بزرگتر خواهد کرد. اما مشتریهای آماتور این روزها چندان
میانهای با دوربینهای بزرگ ندارند.
در مورد دوربینهای SLR یا دوربینهای دیجیتال با لنزهای
انعکاسی، مسئله به همین ترتیب است ولی اندازه حسگرهای این دوربینها بزرگتر است و
بنابراین این دوربینها در پیکسلهای بیشتر، حساسیت بیشتر و نویز کمتری دارند.
بنابراین دو مورد دوربینهای کوچک، بهترین تعداد پیکسل ۶
مگاپیکسل است. به عبارت دیگر اندازه هر پیکسل باید بیشتر از 3 میکرومتر باشد.
نشنال جئوگرافیک، بهترین عکسهای سال ۲۰۱۱ را همراه توضیحاتی منتشر کرده است که توجه شما را به آنها جلب میکنم. در میان ۱۵ عکس برتر انتخاب شده، عکسی از بابک امین تفرشی -چهره دوستداشتنی نجوم آماتوری و روزنامهنگاری علمی کشورمان- هم به چشم میخورد.
۱- شاتل فضایی اندیور: قرار بود، مأموریت اندیور آخرین مأموریت شاتلهای ناسا باشد، اما با تصویب یک مأموریت فضایی اضافی برای آتلانتیس، این شاتل افتخار انجام آخرین مأموریت شاتلها را نصیب خود کرد و دوره سی ساله مأموریتهای شاتلها به پایان رسید.
در این عکس که در ماه می گرفته شده است، شاتل اندیور را میبینید که در پیراموناش روشنایی شهرهای زمین پیدا است.
۲- ستاره دریایی ماداگاسکار: این عکس زیبا در اگوست امسال توسط آژانس فضایی اروپا گرفته شده است. عکس رود بتسیبوکا در شمال غربی ماداگاسکار را نشان میدهد که به خلیج بُمبِتوکا میریزد، این خلیج هم به نوبه خود به کانال موزامبیک میپیوندد.
این عکس، نمایی شبیه ستاره دریایی پیدا کرده است و رسوبات بین شاخههای رود، نمای رنگی زیبایی به وجود آوردهاند.
۳- شفق قطبی جزیره: این عکس در یکی از جزایر ایسلند گرفته شده است و در آن شفق قطبی سبزرنگ، کهکشان راه شیری را مثل قابی احاطه کرده است. این عکس در جریان دومین مسابقه عکاسی «زیبایی آسمان شب» برنده جایزه اول شد.
۴- بقایای ابرنواختر (سوپر نووا): در ماه مارس ناسا با استفاده از رصدگر اشعه ایکس کانادا، عکس تازهای از بقایایی ابرنواختر تایکو Tycho گرفت.
نور حاصل از انفجار این ابرنواختر قرنها پیش یعنی در سال ۱۵۷۲ به زمین رسید و آنقدر زیاد بود که در طول روز هم با چشم غیرمسلح دیده میشد. این ابرنواختر ۱۳ هزار سال نوری با ما فاصله دارد.
در این عکس، اشعه ایکس با انرژی کم با رنگ قرمز و اشعه ایکس با انرژی زیاد با رنگ آبی نشان داده شده است.
۵- کهکشان پیچ و تاب خورده: این عکس در اگوست امسال با دوربین تلسکوپ فضایی هابل از کهکشانی به نام NGC 2146 گرفته شده که اندکی از کهکشان راه شیری کوچکتر است. یکی از بازوهای این کهکشان ۴۵ درجه خمیدگی دارد و درجلوی هسته کهکشان قرار گرفته است. احتمالا نیروی جاذبه یک کهکشان ناشناخته نزدیک، باعث این طرز قرارگیری بازو شده است.
۶- حلقه خورشیدی: این عکس در ماه مارس به وسیله فضاپیمای مشاهدهگر ناسا از فوران پلاسمای خورشید گرفته شده است.
۷- در ۲۲ اکتبر، «جفری برکس» این عکس را در پنسیلوانیا از شهابها گرفت، در حالی که صعود ماه، که در این عکس در پشت شاخ و برگ درختان در پاییز پنهان است، او را نگران کرده بود که قادر به عکس گرفتن نباشد، او موفق شد عکسهای زیبایی از شهابها بگیرد.
