پرسپولیس واقعا افتضاح بود ،افتضاح .........
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیس واقعا افتضاح بود ،افتضاح .........
بنام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران
"جام خليج هميشه فارس"
فصل : 91/1390
تاريخ :پنج شنبه 24 آذر 1390
15 دسامبر 2011
زمان :ساعت 16:15
مكان : استاديوم آزادي تهران
پرسپوليس تهران 1 - راه آهن تهران 1
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گزارش بازي:
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در اولین مسابقه پس از کنار رفتن استیلی برابر راه آهن در داربی کوچک تهران به تساوی دست یافت.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های پرسپولیس و راه آهن عصر امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در پایان نود دقیقه به تساوی یک بر یک رضایت دادند.
تک گل پرسپولیس را محمد نوری در دقیقه 38 نیمه اول به ثمر رساند و گل تساوی راه آهن را بهادر عبدی بازیکن سابق پرسپولیس در دقیقه 75 وارد دروازه حریف کرد.
پرسپولیسی ها در نیمه دوم بازی ضعیفی به نمایش گذاشتند و بازیکنان حریف چندین بار از مرکز خط دفاعی این تیم صاحب موقعیت شدند که تنها یکی از آنها به ثمر رسید. غلامرضا رضایی در دقیقه 63 یک گل به ثمر رساند که کمک داور به دلیل آفساید آن را مردود اعلام کرد.
در دقیقه 79 امید عالیشاه می توانست دروازه خالی پرسپولیس را باز کند که با برخورد توپ به ممدوتال این اتفاق نیفتاد. بازیکنان راه آهن به شدت نسبت به این صحنه به داور اعتراض داشتند.
روح الله سیف الهی بازیکن جوان پرسپولیس 30 ثانیه پایان بازی بهترین موقعیت برای برتری پرسپولیس را از دست داد و در شرایط تک به تک توپ را تقدیم حریف کرد.
علیرضا فغانی قضاوت این بازی را به عهده داشت که به علیرضا حقیقی و ممدوتال از پرسپولیس و امید عالیشاه و علیرضا عباسفرد از راه آهن کارت زرد نشان داد.
این دوازدهمین تساوی تیم راه آهن در نیم فصل اول لیگ برتر بود. راه آهن با این تساوی ۱۵ امتیازی شد و با دو پله صعود به رده پانزدهم رسید. پرسپولیس نیز با ۲۱ امتیاز در رده نهم ماند.
ترکیب پرسپولیس: علیرضا حقیقی ، علیرضا نورمحمدی ، مجتبی شیری ، ممدوتال، امیرحسین فشنگچی ، مازیار زارع ، حسین بادامکی ، محمد نوری(محمد منصوری 77) ، علی کریمی ، غلامرضا رضایی(مهرداد اولادی 85) و جواد کاظمیان(روح الله سیف الهی 76)
مربی : محسن عاشوری
ترکیب راه آهن : حسن رودباریان ، حامد نورمحمدی ، حسین پاشایی ، میرهانی هاشمی ، مهدی زارعی ، ابراهیم کریمی ، حسین کاظمی ، حسین کعبی(بهادر عبدی 45) ، علیرضا عباسفرد و محمود امنه(مهرداد کفش گری 63)
سرمربی : علی دایی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افتضاح یعنی اینقد خوب بازی کرد که لایق اسم افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rozhan-chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه چیز از افتضاح اون ور تر
اگه تیم خردسالان ویژه ی معلولین و میاوردن کم کم 3و4تا گل به استقلال میزدن یا حراقل بهتر بازی میکردن من بازی و تا جایی دیدم که اس گل اول و زد بعدش تلوزیون و خاموش کردم فرداش فهمیدم چه گندی زدن
خاک تو سرشون حیف نون..............حیف پول :-ang
همشون و جز کریمی و همون دوسه تایه دیگه باید از بیخ بندازن بیرون برا فصل جدید پرسپولیس یه خونه تکونی اساسی باید بکنه یه 18.19تا بازیکن توپ باید بخره پولم کم آوردن رو من میتونن حساب کنن!!
