من تو این بحثا شرکت نمیکنم:sharmande::sharmande::sharmande:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تو این بحثا شرکت نمیکنم:sharmande::sharmande::sharmande:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زکی!!!!خانوم رو:khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باریکلا..............:yes:کارت درسته...حرف درست همینه ولی با مجیدت موافق نیستمbinam:afarin::bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو...برو...نذار با بچه هایی که زیر دستم دارن کار میکنن بیام سراغ هااانقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
mas:-mas:-mas:-نقل قول:
بیا برونقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه میترسونی من خودم ختمئ کشتی کجم نزا داغونت کنم
قاطی کنم یه جور میزنم بعدا استخونات و از رو زمین جمع کنیا خوددانی بچهههههههههههههههههههههه:h ehehe:
ببنین :khelal dandoon::khelal dandoon:نقل قول:
اون کمربندی که رو دوشم هستش رو که همین جوری نگرفتم::bow::bow
برو....برو....واسه ی خودت درده سر درست نکنbinambinam
نقل قول:
من چنین استادی نداشتم...:chakerim:
کسی حرف نزنه چون من ریمستریو هستم...
هرکی هم باور نداره میتونه بیاد مکزیکوسیتی با من مسایقه بده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تا حالا 619 از نزدیک دیدی...؟!؟!؟!؟!؟!:nishkhand:
چهره ی معصومانه ای داری برعکس اندام قویت گرچه ماله خودت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا بیخیال داداش فهمیدیم شما از ما قوی تری
این و برا دل خودت گفتم وگرنه من کنار نمیکشیدم:ohum:
آره....این عکسم قدیمیه بعد این این بچه کوچولو ها افتادم..................ولی جان فهیمه بدن مال خودمه:khandeeeee bahal:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
حالا که اوضاع اینقدر وخیم شده باید یه مسابقه رویال رامبل راه بندازیم..!!::bow:balesh:
چون من اساسا از اینجور خشونت ها خوشم نمیاد ( یاد دکتر نیما افتادم!!!!:hehehe:)نقل قول:
نقش داور مسابقه رو بازی میکنم...!!!:ohum:
منم گزارشگر.:ohum:.حالا کجا باید بیام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی الان گزارشگری کار خطرناکیه مگه نمیبینی جری لاور و مایکل کول(گزارشگران wwe) چطور به جون هم افتادن،تو این وضع قاراش میش اگه تو هم بخواهی بری گزارشگر شی که دیگه خونت پا خودته..!!binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا...شما برو ما هواتو داریم!!!
بالاخره اعضای فنی هم باید مشخص بشن دیگه:ehem:
لیگ برتر ایران : پرسپوليس اينا
لیگ برتر انگلیس : آرسنال و من يو
لالیگا :فقط بارسلونا:barcelona:
سری A : اينتر ميلان و اونتر ميلان(آث ميلان ...)
کشور مورد علاقه : برزيلته يه كم هم اسپانيش
بازی کن کشتی کج خواستین من هستم.
حریف میخوام......
قبووول من هستم :eyvalla::eyvalla:نقل قول:
فقط یه آمار بگیر ببین چند نفرمیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حریف به این گندگی جلوته.........نمیبینی؟؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشکالی نداره بلایی برسرشون میارم که.......::bow::bow::bow::bow:nishkhand::nishkha nd:نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خوب بازیکنامون که جورن...منم که داور...!
آقا یکی گزارشگرمونو بگیره...!!!
این خودش یه پا بازیکنه!
منم که داور!
دوستانه بازیکن خیلی محترمانه میتونین بیوفتین جون هم!