۸- ستاره پرسرعت: این عکس به وسیله تلسکوپ فروسرخ طیف گسترده ناسا یا WISE گرفته شده است، ستاره آبی مرکز عکس، با چشم غیرمسلح به رنگ قرمز دیده میشود و Zeta Ophiuchi نام دارد.
گمان میرود که این ستاره، پیشترها، ستاره همدمی در کنار خود داشت، اما با انفجار آن ستاره، ستاره Ophiuchi تنها ماند و با سرعت افزونتری در ابر غباری پیرامونش، حرکت کرد.
۹- در این عکس فضانورد ناسا -مایک فوسام- در اتاقکی در ایستگاه فضایی بینالمللی دیده میشود.
۱۰- رود ستارگان در دره «ماردی خولا»ی هیمالایا. این عکس در نپال و با استفاده از نوردهی طولانی گرفته شده است.
۱۱- این عکس را بابک امین تفرشی در ایران و از فراز کوهها البرز گرفته است. در این عکس ماه در خسوف کامل است، اما تابش غیرمستقیم نور خورشید، باعث شده با نور زرد مایل به قرمز مشخص باشد.
خسوف ماه ژوئن، طولانیترین و کاملترین خسوفی بود که در این دهه رخ داد. بهترین جاهایی که میشد این کسوف را دید، شرق آفریفا، خاورمیانه، آسیای مرکزی و غرب استرالیا بود.
میتوانید در وبسایت نیوساینیست، تعدادی از عکسهای زیبای بابک امین تفرشی را ببینید.
۱۲- این عکس با استفاده از تلسکوپی در صحرای شمال شیلی گرفته شده است. این عکس اولین عکس منتشرشده برای عموم از کهکشان Antennae است.
تلسکوپی که صحبت از آن شد ALMA نام دارد و ساخت آن در سال ۲۰۱۳ به پایان مییابد. این پروژه بزرگترین پروژه ساخت تلسکوپ روی سطح زمین است. ALMA متشکل از ۶۶ آنتن است که در پهنهای ۱۶ کیلومتری پراکنده هستند، اطلاعات این آنتنها با فیبر نوری به هم میپیوندند و یکی میشوند تا در مجموع کار یک تلسکوپ بزرگ را بکنند. برای خواندن اطلاعات بیشتر در مورد این رادیوتلسکوپ، به اینجا بروید.
۱۳- این عکس در یکی از شهرهای برزیل از غروب خورشید گرفته شده است و در آن یک لکه بزرگ خورشیدی به خوبی پیداست.
۱۴- گودالهای سطح عطارد: این عکس در ماه سپتامبر با استفاده از کاوشگر عطارد گرفته شد. این عکس گودالهای عجیبی روی سطح سیاره نشان میدهد که محتوای ناشناختهای دارند که نور را بازتاب میدهد.
۱۵- مردی در آینه: تصویر دانشمندی به نام مارک کلامپین در آینههای تلسکوپ فضایی جیمز وب افتاده است. آینه اصلی این تلسکوپ، ۱۸ بخش شش ضلعی دارد که با پیوستن به هم یک آینه با عرض ۶٫۵ متر شبیه نمای یک کندوی عسل ایجاد میکنند. تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار است در سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شود.
گرفتن پرترههای زیبا از چهره کره خاکیمان، کار چندان آسانی نیست و همان طور که یک عکاس پرتره باید با هنرمندی و ظرافت عمل کند، از نظر تکنیکی و هنری گرفتن پرتره زمین هم شرایط خاص خود را طلب میکند.
نخستین پرتره زیبای زمین،در سال ۱۹۷۲ توسط سرنشینان آپولو ۱۷ از زمین گرفته شد، این عکس آنقدر زیبا بود و آنقدر معروف شد که باعث جنگ و دعوای فضانوردان آپولو ۱۷ شد و هنوز هم به درستی مشخص نیست که کدام یک از این سرنشینان عکاس واقعی این عکس که به مرمر آبی موسوم شد، بوده است. در این مورد به صورت مشروح در یکی از پستهای پیشین برایتان نوشتهام:
یک عکس و سه مدعی: چه کسی پرتره زمین را گرفت؟
بعد از این عکس، ناسا به تناوب نسخههای دیگری از «مرمر آبی» را منتشر کرده است.