ولی استقلال با نامردی برد اگه جباری وامونده رو مظلوم نمیبخشید الان ما3-0جلو بودیمtars::
نتایج این فصل پرسپولیس همه ی عاشقان این تیم وعاشقان پرطرفدارترین تیم آسیا را تحقیر کرد خداوند تیم محبوب ما را به جایگاه اصلی خودش یعنی افتخار کردن به این تیم وطرفدارانش راخوشحال بگردان:iran::iran::iran::iran:
با توجه به تمرين اين هفته تيم گويا "وحيد هاشميان" به تمرينات گروهي بازگشته و ساير مصدومين هم بزودي مي رسند . از طرفي احتمالا تو يكي دو روز آينده " مصطفي دنيزلي" براي انعقاد قرارداد خودش با پرسپوليس به تهران مياد ولي اينكه واس بازي پنجشنبه چه كسي مربي پرسپوليس خواهد بود احتمالا همون محسن عاشوري تا پايان نيم فصل باشه
با توجه به بازگشت تعدادي از مصدومين ( بجز "هادي نوروزي" و احتمالا "عليرضا محمد" ) براي بازي با راه آهن ميشه تركيب بهتري نسبت به بازي قبلي داشت . مخصوصا در پست مدافعان كناري . ضمن اينكه "جواد كاظميان" رو هم داريم چون محروميتش سر 2كارته شدن تو بازيهاي حذفي بود و واس بازي تو ليگ مشكلي نداره
بنابراين با استقبال هوادارا از اين بازي بخاطر اتفاقات اين روزها بازي زيبايي رو شاهد خواهيم بود و اميدوارم بتونيم پر گل ببريم
خب همونطور که تو بخش ارتش سرخ گفتم راجع به دنیزلی هیچی نمدونم ولی از تعریف های زیادی که ازش میکنن باید مربی خوبی باشه
به هر حال اینا مهم نیست مهم اینه که پرسپولیس جام حذفی رو از دست داده و در این شرایط بایــــــــــــــــــــــ ـــد قهرمان لیگ بشه بایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــد در دیدار برگشت استقلال و شکست بده
وگرنه سورا.........ه :-ang
انشاال... که با اومدن این آقا ما به آرزوها مون برسیم:flowerysmile:
وضعیت پرسپولیس درحال حاضر مثل رنگ پیراهنش قرمزه و هواداران از سرمربی جدیدشون معجزه می خوان . به نفع پرسپولیسه که یه مربی خارجی که از زبان فارسی هیچی حالیش نیست استخدام کنه تا با شعار هواداران کنار بیاد مثلا اگه هوادران شعار حیا کن و رها کن سر دادن مترجمش با همکاری باشگاه بهش بگه دارن ازت حمایت میکنند این خودش باعث میشه سرمربی خارجی با وضعیت کنار بیاد وبا توجه به میزان دانش فنی خودش پرسپولیس رو درجدول بالا بیاره.
من که باز بعید میدونم کاره دنیزلی قطعی شه
اما اگه بشه حداقل یه روحیه با بزرگیش به تیم تزریق میکنه و نشونم داده که اصلا به اسم بازیکن کار نداره هر کی خوب باشه بازی میکنه که البته................
ليست 18 نفره پرسپوليس براي بازي با راه آهن توسط محسن عاشوري اعلام شد :
علیرضا حقیقی، میثاق معمارزاده،
علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، مامادوتال، امیر حسین فشنگچی،
علی کریمی، حسین بادامکی، مازیار زارع، محمد نوری، محمد منصوری،
غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان، مهرداد اولادی،
روح اله سیف الهی و محمد مهدی الهایی.
اينطور كه پيداست متاسفانه هنوز وحيد هاشميان رو نداريم. بازيكني كه با تجربه و توان فنيش مي تونه به خط حمله ما كمك زيادي بكنه .همچنين علي عسگر و محمد
و باز هم 2نفر از بازيكنان اميد براي پر شدن ليست 18 نفره
هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران
"جام خليج هميشه فارس"
فصل : 91/1390
تاريخ :دوشنبه 28 آذر 1390
19 دسامبر 2011
زمان :ساعت 16:15
پرسپوليس تهران 1 - فولاد خوزستان 1
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داور : محسن تركي
گزارش بازي :
مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دقیقه مسابقه برابر فولاد برتری خود را با تساوی عوض کرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های پرسپولیس و فولاد عصر امروز از ساعت 16:15 در حضور 2500 تماشاگر ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفتند و در پایان به تساوی یک بر یک رضایت دادند.
تک گل پرسپولیس را مازیار زارع در دقیقه 41 بازی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. امید خورج کاپیتان فولاد خوزستان با خطای پنالتی روی جواد کاظیمان از بازی اخراج شد و تیم مهمان 50 دقیقه را ده نفره به بازی ادامه داد. گل مساوی فولاد را بختیار رحمانی در دقیقه 90 وارد دروازه حریف کرد
مهم ترین موقعیت فولاد در نیمه اول اتفاق افتاد که مهاجم جوان این تیم در شرایط تک به تک توپ را تقدیم مدافعان پرسپولیس کرد. پرسپولیس در نیمه دوم نیز می توانست نتیجه را دو برابر کند اما شوت جواد کاظمیان از پشت محوطه جریمه با برخورد به تیر عمودی راهی به دروازه پیدا نکرد. کاظمیان نیمه اول هم یک گل وارد دروازه فولاد کرد که از سوی کمک داور آفساید اعلام شد.
محسن ترکی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت و علاوه بر اخراج خورج ، به علی کریمی و علیرضا نورمحمدی از پرسپولیس و آندره رینالدو و عبدالله کرمی از فولاد هم کارت زرد نشان داد.