مسابقه شروع شد!chomagh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما داوری یا عمروعاص،ای شیطون...؟!؟!؟!:ehe:
موافقم.بگیر که اومد.:-angchomagh::bowنقل قول:
بیشین بینیم بابانقل قول:
شما همتون جوجه این خودم همتون و حریفم:hooora:
اهااااااااااااااااااای میدونم ادم زنده وکیل وسیع نمیخواد ولی دفه اخرت باشه به دوست من توهین میکنی یا:-angنقل قول:
یه دفه تکرار شه با خودم طرفی میدونی که من از جان سینو هم قوی ترم::bowبعد سرگذشتت میشه مثه این :masdom:
ریز میبینمت چه برسه به حریفmas:-نقل قول:
نقل قول:
میکنی یا=میکنی ها **** جان سینو!!!=جان سینا ***** وکیل وسیع..!!!!!!!!!!!!:ey babaaa:=وکیل وصی
کاملا درسته آدم زنده وکیل وصی نمیخواد...:nishkhand:
لطفا احترام همدیگه رو نگه دارین........................................ ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
ولی من هیچ بی احترامی توش نمیبینم.چیزی نگفته که!!!!!!!!!!!!!!!:ajibeee::ajibeee::ajibeee:نقل قول:
ای قربون آدم چیز فهم ، والا من خودم جا خوردم کی به کسی بی احترامی شده که خودمم خبر ندارم!:fek konam::mage mishe:نقل قول:
بچه ها کسی از بازی championship manager خبری نداره؟اصلا کسی اینجا بازی میکنه؟
وای معلم املا شما با این همه دانایی حیفی به خدا از دست میری
این دفه بهت لطف میکنم بابت جسارتی که بهم کردی میبخشمتنقل قول:
ولی دفه ی دیگه از این خبرا نیست اقای املا:-ang
نقل قول:
خيلى ممنون از لطفت قابلى نداشت...!!!:shogh:نقل قول:
شما که تیم ها رو کنترات ورداشتی .... :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه تیمها بیشترشون تحت پوشش قرار گرفتند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامین روسونرو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خودم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محدثه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTEJooooooooone;42936]نقل قول:
نوشته اصلی توسط مملی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیگ برتر ایران :پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس :منچستر یونایتد
لالیگا :رئال مادرید
سری a :اینتر
کشور مورد علاقه :سوئد و سوئیس
[/QUOTE]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رسول [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط امیر حسین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منتظر دوستانی مثل پویا ، فراز و مهرداد هستم تا در جمع ما حضور داشته باشند !
ولی با این تعداد هم کم تا زیاد میشه کارا رو راه انداخت !
این تایپیک بیشتر جنبه تفریحی داره و اصلا جنبه فوتبالی نداره ...
با این لیستی که من گذاشتم تقریبا همه می دونند با چه کسی باید بحث داشته باشند تو تایپیک تیمهای محبوبشون ...
چون هنوز فصل جدید شروع نشده میشه روی خزید های تیم محبوبتو یا سیستم مربی تیم و نقل وانتقالات در پیش رو بحث و تبادل نظر داشته باشید !
:chakerim:
نمیدونم موضوع از چه قراره ولی خب منم تیمهایی که بهش علاقه دارمو میذارم!:sooot:
لیگ برتر ایران :
پرسپولیس
لیگ برتر انگلیس :
آرسنال:fek konam:
لالیگا :
رئال مادرید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سری A :
رم :love:
کشور مورد علاقه :
ایتالیا
نه داداش خیالت راحت...داورم اونم دارو اهل حق و حقیقت و عدالت!:hihi:نقل قول:
داداش!!!نقل قول:
من داورم تو گزارشگر!!!
الان چرا منو میزنی؟؟؟
اصلا تو چرا میزنییی؟؟:hihi:
گزارش کن فقط!!!:hehehe:
نقل قول:
قربونت برم عزییییزم... مرسیییییی به فکرمی
ولی توهین نکرد که!:flowerysmile:
نقل قول:
شما که تیم ها رو کنترات ورداشتی .... :nishkhand:
خوشبختانه تیمها بیشترشون تحت پوشش قرار گرفتند ...
خو ب ما اينيم ديگه خدا نكنه از يه چيزي خوشمون بياد:shogh:
دوما من بيشتر همون آرسنال و بارسام :nishkhand:
شانس اوردي يووه سالم موندها:nishkhand:
سال 3000 به روایت تصویر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال 3000
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سال 3000
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سال 3000[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سال 3000[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سال 3000[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سال 3000[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سال 3000[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه سالی میشه این سال 3000