دو سال پیش در سال ۲۰۱۰، ناسا عکسی از زمین با وضوح ۲۰۴۸ در ۲۰۴۸ منتشر کرد، آن عکس را احتمالا بسیاری از شما به خصوص آنهایی که آیفون دارند، دیدهاند، چرا که آن عکس یکی از کاغذدیواریهای پیشفرض آیفون بود. عکس سال ۲۰۱۰، حاصل ترکیب عکسهایی بود که ماهواره Terra گرفته بود.
اما به تازگی ناسا نسخه جدیدی از مرمر آبی با وضوح بسیار بالاتر منتشر کرده است که این بار به یاری عکسهای ماهواره Suomi NPP در تاریخ ۴ ژانویه ۲۰۱۲ حاصل شده است. برای گرفتن این عکس از سیستم فروسرخ هم استفاده شده است. ناسا این ماهواره مشاهدهگر زمین را به افتخار پدر هواشناسی ماهوارهای -ورنر سوئمی- به فضا پرتاب کرده است. عکس فعلی هم با کنار هم نهادن عکسهایی که ماهواره در تاریخ مزبور در طی جاروب منظره زمین گرفته بود، ایجاد شده است.
وضوج این عکس جدید ۸۰۰۰ در ۸۰۰۰ است، که در آن جزئیات قابل مشاهده، شگفتیآورند.
تنها عیب این عکس جدید این است که سمت غربی کره زمین را پوشش داده و در آن خبری از نیمکره شرقی و ایران نیست.
این عکس ۱۶٫۶ مگابایتی را میتوانید از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دانلود کنید و کاغذدیواری پیسی؛ لپتاپ یا تبلت خود کنید
کامیون ترسناک هیولایی در مسکو
میهمان گرامی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من ارسال شما از این پست الکترونیکی به بپرسید که آیا شما قادر به ایستادن و دریافت
$ 9،000،000.00 در حساب خود را با نام خود را در کشور خود بدون هیچ مشکلی
مشکل اگر سیم شده است خود را از مالزی به عنوان نزدیک ترین خویشاوندان؟ این پول
متعلق به مشتری متوفی از این بانک صندوق شده است دروغ گفتن در
حساب در حال تعلیق بدون کسی از آمدن به ادعای بیش از پول.
درخواست خارجی به عنوان بعدی از خویشاوندان نزدیک در این کسب و کار توسط occasioned
واقعیت است که مشتری متوفی خارجی و مالزی می شود نمی تواند
ایستادن به عنوان نزدیک ترین خویشاوندان به یک خارجی.
من حسابدار / بانک casher، و من می توانم آن را ایجاد می کنند بانک با آنها کار
موافقت برای انتقال پول به شما به عنوان نزدیک ترین خویشاوندان به بودجه. و
شما پول را در عرض چند روز دریافت خواهید کرد و ما در نسبت به اشتراک می گذارید :
60:40. چیزی که من از شما نیاز به شرکت اعتماد کامل خود را عمل و صادقانه است
حقیقت است. من نیاز به پاسخ سریع شما لطفا اگر شما علاقه مند است.
این خطر 100 ٪ رایگان و بانک دانش داشته و می توانید آن را اگر ردیابی
وجوه خارج از کشور شما به عنوان بعدی از kin.If شما هستند
علاقه مند به مهربانی نیاز به جزئیات بیشتر از خودتان زیر ارسال،
آنها به پر کردن فرم به ادعای بودجه و نیاز های دیگر مانند
هویت که توسط من پوشش داده اما من باید به شما هویت من را قادر می سازد
می دانم که من برخورد با OK.