علی کریمی با دریافت کارت زرد در این بازی سه اخطاره شده و بازی اول نیم فصل دوم برابر ملوان در انزلی را از دست داد. ضمن اینکه حسین بادامکی در نیمه دوم این بازی با مصدومیت از بازی خارج شد.
این دومین نتیجه مساوی متوالی یک بر یک پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بود. پرسپولیس با این نتیجه 22 امتیازی شد و نیم فصل اول را در رده نهم به پایان رساند. این تیم نیم فصل دوم را با سرمربی جدید آغاز خواهد کرد. فولاد هم با 21 امتیاز به رده 11 جدول سقوط کرد.
ترکیب پرسپولیس : علیرضا حقیقی، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، امیرحسین فشنگچی، علیرضا محمد، مازیار زارع، علی کریمی، حسین بادامکی(محمد نوری 56)، جواد کاظمیان، غلامرضا رضایی(محمد منصوری 87) و مهرداد اولادی.
مربی :محسن عاشوری
ترکیب فولاد : علی سلیمی ، امید خورج ، عبدالله کرمی ، مهرداد جماعتی ، خیرالله ویسی ، بختیار رحمانی ، امیر شرفی(جابا مجیری 43) ، آرش افشین ، میثم کریمی ، حکیم نصاری(آندره رینالدو 64) و رضا نوروزی(امید خالدی 58)
سرمربی : مجید جلالی
سلااااااااااااااااااااام.. ............من بعد از مدت ها دوباره برگشتم..خب چه خبرا؟؟؟بچه ها همه خوبین؟؟
ليگ برتر فوتبال ايران
جام خليج هميشه فارس
هفته هجدهم (هفته نخست نيم فصل دوم)
فصل 91-1390
تاريخ :پنج شنبه 15 دي 1390
5 ژانويه 2012
زمان :ساعت 15:00
مكان : استاديوم تختي انزلي
ملوان بندر انزلي 2 - پرسپوليس تهران 0
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داور:علیرضا فغانی
كمكها: محمدرضا ابوالفضلی - علی میرزابیگی و محمد ملکی
ناظر: محمد پیروزرام
گزارش بازي:تیم فوتبال پرسپولیس در اولین مسابقه نیم فصل دوم برابر ملوان انزلی نتیجه را واگذار کرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس تیم های ملوان انزلی و پرسپولیس تهران از ساعت 15 امروز در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم رفتند که در پایان میزبان موفق شد با دو گل پیروز از میدان خارج شود. گل های ملوان را محسن مسلمان در دقیقه 45 و رمضانی در دقیقه 79 از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند.
تیم پرسپولیس در نیمه دوم فرصت داشت که بازی را به تساوی بکشاند که مهدی مهدوی کیا در اولین بازی خود در ترکیب پرسپولیس ضربه پنالتی را از دست داد و این فرصت برای پرسپولیس از دست رفت.قضاوت بازی بر عهده علیرضا فغانی بود که علاوه بر دو پنالتی که اعلام کرد به حیدری ، مسلمان و حسنی صفت از ملوان کارت زرد نشان داد.
ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، علیرضا محمد ، مجتبی شیری ، مازیار زارع ، سامان آقازمانی(مهدی مهدوی کیا 63) ، محمد نوری ، حسین بادامکی ، امیرحسین فشنگچی(ابراهیم شکوری 83) ، جواد کاظمیان(وحید هاشمیان 46) ، غلامرضا رضایی ، مهرداد اولادی
سرمربی : مصطفی دنیزلی
حسنی صفت ، آهی ، پورغلامی ،سالارزاده ، رمضانی ، مسلمان ، یوسف زاده ، رجب زاده(مجتبی انصافی 81) ، رافخایی(دغاغله 68) ، محمد حیدری(محمد همرنگ 66) ، نزهتی
سرمربی : فرهاد پورغلامی
بچه ها يه خبر بد واس بازي با ملوان : هم نورمحمدي و هم علي كريمي بخاطر كارت گرفتن محروم هستند و حضور ندارند
حالا تركيب بيايد
داداش این خبرو خیلی دیر اومدی ولی ایراد نداره بگذریم . میمونه ترکیب تیم برابر ملوان از 5 دفاعی که از اول فصل گرفتیم تو این بازی فقط میتونیم از مجتبی شیری استفاده کنیم خدا کنه که هادی شکوریو بتونیم جذب کنیم وگرنه کارمون خیلی سخت میشه تو مابقیه ی خطوط مشکله چندانی نداریم فقط بازم میگم مشکلمون تو خط دفاعست پولادی که هنوز کارش مشخص نیست اگه بیاد عالی میشه به اتفاقه هادی شکوری ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا نداشتم دفاع وسط میتونه تو این بازی افتضاح ببار بیاره ! :sooot:
من فک کنم یه همچین ترکیبی داشته باشیم :
میثاق
فشنگچی --- شیری --- مازیار --- محمد
بادامکی
کاظمیان ---- نوری ---- غلومرضا
اولادی --- زاید
خیلی فکر کردم ببینم کی میتونه دفاع رو پر کنه جز مازیار کس دیگه ای نبود !!! entezar::
با این داشته هامون تو این بازی این ترکیب میتونه ایده ال باشه غیر از زاید که احتمالا وحید هاشمیان جاش بازی میکنه .... تو این ترکیبی که الکس داده همون داش مهدیمون داده علیرضا محمد و مجتبی شیری و بادامکی و غلوم رضا تو این فصل بازی هاشونو انجام بدن به امید خدا برا فصل بعد هممون باس دست به دعا بشیم که این 4 نفر دیگه تو پرسپولیس نباشن این پرسپولیس با این ابهت جای بازیکنای درجه دو نیست .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زاید itc ـش صادر شده ولی مهدوی کیا معلوم نیست تا بازی با ملوان مجوز حضورش برسه واسه همین تو ترکیب قرار نمی گیره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali mohammad. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاشمیان هم دوباره مصدوم شده!
