فرگوسن: تساوی احمقانه مقابل بازل، دلیل حذف ما بود/اولین بار است که بایونایتد به لیگ اروپا می روم
مربی یونایتد بعد از حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شوکه شده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل - سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتددر پایان دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل بازل که با باخت 1-2 شیاطین سرخ همراه بود به شدت شوکه شده بود.برد تیم سوئیسی به معنای قرارگرفتن یونایتد در رده سوم جدول گروه سی و حذف این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و راهیابی شان به لیگ اروپا بود. این اولین باری است که شیاطین سرخ در شش فصل اخیر از صعود از گروهشان درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا ناکام مانده اند.
دراین میان سرالکس فرگوسن تساوی خانگی مقابل بازل را دلیل حذف تیمش می داند.
درآن بازی یونایتد با نتیجه 0-2 از حریفش پیش بود ولی به تیم سوئیسی اجازه داد تا در جریان بازی قرار بگیرد و درنهایت آن مسابقه در ورزشگاه اولدترافورد با تساوی 3-3 به پایان رسید
در پایان دیدار4شنبه شب که با برد 1-2 بازل همراه بود سرالکس فرگوسن به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم نتیجه دیدار خانگی ما مقابل بازن، اشکال کار ما بود. اینجاست که ما باید دستهایمان را بالا بگیریم و بگوئیم که احمقانه بود. ما با بی دقتی در آن بازی به تساوی رضایت دادیم. بازی 0-2 بود و می توانستیم حتی بازی را 0-5 کنیم. ولی آن بازی مساوی شد و الان باید خودمان را از این بابت سرزنش کنیم.»
فرگوسن ادامه داد:« کنار رفتن از لیگ قهرمانان اروپا ناامید کننده است. رکورد ما در سالهای اخیر فوق العاده بود و کنار رفتن زودهنگام شکست بزرگی برای ماست. چون لیگ قهرمانان اروپا بهترین تورنمنت دنیاست.»
سرالکس بااشاره به شروع ناامید کننده تیمش که باعث شد تا مارکو استرلر در دقیقه 9 گل اول بازل را به ثمر برساند گفت:« اصلا شروع خوبی نداشتیم و سورپرایز هم شدیم. من انتظار داشتم که تلاش کنیم و بلافاصله کنترل بازی را در دست بگیریم.ولی این طور نشد.»
در نهایت گل الکساندر فری باعث شد تا شکست یونایتد قطعی شود. گل دیرهنگام فیل جونز هم به داد یونایتد نرسید تا این تیم حذف شود. سرالکس درادامه گفت:« زمانی که در بازی خارج از خانه با نتیجه 0-1 عقب می افتی، کار خیلی سختی پیش رو داری. ما از فرصتهایی که داشتیم بهره نبردیم و این داستان واقعی بازی بود. »
با این شکست یونایتد باید در لیگ اروپا حضور داشته باشد:« لیگ اروپا رقابتی است که با منچستریونایتد هرگز درآن شرکت نکرده بودم.این یک تجربه جدید است. ما باید در روزهای پنجشنبه و یکشنبه بازی کنیم. این خبر فوق العاده ای نیست ولی این جریمه ما برای عدم صعود از مرحله گروهی است.»
goal.com
شما چه فكر ميكنيد: درباره حذف منچستريونايتد بنويسيد
واقعا چه اتفاقي افتاد كه يونايتد با مربي بزرگش از دور مسابقات كنار رفت؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستريونايتد نايب قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا شب گذشته بعد از كسب نتيجه ضعيف مقابل بازل سوئيس از دور مقدماتي اين رقابتها كنار رفت و حالا بايد بازي در ليگ اروپا را تجربه كند. اين اتفاق كه با توجه به گروه آسان منچستر شگفتي بزرگ اين مرحله محسوب ميشود چندان هم مورد علاقه طرفداران فوتبال نيست چرا كه باعث خواهد شد نبردهاي جذاب دور بعدي اتفاق نيافتد.
این مسئله پیش بینی های اولیه را هم به هم زد. چهارشنبه شب همه در انتظار تماشای تصاویر شادی منچستری ها بودند اما حالا همه نشریات پر از عکسهای فرگوسن ، گیگزو رونی است در حالیکه ماتم گرفته اند.
اين شكست البته طرفداران منچستريونايتد را آزرده خاطر كرده است، سايت گل از كاربران منچستري و ساير علاقمندان ميخواهد كه در اينباره بنويسند واقعا چه اتفاقي افتاد كه يونايتد با مربي بزرگش از دور مسابقات كنار رفت.
goal.com
نانی:رختکن منچستریونایتد بعد از شکست مقابل باسل مانند تشییع جنازه بود
نایب قهرمانی فصل گذشته چمپیونزلیگ بعد از شکست مقابل حریف سوئیسی از رقابت های این فصل چمپیونزلیگ حذف شد و ستاره پرتغالی تایید کرد که این اتفاق تاثیر زیادی روی بازیکنان این تیم گذاشت
نانی، هافبک پرتغالی منچستریونایتد، فاش کرد بعد از شکست مقابل باسل و حذف از لیگ قهرمانان در رختکن گریه کرده است.
نایب قهرمانی فصل گذشته چمپیونزلیگ بعد از شکست مقابل حریف سوئیسی از رقابت های این فصل چمپیونزلیگ حذف شد و ستاره پرتغالی تایید کرد که این اتفاق تاثیر زیادی روی بازیکنان این تیم گذاشت.
او در گفتگو با دیلی استار گفت:" من بعد از شکست مقابل باسل در رختکن مانند یک بچه گریه کردم.
همه بازیکنان کاملا تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفتند. کسی این شکست و حذف در دور گروهی را باور نمی کرد. این شکست و شکست فصل گذشته در فینال لیگ قهرمانان بدترین روزهای حضور من در منچستریونایتد بود.
از آنچه رخ داده واقعا ناراحتم. واقعا غیر قابل باور است. رختکن تیم بعد از شکست مقابل باسل مانند تشییع جنازه بود.
می دانیم که از بعضی تیم هایی که به دور بعد صعود کرده اند، بهتر هستیم به همین دلیل کنار آمدن با این اتفاق بسیار دشوار است. فکر نمی کنم ما مغرور و خودبزرگ باشیم. منچستریونایتد همیشه به رقبایش احترام می گذارد."
goal.com