اسامی کامل از
پست الکترونیک خود را ذینفع..... ContactAddress....... کنید...... untry شرکت....... شغل........ ملیت........ جنرال الکتریک ،$$$......... زناشویی
وضعیت............... تلفن #.................................. هنگامی که من
دریافت اطلاعات خود کامل کنید من بلافاصله پردازش مستندات است که
شما را در جای خود به عنوان نزدیک ترین خویشاوندان دادن به بودجه در Malaysia.Do
تماس با من از طریق saudbakar38Yours آدرس ایمیل من صادقانه،
آقای Bakar بن سعود
ترجمه ای که گوگل کرد این بود کو ببین چیزی میفهمی ازشlagh::
داداش من متنو خوندم،خلاصش:اين بابا داره تو رو به يك كلاه برداري بانكي از كشورش خودش،دعوت ميكنه،به اين صورت كه تو رو جايه فاميله يك بنده خدا كه مرده جا بزنه،و پولي كه به تو داده ميشه رو 60-40تقسيم كنين،به ادعايه خودش صندوقدار اون بانكه،و ميتونه مداركي رو جور كنه كه اون بانك تو رو جايه فاميل اون يارو جا بزنه و.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اميدوارم قيافت اينطوري نشده باشه::ahaaaaaa:
چون بايد بگم كه داداش مواظب باش!!!چند وقت پيش يه مستند ديدم در اين باره،كه اونوريا با بهانهها و روشهايه مختلف مثله اين،كلاه برداري ميكنن!chomaghtars::
تازه موارد اون مستند خيلي حرفهاي تر بودن!!
اولا اينكه اين يارو چطور ادرس شما رو گير آورده؟
دوما چرا هيچ مدركي ارائه نكرده؟
سوما از كجا مطمئنه كه شما پولو تنهايي ... نميكنين؟(البته دور از حضور)
....
داداش بهتره اصلا وسوسه نشي!
از نظر من يا به پليس فتا اطلاع بده يا اينكه خيلي مؤدبانه بهش بگو:
Go F*u*c*K your self you little son of a w*h*o*r*e
احتمالا با شنيدن جمله بالا بيخيالت ميشه :hehee:
اگه كمك ديگهاي هم خواستي بگو
:chakerim:
یه همچین ایمیلی هم واسه من اومده بود که با اینی که شما میگی تفاوت داشت و از من خواسته بود تو یه سری مسائل و اطلاعات اقتصادی ایران کمکش کنم ! :khandeeeee bahal:
شعر+طنز:balesh:
خواهرم در کوچه آرایش مکن
از جوانان سلب آسایش مکن
گیسوان از روسری بیرون مریز
بر مسیر دیدگان افسون مریز
خواهرم دیگر تو کودک نیستی
فاش می گویم عروسک نیستی
خواهرم این لباس تنگ چیست؟
پوشش چسبان رنگارنگ چیست؟
خواهرم این قدر طنازی مکن
با امور شرع لجبازی مکن
در امور خویش سرگردان مشو
لایق چشمان نا مردان مشو
خواهرم پاچه ات چرا این قدر شده؟
راست راستی این تربیت بد شده
خواهرم این خط چشم ایرانی است؟
امتدادش یکمی طولانی است
خواهرم گیرم که مو بر میزنی
موی پا و دستها را میکنی
مورچه روی دست تو سر میخورد
نامزدت یا شوهرت غر (= قر) میخورد
زیر ابروی تو ای خواهر کجاست؟!
زیر ابروی تو حکم دین ماست
خواهرم تاتوی ابرو میکنی؟
ابرو هشتی شینیون مو میکنی؟
خواهرم مو را چرا مش میکنی؟
توی مویت هی چرا کش میکنی؟
موی تو های لایت و لو لایت است چرا؟
پاتقت هر شب کلاب نایت است چرا؟
خواهرم رنگ برنزه رنگ توست؟
این دو چشمم یک دو ساعت منگ توست
خواهرم من دیده ام چت میکنی
توی چت جلب محبت میکنی
این دماغ سر بالا از بهر کیست؟
بهتر از من از برایت مرد نیست
آدم از دیدن تو خر می شود
حالتش یک طور دیگر میشود
خواهرم این ریش و پشمم مهر تو
برده از من دین و دل این چهر تو
جون من صیغه میشی با مهر کم؟
گر بخواهی کل ریشم میزنم
ازدواج از سنت پیغمبر است
هر که این سنت نیابد بس خر است
ممنون داداش منم خودم نفهمیدم چی گفته با این که زبانم بد نیست ولی از درک این عاجز شدم.بی شعور دهنمو سرویس کرد از بس براش دادم نره اون میگفت بدوش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چی میگم من نمیخوام میگه بخواه.
دیگه پریشب اینو برام داد منم بهش ادرسمو و موبایلم دروغی براش ایمیل کردم خدا شکر ول کرده.
عجیب ترین بدن سازی که تابحال دیده اید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]