ماجراي شكوري امشب قراره نهايي بشه و رضايت مديرعامل شاهين رو بگيرند. 3 روزي هست سر تمرين شاهين نمي ره
پولادي رو هم باشگاهش جريمه كرده بخاطر مذاكره با پرسپوليس و عدم حضور سر تمرين. همه چيز هم زير سر فتل ترقست
موشك رو هم به احتمال بسيار زياد خواهيم داشت . امكان كاپيتانيش هم در اولين حضورش خيلي زياده كه اتفاق ببسيار مثبتيه
براي بازي با ملوان بدجوري تو عمق دفاع با كمبود نفرات مواجهيم . كاش به التماسهاي عقيلي رسيدگي بيشتري ميشد .الان وضع تيمش هم مناسب نيست و مربيشون اخراج شده و خودشم كه مي خواد ديگه چه مشكلي هست آخه ؟! خود ماجراي نصرتي خيلي مهمه كه بتونه بازي كنه يا نه .البته در اين مورد هم بايد از سد فتل ترقه عبور كرد كه تا تونسته هياهو راه انداخته
از همه اين موارد كه بگذريم خود نوع بازي گرفتن از بازيكنا هنر خاصيه كه هر مربي نداره. مثلا ميشه از همين شيري بازي گرفت كه بهترين كاراييش باشه يا بازي مثل اكثر بازيهاش تو اين سالها براي پرسپوليس در حد يه بازيكن معمولي . هنري كه نه دايي داشت و نه استيلي
مهدوی کیا ، هوشیار و علی عسگر تو لیست 18 نفره قرار گرفتند برای بازی با ملوان !
من هم امیدوارم بازوبند کاپیتانی رو مهدی ببنده ! این یعنی تحقق آرزوی 2 ساله من ! om::
من فک کنم یه تصحیح باید تو ترکیبم داشته باشم ! :nishkhand:
میثاق
علی عسگری --- شیری --- مازیار --- مهدیheey::
بادامکی
فشنگچی ---- نوری ---- کاظمیان
اولادی --- غلومرضا
البته علی عسگر تو مصاحبه جند روز پیشش گفته که دنیزلی هیچ اعتقادی بهش نداره ولی در شرایط فعلی که ما دفاع چپ درست حسابی نداریم و تکلیف پولادی هنوز معلوم نیست بهترین گزینه برای دفاع چپ علی عسگری میتونه باشه !
البته زاید که ایران نیست وبه این بازی نمی رسه !
داداش مهدی اون یکی داداش مهدی که گفته من دیگه هیچ وقت بازوبند نمیبندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعیده بازو بند ببنده چون همیشه به حرفاش عمل میکنه!!!!!!!!!!!!
علی عسگرم که واقعا با این شرایط حتما باید فیکس باشه وگرنه بدجوری دفاع کم میاره
اولا از زاید فعلا خبری نیست دوما اقا مهدی هم جواز بازیش رسید هم تو لیست 18 نفره تیم جا داره سوما در مورد هاشمیان هم باس بگم که مصدومیتش برطرف شده پس نتیجه میگیریم که همه ی اظهار نظرای جناب عالی اشتباه از اب در اومد ....با یه خورده تحقیق واسه تیم به اصطلاح محبوبت اتفاقه خاصی نمیوفته داداش .....حیفه .....نقل قول:
نقل قول:
داداش مهدی اون یکی داداش مهدی که گفته من دیگه هیچ وقت بازوبند نمیبندم
بعیده بازو بند ببنده چون همیشه به حرفاش عمل میکنه!!!!!!!!!!!!
مهدوی کیا گفته بازوبند رو در حضور کریمی وهاشمیان نمی بنده ولی تو این بازی که نه کریمی هست نه هاشمیان من فک می کنم اگر مهدی به طور فیکس بازی کنه کاپیتان باشه !
در مورد مهدوی کیا بهتره یه نگاهی به پست قبلی خودتون بندازی !!!! و همینطور زاید که گفتم ایران نیست و نمی رسه به این بازی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali mohammad. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد هاشمیان هم لابد شما اطلاع نداری که دوباره بعد از اون مصدومیت ، مصدوم شده وداره به طور اختصاصی تمرین می کنه !
با اجازه ی بزرگان تاپیک منم واسه اظهار نظر کردن اومدم :ghelyon:
با توجه به حضور کیا جانمان و با توجه به حضور مهرداد خانمان(البته پولادی و عرض میکنم)
و با توجه به حضور دنیزلی و.........................
آها و با توجه به اینکه حاشیه ها همه رفته سمت استقلال وبـــــــــــــــــــــــ ـــــــاتوجه به باقی مسائل که کارشناسا بهتر میدوننki::پیشاپیش برد برابر ملوان و به همه تبـــــــــــــــــــــــ ـریک میگم :yes:
اين بازي با ملوان داره تو شرايطي برگزار ميشه كه اصلا به سود ما نيست . بحث محرومها و مصدومها از يك طرف و اولين حضور رسمي سرمربي جديد از طرف ديگه همگي آثار منفي در عملكرد پرسپوليس دارند
در حال حاضر باز ماجراي پولادي نامعلوم شد و اين مديراي مس مي خوان از طريق منم منم كردن جلوي پرسپوليس يه كوچولو توجه و اعتباري براي خودشون بخرن و همه جوره دارن سنگ ميندازن درحاليكه پرسپوليس با پيشنهادشون براي انتقال منصوري و پرداخت پول در مقابل انتقال پولادي موافقت كرده ولي باز دارن يه بازي ديگه در ميارن. عين ماجراي انتقال انصاري فرد به پرسپوليس كه با همه پيشنهادا و شرايط عجيب غريب سايپاييها موافقت شد ولي آخرش هم پرسپوليس ضرر كرد هم خود بازيكن
همينطور ماجراي شكوري كلا منتفي شد و طرف تو بوشهر موند ! هنوز نمي دونم چرا ماجراي عقيلي منتفي شد .خيلي مورد بدردبخوري بود
واس بازي با ملوان اين بازيكنان به تيم اضافه ميشن: علي عسگر - هوشيار - مهدوي كيا
و اين بازيكنامون رو در اختيار نداريم : علي كريمي - نورمحمدي - هادي نوروزي - عليرضا حقيقي - شيث رضايي - محمد نصرتي
از طرفي هم دنيزلي اميدواري داده كه مي خواد با قدرت شروع كنه
ببخشید در طول این فصل دفعه ی اول مون نیست که محروم و مصدوم زیاد داشته باشیم در طول فصل بارها و بارها متحمل چنین ظلم هایی شدم تا حدودی به داشتن مصدوم و محروم تو هر بازی عادت کردیم بازیکنا خودشونم عادت کردن!!! و از این نظر جایه هیچ نگرانی نیست!!!entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما راجع به حضور سرمربی جدید روی نیمکت:کجاش اثر منفی داره اینکه یه مربی با تجربه تر و بهتر از استیل داره تیم میچرخونه کجاش اثر منفی داره از طرفی هوادارای علاقمند اونایی که دوره ی دنیزلی بودن که هیچ خودشون با نوع ارائه ی بازی دنیزلی آشناین اما اونایی که نبودن،،،،،،خب از اخبار ها و روزنامه ها و مجلات و خلاصه رسانه های مختلف آوازه شو که شنیدن پس جایه گل و شکایت باقی نمیمونه:fek konam:
پولادی خیلی خیلی حضورش در تیممون موثره خداکنه سنگ اندازی هاشون تموم بشه و زودتر حضورش توی پرسپولیس قطعی بشه در ضمن از همون اول هم معلوم بود که انصاری فرد به پرسپولیس نمیاد همه ام تقریبا این و میدونستن سایپا که دیوانه نیست که یه دونه مهره ی خوبم داشته باشه بده به پرسپولیس بر چه اساس اونا حاضرا پیشنهاد ملیاردی به کریم بدن اما نزارن تنها مهره ی خوب هجومیشون بیاد پرسپولیس بازیکن خودش باید دل سیر از پول دنیا داشته باشه اونم کی بزاره انصار بیاد پرسپولیس مایلی کهن!!!!!!بعید میدونم:gahhr:نقل قول:
در حال حاضر باز ماجراي پولادي نامعلوم شد و اين مديراي مس مي خوان از طريق منم منم كردن جلوي پرسپوليس يه كوچولو توجه و اعتباري براي خودشون بخرن و همه جوره دارن سنگ ميندازن درحاليكه پرسپوليس با پيشنهادشون براي انتقال منصوري و پرداخت پول در مقابل انتقال پولادي موافقت كرده ولي باز دارن يه بازي ديگه در ميارن. عين ماجراي انتقال انصاري فرد به پرسپوليس كه با همه پيشنهادا و شرايط عجيب غريب سايپاييها موافقت شد ولي آخرش هم پرسپوليس ضرر كرد هم خود بازيكن
من اصلا این بشر و نمیشناسم حالا پستش چی هست میتونه کمک حال باشهنقل قول:
همينطور ماجراي شكوري كلا منتفي شد و طرف تو بوشهر موند ! هنوز نمي دونم چرا ماجراي عقيلي منتفي شد .خيلي مورد بدردبخوري بود
راستش و بخوای کلا با همه ی شکوری ها مشکل دارم entezar::
اینکه بازیکنا اضافه میشن خوبه و اینکهاون سه تا مهره ی اصلیمون و نداریم بده دنیزلی هم انشاال.... (باتوجه به سابقه ی طلاییش)نقل قول:
واس بازي با ملوان اين بازيكنان به تيم اضافه ميشن: علي عسگر - هوشيار - مهدوي كيا
و اين بازيكنامون رو در اختيار نداريم : علي كريمي - نورمحمدي - هادي نوروزي - عليرضا حقيقي - شيث رضايي - محمد نصرتي
از طرفي هم دنيزلي اميدواري داده كه مي خواد با قدرت شروع كنه
امیدوارم بازی خوب همراه برد رو به نمایش بزاره گرچه دیگه باخت پرسپولیس واسم طبیعی شده ولی هنوزم دوست دارم جام لیگ رو ببره:shogh:
خدا رو شاهد میگیرم صحنه پنالتی مهدی رو به طور کامل پیش بینی کردم ! om::
باید بگیرن از چیز این میثاق رو آویزون کنند ! خدا لعتنش کنه !هر چه زودتر منتظرم هوشیار به ترکیب پرسپولیس اضافه بشه تا دیگه این میثاق بی چشم رو گند نزنه به اعصاب ملت !
افتضاحی که با نبودن دفاع میانی و دروازه بان ازش می ترسیدم امروز سرمون اومد !
در مورد مهدی ... om::om::
خاک تو سرشون کنند یه مشت آدم چلاق ریختن تو زمین ..
دنیزلی خیلی کار می بره تا این بازیکنا رو آدمشون کنه ! :ey babaaa:
غصه نخور درست میشه!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم به كل از ميثاق خوشم نمياد و تو ده تا صفحه ميتونم در مورد ضعفهاش صحبت كنم..
ولي دفاع درست و درموني نداريم حالا دروازه بان هر كي مي خاد باشه..
از ميثاق بگذريم اگه اين دروازهبان جديده مصدوم شد (حتي واسه 3 تا 4 تا بازي) پرسپوليس سرويس ميشه..
مگه ملوان چند تا حمله رو دروازه داشت كه دو تا گل زدند والا هيچي ..
از خر شانسي معمارزاده يه توژم خورد به تيرك..
خدا كنه بادامكي با اومدن دنيزلي تو بازي هاي ديگه پارتي نداشته باشه تو تركيب باشه ، نه خدا وكيلي چند تا توپ لو داد ، من كه حسابش از دستم در رفته!!
استيلي كه اصلا از كاظميان و اولادي استفاده نمي كرد ولي ميتونن در بازي هاي آينده زوج خوبي در خط حمله باشند..
بازي با ملوان هم همون اتفاقي افتاد كه پيش بيني ميشد . اول از همه كه بايد ديگه هوار زد ما بدشانس ترين تيميم .از اول فصل 2تا بازي نشد همه بازيكناي اصلي ما تو زمين باشن و هر طور شده هميشه يه تيم نصفه نيمه رفته تو زمين تا جايي كه تو بازيهايي مثل دربي هم تو پر كردن ليست 18 نفره مشكل داشتيم . بعد هم كه پنالتي
از طرف ديگه اولين بازي سرمربي جديد تيم بود كه چند روزي نبود به تيم اضافه شده بود و زمان نياز داره تا بازيكنا رو بشناسه و تفكراتش رو بفهمونه . مخصوصا اگه آدماي نفهمي مثل بادامكي هم از بد حادثه تو تيم باشند ديگه هيچي
هر چي بود بازي كه در بدترين حالت بايد مساوي ميشد رو با بدشانسي مطلق با يه تيم نصفه نيمه كه دفاع وسطاش نبودند باختيم و پنالتي هم گل نشد اونم تو يه زمين باتلاقي و يه سري تماشاچي كه جز ناسزا گفتن جور ديگه اي از فوتبال چيزي نمي فهمن .گرچه سوزش اون باخت تو زمين خودشون تو فينال جام حذفي تا ابد باهاشون مي مونه
ليگ برتر فوتبال ايران
جام خليج هميشه فارس
هفته نوزدهم
فصل 91-1390
تاريخ : چهارشنبه 21 دي 1390
11 ژانويه 2012
زمان :ساعت 16:40
پرسپوليس تهران 4 - شاهين بوشهر 1
داور:يداله جهانبازي
گزارش بازي:تیم فوتبال پرسپولیس در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور با 4 گل شاهین بوشهر را در هم کوبید.
تیم فوتبال پرسپولیس در حالی که 45 دقیقه به دلیل اخراج مدافع خود ده نفره به بازی ادام داد با نتیجه چهار بر یک برابر شاهین بوشهر به برتری دست یافت.
در این مسابقه که از ساعت 16 و 40 دقیقه امروز در حضور 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار شد علی کریمی در دقیقه 5 از روی نقطه پنالتی، غلامرضا رضایی در دقیقه ۱۲ ، محمد نوری در دقیقه ۱۹ و مهرداد اولادی در دقیقه ۴۶ برای پرسپولیس گلزنی کردند. منصور تنهایی در دقیقه ۳۶ تک گل شاهین را به ثمر رساند.
پرسپولیس در نیمه دوم دو گل دیگر نیز توسط غلامرضا رضایی و جواد کاظمیان به ثمر رساند که از سوی کمک داور آفساید اعلام شد. به دلیل ضربه پس از سوت داور به توپ روی گل مردود اول داور به رضایی کارت زرد نشان داد.
قضاوت مسابقه بر عهده یداله جهانبازی بود که به وحید طالب لو ، مسعود نظر زاده، عباس پورخسروانی و محسن ایران نژاد از شاهین و غلامرضا رضایی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. وی همچنین در دقیقه 45 با نشان دادن کارت زرد دوم علیرضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس را از بازی اخراج کرد.
با این پیروزی پرسپولیس ۲۵ امتیازی شد و به رده هشتم رسید و شاهین ۲۰ امتیازی به رده چهاردهم سقوط کرد.
ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده، علیرضا نورمحمدی، مجتبی شیری، علیرضا محمد، ابراهیم شکوری، محمد نوری(امیرحسین فشنگچی 75)، علی کریمی، حسین بادامکی، غلامرضا رضایی(جواد کاظمیان 69)، مهرداد اولادی و وحید هاشمیان(مازیار زارع 45).
سرمربی : مصطفی دنیزلی
ترکیب شاهین بوشهر: وحید طالبلو، هادی شکوری( شاهین شفیعی 77)، مهدی شکوهی، محسن ایرانژاد، مسعود نظرزاده، سعید بیات، امجد شکوهمقام (مهرزاد رضایی 57)، مرتضی عزیز محمدی(ستار زارع 25)، عباس پورخسروانی، ایوان پتروویچ و منصور تنهایی
سرمربی: فیروز کریمی
اقایون پرسپولیسی نظرتون در مورد بازی با تیم شاهین چیه؟ایا پرسپولیس تو این بازی نتیجه میگیره؟دوست دارین پرسپولیس با چه ترکیب و چه بازیکنایی وارد زمین شه تا بتونه نتیجه ی ایده ال بدست بیاره؟
سلام
این بازی یه نقطه عطف میتونه باشه واسه پرسپولیس !
متاسفانه امسال هوادارا خیلی بی صبر شدند و البته یه عده آدم نفهم دارند چوب لای چرخ پرسپولیس و حمایت هواداراش میذارن !
با اینکه دنیزلی 5 هفته فرصت خواسته ولی با توجه به همین بی صبری هوادارا اگه پرسپولیس این بازی رو نبره باید منتظر عواقب وحشتناکی باشیم !
خوشبختانه نورمحمدی و کریمی به بازی رسیدند !
با اجازه علی محمد عزیز love:::nishkhand: یه ترکیب از خودمون در می کنیم باشد که ببریم !
این ترکیب احتمالیه ولی اونایی که توی پرانتز هستند رو من ترجیح میدم !
میثاق ( هوشیار )
فشنگچی ---- شیری ( کنعانی) ---نور محمدی --- محمد ( علی عسگری)
مازیار زارع
کریمی-------------------------مهدی
کاظمیان ( اولادی ) --- اولادی ( زاید ) --- غلومرضا
داداش ترکیبت فوق العادست ولی حیف که داش علی محمدمون محرومه و نمیتونه نظرشو بگه .... به امید موفقیت تو این بازی .....
ترکیب خیلی جالبیه. حالا که مهدی این ترکیبو گذاشته نیگا میکنم میبینم پرسپولیس هیچی از تیمای بالای جدول کم نداره فقط یکم روحیه و فرصت دادن به دنیزلی و رویانیان میتونه به شرایط خوب برش گردونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی این کنعانی کیه؟ چه جور بازیکنیه؟
به نظرم اینجایی که مهدی، مهدی (heee::) رو گذاشته بهترین جا واسشه! تو دفاع راست خیلی از کارایی های حمله شو از دست میده. در ضمن شرایط سنیش هم یه جوریه که نمیتونه زیاد تو رفت و برگشتا شرکت کنه.گ
میمونه خط حمله کاش این زاید زائد نباشه و بتونه مشکل گلزنی تیمو حل کنه.
ليست 20 نفره زير توسط مصطفي دنيزلي براي بازي با شاهين بوشهر اعلام شده كه از اين 20 نفر در نهايت 2نفر خط مي خوردن تا ليست 18 نفره اين بازي نهايي بشه :
میثاق معمارزاده، حسین هوشیار، مازیار زارع، حسین بادامکی، علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، مهرداد اولادی، جواد کاظمیان، حسین کنعانی، وحید هاشمیان، روح الله سیف الهی، غلامرضا رضایی، حمید علی عسگری، علیرضا محمد، امیر حسین فشنگچی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، رضا نورمحمدی، و سامان آقازمانی بازیکنانی هستند که در هتل اوین قرار حضور دارند.
مصدومامون نوروزي و داستاني هستند و محروم هم كه ....
مصدوميت اولادي هم خدا رو شكر چيزي نبوده و عكس گرفتند مشكلي نيست
اين بازي رو نبريم وضعمون تو جدول افتضاح ميشه و بچه ها بايد غيرت كنن. مخصوصا مازيار كه بخاطر همشهرياش اون پنالتي رو نزد و بيچارمون كرد
کنعانی عضو تیم ملی جوانان بوده که تازه به پرسپولیس اضافه شده و به نظرم از شیری بهتره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدوی کیا هم پست اصلیش همون جایی که من گذاشتم ! :nishkhand: ولی بعضی اوقات شرایط اجاب کرده که مهدی بره یه پست عقب تر !
حمید پرسولیس هنوز خیلی مشکل داره !
1 - دروازه بان نداریم ! البته فک کنم این هوشیار دروازه بان خوبی باشه
2 - دفاع چپ نداریم ! با اومدن پولادی بیمه می شدیم که مسی ها چوب لاچرخمون گذاشتند !
3 - دفاع وسط خوب نداریم ! با اومدن نصرتی بهتر خواهیم شد ولی بازم هنوز نه به شیری ، نه به نورمحمدیو نه به این کنعانی جوان میشه اعتماد کامل کرد ! قرار بود شکوری به تیم اضافه بشه که نشد ! دفاع خوبی بود ولی من الان بهترین گزینه ها رو هادی تامینی و فرشید طالبی می بینم !
4 - یه سانتر فوروارد خوب نداریم که البته این ایمون زاید به نظر آمار خوبی داشته که امیدوارم جواب بده !
من نمی دونم چرا زاید تو لیست نیست ؟!!نقل قول:
قراره برگرده لیبی ؟!!! :mage mishe: نیاز مبرم بهش داریم !
با این ائصاف احتمال داره هاشمیان رو بازی بده البته به صورت یار جانشین !
در مورد مازیار هم هر چند یه کم تند روی می کنه ولی من بهش یه کم حق میدم !
خیلی روش فشار میاد و مطمئنا هم به پرسپولیس علاقه داره و هم به شهر خودش ! دید مهدوی کیا هست با یه تیر میخواست دو نشون بزنه که نشد متاسفانه ! om::
البته مازیار همیشه جلو ملوان بامبول ر میاره و احتمال خیلی زیاد آخر این فصل از تیم جدا میشه و میره ملوان !
میثاق
قدمی ---- کنعانی---نور محمدی --- محمد
مازیار زارع
کریمی-------------------------مهدی(بادامکی)
فشنگچی ( علی عسگری ) --- اولادی ( زاید ) --- غلومرضا
.
.
اگه کریمی و مهدوی کیا و مازیارو با هم بازی کنن شاید از نظر بازی سازی قوی باشیم اما تو کارای دفاعی به مشکل بر می خوریم
جواد کاظمینم اگه تولیست 18 نفره نباشه خیلی بهتره فوتبالو فراموش کرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Asgar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون لیاقتت علی عسگره ! :-ang
یعنی الان تو بادامکی رو به مهدی ترجیح میدی ؟!!
قدمی با حضور گزینه هایی مثل فشنگچی و علی عشگری بعید میدونم تو ترکیب قرار بگیره !
پ . ن : برادر گرامی زاید تو لیست 18 نفره نیست ! :ohum:
بازم مشکل تو خط دفاع و بی دفاعی بی داد میکنه
مهدوی کیا یکم واسه دفاع کنار واسه 90 دقیقه نمیتونه خیلی موثر باشه به نظرم اگه قراره تو ترکیب باشه باید به صورت پوششی با محمد کار کنن
دفاع مرکزیمونم که....................:gerye:
میمونه هافبکا و حمله که اوضامون خوبه کریمی و بادامکی پشته غلامرضا و اولادی میتونه خیلی موثر باشه
دروازه بانم کهchomagh